מעצור בגלוק חדש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מעצור בגלוק חדש
GUSS כתב:צרוף " קטלני" של אקדח חדש ויורה חדש שירו יחד 200 כדור
תירה עוד 500-1000 כדור , אני מאמין שהתמונה תשתנה.
וגלוק עושה מעצורים ,אבל כל אקדח עושה מעצורים, אל תחליף עדין חלקים, נסה סוגי תחמושת שונים,מדריכי ירי שונים, מטווחים שונים.
בהצלחה.
אתה צודק אבל...
תקופת האחריות של שנה עוברת מהר מאד.
עדיף לטפל בבעיה מהר ככל האפשר.
1 מתוך 100 זה 1% אם היו מבטיחים לי כאלה אחוזי זכיה בלוטו אז הייתי ממלא טופס כל שבוע.
אני לא הייתי מבזבז יותר מדי זמן. מנסה עוד פעם או פעמיים לראות אם הבעיה חוזרת ואם כן דורש מהסוחר שיתקן או יחליף את הנשק במסגרת האחריות.
וכשקורה מעצור חשוב מאד לעצור לקחת את הזמן ולנתח את הבעיה. בכל המקרים שקרו לי מעצורים זו הייתה בעיית תחמושת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
אני מסכים אבל חייב לציין שבמצב כזה (אחרי שהייתי מוודא כי המעצור קשור לאקדח עצמו) תיקון מבחינתי לא היה אופציה משתי סיבות:
1. צרכנית - מדובר במוצר חדש שרכשתי במיטב כספי ואמור לעבוד flawlessly.
2. פונקציונלית - זה לא פלייסטיישן אלא מוצר שמבחינתי מטרתו העיקרית הינה לבצע פונקציה מסוימת בסיטואציות מסוימות שבהן אם אזדקק לו אין שום מקום לטעויות.
1. צרכנית - מדובר במוצר חדש שרכשתי במיטב כספי ואמור לעבוד flawlessly.
2. פונקציונלית - זה לא פלייסטיישן אלא מוצר שמבחינתי מטרתו העיקרית הינה לבצע פונקציה מסוימת בסיטואציות מסוימות שבהן אם אזדקק לו אין שום מקום לטעויות.
WARLORD
- סליקאי זהב
להוסיף את שני הסנט שלי:
לפני שנים רבות רכשתי אקדח חדש Smith & Wesson דגם 639. בכדור השלישי (תוצרת ווינצ׳סטר) חויתי מעצור. אני חושב שאין אירוע מאכזב יותר.
תפעלתי את המעצור, והאקדח המשיך לירות ללא בעיה.
בבית, כשניקיתי אותו, מצאתי שבב במחלק. כנראה שמישהו דילג במפעל על הרחקת שבבים בסוף הייצור.
מאז האקדח ירה אלפי כדורים ללא מעצור, אבל (וכאן אני מכניס נימה אישית) הטעם המר נותר בפה ולבסוף החלפתי אותו בברטה 92.
לפותח השרשור- אני מציע לירות 500 כדור ואז לראות אם התופעה חוזרת על עצמה.
לפני שנים רבות רכשתי אקדח חדש Smith & Wesson דגם 639. בכדור השלישי (תוצרת ווינצ׳סטר) חויתי מעצור. אני חושב שאין אירוע מאכזב יותר.
תפעלתי את המעצור, והאקדח המשיך לירות ללא בעיה.
בבית, כשניקיתי אותו, מצאתי שבב במחלק. כנראה שמישהו דילג במפעל על הרחקת שבבים בסוף הייצור.
מאז האקדח ירה אלפי כדורים ללא מעצור, אבל (וכאן אני מכניס נימה אישית) הטעם המר נותר בפה ולבסוף החלפתי אותו בברטה 92.
לפותח השרשור- אני מציע לירות 500 כדור ואז לראות אם התופעה חוזרת על עצמה.
נערך לאחרונה על ידי ramdishon בתאריך 29 אפריל 2016, 11:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
Warlord כתב:אני מודה שסיקרנתם אותי.
זו תופצה נפוצה שיש מעצורים בנשק חדש שמקורם בנשק עצמו? (לא בתחמושת פגומה מחסנית פגומה או יורה לא מיומן)
זה כמו ״מחלת ילדות״ של נשקים מסוימים?
זה נובע מפגם בייצור , או ממשחקים ששיחקו עם הנשק אצל הסוחר שדפקו בו משהו?
מה התדירות שזה קורה?
למה שמישהו שרכש נשק חדש יתחיל לרוץ לתיקונים ולהחליף חלקים?
בעיני נשק חדש מתוצר מוכר זה כמו רכב חדש.
הוא אמור לתת שקט לתקופה ארוכה!
דמיינו מצב שקניתם רכב חדש ונתקעתם איתו אחרי כמה עשרות ק״מ.
מצב לא סביר.
אני אישית לא הייתי מגיב טוב.
בית המסחר לא משחק עם הנשק ולא מבצע בו שום ירי לפני שהוא נמכר, אלא אם לבקשתך מבוצעים שדרוגים.
עלול להיות פגם קל באחד מהחלקים, עניין של בקרת ייצור ואיכות ייצור, אם השן החולצת מיוצרת ביציקה ונשאר איזה גראד או שיש עיוות קל שלא עלו עליו בבקרה ובבדיקה (מבצעים ירי של כ 5 כדורים לא 100) אז יכול להיות שזה יקרה. בגלוק זה לא בתדירות גבוהה ככל הידוע לי.
אם צריך להחליף שן חולצת או כל חלק פריק אחר, לא הייתי עושה מזה שום עניין, זה לא מוריד כלום מהאקדח, לא כמו שמתחילים לפשפש בקרביים של רכב חדש ויוצרים נזקים אחרים.
אם יש פגמים בצינה או גוף זה עניין אחר.
- סליקאי טיטניום
ניר.
יש בתי מסחר ויש בתי מסחר......
לטובה אציין את מאיר רוט מהם רכשתי לאחרונה את ההקלר.
בית מסחר אמין שאין שני לו בישראל לפחות מהנסיון האישי שלי.
דווקא לרעה לא אזכיר שמות אבל הנה מקרה שקרה לי ומתועד:
זמן מה לאחר השחרור שלי רכשתי גלוק חדש מסוחר.
כמובן שהגלוק נמסר לידי בחנות ובחנתי אותו היטב.
לאחר שסיימתי לבדוק אותו ושילמתי עליו הסוחר כמקובל שם על הקופסה מדבקה עם שמי והכניס אותה לכספת החנות.
כשהגעתי כעבור מספר ימים (2-3 ימים סך הכל) עם רשיון הנייר לסוחר על מנת לשחרר את הכלי , ביקשתי לירות בו ולמרות שהמטווח היה אמור להיות פתוח עוד שעתיים לפחות קדימה הסוחר משום מה לא התלהב , אבל שאני רוצה משהו קשה עד בלתי אפשרי לעצור אותי.
נכנסתי לירות ושמתי לב כמעט מייד שהכוונת הקדמית של הגלוק מעוכה בצורה ניכרת.
אני ״גרמני״ באופי שלי ובודק הכל מאוד יסודי. זה בוודאות לא היה קודם.
כאשר הראיתי את המעיכה לסוחר תגובתו הייתה : בוא ואחליף לך את הכןןנת......
כאילו הוא מדבר עם איזה פראייר.....
אני בכל מקרה לא התכוונתי להשאר עם הכוונות המקוריות אבל זה כמובן לא היה האישו.
האישו היה שהמעיכה היא סימן לכך שהנשק קיבל מכה רצינית בחלק הקדמי שמעכה את הכוונת.
אז לפני שאתה אומר בצורה כל כך נחרצת שסוחר לא משחק עם נשק חדש (וכאן מדובר בנשק שכבר שולמה עליו התמורה) - תחשוב שוב.
כמו שאמרתי קודם לכל אחד מאיתנו הניסיון שלו וזו עוד דוגמא.
אני באמת לא נתקלתי במעצורים בגלוק אלא כחריג שבחריגים, למרות שימוש נרחב.
אתה לא נתקלת בסוחר שפתח נשק שקנית והפיל אותו או אפשר לו לקבל מכה.
המטרה של הפורום היא לשתף ידע ומבחינתי הוא מבצע את מטרתו.
חג שמח
יש בתי מסחר ויש בתי מסחר......
לטובה אציין את מאיר רוט מהם רכשתי לאחרונה את ההקלר.
בית מסחר אמין שאין שני לו בישראל לפחות מהנסיון האישי שלי.
דווקא לרעה לא אזכיר שמות אבל הנה מקרה שקרה לי ומתועד:
זמן מה לאחר השחרור שלי רכשתי גלוק חדש מסוחר.
כמובן שהגלוק נמסר לידי בחנות ובחנתי אותו היטב.
לאחר שסיימתי לבדוק אותו ושילמתי עליו הסוחר כמקובל שם על הקופסה מדבקה עם שמי והכניס אותה לכספת החנות.
כשהגעתי כעבור מספר ימים (2-3 ימים סך הכל) עם רשיון הנייר לסוחר על מנת לשחרר את הכלי , ביקשתי לירות בו ולמרות שהמטווח היה אמור להיות פתוח עוד שעתיים לפחות קדימה הסוחר משום מה לא התלהב , אבל שאני רוצה משהו קשה עד בלתי אפשרי לעצור אותי.

נכנסתי לירות ושמתי לב כמעט מייד שהכוונת הקדמית של הגלוק מעוכה בצורה ניכרת.
אני ״גרמני״ באופי שלי ובודק הכל מאוד יסודי. זה בוודאות לא היה קודם.
כאשר הראיתי את המעיכה לסוחר תגובתו הייתה : בוא ואחליף לך את הכןןנת......
כאילו הוא מדבר עם איזה פראייר.....
אני בכל מקרה לא התכוונתי להשאר עם הכוונות המקוריות אבל זה כמובן לא היה האישו.
האישו היה שהמעיכה היא סימן לכך שהנשק קיבל מכה רצינית בחלק הקדמי שמעכה את הכוונת.
אז לפני שאתה אומר בצורה כל כך נחרצת שסוחר לא משחק עם נשק חדש (וכאן מדובר בנשק שכבר שולמה עליו התמורה) - תחשוב שוב.
כמו שאמרתי קודם לכל אחד מאיתנו הניסיון שלו וזו עוד דוגמא.
אני באמת לא נתקלתי במעצורים בגלוק אלא כחריג שבחריגים, למרות שימוש נרחב.
אתה לא נתקלת בסוחר שפתח נשק שקנית והפיל אותו או אפשר לו לקבל מכה.
המטרה של הפורום היא לשתף ידע ומבחינתי הוא מבצע את מטרתו.
חג שמח
נערך לאחרונה על ידי Warlord בתאריך 30 אפריל 2016, 22:08, נערך 3 פעמים בסך הכל.
WARLORD
- סליקאי זהב
שוב תודה לכולם, אני צריך לירות עוד כדורים בנשק ולראות אם זה קורה שוב ואם כן לנסת להבין למה..יש לי עוד זמן עד פג תוקפה של האחריות.
רק חבל שתחמושת זה דבר כ"כ יקר
רק חבל שתחמושת זה דבר כ"כ יקר

"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
באופן כללי עדיף אקדח שירה כמה מאות או אפילו אלפי כדורים על אקדח חדש.
למרות שמבוצעת הרצה יבשה של החלקים, עדיין יש דברים שיצוצו רק בירי, אפשר לשים לב שהגלוק מגיע עם גריז נחושת שנועד לפלש קצת את המסילות ואין להסיר אותו (כשקניתי חשבתי שזה חלודה...).
בשנה האחרונה החלפתי מערכת הדק וקפיץ נוקר ל 2 ליברות, ביצעתי ירי של לפחות 10 סוגי תחמושת, לא היה שום מעצור, יריתי עוד כמה מאות כדורי אימונים ושמתי את הגלוק בצד (אקדח הנשיאה שלי)
אחרי שבאחד האימונים עם האקדח השני (cz שאדו) היו לי מספר נקירות חלשות שבדיעבד הסתבר לי שמקורם כנראה בסדרת תחמושת (מגטק) עם פיקות קשות יותר, קצת חששתי וביצעתי בדיקה ע״י נסוי בפיקות שמיועדות לרוס״ר, ה cz לאחר החלפת קפיץ ראשי נקר לאחר 3 פעמים, הגלוק לא הצליח לנקור גם לאחר 10... בשביל השקט הנפשי חיזקתי קפיץ נוקר למרות וויתור על איכות ההדק.
החלפתי קפיץ מחזיר בגלוק למקורי חדש ומבחינתי בזה נגמר הסיפור.
לאחרונה לקחתי את הגלוק לאימון ושמתי לב לתופעה לא מוכרת - תרמיל אחרון לא נפלט ונשאר מונח על המחסנית בשני מקרים. זה לא גרם למעצור (כי הוא נופל בעת החלפת המחסנית) אבל בשלב ראשון חזרתי לקפיץ המחזיר המשומש וכמובן שאמשיך לעקוב אחרי זה עד למציאת הגורם באופן וודאי.
למרות שמבוצעת הרצה יבשה של החלקים, עדיין יש דברים שיצוצו רק בירי, אפשר לשים לב שהגלוק מגיע עם גריז נחושת שנועד לפלש קצת את המסילות ואין להסיר אותו (כשקניתי חשבתי שזה חלודה...).
בשנה האחרונה החלפתי מערכת הדק וקפיץ נוקר ל 2 ליברות, ביצעתי ירי של לפחות 10 סוגי תחמושת, לא היה שום מעצור, יריתי עוד כמה מאות כדורי אימונים ושמתי את הגלוק בצד (אקדח הנשיאה שלי)
אחרי שבאחד האימונים עם האקדח השני (cz שאדו) היו לי מספר נקירות חלשות שבדיעבד הסתבר לי שמקורם כנראה בסדרת תחמושת (מגטק) עם פיקות קשות יותר, קצת חששתי וביצעתי בדיקה ע״י נסוי בפיקות שמיועדות לרוס״ר, ה cz לאחר החלפת קפיץ ראשי נקר לאחר 3 פעמים, הגלוק לא הצליח לנקור גם לאחר 10... בשביל השקט הנפשי חיזקתי קפיץ נוקר למרות וויתור על איכות ההדק.
החלפתי קפיץ מחזיר בגלוק למקורי חדש ומבחינתי בזה נגמר הסיפור.
לאחרונה לקחתי את הגלוק לאימון ושמתי לב לתופעה לא מוכרת - תרמיל אחרון לא נפלט ונשאר מונח על המחסנית בשני מקרים. זה לא גרם למעצור (כי הוא נופל בעת החלפת המחסנית) אבל בשלב ראשון חזרתי לקפיץ המחזיר המשומש וכמובן שאמשיך לעקוב אחרי זה עד למציאת הגורם באופן וודאי.
- סליקאי טיטניום
זו בהחלט הסיבה שאני מעדיף לרכוש ברוט, לא מתפלא שיש סוחרים לא ישרים וגם הזהרתי כאן בעבר.
אבל צריך לשים פרופורציה - בין הקנייה למסירה יכולה להיות ספירת מלאי וגם אם מראים ללקוח אחר את האקדח לא קרה כלום. אבל אם הוא נפל ונפגם - כמובן שצריך לעשות גילוי נאות. אצל רוט כנראה שהיו מתקשרים ומציעים לך כוונת מפרו על חשבונם ובמקום אחר יתכן שאחד העובדים נבהל וניסה לטשטש ראיות... שום דבר לא מפתיע.
אבל צריך לשים פרופורציה - בין הקנייה למסירה יכולה להיות ספירת מלאי וגם אם מראים ללקוח אחר את האקדח לא קרה כלום. אבל אם הוא נפל ונפגם - כמובן שצריך לעשות גילוי נאות. אצל רוט כנראה שהיו מתקשרים ומציעים לך כוונת מפרו על חשבונם ובמקום אחר יתכן שאחד העובדים נבהל וניסה לטשטש ראיות... שום דבר לא מפתיע.
- סליקאי טיטניום
לצערי הגישה שלי מעט יותר מחמירה משלך.
אני לא חושב שראוי שסוחר יראה אקדח מכור ללקוח אחר כיוון שהתוצאה יכולה להיות המקרה שתיארתי ובכל מקרה זה בעייתי.
אני ראיתי מקרה אחר שבו סוחר הראה גלוק 34 מכור ללקוח שבא והתעניין ואמר שזה הכלי האחרון מדגם זה אבל הוא יכול להביא עוד.
אותו לקוח נהג בנשק בפראות רבה ושיחק אותו כאילו זה היה אקדח תצוגה.
אני אישית התחלחלתי וכמובן שלא קניתי מאותו מקום. זה לא הוגן כלפי הבחור ששילם על הנשק הזה.
מובן מאליו שגם המקום שבו קרה מקרה הכוונת הינו מוחרם על ידי.
אגב,
אני לא יורה מעשי ולא ספורטיבי אלא סתם אחד שיורה טוב...
אני גם לא בעל רקע טכני אבל אני כן בחור עם הרבה הגיון בריא.
תחת הסתייגויות אלה אשאל את השאלה הבאה:
אתם מדברים הרבה על שדרוגים ושינויים מהקונפיגורציה המקורית של הנשק.
חשבתם על זה שכל אותם שינויים פוגמים באמינות של הכלי ובסופו של דבר אולי גורמים לאותם מעצורים שלכם כנראה מוכרים יותר ולי פחות?
אני לא חושב שראוי שסוחר יראה אקדח מכור ללקוח אחר כיוון שהתוצאה יכולה להיות המקרה שתיארתי ובכל מקרה זה בעייתי.
אני ראיתי מקרה אחר שבו סוחר הראה גלוק 34 מכור ללקוח שבא והתעניין ואמר שזה הכלי האחרון מדגם זה אבל הוא יכול להביא עוד.
אותו לקוח נהג בנשק בפראות רבה ושיחק אותו כאילו זה היה אקדח תצוגה.
אני אישית התחלחלתי וכמובן שלא קניתי מאותו מקום. זה לא הוגן כלפי הבחור ששילם על הנשק הזה.
מובן מאליו שגם המקום שבו קרה מקרה הכוונת הינו מוחרם על ידי.
אגב,
אני לא יורה מעשי ולא ספורטיבי אלא סתם אחד שיורה טוב...
אני גם לא בעל רקע טכני אבל אני כן בחור עם הרבה הגיון בריא.
תחת הסתייגויות אלה אשאל את השאלה הבאה:
אתם מדברים הרבה על שדרוגים ושינויים מהקונפיגורציה המקורית של הנשק.
חשבתם על זה שכל אותם שינויים פוגמים באמינות של הכלי ובסופו של דבר אולי גורמים לאותם מעצורים שלכם כנראה מוכרים יותר ולי פחות?
WARLORD
- סליקאי זהב
Warlord סיקרנת אותי מה זה המטווחים האלה..אשמח אם תשלח לי בפרטי.
ובקשר לשאלה שלך, בצבא אתה ירית בגלוק as is בלי שיפורים ובלי תוספות?
ובקשר לשאלה שלך, בצבא אתה ירית בגלוק as is בלי שיפורים ובלי תוספות?
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
לא, אני מתייחס רק למעצורים בכלים סטנדרטיים.
אם אני משנה משהו אני אפילו מצפה למעצורים... האקדח שלי דגם משהב"ט שעד לפני שנה לא בוצע בו שום שינוי.
אם אני משנה משהו אני אפילו מצפה למעצורים... האקדח שלי דגם משהב"ט שעד לפני שנה לא בוצע בו שום שינוי.
נערך לאחרונה על ידי ניר ל בתאריך 29 אפריל 2016, 12:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי טיטניום
Warlord,
מנסיון שלי זה רק קצה הקרחון, ישנם מקרים הרבה יותר חמורים , שקרו לי ונתנו לי הרבה תובנות,
היום אני מצטער שהחלקתי אותם,
מנסיון שלי זה רק קצה הקרחון, ישנם מקרים הרבה יותר חמורים , שקרו לי ונתנו לי הרבה תובנות,
היום אני מצטער שהחלקתי אותם,
פחות -לרוב זה יותר,,
אנחנו צריכים לדעת להתנהל במציאות הקיימת והיא שאנשים ישרים הם מיעוט.
אז דבר ראשון - לגיטימי לבקש שאחרי שהראו לך את האקדח ובדקת אותו- הוא לא יוצג ולא תיפתח האריזה מעבר למה שמחייבים הנהלים (יכול להיות שחייבים לבצע רישום כל שבוע ולוודא שלא סולק מהכספת כלי נשק ונשארה רק הקופסה...).
אז נתחיל מלבקש מראש ולשאול מראש את השאלות האלו כדי לתאם ציפיות.
כשעמדתי על הדלפק אצל רוט, היה מישהו שבא לאסוף אקדח חדש שקנה, קצת לא היה שלם עם הבחירה מסיבה אישית והציעו לו בלי להתבלבל, לבטל את העסקה לפני ביצוע ירי ולבחור משהו אחר למרות שלדבריהם כבר לא יוכלו למכור אותו במחיר חדש בגלל שרק נרשם תחת שם אחר. אני לא הבנתי למה זה מוריד מערכו, אבל זה רוט וזה אפילו לא היה מנהל החנות אלא אחד העובדים הבכירים.
אז דבר ראשון - לגיטימי לבקש שאחרי שהראו לך את האקדח ובדקת אותו- הוא לא יוצג ולא תיפתח האריזה מעבר למה שמחייבים הנהלים (יכול להיות שחייבים לבצע רישום כל שבוע ולוודא שלא סולק מהכספת כלי נשק ונשארה רק הקופסה...).
אז נתחיל מלבקש מראש ולשאול מראש את השאלות האלו כדי לתאם ציפיות.
כשעמדתי על הדלפק אצל רוט, היה מישהו שבא לאסוף אקדח חדש שקנה, קצת לא היה שלם עם הבחירה מסיבה אישית והציעו לו בלי להתבלבל, לבטל את העסקה לפני ביצוע ירי ולבחור משהו אחר למרות שלדבריהם כבר לא יוכלו למכור אותו במחיר חדש בגלל שרק נרשם תחת שם אחר. אני לא הבנתי למה זה מוריד מערכו, אבל זה רוט וזה אפילו לא היה מנהל החנות אלא אחד העובדים הבכירים.
- סליקאי טיטניום
אני חושב שאתם מגזימים.
אם הייתי קונה אקדח חדש "מהניילון", גם אני הייתי מתבאס אם הייתי מגלה סימן מעיכה מנפילה.
אבל, אקדח זה כלי.
אתם חרדים פה מכל מעצור אפילו אם זה אחד ל1000, אז אתם חושבים שהאקדח שלכם לא אמור לשרוד נפילה?
האקדח נפל מגובה מטר וקצת על בטון. נמעכה הפינה של כוונת מפלסטיק. אז מחליפים אותה וזהו.
לקוח אחר שיחק בפראות עם הנשק שכבר שולם עליו. נניח שדרך ונקר 20 פעם. אז מה? האקדח שלכם לא אמור לעמוד בזה?
החרדה שלכם מדברת ולא ההגיון.
סוחר הנשק הוא סוחר אבל לא רמאי. הוא לא מתרגש מכל המצבים האלו כי הוא יודע שזה לא ממש מזיז לאקדח.
אני לא מגן על הסוחרים . נכון שלא מדובר בהכרח בחברה הכי שירותיים בעולם (ממה שאני מכיר- לא הייתי ברוט) ,אבל נראה לכם שמישהו מהם, ישחרר אקדח למטרת הגנה עצמית, שהוא חושב שמשהו לא בסדר בכלי?
אם הייתי קונה אקדח חדש "מהניילון", גם אני הייתי מתבאס אם הייתי מגלה סימן מעיכה מנפילה.
אבל, אקדח זה כלי.
אתם חרדים פה מכל מעצור אפילו אם זה אחד ל1000, אז אתם חושבים שהאקדח שלכם לא אמור לשרוד נפילה?
האקדח נפל מגובה מטר וקצת על בטון. נמעכה הפינה של כוונת מפלסטיק. אז מחליפים אותה וזהו.
לקוח אחר שיחק בפראות עם הנשק שכבר שולם עליו. נניח שדרך ונקר 20 פעם. אז מה? האקדח שלכם לא אמור לעמוד בזה?
החרדה שלכם מדברת ולא ההגיון.
סוחר הנשק הוא סוחר אבל לא רמאי. הוא לא מתרגש מכל המצבים האלו כי הוא יודע שזה לא ממש מזיז לאקדח.
אני לא מגן על הסוחרים . נכון שלא מדובר בהכרח בחברה הכי שירותיים בעולם (ממה שאני מכיר- לא הייתי ברוט) ,אבל נראה לכם שמישהו מהם, ישחרר אקדח למטרת הגנה עצמית, שהוא חושב שמשהו לא בסדר בכלי?
- סליקאי כסף
איתן, זה כמו לקנות רכב מתצוגה... לא כל אחד מסכים לשלם מחיר מלא ויש מי שלא יהיה מעוניין בשום מחיר. זה לא עניין אובייקטיבי.
- סליקאי טיטניום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד