עוד תרחיש לא כל כך דמיוני מבוסס על מקרה אמיתי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: עוד תרחיש לא כל כך דמיוני מבוסס על מקרה אמיתי

על ידי GUSS » 14 פברואר 2018, 08:34

פוליטיקה וצבא מעורבים ושזורים יחד,עד העצם.כמו חג האהבה ודובוני פרווה ורודים.
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי ניר ל » 14 פברואר 2018, 09:33

WL אחי, מי כמוך יודע כמה שעות פנאי יש לי בשביל לשמוע הרצאות, לחפור וללמוד את ההסטוריה הצבאית שלנו, מזרחנות וכו׳, לא להאמין למיתוסים. נוסף לכך יש לי מעט (לא במרכאות) נסיון אישי, אבל כזה שמספיק לי בכדי להבין את המציאות.

הפוליטיקאים מעולם לא סמכו על צה״ל שיספק את הסחורה, בעיקר אלו שהגיעו מהצבא, עוד הרבה לפני שאמהות היו מציקות למ״פ בקבוצת הורים בווצאפ. אני מכיר את כל האמירות ״תנו לצה״ל לנצח״ ועל כך שהפוליטיקאים מגבילים את מפקדי הצבא, אבל דווקא במלחמת לבנון השנייה בה ראש הממשלה והשר לא היו אנשי צבא וטעו לחשוב אחרת - נתנו לצבא יד חפשית והוא איכזב בענק.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Warlord » 14 פברואר 2018, 10:14

ניר ל כתב:WL אחי, מי כמוך יודע כמה שעות פנאי יש לי בשביל לשמוע הרצאות, לחפור וללמוד את ההסטוריה הצבאית שלנו, מזרחנות וכו׳, לא להאמין למיתוסים. נוסף לכך יש לי מעט (לא במרכאות) נסיון אישי, אבל כזה שמספיק לי בכדי להבין את המציאות.

הפוליטיקאים מעולם לא סמכו על צה״ל שיספק את הסחורה, בעיקר אלו שהגיעו מהצבא, עוד הרבה לפני שאמהות היו מציקות למ״פ בקבוצת הורים בווצאפ. אני מכיר את כל האמירות ״תנו לצה״ל לנצח״ ועל כך שהפוליטיקאים מגבילים את מפקדי הצבא, אבל דווקא במלחמת לבנון השנייה בה ראש הממשלה והשר לא היו אנשי צבא וטעו לחשוב אחרת - נתנו לצבא יד חפשית והוא איכזב בענק.

אתה צודק אבל לקחת כדוגמה את המלחמה הכי בעייתית בעיני מבחינת מוכנות מבצעית ולוגיסטית. הופקו ויושמו הרבה לקחים מהמחדל הזה שנקרא לבנון II
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 14 פברואר 2018, 10:38

אז אתה אומר שעכשיו אנחנו מוכנים למלחמת לבנון 2 ?
אני מקווה שאתה צודק ומקווה שזה עוד רלבנטי ביחס למה שהאוייב מכין את עצמו במלחמת לבנון 3.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Warlord » 14 פברואר 2018, 14:41

ניר ל כתב:אז אתה אומר שעכשיו אנחנו מוכנים למלחמת לבנון 2 ?
אני מקווה שאתה צודק ומקווה שזה עוד רלבנטי ביחס למה שהאוייב מכין את עצמו במלחמת לבנון 3.

בתמרון הקרקעי החיזבאללה ללא ספק יובס אבל האסטרטגיה שלו היא פגיעה ללא אבחנה בריכוזי אוכלוסיה ותשתיות. בתחום זה האמצעים שלהם היום יותר מתקדמים מאי פעם למרות התקיפות החוזרות ונשנות בסוריה והיתה זליגה משמעותית.
חברים, אנחנו במזרח התיכון ולנצח נאכל חרב.
שלא יהיו למישהו אשליות.
שלום זו מילת פרידה ארכאית או חלק משם של ספר ידוע.
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 14 פברואר 2018, 15:59

ילדים...אני סוחב את הצלקות מ73 ,,
המזל היחידי היה שהממשלה לא עשתה, כלום ! והצבא לחם עם מפקדים מנוסים מ67 וההתשה,
השארנו אלפי הרוגים, אבל לא היו ליצני ממשל שהפריעו יותר מידי,וידענו למה, ועד היום הסורים מבקרים אותי בלילה..
"כיבוש" הרחוב היחידי בצוק איתן נוהל כמו סנדלריה בחלם, ארך יותר מכיבוש צרפת הולד בלגיה ופולין, לפני כ80 שנה,,
וגבה מחיר כבד.
2006 מלחמת הפלאזמות אין צורך לפרט.
מלחמת לבנון ה3 תתנהל לדעתי בצורה יותר שלומיאלית, עם גיס חמישי פעיל, עורף מוכה והנהגה עלובה...
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי ניר.ב » 14 פברואר 2018, 16:18

בקרוב אוכל לספר לכם ממקור ראשון איך הייתה מלחמת הצפון הראשונה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ניר ל » 14 פברואר 2018, 17:08

GUSS כתב:ילדים...אני סוחב את הצלקות מ73 ,,
המזל היחידי היה שהממשלה לא עשתה, כלום ! והצבא לחם עם מפקדים מנוסים מ67 וההתשה,
השארנו אלפי הרוגים, אבל לא היו ליצני ממשל שהפריעו יותר מידי,וידענו למה, ועד היום הסורים מבקרים אותי בלילה..
"כיבוש" הרחוב היחידי בצוק איתן נוהל כמו סנדלריה בחלם, ארך יותר מכיבוש צרפת הולד בלגיה ופולין, לפני כ80 שנה,,
וגבה מחיר כבד.
2006 מלחמת הפלאזמות אין צורך לפרט.
מלחמת לבנון ה3 תתנהל לדעתי בצורה יותר שלומיאלית, עם גיס חמישי פעיל, עורף מוכה והנהגה עלובה...

מי שנלחם לחיים או למוות על הקרקע נשרט, אף אחד לא יוצא מזה נקי, רק שיש כאלו שמצליחים להדחיק בצורה יותר מוצלחת מאחרים.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי גדעון מצגר » 14 פברואר 2018, 19:19

ניר ל כתב:גדעון, לא מצאתי מידע מרוכז ומפורט של אירועי אותו לילה נוראי הרבה חלקי מידע סותרים, לי נצרבה בראש התמונה של החייל שנושא את גופת הפעוטה שראשה רוצץ ע״י הכלב שזכה לחיות עוד שנים רבות אח״כ ולצערי לא עונה למוות עוד באותו לילה.

ממה שאני מבין - נחתו מהים 5 מחבלים בראשם דרוזי בשם סמיר קונטאר שהיה בן 16.5 .
ניסו להיכנס לווילה של אמנון סלע (אולי טעו לחשוב שמדובר בביתו של סייען קצין או״ם), הוא חשד והיה הראשון שהזעיק משטרה ודיווח שניסו לפרוץ אליו.
אתה ואלי שחר הי״ד מגיעים ראשונים, אלי נהרג בחילופי האש, האם נהרג גם אחד המחבלים (כך עפ״י חלק מהגרסאות) ?
משם הם ממשיכים לבניין המגורים בו הם נתקלים באותו דייר שאת סיפורו העלית והוא מצליח להרוג אחד מהם ( על זה אין כמעט מידע, אז אני מניח שלמעשה מדובר במחבל הרוג אחד עד כה ולא כתוצאה מחילופי האש אתכם ועם אמנון סלע (האם השתמש בכלל בנשקו ? )
חוטפים מחדר המדרגות את דני הרן ובתו ז״ל שהיו בדרכם למקלט ואתם יורדים לחוף הים בו השאירו את הסירות.

כוחות הבטחון שמגיעים בינתיים, עומדים באש צולבת גם מכוון אזרחים שיורים מחלונות הבניינים אל החוף.
את הסוף המר אין צורך לתאר שוב, אין מזעזע ממנו.
כמה זמן נמשך המצור ? שתי חיות אדם שנתפסו חיים משוחררים בעסקת ג׳יבריל וב 2008, מה הייתה הסיבה שנשארו בחיים ? ככל הידוע לי היינו אז פחות עדינים בלשון המעטה וגם סיפורי לינץ׳ היו,אם לא באירוע הזה אז באחרים , כולל לגופות של אזרחים שנטעו לחשוב כמחבל

האם אתה יכול להפנות למקורות או לחדד ? לצערי הזיכרון היהודי קצר עד בלתי קיים, אבל את האירוע הזה לפחות אף אחד שחי אז לא ישכח.

ניר אל תכעס אבל אינני מסוגל לעמוד בהעלאת זכרון הרצח של הפעוטה ואביה.התמונות עדיין רצות במוחי ובנפשי.וממרומי גילי והשנים שחלפו כל שנה שחולפת זה קשה יותר..אבל אני יכול לאמר לך דבר אחד. אחרי שיצאתי ממסתור הסלע אליו ירדתי שניות לאחר שהחלאות עברו אותי ואת שני הנוסעים שהיו אתי ברכב .והורדתי אותם למחסה מאחורי סוללת אדמה נמוכה ושיחים שעליה
כשאחד מהם נפגע בברך מאותם כדורים שפגעו וקטלו את חברי ומפקדי אלי שחר.והשני היה במצב של הלם ושוק מוחלט.ואני בטפשותי ומתוך סקרנות רצתי לכיוון החוף לראות את ההתפתחות של האירוע.בדיוק כשהגיעו הכוחות והתחילו להסתער על המחבלים.ואחרי כל מה שקרה שם והחלאה הזה סמיר קונטאר יימח ויידח.הובל ע'י שני לוחמים אחד מהם קצין נהרייני חבר נעורים שלי.שנזעק למקום מביתו כך הבנתי בדיעבד.והעבירו אותו למישהו שממנו אני לקחתי אותו.עם הוראה להעבירו לידיים המוסמכות שחיכו לו כבר במקום.לאמר את האמת כבר הייתי חמוש מחדש באקדח(לא אספר איך) והחלטתי שהוא לא יגיע חי לאותן ידיים .וכנראה שבעל ידיים אלו הבין היטב את כוונתי ולא הותיר בי ספק בתנועותיו שלא כדאי לי לעשות זאת בתוספת צעקות שצעק לעברי.הייתי עיוור מזעם ומרצון לנקום.שלא לדבר על כך שגופת שחר שנשארה מוטלת בשטח המון זמן עד שבכלל מישהו חשב לפנותו משם רק הכפילה את התחושה הזו..ואז.. פשוט "התעוררתי" והשכל הישר כנראה השפיע בכל זאת איך שהוא.אולי בהשפעת הצעקות של אותו בר-סמכא וחבריו.לא יכול לאמר לך למה.כי גם אני לא יודע.ואז החלאה נמסר לידיהם. שוב הכל נמשך ממש שניות לאחר שוך הקרב...עד שנמסר הנקניק החלאתי ההוא.הפגר הירוד .
לשאלתך לא היו בין אלי הי'ד לבין החוליה ממש חילופי יריות אלי ירה באויר וצעק עצור או שאני יורה בכם(עדיין חשבנו שמדובר בגנבים או כנופייה של עבריינים פליליים מסוכנת שלפי התדרוך באותו ערב לפני היציאה קיבלנו דיווח על הימצאה באזורינו.וכן לפי הדיווח של היומנאי). ואז כתשובה חטף צרור.ומעל החלק הקדמי של הניידת חלפה רקיטת האר פי ג'י.ונתקעה בחומת הוילה של אמנון סלע.והחלאות מיהרו לברוח לכיוון ר'ח ז'בוטינסקי כדי אולי למהר ולתפוס בני ערובה .עד שיבוא כוח כלשהוא למנוע מהם.לא היה לדעתי שום ירי של אזרחים אני לא ראיתי כזה ולא שמעתי כזה.בחלק זמן הזה לא נהרג שום מחבל.לשאלתך השנייה וכאן אני לא יכול לענות מראייה כי לא הייתי בבית אליו הם נכנסו.עדיין הייתי עם שני הנוסעים שלי בשלב של יציאה מהרכב.משיכת הפצוע שבינהם שנפגע בברכו..אינני זוכר אם בשלב הזה זה היה שנגשתי לגופתו של אלי וצעקתי אלי אלי. ובדקתי בצווארו אם הוא חי או לאחר מכן.אבל היה לי ברור שאינו בין החיים.ולקח לי גם זמן לעכל שמדובר במחבלים.בבניין איליו הגיעו בנתיים החלאות הם נפרדו לפי עדות של מי ששמעתי לאחר מכן בתחקיר .והחלו לחפש בני ערובה כשהחלאה הראשי שובה את דן הרן ובתו שירדו לתפוס מחסה ויצאו מדירתם. ואחד התדפק על דלת ביתו של בובי ז'ל.ונהרג כנכנס פנימה.אגב אני זוכר שהיו שישה מחבלים אחד או יותר נהרג על החוף עם ההסתערות של חיילינו.נתפסו בחיים שלושה לא שניים .
אמנון סלע לא ירה ולא בטיח.(ביתו ובצדק הוחשך וכנראה שהם ירדו למחסה.ובצדק לשמע היריות שהרגו את אלי הי'ד). הוא לא היה מעורב בשלב הזה בכלום. רק ההודעה למשטרה שגנבים ניסו לפרוץ את שער חווילתו ותו לא. עד כאן נושא זה.
אוסיף שכשבשנת 2008 שוחרר החלאה הירוד עם עוד חלאות אחרים.כל כלי התקשורת לסוגיה מכל העולם הסתערו עליי כמוצאי שלל.ורואיינתי בשלל תחנות דוברי כל השפות. אתה יכול להכנס בגוגל לחדשות ערוץ =2 ולכתוב גידי מצגר תראה את הראיון שלי עם רפי רשף בנושא.ותקבל עוד פרספקטיבה בנושא.אני שוב מדגיש לא היו שום יריות בין אזרחים שירו מחלונות או מבתים לעבר המחבלים בחוף.וההסתערות על המחבלים בוצעה .בה נפצע קשה יוסי צחור אל'מ שגם הגיע למקום מביתו הקרוב למקום האירוע עם נשקו וחגורו וחבר לסיירת שהסתערה עליהם...

גידי מצגר סליקאי וותיק
נערך לאחרונה על ידי גדעון מצגר בתאריך 19 פברואר 2018, 17:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גדעון מצגר » 14 פברואר 2018, 19:22

גדעון מצגר כתב:
ניר ל כתב:גדעון, לא מצאתי מידע מרוכז ומפורט של אירועי אותו לילה נוראי הרבה חלקי מידע סותרים, לי נצרבה בראש התמונה של החייל שנושא את גופת הפעוטה שראשה רוצץ ע״י הכלב שזכה לחיות עוד שנים רבות אח״כ ולצערי לא עונה למוות עוד באותו לילה.

ממה שאני מבין - נחתו מהים 5 מחבלים בראשם דרוזי בשם סמיר קונטאר שהיה בן 16.5 .
ניסו להיכנס לווילה של אמנון סלע (אולי טעו לחשוב שמדובר בביתו של סייען קצין או״ם), הוא חשד והיה הראשון שהזעיק משטרה ודיווח שניסו לפרוץ אליו.
אתה ואלי שחר הי״ד מגיעים ראשונים, אלי נהרג בחילופי האש, האם נהרג גם אחד המחבלים (כך עפ״י חלק מהגרסאות) ?
משם הם ממשיכים לבניין המגורים בו הם נתקלים באותו דייר שאת סיפורו העלית והוא מצליח להרוג אחד מהם ( על זה אין כמעט מידע, אז אני מניח שלמעשה מדובר במחבל הרוג אחד עד כה ולא כתוצאה מחילופי האש אתכם ועם אמנון סלע (האם השתמש בכלל בנשקו ? )
חוטפים מחדר המדרגות את דני הרן ובתו ז״ל שהיו בדרכם למקלט ואתם יורדים לחוף הים בו השאירו את הסירות.

כוחות הבטחון שמגיעים בינתיים, עומדים באש צולבת גם מכוון אזרחים שיורים מחלונות הבניינים אל החוף.
את הסוף המר אין צורך לתאר שוב, אין מזעזע ממנו.
כמה זמן נמשך המצור ? שתי חיות אדם שנתפסו חיים משוחררים בעסקת ג׳יבריל וב 2008, מה הייתה הסיבה שנשארו בחיים ? ככל הידוע לי היינו אז פחות עדינים בלשון המעטה וגם סיפורי לינץ׳ היו,אם לא באירוע הזה אז באחרים , כולל לגופות של אזרחים שנטעו לחשוב כמחבל

האם אתה יכול להפנות למקורות או לחדד ? לצערי הזיכרון היהודי קצר עד בלתי קיים, אבל את האירוע הזה לפחות אף אחד שחי אז לא ישכח.

ניר אל תכעס אבל אינני מסוגל לעמוד בהעלאת זכרון הרצח של הפעוטה ואביה.התמונות עדיין רצות במוחי ובנפשי.וממרומי גילי והשנים שחלפו כל שנה שחולפת זה קשה יותר..אבל אני יכול לאמר לך דבר אחד. אחרי שיצאתי ממסתור הסלע אליו ירדתי שניות לאחר שהחלאות עברו אותי ואת שני הנוסעים שהיו אתי ברכב .והורדתי אותם למחסה מאחורי סוללת אדמה נמוכה ושיחים שעליה
כשאחד מהם נפגע בברך מאותם כדורים שפגעו וקטלו את חברי ומפקדי אלי שחר.והשני היה במצב של הלם ושוק מוחלט.ואני בטפשותי ומתוך סקרנות רצתי לכיוון החוף לראות את ההתפתחות של האירוע.בדיוק כשהגיעו הכוחות והתחילו להסתער על המחבלים.ואחרי כל מה שקרה שם והחלאה הזה סמיר קונטאר יימח ויידח.הובל ע'י שני לוחמים אחד מהם קצין נהרייני חבר נעורים שלי.שנזעק למקום מביתו כך הבנתי בדיעבד.והעבירו אותו למישהו שממנו אני לקחתי אותו.עם הוראה להעבירו לידיים המוסמכות שחיכו לו כבר במקום.לאמר את האמת כבר הייתי חמוש מחדש באקדח(לא אספר איך) והחלטתי שהוא לא יגיע חי לאותן ידיים .וכנראה שבעל ידיים אלו הבין היטב את כוונתי ולא הותיר בי ספק בתנועותיו שלא כדאי לי לעשות זאת בתוספת צעקות שצעק לעברי.הייתי עיוור מזעם ומרצון לנקום.שלא לדבר על כך שגופת שחר שנשארה מוטלת בשטח המון זמן עד שבכלל מישהו חשב לפנותו משם רק הכפילה את התחושה הזו..ואז.. פשוט "התעוררתי" והשכל הישר כנראה השפיע בכל זאת איך שהוא.אולי בהשפעת הצעקות של אותו בר-סמכא וחבריו.לא יכול לאמר לך למה.כי גם אני לא יודע.ואז החלאה נמסר לידיהם. שוב הכל נמשך ממש שניות לאחר שוך הקרב...עד שנמסר הנקניק החלאתי ההוא.הפגר הירוד .
לשאלתך לא היו בין אלי הי'ד לבין החוליה ממש חילופי יריות אלי ירה באויר לאחר שצעק עצור או שאני יורה בכם(עדיין חשבנו שמדובר בגנבים או כנופייה של עבריינים פליליים מסוכנת שלפי התדרוך באותו ערב לפני היציאה קיבלנו דיווח על הימצאה באזורינו.וכן לפי הדיווח של היומנאי). ואז כתשובה חטף צרור.ומעל החלק הקדמי של הניידת חלפה רקיטת האר פי ג'י.ונתקעה בחומת הוילה של אמנון סלע.והחלאות מיהרו לברוח לכיוון ר'ח ז'בוטינסקי כדי אולי למהר ולתפוס בני ערובה .עד שיבוא כוח כלשהוא למנוע מהם.לא היה לדעתי שום ירי של אזרחים אני לא ראיתי כזה ולא שמעתי כזה.בחלק זמן הזה לא נהרג שום מחבל.לשאלתך השנייה וכאן אני לא יכול לענות מראייה כי לא הייתי בבית אליו הם נכנסו.עדיין הייתי עם שני הנוסעים שלי בשלב של יציאה מהרכב.משיכת הפצוע שבינהם שנפגע בברכו..אינני זוכר אם בשלב הזה זה היה שנגשתי לגופתו של אלי וצעקתי אלי אלי. ובדקתי בצווארו אם הוא חי או לאחר מכן.אבל היה לי ברור שאינו בין החיים.ולקח לי גם זמן לעכל שמדובר במחבלים.בבניין איליו הגיעו בנתיים החלאות הם נפרדו לפי עדות של מי ששמעתי לאחר מכן בתחקיר .והחלו לחפש בני ערובה כשהחלאה הראשי שובה את דן הרן ובתו שירדו לתפוס מחסה ויצאו מדירתם. ואחד התדפק על דלת ביתו של בובי ז'ל.ונהרג כנכנס פנימה.אגב אני זוכר שהיו שישה מחבלים אחד או יותר נהרג על החוף עם ההסתערות של חיילינו.נתפסו בחיים שלושה לא שניים .
אמנון סלע לא ירה ולא בטיח.(ביתו ובצדק הוחשך וכנראה שהם ירדו למחסה.ובצדק לשמע היריות שהרגו את אלי הי'ד). הוא לא היה מעורב בשלב הזה בכלום. רק ההודעה למשטרה שגנבים ניסו לפרוץ את שער חווילתו ותו לא. עד כאן נושא זה.
אוסיף שכשבשנת 2008 שוחרר החלאה הירוד עם עוד חלאות אחרים.כל כלי התקשורת לסוגיה מכל העולם הסתערו עליי כמוצאי שלל.ורואיינתי בשלל תחנות דוברי כל השפות. אתה יכול להכנס בגוגל לחדשות ערוץ =2 ולכתוב גידי מצגר תראה את הראיון שלי עם רפי רשף בנושא.ותקבל עוד פרספקטיבה בנושא.אני שוב מדגיש לא היו שום יריות בין אזרחים שירו מחלונות או מבתים לעבר המחבלים בחוף.וההסתערות על המחבלים בוצעה .בה נפצע קשה יוסי צחור אל'מ שגם הגיע למקום מביתו הקרוב למקום האירוע עם נשקו וחגורו וחבר לסיירת שהסתערה עליהם...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ניר ל » 15 פברואר 2018, 00:07

כמו שכתבתי, אין ערך מסודר, רק גיבוב של עדויות סותרות לעיתים ...
מי שציין את הירי מבתי אזרחים היה הרצל עוזר שהיה מ״פ צנחנים, הראשונים שיצרו מגע עם החוליה על החוף.
בובי זה צ׳ארלי שפירא ?
ובר הסמכא היה יוסף מישלב ?
לא מקנא בך ובאחרים שחיים עם הזכרונות, ידוע לי שחלק מהמעורבים נטרפה דעתם ומדהים בעיניי תעצומות הנפש של סמדר הרן שהצליחה לחזור לחיים לפחות למראית עין.
חבל שאנחנו מפטמים את הכלבים האלה בבתי הכלא שלנו, מאפשרים להם ללמוד, להתחתן ולבלות עוד שנים רבות, משחררים אותם בעסקאות משפילות כדי שימשיכו להרוג בנו ורק אח״כ מחסלים אותם ... עולם הפוך.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי גדעון מצגר » 15 פברואר 2018, 14:33

ניר ל כתב:כמו שכתבתי, אין ערך מסודר, רק גיבוב של עדויות סותרות לעיתים ...
מי שציין את הירי מבתי אזרחים היה הרצל עוזר שהיה מ״פ צנחנים, הראשונים שיצרו מגע עם החוליה על החוף.
בובי זה צ׳ארלי שפירא ?
ובר הסמכא היה יוסף מישלב ?
לא מקנא בך ובאחרים שחיים עם הזכרונות, ידוע לי שחלק מהמעורבים נטרפה דעתם ומדהים בעיניי תעצומות הנפש של סמדר הרן שהצליחה לחזור לחיים לפחות למראית עין.
חבל שאנחנו מפטמים את הכלבים האלה בבתי הכלא שלנו, מאפשרים להם ללמוד, להתחתן ולבלות עוד שנים רבות, משחררים אותם בעסקאות משפילות כדי שימשיכו להרוג בנו ורק אח״כ מחסלים אותם ... עולם הפוך.

ניר אתה לא צודק ב-100% אתה צודק במליון %

גידי מצגר סליקאי וותיק
נערך לאחרונה על ידי גדעון מצגר בתאריך 19 פברואר 2018, 17:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גדעון מצגר » 15 פברואר 2018, 14:46

היה כן ירי של סיור מג'ב שהיה נהוג אז בערים שונות.לתת סיור נוסף בכל עיר בסכנת פח'ע לתת סיור ממונע חמוש מאוד כולל מקלע 03 שכולל שוטר כחול מהמשמרת של אותה תחנה שמכיר את העיר על בורייה.
כלוחם מג'ב לשעבר קשה לי לכתוב את מה שאני כותב כאן לראשונה מאז האירוע.כעד שנכח במקום.וראה דברים
כשכוח מג'ב נזעק למקום האירוע עוד היה סיפק בידי לוחמי מג'ב לעצור את המחבלים לפני הגיעם לבניין בר'ח זבוטינסקי.בכוח האש שלהם.לכל לוחם רוס'ר M16 עם שמונה מחסניות מקלע 03 וגי'פ .מפקד הכוח שלהם שלפי מה שהבנו לפני היציאה לסיור אותו ערב/לילה היה לדברי הממונים עליו בוגר קורס מכי'ם.עם הגיעם למקום הם ירדו מהג'יפ.וירו את כל התחמושת שלהם שעה שהנבלות שעטו/רצו לכיוון ר'ח זבוטינסקי.לוחמי מג'ב ירו צפונה לעבר מקום שהיה חניון/מוטל .השוטר הכחול שהיה עמם תיפעל את ה-03.כולם ירו צפונה.שעה שהמחבלים שעטו מזרחה מהמקום.
בתחקיר שלאחר מכן נשאלתי ע'י ק. מגב איזה שהוא איך לדעתי פעלו אנשי מג'ב ?בתחילה הססתי. ולאחר מכן הטחתי בו לפני כל "נבחרת הברזלנים" שתיחקרו אותנו.ואמרתי לו את דעתי.הוא היה בהלם.ותשובה מובן שלא קיבלתי.
עד היום שמו של מפקד הסיור בפי ואני זוכרו היטב.אבל התנהגותם במקום הייתה מחפירה.

גידי מצגר סליקאי וותיק
נערך לאחרונה על ידי גדעון מצגר בתאריך 19 פברואר 2018, 17:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אמיר88 » 15 פברואר 2018, 15:58

חברה סיכום קצר של המצב כדיי שתירגעו קצת:
חאמס חנוק (אין אוכל ברצוע, סוגרים עליו חומה וכו)
חזבאללה הוציע משימוש(מתים\נכים) 5000 לוחמים בלחימה בסוריה
הסורים קצת עסוקים מידיי בלשון המעטה.

אז תרגיעו קצת כי צהל לא טיפש והרמטכל לא טייס.
H&K VP9
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GUSS » 15 פברואר 2018, 17:54

אחרי שההינו רגועים חלאס ב73,
כשאני חפ"ש גולני פשוט, יודע[וכולם בגדוד וכנראה בחטיבה..]שהמלחמה הולכת לפרוץ תוך ימים.
ולנו מאפסנים את הנשק האישי [ הכנות ל25 שנות גולני בגני התערוכה]
והמצביאים, הגנרלים, האלופים, דיין ברן דדו , בר לב , טל. גונן שרון וכל הנוספים, מתחרבשים יותר משאנחנו מתחרבשים כאו בפורום..
ותוך ימים אני רואה מטוסים נופלים מעל ו והסורים בנאפח..אני מבין שאין לסמוך על ברזלנים, ומומחים,
אבי ז"ל , בוגר המכונה הגרמנית...אמר לי "דאג לעצמך".
גמרתי להיות רגוע! הברוך כתוב על הקיר,"מְנֵא מְנֵא תְּקֵל וּפַרְסִין"..
וכשאני מביט למעלה אני רואה ערמת רופסים ויס מאנים, פקידונים, ממלאי אמתחותהם בזוזים לא להם,
אני לגמרי לא רגוע..
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד