ערב רב???
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ערב רב???
גדעון,
בשורה התחתונה אם אני לא איזה סלבריטי,
אני לא מקבל מהמשטרה שירות כשאני צריך אותה.
שנה שעברה פרצו לי לבית וגנבו הרבה תכשיטים.
הגיעה ניידת סיור, הגיעו מז"פ לקחו ט"א וכו'. הכל סבבה...
אני הצבעתי להם על חשוד פוטנציאלי, בסבירות מאד מאד גבוהה. ואני לא סתם אומר את זה.
מעבר לזה שהיו מאד נחמדים, שירותיים וחביבים (זו התדמית החדשה) לא נעשה שום דבר בתיק..נאדה!!
ותאמין לי שהיה הרבה מה לעשות...או לפחות לנסות לעשות.
לעומת זאת אם הייתי שרון פרי, אותו חשוד כבר היה במאסר או לפחות נחקר ורוב הרכוש היה חוזר אלי.
לצערי המשטרה היום עוסקת בדברים שמייצרים לה יחסי ציבור טובים וחשיפה תקשורתית ולא במתן שירות לאזרח.
אם אתה לא מפורסם - אתה לא קיים.
א.
בשורה התחתונה אם אני לא איזה סלבריטי,
אני לא מקבל מהמשטרה שירות כשאני צריך אותה.
שנה שעברה פרצו לי לבית וגנבו הרבה תכשיטים.
הגיעה ניידת סיור, הגיעו מז"פ לקחו ט"א וכו'. הכל סבבה...
אני הצבעתי להם על חשוד פוטנציאלי, בסבירות מאד מאד גבוהה. ואני לא סתם אומר את זה.
מעבר לזה שהיו מאד נחמדים, שירותיים וחביבים (זו התדמית החדשה) לא נעשה שום דבר בתיק..נאדה!!
ותאמין לי שהיה הרבה מה לעשות...או לפחות לנסות לעשות.
לעומת זאת אם הייתי שרון פרי, אותו חשוד כבר היה במאסר או לפחות נחקר ורוב הרכוש היה חוזר אלי.
לצערי המשטרה היום עוסקת בדברים שמייצרים לה יחסי ציבור טובים וחשיפה תקשורתית ולא במתן שירות לאזרח.
אם אתה לא מפורסם - אתה לא קיים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
לי גנבו את הרכב, גם אליי הם היו אדיבים מאד ומילאו הרבה מסמכים.
יש להם מן שירות אונליין שמכניסים מספר רכב ומבררים אם גנוב, כשביררתי כעבור מספר ימים הסתבר לי שהרכב שלי לא הוכנס אפילו למערכת ... לא ציפיתי שיחפשו אותו אבל קיוותי שאם יוחשד/יעצר במחסום/ ימצא נטוש באיזה חור אז לפחות ידעו שמדובר ברכב גנוב, כנראה שגם זה הרבה מדי עבורם. רק לאחר שיחת טלפון עצבנית לתחנה הופיע במאגר כעבור מספר שעות נוספות. מזכיר לי מוסכי רכב מפונפנים שלא מאתרים ולא מתקנים תקלות, אבל יש להם פינת המתנה מפוארת, המון נציגי שירות ואח״כ מתקשרים משלוש מקורות שונים כדי לקבל משוב על שביעות רצון מהטיפול.
יש להם מן שירות אונליין שמכניסים מספר רכב ומבררים אם גנוב, כשביררתי כעבור מספר ימים הסתבר לי שהרכב שלי לא הוכנס אפילו למערכת ... לא ציפיתי שיחפשו אותו אבל קיוותי שאם יוחשד/יעצר במחסום/ ימצא נטוש באיזה חור אז לפחות ידעו שמדובר ברכב גנוב, כנראה שגם זה הרבה מדי עבורם. רק לאחר שיחת טלפון עצבנית לתחנה הופיע במאגר כעבור מספר שעות נוספות. מזכיר לי מוסכי רכב מפונפנים שלא מאתרים ולא מתקנים תקלות, אבל יש להם פינת המתנה מפוארת, המון נציגי שירות ואח״כ מתקשרים משלוש מקורות שונים כדי לקבל משוב על שביעות רצון מהטיפול.
- סליקאי טיטניום
בנושא הקרדיט על הירידה בפשיעה החקלאית.
הרי כל מי שמכיר מעט את הנושא מהשטח יודע שלפני שצצו האירגונים לסיוע חקלאי (הגדול והחזק מבניהם "השומר החדש")
המון תלונות שהוגשו על ידי חקלאים לא נחקרו מ"חוסר עניין הציבור", רק אחרי שהאירגונים האלה החלו לפעול בשטח כבר היה קשה למשטרה ובתי המשפט "להכחיש" את קיום הטרור החקלאי. בעיקר כי קשה לומר "חוסר עניין הציבור" כשיש 5000 מתנדבים בשומר, ועוד אלפי לייקים לפוסטים המראים טרור חקלאי.
גידי הרי המג'ב לא באמת רוצה להתעסק בחקלאות, הוא הוכיח זאת כשהוקמה יחידת מתנדבי השומר במג'ב (מתנדבי שומר חדש עם סמכות של שוטר מתנדב וניידת) ככה שאת הטיפול בשטח העבירו לאירגון מתנדבים.
הרי כל מי שמכיר מעט את הנושא מהשטח יודע שלפני שצצו האירגונים לסיוע חקלאי (הגדול והחזק מבניהם "השומר החדש")
המון תלונות שהוגשו על ידי חקלאים לא נחקרו מ"חוסר עניין הציבור", רק אחרי שהאירגונים האלה החלו לפעול בשטח כבר היה קשה למשטרה ובתי המשפט "להכחיש" את קיום הטרור החקלאי. בעיקר כי קשה לומר "חוסר עניין הציבור" כשיש 5000 מתנדבים בשומר, ועוד אלפי לייקים לפוסטים המראים טרור חקלאי.
גידי הרי המג'ב לא באמת רוצה להתעסק בחקלאות, הוא הוכיח זאת כשהוקמה יחידת מתנדבי השומר במג'ב (מתנדבי שומר חדש עם סמכות של שוטר מתנדב וניידת) ככה שאת הטיפול בשטח העבירו לאירגון מתנדבים.
H&K VP9
- סליקאי ארד
ניר ל כתב: ואח״כ מתקשרים משלוש מקורות שונים כדי לקבל משוב על שביעות רצון מהטיפול.
טוב שהזכרת לי את זה.
כמובן שיומיים לאחר "הטיפול המשטרתי" הייתה שיחת משוב כדי לוודא שאני מרוצה מהשירות.
עניתי שאהיה מרוצה אחרי שהגנבים יתפסו והרכוש שלי יוחזר.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
"פרטים מוכמנים"....פה חשדתי
ניר.ב כתב:"פרטים מוכמנים"....פה חשדתי
במקרה הזה אני ממש לא יודע.
אחרי דיון ב 3 ערכאות אני מעדיף לתת לרשויות החוק להנות מהספק במקום לכל מיני תחקירנים עם תיאוריות קונספירציה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
"תיאורית קונספירציה", זה נשמע כאילו לא היו דברים מעולם.
על יוקרת המערכת שמעת ?
על הפעלת לחץ (בלשון המעטה) שאינו משתמע לשתי פנים כנגד פתולוגית שאינה מתיישרת עם
דעת הפרקליטות שמעת ? כי שחיתות שכזו צריכה להדאיג כל אחד ואחת מאיתנו.
אני ממש לא מתכוון להיכנס כאן לכל הפרטים בפורום הזה. יש לכך מקומות מתאימים יותר.
מי שיוקרת המערכת בנפשו היא, שימשיך לחיות בלה לה לנד. גם קרמשניט חי שם עד שסולק מהמערכת.
על יוקרת המערכת שמעת ?
מי שיוקרת המערכת בנפשו היא, שימשיך לחיות בלה לה לנד. גם קרמשניט חי שם עד שסולק מהמערכת.
מכיר את הכל וגם את הרעה החולה הזו שנקראת יוקרת המערכת ביחוד בתיק עם חשיפה תקשורתית כזו.
למרות זאת, אם היו להגנה מספיק ראיות שהיו יכולות לעורר ספק סביר רומן זדורוב היה בחוץ.
קח בחשבון שאיוון דמיאניוק נשלח הביתה לחופשי על פחות מזה ובתיק עם חשיפה הרבה יותר גדולה.
א.
למרות זאת, אם היו להגנה מספיק ראיות שהיו יכולות לעורר ספק סביר רומן זדורוב היה בחוץ.
קח בחשבון שאיוון דמיאניוק נשלח הביתה לחופשי על פחות מזה ובתיק עם חשיפה הרבה יותר גדולה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אמיר88 כתב:בנושא הקרדיט על הירידה בפשיעה החקלאית.
גידי הרי המג'ב לא באמת רוצה להתעסק בחקלאות, הוא הוכיח זאת כשהוקמה יחידת מתנדבי השומר במג'ב (מתנדבי שומר חדש עם סמכות של
שוטר מתנדב וניידת) ככה שאת הטיפול בשטח העבירו לאירגון מתנדבים.
אמיר מה ז'א מג'ב לא רוצה....מג'ב מתעסק ביי עוק וביי קרוק בנושא כבר מיום הווסדו.איזו מין אמירה זו מאיפה אתה מגיע למסקנה הזו בכלל?
גם כשהוקמה יחידת מתמי'די מג'ב עם אותן סמכויות עליהן אתה כותב.המשיך מג'ב במקביל לעסוק בפשיעה החקלאית.
ועד היום.נכון שמג'ב מפנה המון כוחות מתוקף המצב הבטחוני .בעדיפות לאירועי פח'ע והפרות סדר ועוד.אך גם רכזי המודיעין של מג'ב ממשיכים לעסוק בפשיעה החקלאית וגם לוחמי מג'ב בגזרות ההחקלאיות.
זה שהוקמו היחידות הללו של מתמי'ד וזו שאתה כותב עליה מתנדבי השומר במג'ב.הלא זה מתוקף הצורך לעסוק בנושא החקלאות+סמכויות אמיתיות לעכב לעצור ולחפש ולעסוק בכך ממש כמו שוטר לכל דבר. אחרת אין שום תועלת בסייר של השומר החדש.וגם לסייע למג'ב להתמודד עם בעיית חוסר בכוח אדם.ובעיקר משום הצורך לסייע לחקלאים עצמם לשמור על רכושם עם סמכויות פרודוקטיביות לצורך הנושא.
ועוד משהו אמיר .נכון בתי המשפט נהגו באופן סלחני למדי לגבי עבירות במגזר החקלאי.אינני יודע על שום חוקר מג'ב שהוצמד למג'ב מהכחולה .שהמליץ על "חוסר עניין לציבור" או שהתקבלה החלטה בישיבות מטה גזרה או תחנה בעניין חקלאי בכיוון.אולי אתה יודע מידיעה אישית שלך.אני אישית כמפקד שני בסיסי הפעלה של מג'ב בשתי מועצות אזוריות..לא מכיר דברים שכאלה ואני מדבר אתך על שנות השמונים תשעים.אני גם לא הייתי נותן וגם לא מפקדיי לא היו נותנים יד לדבר כזה.
שוב.. היום אינני בקיא במה שהולך בשטח אך לא נראה לי שמג'ב או המשטרה הכחולה מתנהגים כמו שאתה כותב אבל... קטונתי..
- סליקאי כסף
ניר.ב כתב:"תיאורית קונספירציה", זה נשמע כאילו לא היו דברים מעולם.
על יוקרת המערכת שמעת ?
קרמשניט היה גבר שבגברים.וסולק משום שאמר את מה שעל לבו ולא פחד ולא נכנע ללחצים כלשהם.
זו בדיוק הדוגמא הלא נכונה לללה לנד.ומעולם לא היה זקוק לכך.
ולכן גם הוחזר לשרות
- סליקאי כסף
מי שמשוכנע שהמשטרה גרועה, קשה מאד להזיז אותו מדעתו.
גם אם הוא מערבב את הפרקליטות, ומדיניות הממשלה ומניח את הכל על כתפי השוטרים.
אנסה לדבר אל כל השאר.
האם ישראל היא מדינה מוכת פשיעה שאנשים מפחדים לצאת לרחובות? לא.
האם ישראל נמצאת במקום גבוה ברשימת תאונות הדרכים? לא
האם ראשי ארגוני פשיעה חיים בנחת ומזדקנים בבית על הכורסה? גם לא. רובם באירוח לתקופה ארוכה במתקני שב״ס.
האם משטרות בעולם המערבי צריכות להשקיע חלק גדול ממשאביהן בבטחון פנים? לא.
בקיצור, לא כצעקתה. יש תמיד מה לשפר ולעשות. אבל למשטרה יש השגים בזכות העבודה הקשה ביום ובלילה כל השנה.
אנסה לדבר אל כל השאר.
האם ישראל היא מדינה מוכת פשיעה שאנשים מפחדים לצאת לרחובות? לא.
האם ישראל נמצאת במקום גבוה ברשימת תאונות הדרכים? לא
האם ראשי ארגוני פשיעה חיים בנחת ומזדקנים בבית על הכורסה? גם לא. רובם באירוח לתקופה ארוכה במתקני שב״ס.
האם משטרות בעולם המערבי צריכות להשקיע חלק גדול ממשאביהן בבטחון פנים? לא.
בקיצור, לא כצעקתה. יש תמיד מה לשפר ולעשות. אבל למשטרה יש השגים בזכות העבודה הקשה ביום ובלילה כל השנה.
IDPA Safety Officer
עורך האתר http://www.idpa.org.il
עורך האתר http://www.idpa.org.il
עדקרן כתב:מי שמשוכנע שהמשטרה גרועה, קשה מאד להזיז אותו מדעתו.
אנסה לדבר אל כל השאר.
אני מתנדב במשטרה כבר המון שנים ולא במשא"ז קלאסי.
כן המשטרה עובדת קשה יום ולילה 365 ימים בשנה בתנאים לא תנאים.
מבחינת תקציבים ואמצעים הם נמצאים בתחתית של התחתית, כי כולנו יודעים בדיוק את מי הם חוקרים.
אז ראשי הפשע המאורגן יושבים בכלא.
אבל בחוץ הפשיעה החקלאית משתוללת ואני לא מציע לך להרגיז את הערס התורן בכביש.
בתור האזרח הפשוט, כשאני צריך את עזרת המשטרה היא לא שם.
האם המצב ברחוב כל כך נורא? לא וזה לא בגלל הרתעת המשטרה. זה בגלל שעדיין יש אצלינו שרידים של סולידריות חברתית. אבל זה הולך ונמוג.
האם גם באמצעים הקיימים אפשר לעשות יותר? לעניות דעתי כן. הכל עניין של סידרי עדיפויות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
כנראה שיש משהו נכון בדברי שניכם:
כן, השוטרים עובדים קשה.
כן, זה לא מספיק, יש בעיית כח אדם והפיקוד נאלץ לווסת כוחות באופן שמשאיר חלק מהבעיות לא פתורות.
אני רק אניח את הנתון הבא לפניכם:
85% משטחי המדינה מוגדרים כמרחב כפרי - ועל כל אלה אחראית יחידה אחת: יחידת 'שיטור כפרי' בתוך משמר הגבול.
שווה שרשור נפרד.
כן, השוטרים עובדים קשה.
כן, זה לא מספיק, יש בעיית כח אדם והפיקוד נאלץ לווסת כוחות באופן שמשאיר חלק מהבעיות לא פתורות.
אני רק אניח את הנתון הבא לפניכם:
85% משטחי המדינה מוגדרים כמרחב כפרי - ועל כל אלה אחראית יחידה אחת: יחידת 'שיטור כפרי' בתוך משמר הגבול.
שווה שרשור נפרד.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
מי שרוצה להמשיך לדברר את המשטרה, תפאדלו
בינתיים אני אשים פה משהו לשטוף את העיניים.
https://hamal.walla.co.il/post/-LAg5n4g1bIL5UDn9ypU
וכשיגנבו לילדים או הנכדים החיילים שלכם ציוד פרטי ולחימה והמשטרה תצא
בהודעת יח"צ סטנדרטית האומרת: "המשטרה עובדת בכוחות מתוגברים באמצעים גלויים וסמויים והפעלות מערך
מודיעיני וטכנולוגי בלה בלה בלה ..." תזכרו את זה.
וכן, אל תתנו לעובדות לבלבל אתכם.
בינתיים אני אשים פה משהו לשטוף את העיניים.
https://hamal.walla.co.il/post/-LAg5n4g1bIL5UDn9ypU
וכשיגנבו לילדים או הנכדים החיילים שלכם ציוד פרטי ולחימה והמשטרה תצא
בהודעת יח"צ סטנדרטית האומרת: "המשטרה עובדת בכוחות מתוגברים באמצעים גלויים וסמויים והפעלות מערך
מודיעיני וטכנולוגי בלה בלה בלה ..." תזכרו את זה.
וכן, אל תתנו לעובדות לבלבל אתכם.
לא קרלו ולא נשק מאולתר אחר.
רובי m16 סטנדרטיים צהליים דנדשים..
א.
רובי m16 סטנדרטיים צהליים דנדשים..
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או