עקב מחסנית עם מנפץ חלונות

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: עקב מחסנית עם מנפץ חלונות

על ידי Noy_haslik » 10 אפריל 2016, 12:26

BROADAXE כתב:לחובבים של אבזרי-מסילה, יש מתקן ניפוץ שמשות חצי-אוטומטי שמתיישב על המסילה שמתחת לקנה, לא צריך להפוך את האקדח או לשנות אחיזה. מצמידים קנה לשמשה ולוחצים על מנוף צידי, משתחרר נוקר-טונגסטן טעון קפיץ ושובר את השמשה. מצריך כמובן נרתיק תואם (כמו פנס או ציין לייזר שמחוברים למסילה).
לטעמי resqume עדיף - יש משווק בארץ, או למי שנושא סכין ביומיום (שאלת החוקיות לא לכאן) - יש לא מעט דגמי סכינים עם שובר משולב ולפעמים גם חותך רצועות, למשל אצל Blackhawk או סדרת MOD. יש גם אצל יצרנים סינים (מהיותר איכותיים שבהם). באלה הטקטית של FAB יש חוד ניפוץ בקצה התחתון.

אני מאמין שהתכוונת לזה:
http://halepensis.co.il/product/%D7%A9% ... D7%97-wb2/
נראה יקר ומיותר..
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי BROADAXE » 10 אפריל 2016, 12:34

כן, אתה ביקשת... זה מוצר איכותי של FAB, אני רואה לו שימוש רק במסגרת צבאית/משטרתית, לא אצל אזרח.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נוסע מתמיד » 10 אפריל 2016, 19:07

היה לי מנפץ החלונות של פאב בזמן התנדבות במשטרה
באחת הפעמים שהגעתי לטפל בתאונת דרכים היה רכב שהתהפך והגישה היחידה לחילוץ לכודים הייתה החלון הקדמי
ניסיתי לשבור את החלון עם המנפץ הזה וזה לא עבד בגלל השיטה בה החלון בנוי משכבות עם דבק בניהן.
משלא צלח עניין הניפוץ עם המכשיר הזה העבודה נשארה לכיבוי אש.
לא יצא לי לנסות אותו על חלונות אחרים ולכן לא יודע לומר כמה הוא טוב ויעיל.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי עדן23 » 10 אפריל 2016, 20:10

Noy_haslik כתב:
BROADAXE כתב:לחובבים של אבזרי-מסילה, יש מתקן ניפוץ שמשות חצי-אוטומטי שמתיישב על המסילה שמתחת לקנה, לא צריך להפוך את האקדח או לשנות אחיזה. מצמידים קנה לשמשה ולוחצים על מנוף צידי, משתחרר נוקר-טונגסטן טעון קפיץ ושובר את השמשה. מצריך כמובן נרתיק תואם (כמו פנס או ציין לייזר שמחוברים למסילה).
לטעמי resqume עדיף - יש משווק בארץ, או למי שנושא סכין ביומיום (שאלת החוקיות לא לכאן) - יש לא מעט דגמי סכינים עם שובר משולב ולפעמים גם חותך רצועות, למשל אצל Blackhawk או סדרת MOD. יש גם אצל יצרנים סינים (מהיותר איכותיים שבהם). באלה הטקטית של FAB יש חוד ניפוץ בקצה התחתון.

אני מכיר את הסכינים שאתה מדבר עליהם ואפילו יש לי כמה כאלה..אני פשוט לא שש להסתובב איתם ביום יום בגלל שזה לא הכי חוקי..אשמח לקישור למוצר שסיפרת שמתלבש על המסילה הקדמית.
תודה.

בבקשה
http://www.fab-defense.com/en/category- ... raker.html
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 12 אפריל 2016, 21:35

תבררו באותה נשימה עם שוטרי התנועה כמה פעמים הם או הן השתמשו באקדח שלהם.
וזה לא רק לניפוץ חלונות. (לפעמים זה טוב לניפוץ אשליות והחזרה למציאות)
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GA1 » 12 אפריל 2016, 22:15

מכיר אחד(מכיר מקרוב, זה אבא...) שמתנדב כבר שנים במתנ"א - משטרת תנועה ארצית
(שזה המקביל ל-Highway Patrol אצלכם)
תגידו מנאייקים, בסדר... אבל אלו חבר'ה קצת יותר מבצעיים מכל הנודניקים העירוניים של החנייה...
ובהחלט יצא לו להשתמש. כמה פעמים ובאישור. (גלוק 19c למי שמעוניין).
לי זכור מקרה של סוחר סמים שפרץ מחסום של מג"ב, ניסה לדרוס שוטר, פרץ מחסום של יישוב, דהר בתוכו נכנס בעוצמה גם בשער של היציאה (GMC כבדה או משהו בסגנון) ובסוף נעצר, ועוד כמה מקרים של ירי לגלגלים (כולל נשקים ארוכים, קצת יותר מתאים...)

בסופו של דבר, כל סוגי גורמי הפשיעה וגם הפח"ע - מנסים לברוח דרך הכביש, ושם עוצרים אותם. לרבות תוך שימוש מבוקר בנשק. למרות שהעדיפות היא למחסום קשיח כגון מספר ניידות, אך לא תמיד יש עדיפות במספרים ולפעמים יש סכנה לאזרחים.
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GA1 » 12 אפריל 2016, 23:41

אגב לנושא ההתנדבות והכוונה לאסור נשקים פרטיים. גם הוא הודיע שאינו מתכוון לבצע משמרת ללא נשק אישי, וביקש לפחות אקדח משטרתי — העדיפו להשאיר אותו עם הגלוק 19 שלו, שעבר מטווח וקיבל אישור תקינות לאחרונה.

אני לא יודע אם זה כי סומכים עליו (קצין ותיק ומוערך, סא"ל במיל' ואדם שפעל לשינוי אכיפה דבילית ומיגור נורמות קלוקלות) גם כבוגר ירי מעשי עם גלוק (ה—21 שהעביר לי. קיבלתי חינוך טוב אריק... מותר להשוויץ קצת באבא, לא? גם כשאתה מתקרב לגיל 40...)

— או שפשוט לא היה להם אקדח שיהיה יעיל כמו זה שאצלו... בכל אופן — יש כמה קצינים בכירים עם שיקול דעת במשטרה, גם בזו שכולם אוהבים לשנוא.

לגבי ניפוץ חלונות — יש מספיק כלים בתא המטען של ניידת... לא צריך לשחק אותה מק'גייוור בכל דבר. הייתי משתמש בכל כלי עבודה לפני שאתעלל במחסנית שלא לצורך. בטח בנשק.
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 12 אפריל 2016, 23:48

glock34 כתב:תבררו באותה נשימה עם שוטרי התנועה כמה פעמים הם או הן השתמשו באקדח שלהם.
וזה לא רק לניפוץ חלונות. (לפעמים זה טוב לניפוץ אשליות והחזרה למציאות)

1. יש הנחיות במשטרה ואחת ההנחיות שהשוטר יוצא לפעילות חמוש. למה? מה הסיכוי שיצא להשתמש בנשק?..לא מעניין אף אחד ולא נתון לדיון.
2. לנשק חם אין תחליף בשעת הצורך. למנפץ חלונות יש מספיק חלופות זמינות ויעילות בדיוק באותה מידה.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 14 אפריל 2016, 06:25

נכון, יש חלופות למנפצי שמשות, אבל מה כל כך רע אם יש את האפשרות לשאת מנפץ תמיד עליך? כל עוד זה לא מפריע, אני לא רואה מה רע בזה.
לא הייתי אולי משקיע בזה מיטב כספי אבל אם הייתי מקבל אחד לא היה מפריע לי להתקין אותו. ואני חוזר ואומר שוב, זה לא רק לניפוץ שמשות זה לא רע בכלל להגנה עצמית בלי כל קשר לשמשות.
יש עלי גם קרמביט תמיד, זה לא אומר שאני מקרמבט אנשים כל יום. מה שכן, פותחן מעטפות וקופסאות קרטון מהטובים :lol:
כל אחד שיעשה מה שטוב לו וגורם לו להרגיש טוב עם עצמו. כל עוד זה לא פוגע באחרים ולא גורע ממנו, הכל טוב.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 14 אפריל 2016, 18:00

glock34 כתב:ואני חוזר ואומר שוב, זה לא רק לניפוץ שמשות זה לא רע בכלל להגנה עצמית בלי כל קשר לשמשות.

אם אתה נמצא במצב שיש בו עילה לשימוש באקדח, אז תשתמש באקדח. אם אין עילה לשימוש בנשק חם, אז שליפת אקדח תכניס אותך לצרות. גם אם תשלוף מחסנית רזרבית אתה זה שתצטרך להוכיח שלא התכוונת להשתמש באקדח.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 15 אפריל 2016, 07:06

לא לזה התכוונתי. אם מישהו ינסה לנטרל אותך מהאקדח שלך לדוגמא או יצמצם עליך ככה שירי לא יכול להתבצע אם אתה מעדיף לא לבצע ירי באיזור קהל צפוף, יש לך את האופציה להשתמש בעוד כלי חביב ומכאיב. שוב אני לא חושב שזה איזה מוצר חובה שהייתי רץ לקנות, אבל יכול להיות נחמד בתור תוספת. גם ככה יש עליי אקדח ומחסנית, אז מה אכפת לי שיהיה לי עקב ששובר חלונות או...
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 15 אפריל 2016, 09:39

glock34 כתב:לא לזה התכוונתי. אם מישהו ינסה לנטרל אותך מהאקדח שלך לדוגמא או יצמצם עליך ככה שירי לא יכול להתבצע אם אתה מעדיף לא לבצע ירי באיזור קהל צפוף, יש לך את האופציה להשתמש בעוד כלי חביב ומכאיב. שוב אני לא חושב שזה איזה מוצר חובה שהייתי רץ לקנות, אבל יכול להיות נחמד בתור תוספת. גם ככה יש עליי אקדח ומחסנית, אז מה אכפת לי שיהיה לי עקב ששובר חלונות או...

אני מבין למה אתה מתכוון. עדיין, גם אם נעזוב בצד את כל השיקולים העקיפים של צורך מעשי בהתקנה של האביזר, לדעתי היתרונות ושימושים נוספים לא מצדיקים את הפגיעה בתפעול האקדח כאקדח.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Skywalker » 16 אפריל 2016, 12:22

מנפץ שמשות על המחסנית לא מוצר מעשי;
מניסיון- גם שוטרי בילוש (לפחות מרמת הימ"רים) מעדיפים לקחת גרזן או אלה ייעודית לניפוץ השמשה ברגע שהם פורקים למעצר של כלי רכב,
בגלל שצריך לתפוס מרחק ו"לרדת" על השמשה בכוח.

אז אם יש זמן בשטח ניתן למצוא מספר רב של אלמנטים שיורידו שמשה במהירות, וזאת מבלי להבהיל סביבה היסטרית ולחוצה בשליפת אקדח.
בתוך כך, כמו שציינו אם אתה ברכב עדיף שיהיה בהשיג יד מתקן קטן שיודע גם לחתוך חגורה וגם לנפץ שמשה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי glock34 » 17 אפריל 2016, 06:17

לא חייבים לשלוף את האקדח אתה יודע. אפשר רק את המחסנית, יש לה בסיס מספיק גדול לאחיזה בכדי לשבור חלון.
לי זה לא מפריע לתפקוד האקדח ולרוב אני לא מסתובב עם גרזנים.
בארה"ב לרוב, השוטרים משתמשים באלה טלסקופית במידה ויש צורך בהורדת חלון. וזה קורה לא מעט. יש ביוטיוב עשרות סרטונים שמראים סצנות בהם שוטרים שוברים חלונות של מתחכמים למיניהם. ועדיין, אני גם לא מסתובב עם אלות כאלה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Noy_haslik » 26 אפריל 2016, 21:45

אז ככה:
במקרה קיבלתי את המוצר המדובר מחבר בחינם.
בדקתי אותו ויש לי כמה תובנות:
זה לא קורע את הריפוד ברכב/החולצה.
זה שוקל בערך 25-30 גרם יותר.
זה מגדיל את האורך של המחסנית (פחות נוח).
לא כואב לתת בזה מכה כשיש מעצור (ניסיתי).
כמו כן נראה שאם תדפוק את זה למישהו בראש(או בכל מקום קשיח אחר) זה יכאב מאוד.(לא ניסיתי)
לא ניסיתי לשבור חלון עם זה אז אני לא יודע כמה זה אפקטיבי מהבחינה הזאת.(שזה בעצם הייעוד של זה)
אני פחות אהבתי ולא נראה לי שאלך עם זה בתור מחסנית ראשית אבל זה גימיק חמוד.
הנה כמה תמונות למעוניינים:
http://www.siz.co.il/my.php?i=vnmejzyjy1ww.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=mez5zdymwoiy.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=mkimymq4t0ow.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=vmamn3yojmjg.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=jand2jxziizn.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=zdaj40jkjmzm.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=dnkhmodybjrz.jpg
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב