רשמים/חוויות מהמפגש!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לדביר,
מיטץ' הוא משלנו וחצי ! בן אדם עשר. מי שמגיע לניו המפשיר ולא עושה קורס אצל LFI או מבקר אצל מיטץ' מחמיץ את הסיבה לנסיעה.
לראות איך הוא מייצר נריק מעורות אקזוטיים זה מרשים, אבל הטיפים הקטנים שקיבלתי ממנו לגבי איך לשפר את אופן השימוש בנרתיק הם פשוט מדהימים.
אגב, הנרתיקים שלו כל כך מדויקים והדוקים שהם מחייבים (BREAKING IN) לפני נשיאה יום יומית !
מיטץ' הוא משלנו וחצי ! בן אדם עשר. מי שמגיע לניו המפשיר ולא עושה קורס אצל LFI או מבקר אצל מיטץ' מחמיץ את הסיבה לנסיעה.
לראות איך הוא מייצר נריק מעורות אקזוטיים זה מרשים, אבל הטיפים הקטנים שקיבלתי ממנו לגבי איך לשפר את אופן השימוש בנרתיק הם פשוט מדהימים.
אגב, הנרתיקים שלו כל כך מדויקים והדוקים שהם מחייבים (BREAKING IN) לפני נשיאה יום יומית !
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
היה פשוט פצצה!!
נהנתי מכל רגע.תודה לכל מי שהגיע וכמובן למאיר רוט על האירוח,לווברט,דרור ע.,צעדן ועורך דין על תכנון וביצוע.וירי בשוט גן-פשוט תענוג! 

when the cannons talk-muses walk
דרור חברי,
מכיוון שידידי האדווקט לא ניסח את משפטו בצורה שתהיה ברורה בבית המשפט, אזי... כוונתו היתה שלפני נשיאה קבועה (יומיומית) של האקדח בנרתיק המדובר, יש צורך לבצע תקופת ריכוך והתאמה של הנרתיק, הנובעת בדרך כלל מנרתיק המותאם בצורה מושלמת מדי (יש דבר כזה???) לאקדח המיועד לנשיאה בו.
אדווקט נכבד,
אני מבין, אגב, שצדקתי באחת משתי השערותי לגבי הנרתיק המשמש אותך?
מכיוון שידידי האדווקט לא ניסח את משפטו בצורה שתהיה ברורה בבית המשפט, אזי... כוונתו היתה שלפני נשיאה קבועה (יומיומית) של האקדח בנרתיק המדובר, יש צורך לבצע תקופת ריכוך והתאמה של הנרתיק, הנובעת בדרך כלל מנרתיק המותאם בצורה מושלמת מדי (יש דבר כזה???) לאקדח המיועד לנשיאה בו.
אדווקט נכבד,
אני מבין, אגב, שצדקתי באחת משתי השערותי לגבי הנרתיק המשמש אותך?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
טוב, נכנסתי לאתרים הנ"ל, אבל לא מצאתי שם שום תמונה על הרעיון שמצליח לתפוס את הנרתיק בתוך המכנס, לפני החגורה ומתחת לחולצת הכפתורים הלבנה של אדווקט.
האם יש ברשותך, אדווקט, יכולת לצלם את הנרתיק המדובר ? הייתי מעוניין מאוד להשיג דבר כזה, ולא להשתמש בפטנטים תוצרת ביית, שידיד טוב שלי הראה לי.
הוא קושר לולאה משרוך עבה לאחד מהלולאות של החגורה של המכנסיים שלו, משחיל פנימה את ה S&W 038 שלו, ואת שניהם הוא מכניס לתוך המכנס...
הבעיה היא, כאשר הוא מעוניין להוציא את הנשק, הוא כבר צריך לפצוח את החגורה, להרים את החולצה, ולהתפלל שהאקדח לא יפול לו לתוך המכנסיים...
(למרות שהוא טוען בתוקף שזה לא יכול להיות...בטח בטח)...
האם יש ברשותך, אדווקט, יכולת לצלם את הנרתיק המדובר ? הייתי מעוניין מאוד להשיג דבר כזה, ולא להשתמש בפטנטים תוצרת ביית, שידיד טוב שלי הראה לי.
הוא קושר לולאה משרוך עבה לאחד מהלולאות של החגורה של המכנסיים שלו, משחיל פנימה את ה S&W 038 שלו, ואת שניהם הוא מכניס לתוך המכנס...
הבעיה היא, כאשר הוא מעוניין להוציא את הנשק, הוא כבר צריך לפצוח את החגורה, להרים את החולצה, ולהתפלל שהאקדח לא יפול לו לתוך המכנסיים...

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם,
עשיתי בירור קצר ויש מוצר דומה לנרתיק שמיוצר ע"י STRONG LEATHER CO.
דרך אגב, בנרתיק שאני משתמש אין "שאריות" של קליפס או לולאה אשר מסגירות את נושא הנשק.
לגבי שיטת הלולאה... מדובר בשיטה אשר אולתרה ע"י סוכנים אשר רצו יכולת להפוך ל"אנשים רגילים" במהירות. אקדח ניתן לזרוק בהנף יד אך נרתיק המחובר לחגורה מסובך מעט יותר ומכאן השיטה.
דעתי היא שכל נרתיק או אמצעי נשיאה אשר אינו "סוגר" על שמורת ההדק הינו מוטל בספק ולכאורה אינו ראוי לנשיאה יום יומית ולא רק משיקולי בטיחות...
כל טוב,
עשיתי בירור קצר ויש מוצר דומה לנרתיק שמיוצר ע"י STRONG LEATHER CO.
דרך אגב, בנרתיק שאני משתמש אין "שאריות" של קליפס או לולאה אשר מסגירות את נושא הנשק.
לגבי שיטת הלולאה... מדובר בשיטה אשר אולתרה ע"י סוכנים אשר רצו יכולת להפוך ל"אנשים רגילים" במהירות. אקדח ניתן לזרוק בהנף יד אך נרתיק המחובר לחגורה מסובך מעט יותר ומכאן השיטה.
דעתי היא שכל נרתיק או אמצעי נשיאה אשר אינו "סוגר" על שמורת ההדק הינו מוטל בספק ולכאורה אינו ראוי לנשיאה יום יומית ולא רק משיקולי בטיחות...
כל טוב,
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
advocate,
בקשה קטנה לי אליך....
כאחד שלצערו לא יכל להגיע למפגש, ואשר קרא את תגובות אלו שזכו להגיע ואמרו שהרצאתך נשאה טעם של עו"ד... אופסססס.... סליחה - טעם של עוד
האם ישנה אפשרות לפרסם בפורומינו הנכבד, לטובת כל קוראיו את הרצאתך?
בטוחני כי העלאת דבירך על הכתב ופרסומם באתר, תועיל לכולנו
בתודה מראש,
הצמא לדעת
בקשה קטנה לי אליך....
כאחד שלצערו לא יכל להגיע למפגש, ואשר קרא את תגובות אלו שזכו להגיע ואמרו שהרצאתך נשאה טעם של עו"ד... אופסססס.... סליחה - טעם של עוד

האם ישנה אפשרות לפרסם בפורומינו הנכבד, לטובת כל קוראיו את הרצאתך?
בטוחני כי העלאת דבירך על הכתב ופרסומם באתר, תועיל לכולנו

בתודה מראש,
הצמא לדעת

אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד