כמה אפשר לסחוב?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: כמה אפשר לסחוב?
אני באמת יכול להבין את הרצון להיערך לכל תרחיש, אבל.
אתם מדברים על ציוד הגנה - נשק. מה עם ציוד ע"ר? והאם אתם בקיאים בייסודות ע"ר, ולא מצפייה בד"ר האוס או האנטומיה של גריי? תחשבו על זה...
ויחד עם זאת, לאחרונה הגעתי להבנה חד משמעית שאני סוחב על עצמי הרבה יותר מידיי. כל דבר כשלעצמו, קטן וקל, אבל ביחד הם מייצרים נפח ומשקל לא מבוטלים שאני הולך לצמצם. אבל ממש.
אתם מדברים על ציוד הגנה - נשק. מה עם ציוד ע"ר? והאם אתם בקיאים בייסודות ע"ר, ולא מצפייה בד"ר האוס או האנטומיה של גריי? תחשבו על זה...
ויחד עם זאת, לאחרונה הגעתי להבנה חד משמעית שאני סוחב על עצמי הרבה יותר מידיי. כל דבר כשלעצמו, קטן וקל, אבל ביחד הם מייצרים נפח ומשקל לא מבוטלים שאני הולך לצמצם. אבל ממש.
- סליקאי טיטניום
סופר-צודק בנוגע לעזרה ראשונה. לשמחתי כן, אבל נראה לי ששווה רענון או קורס מתקדם יותר.
אמר הבחור שנדקר בשער בנימין (והניס את התוקף באקדח תרסיס שנראה אמיתי) - שכשכבר היה ברור שזה פיגוע - נשקים היו שם (בכל זאת שער בנימין), אבל עזרה ראשונה - פחות...
בנוגע למשקל התייצבתי על פק"ל.
בנוגע לעזרה ראשונה אני לוקח על עצמי לשדרג את העניין. תודה יבגני.
אמר הבחור שנדקר בשער בנימין (והניס את התוקף באקדח תרסיס שנראה אמיתי) - שכשכבר היה ברור שזה פיגוע - נשקים היו שם (בכל זאת שער בנימין), אבל עזרה ראשונה - פחות...
בנוגע למשקל התייצבתי על פק"ל.
בנוגע לעזרה ראשונה אני לוקח על עצמי לשדרג את העניין. תודה יבגני.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
ניר ל כתב:תגידו,
קורה לכם הרבה שאתם מותקפים סתם ככה ברחוב ?
אני אחלק את התשובה שלי לכמה חלקים.
1. כן זה קרה לי מספר פעמים בחיים שלי. אפשר לספור את המקרים האלה על פחות מאשר אצבעות יד אחת אבל זה קרה.
2. את מספר הפעמים שזה כמעט קרה כבר - אין ספור מקרים. גם אם אני מקבל דחיפה או יריקה אני מעדיף להתקפל ולא להגרר לעימות שאת תוצאותיו אני לא יכול לצפות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר