כמות פריקות מומלצת לכדור

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: כמות פריקות מומלצת לכדור

על ידי GUSS » 23 מאי 2017, 19:22

הזקן שמע[ במכשיר שמיעה..] STI,ומיד עבר למוד צעיר
הוא מהזקנים ש1911 גורמים לו להתרגש...אבל פיזיקה ,, בזה הוא מתעקש
ואומר, מכה ראשונה הכדור מקבל כשהוא במחסנית, ההקליע רוצה לנוע אח'
המכה השניה מקבל מהראמפה, ואז הוא נדחס אח'
כשהוא נדחף לתא, המכה שבאה מאחור רוצה למשוך אח' , גג התא דוחף אח' התאוצה רוצה קד' , והסלילים עוצרים,
ובארץ הקודש מקום מגוריו, אסור לחרוט את הצ'מבר ל19/21 שיאפשר תזוזה קדימה.
זקנים אתה מבין..
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי ysd » 23 מאי 2017, 20:04

glock34 כתב:בכל פעם שכדור נדרך מהמחסנית לבית הבליעה הוא זז מעט קדימה, כמו פירוק כדור עם פטיש קינאטי. גם אם הקרימפ הוא חזק מאוד זה קורה. זה שהכדור מתארך קצת לא כזה מפריע (אפילו להיפך), אבל אם זה קורה יותר מדי תהיה לו בעיית הזנה בסוף. זה בערך עונה לך על השאלה.
לדחוף ידנית כדור ולסגור עליו את השן? אני לא הייתי ממליץ. מי יכול להגיד לך מתי זה יצור כשל של השן? אז נכון זה לא חלק יקר להחליף, אבל אתה לוקח פה סיכון מיותר.
לסיכום,
פשוט תדרוך לאט, ותלווה את הצינה שתיסגר לאט ובעדינות. אם היא נישארת קצת אחורה, תן לה קטנה והיא תיסגר. ככה לא יזוז לך הכדור גם 1000 פריקות וטעינות.
גם בפריקה, מילת המפתח היא עדינות.
זה מה שאני עושה בכל אופן.
בהצלחה.

צודק !!!
אצלי זה קורה כל הזמן! אם אני דורך אגרסיבי .מכח האנרציה הכדור הרבה פעמים מחליק מהקנה החוצה.
טוב כך זה לפחות אצלי באיירסופט. :lol:
ואם אצלך זה קורה ב sti מה כבר אפשר להמליץ לך. רק להחליף את die, שאתה עושה איתו קרימפ ל rcbs ולא יהיו לך יותר בעיות כאלה.
גם הקנה שלך כנראה עבר שינוי קל באיזור בב"ל דבר ,שמקובל בחו"ל וזה כנראה מאפשר התארכות.
אנו כאן בארץ הקודש לא סובלים מעודף האפשרויות ,שיש לך בחו"ל . :lol:
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 23 מאי 2017, 20:15

glock34 כתב:בעיות קרימפ ו OAL הן בעיות שאני מתמודד איתן באופן קבוע, כל פעם שאני משנה קליע, אבקה או את סוג האקדח שאני מייצר תחמושת בשבילו.

בישראל למדו להתמודד עם בעיות כאלו: אקדח אחד, קופסה כחולה של MAGTECH אחת ואין יותר מקום להתלבטויות.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ysd » 23 מאי 2017, 20:23

Boltik כתב:
glock34 כתב:בעיות קרימפ ו OAL הן בעיות שאני מתמודד איתן באופן קבוע, כל פעם שאני משנה קליע, אבקה או את סוג האקדח שאני מייצר תחמושת בשבילו.

בישראל למדו להתמודד עם בעיות כאלו: אקדח אחד, קופסה כחולה של MAGTECH אחת ואין יותר מקום להתלבטויות.

לא ציינת את ההוראות החדשות-יחייבו אותך לסחוב את כל תיקי הניירת אחריך לכל מקום לאורך כל החיים שלך,כשתרצה לירות את
ה MAGTECH העקום שלך. :lol:
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 23 מאי 2017, 20:40

מתנצל שסטינו מנושא הדיון, אבל מהן ההוראות החדשות?
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 23 מאי 2017, 20:50

לשאלה הראשונה: אני לא נושא כדור בקנה, באזורים שאין בכך צורך. אם אני חושב שיש צורך, אני מעביר את כלי הנשק למצב 1.

זה לא משנה איזה דיזה אתה משתמש לקרימפ (למרות שיש לי ה RCBS) תעשה קרימפ הכי חזק שיש ולא יעזור לך עדיין הקליע ימשך קדימה.
אם באמת תחשבו על זה באופן רציונלי(מי שכתב שקופסה של מאגטאק זה הפיתרון) תבינו שאת הכדורים שאני מייצר אני לא נושא, אלא רק משתמש למטרות אימונים וספורט. ב 9ממ אני נושא ווינצ'אסטר 147 גריין או HST 147+P ואלו אכן כדורים משובחים ביותר, וכן זה קורה גם להם.

STI? אני ממש לא נושא את האקדח הזה. 2011, צינה 5 אינץ', גוף בגודל מלא כולל מכסה אבק בגודל מלא והכי גרוע? 0.40! ועוד 20 מהם במחסנית אחת.
אני מעדיף גלוק (פולימר)
1911 0.45 (בהמה)
1911 9ממ (מלא/EMP)
P938 (שיהיה משהו בכיס)
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד