שירות תיקונים ל-HECKLER USP .045

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי itamar » 29 אפריל 2004, 14:03

טוב מה שנותר לנו הוא לחקות ולקוות שאפול לידיים של איזה אוהב ישראל שיטפל באהדה בבקשתי.

בינתיים תוך כדי זה שאני ממתין לחסדיהם של הקלר וקוך, יש כמה דברים שהייתי רוצה לעשות.

1. קיבלתי מ-CYBROSH רשימה של ספקים בארה"ב -- אם לא יועיל אז גם לא יזיק לפנות אליהם

2. הייתי מעוניין בינתיים לברר את הדברים הבאים:

א. האם יבואני נשק מחויבים על פי חוק או תקנה להחזיק מלאי חלפים נאות לכלים שהם מיבאים?
ב. אם התשובה לשאלה א. היא כן, אז לכמה זמן הם מחויבים? אני יודע לדוגמא שהרבה יבואנים מחויבים להחזיק מלאי חלפים לפחות 10-7 שנים למוצרים שלהם.

האם יש מישהו שמתמצא בסבך?

תודה..

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 29 אפריל 2004, 16:52

אם המצב תואם את שוק הרכב, אז יש צורך להבדיל בין נציגו הרישמי של היבואן,ועליו חלים מיני חוקים הגבלות ותקנות ,,מצד שני היבואנים החופשיים מיבאים רק מה שמשתלם להם ומה שאתה צריך לא מעניין אותם,,,
אבל,,,וזה אבל חשוב היבואנים הרשמיים הרבה יותר יקרים,מערימי קשיים,רוצים להרויח מכל הכיוונים,הם הסכילו להתאחד באירגון חזק ביותר,ויש להם השפעה ומהלכים במשרד התחבורה,
ולכן הרבה פעמים שמים עלך הלקוח ז*ן אבל גדול,,,
רק לאחרונה הממונה על ההגבלים יצא כנגדם בכדי למנוע מהם לבצע את תעלוליהם בראש חוצות

אך רק תחשבו על זה שיבואני הנשק היו מצליחים לבנות כזה מעמד,ההינו מסתובבים עם כמה כלים לאדם,ועוד היו ממשיכים לחזר אחרנו,,,

סתם הגיגים,,, :lol:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי שרקן » 29 אפריל 2004, 17:10

החוק אינו מחייב את סוחרי הנשק להחזיק מלאי חלפים.

כשקונים נשק מחנות, רצוי לברר אם יש אחריות ואם התשובה חיובית - לדרוש זאת בכתב.

יש חנויות שמתפארות באחריות לכל חלקי הנשק (למעט חלודה ושימוש בתחמושת פגומה או שבר / עיוות בעקבות נפילה או פגיעה מכנית חיצונית) חלקן אפילו נותנות אחריות ל 5 שנים.

במקרה כזה, אם תתעורר בעיה שהחנות לא תוכל לפתור - יוחלף כלי הנשק לאחר.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי itamar » 29 אפריל 2004, 19:37

בקיצור אמיר...

מה שאתה אומר ששוק הנשק זה ספר הג'ונגל ואחנו פה בתור צרכנים אוכלים אותה בגדול.

אני אבדוק היטב עם משרד הפנים ומשרד המסחר והתעשיה מה באמת הסטטוס.....ואדווח את זה לפורום.

ל-GUSS ברגע שסוחרי הנשק יתאחדו אז עוד נתגעגע למצב של היום... קרטל אף פעם לא פועל לטובת הצרכן וביחוד בארצנו הקטנה.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד