מה הייתם עושים?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
יש לנו פתגם בשכונה שאומר שרגל של תינוק יותר חזקה מהביצים של קסיוס קליי
(אז מה זה כלב דני משחק ילדים חחחחחחח) ואל תשכחו שיש לכלב כבר משהו בפה כך שהוא מנוטרל הצעה נוספת מהשכונה רצים לאוטו מוציאים מפתח שוודי ותאמינו לי אני לא מכיר אף אחד ששרד מפתח שוודי בראש ויש לי הרושם שהדני יתן הרבה כבוד לשוודי אם בכול זאת יצא מזה חיי
לא הייתי משתמש באקדח מהסיבה הפשוטה
לוקחים לך את האקדח חוקרים אותך מחזירים לך את האקדח אחרי חודש אם יש לך מזל
מטרטרים אותך הלוך וחזור וכול הבירוקרטייה חוגגת עלייך ואז שתצטרך את האקדח באמת
הוא יהיה מופקד במשטרה את השוודי הם יכולים לקחת כמוצג משפטי
יאללה תראות
OLD FOX
(אז מה זה כלב דני משחק ילדים חחחחחחח) ואל תשכחו שיש לכלב כבר משהו בפה כך שהוא מנוטרל הצעה נוספת מהשכונה רצים לאוטו מוציאים מפתח שוודי ותאמינו לי אני לא מכיר אף אחד ששרד מפתח שוודי בראש ויש לי הרושם שהדני יתן הרבה כבוד לשוודי אם בכול זאת יצא מזה חיי
לא הייתי משתמש באקדח מהסיבה הפשוטה
לוקחים לך את האקדח חוקרים אותך מחזירים לך את האקדח אחרי חודש אם יש לך מזל
מטרטרים אותך הלוך וחזור וכול הבירוקרטייה חוגגת עלייך ואז שתצטרך את האקדח באמת
הוא יהיה מופקד במשטרה את השוודי הם יכולים לקחת כמוצג משפטי
יאללה תראות
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
חנן ידידי
הכלב לא מחזיק מקל בפה, הוא מחזיק את הרגל (במקרה הטוב) של הבן שלך והוא לא מחזיק את זה "כל כך בעדינות". כלב דני שובר מפרקת של חזיר בר עם הטלטלות שלו, ולחץ הלסתות שלו זה בערך 600-700 קילוגרם לסנטימטר מרובע....
סף הכאב של חיות, וביחוד שהן על אדרנלין, גבוה יותר מכפי שאתה מתאר. חבטות, מכות, ול מיני אמצעים אחרים שהיו אולי מנטרלים אותם בנסיבות אחרות פשוט לא משפיעים עליהם כשהם "באטרף".
הדברים היחידים שעובדים זה:
1. חסימת דרכי נשימה (מה לעשות צריך לנשום לפעמים)
2. גרימת אובדן דם רב ומיידי (פגיעה בלב או עורקים ראשיים)
3. פגיעה בעצמות השלד
4. פגיעה במערכת העצבים הראשית (ראש, עמוד שידרה)
פגיעה במקומות אחרים פשוט לא עובדת, או עובדת מספיק לאט בשביל מכדי למנוע מהכלב לגרום נזקים חמורים ביותר.
א.
הכלב לא מחזיק מקל בפה, הוא מחזיק את הרגל (במקרה הטוב) של הבן שלך והוא לא מחזיק את זה "כל כך בעדינות". כלב דני שובר מפרקת של חזיר בר עם הטלטלות שלו, ולחץ הלסתות שלו זה בערך 600-700 קילוגרם לסנטימטר מרובע....
סף הכאב של חיות, וביחוד שהן על אדרנלין, גבוה יותר מכפי שאתה מתאר. חבטות, מכות, ול מיני אמצעים אחרים שהיו אולי מנטרלים אותם בנסיבות אחרות פשוט לא משפיעים עליהם כשהם "באטרף".
הדברים היחידים שעובדים זה:
1. חסימת דרכי נשימה (מה לעשות צריך לנשום לפעמים)
2. גרימת אובדן דם רב ומיידי (פגיעה בלב או עורקים ראשיים)
3. פגיעה בעצמות השלד
4. פגיעה במערכת העצבים הראשית (ראש, עמוד שידרה)
פגיעה במקומות אחרים פשוט לא עובדת, או עובדת מספיק לאט בשביל מכדי למנוע מהכלב לגרום נזקים חמורים ביותר.
א.
- תרמתי למען הסליק

בסופו של דבר מה שחשוב זה למצוא את המקום הכי קטלני אצל הכלב תוך כדי שאתה מוודא שהקליע לא יפגע באף אדם בסביבה.
אם תוכל לירות לו בראש בלי לסכן את הילד שבפה שלו, אין שאלה - כדור בראש!
אחרי הראש כמובן שנק' התורפה הבאה הינה הלב. חשוב לוודא שלפני הירי דפקת צרחה על כל מי שנמצא מול הנשק לעוף הצידה.
עכשיו יבואו החכמים ויגידו...
"אורן, קליע שפוגע בעצם יכול לשנות כיוון ולצאת גם מכיוון שונה מכיוון הכניסה..."
נכון, אבל הסבירות שזה יקרה + הסבירות שלקליע תהיה אנרגיה לצאת החוצה בכיוון החדש + הסבירות שהוא יפגע במישהו, היא נמוכה, בטח ובטח מול היכולת של הכלב להרוג את הילד.
לא יזיק לצעוק לפני שאנשים יזוזו הצידה...
בשביל זה אנו נושאים אקדח. לא תירה על מחבל מגלל חשש שהקליע ישנה כיוון? תירה עליו גם אם מישהו עומד מאחוריו!
אם תוכל לירות לו בראש בלי לסכן את הילד שבפה שלו, אין שאלה - כדור בראש!
אחרי הראש כמובן שנק' התורפה הבאה הינה הלב. חשוב לוודא שלפני הירי דפקת צרחה על כל מי שנמצא מול הנשק לעוף הצידה.
עכשיו יבואו החכמים ויגידו...
אורן מרנין כתב:אחרי הראש כמובן שנק' התורפה הבאה הינה הלב. חשוב לוודא שלפני הירי דפקת צרחה על כל מי שנמצא מול הנשק לעוף הצידה.
"אורן, קליע שפוגע בעצם יכול לשנות כיוון ולצאת גם מכיוון שונה מכיוון הכניסה..."
נכון, אבל הסבירות שזה יקרה + הסבירות שלקליע תהיה אנרגיה לצאת החוצה בכיוון החדש + הסבירות שהוא יפגע במישהו, היא נמוכה, בטח ובטח מול היכולת של הכלב להרוג את הילד.
לא יזיק לצעוק לפני שאנשים יזוזו הצידה...
בשביל זה אנו נושאים אקדח. לא תירה על מחבל מגלל חשש שהקליע ישנה כיוון? תירה עליו גם אם מישהו עומד מאחוריו!
"מטח אחד שווה אלף מילים"
חנן אוחיון כתב:מטרטרים אותך הלוך וחזור וכול הבירוקרטייה חוגגת עלייך ואז שתצטרך את האקדח באמת
מוזר...
אם חיי הילד שלך הם לא מצב אמת אז מה כן ?
למה בכלל אקדח אם השיקול הוא לא להשתמש כדי שלא יקחו ?
אולי עדיף שלא יהיה אקדח, ככה לא נשתמש וככה גם לא יקחו... אה... וזה גם יותר זול...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מההההההההההה? אין לטייסים מפתח שבדי בסרבל?
ומה עם תיקוני דרך??.
לגבי הסוגיה
בספר ההוראות שקיבלתי מבוראי,,,כתוב בפרוש !!!
הקם להורגך השכם[הקדם] להורגו,,,,
כל כך פשוט ,,,,,
ואם הוא נשך את כלבך או סרט את מכוניתך או קילל את אישתך,,,
כתב המנהל ,,,לא תרצח......
ויתר החוקים הרי הם כתובים שם,,,
ומה עם תיקוני דרך??.
לגבי הסוגיה
בספר ההוראות שקיבלתי מבוראי,,,כתוב בפרוש !!!
הקם להורגך השכם[הקדם] להורגו,,,,
כל כך פשוט ,,,,,
ואם הוא נשך את כלבך או סרט את מכוניתך או קילל את אישתך,,,
כתב המנהל ,,,לא תרצח......
ויתר החוקים הרי הם כתובים שם,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
במקום להמשיך עם הרעיונות היצירתיים מה לעשות לכלב, אולי כדי שבעלים של כלבים אלימים ילמדו לא לשחרר אותם?!
אני לא ארחם על בעליו של כלב אלים שיחטוף מכות רצח ממישהו על כך שכלבו תקף אדם/כלב או כל חיה אחרת בהיותו לא קשור.
כלב אלים, למרות שהוא אלים הוא עדיין כלב, ואם בסופו של דבר הוא מגיע להסגר, הוא סובל. לכן כפי שציינתי, על בעליו של כלב אלים ללכת עימו קשור. נקודה.
אני לא ארחם על בעליו של כלב אלים שיחטוף מכות רצח ממישהו על כך שכלבו תקף אדם/כלב או כל חיה אחרת בהיותו לא קשור.
כלב אלים, למרות שהוא אלים הוא עדיין כלב, ואם בסופו של דבר הוא מגיע להסגר, הוא סובל. לכן כפי שציינתי, על בעליו של כלב אלים ללכת עימו קשור. נקודה.
אורן מרנין כתב:בשביל זה אנו נושאים אקדח. לא תירה על מחבל מגלל חשש שהקליע ישנה כיוון? תירה עליו גם אם מישהו עומד מאחוריו!
ידידי,
אולי תציין באיזה מקומות אתה מסתובב ע"מ שחברי הפורום לא ידרכו שם......
ועוד ציינת באחד האשכולות שאתה מדריך ירי......
הקטע שלך עם הכלב הופך להיות שולי לגמרי........
(ההדגשה אינה במקור אלא שלי)
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
שלום לכולם
קראתי את תגובותיכם בעיון מעמיק, ולהלן תגובתי :
למצב שמתואר כאן אין פתרון אלא, התגובה שתבוא תוך כדי הסיטואציה שנהיה מעורבים בה.
זאת אומרת שאם נכנס למצב כזה אז ההחלטות שיבואו הן החלטות של שבריר שניה ,ונפעל בלי לחשוב כי כל שניה שעוברת היא חשובה.
נזרקו לאויר הרבה רעיונות מקוריים ,אבל הרעיון האידיאלי הוא החפץ שעליואנחנו נתביית ראשון.
אם זה אבן, או נבוט ותרשו לי גם לאמר שגם בעל הכלב צריך לחטוף את הנבוט במוח ,על זה שהוא שחרר את כלבו במקום כזה.{אני מקווה שהוא יחטוף תלונה}.או אקדח שיכול לסבך אותנו בכיוונים
לא רצויים או לפתור את הבעיה.
בתקווה שלא נגיע למצב זה
ביי דורון
קראתי את תגובותיכם בעיון מעמיק, ולהלן תגובתי :
למצב שמתואר כאן אין פתרון אלא, התגובה שתבוא תוך כדי הסיטואציה שנהיה מעורבים בה.
זאת אומרת שאם נכנס למצב כזה אז ההחלטות שיבואו הן החלטות של שבריר שניה ,ונפעל בלי לחשוב כי כל שניה שעוברת היא חשובה.
נזרקו לאויר הרבה רעיונות מקוריים ,אבל הרעיון האידיאלי הוא החפץ שעליואנחנו נתביית ראשון.
אם זה אבן, או נבוט ותרשו לי גם לאמר שגם בעל הכלב צריך לחטוף את הנבוט במוח ,על זה שהוא שחרר את כלבו במקום כזה.{אני מקווה שהוא יחטוף תלונה}.או אקדח שיכול לסבך אותנו בכיוונים
לא רצויים או לפתור את הבעיה.
בתקווה שלא נגיע למצב זה
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
דונדאק:
כן, כשמחבל נמצא מולך ברחוב, סיטואציה הגינוית לצערי בארצנו, לא תחשוב, או יותר נכון - לא תדאג שאין אף אחד מאחוריו בזמן שאתה מונע ממנו להוריד את הגרזן/ללחוץ על ההדק/ללחוץ על הכפתור האדום של החגורת נפץ.
כנראה שמה שיעניין אותך זה כמה מהר אתה שולף, כמה טוב אתה מכוון וכמה מהר הוא נופל.
לכן אני עומד מאוחרי דברי. אתה תירה בו גם אם יש מאחוריו מישהו. ואם אותו אזרח חף מפשע יפגע בגלל שאתה שאפת להציל את כלל האנשים סביב - חבל מאוד. צר לי אם אתה לא מסכים איתי וברור לי שלא מדובר במצב אופטימלי אבל זו תהיה המציאות.
ניר:
אני לא יורה בלי להניד עפעף. לא באנשים וגם לא בחיות. תאמין או לא, אני גם לא שורף חתולים בשעות לילה מאוחרות. אני מנסה להתייחס למצב כפי שיהיה במציאות. משום מה יש פה נטייה לאנשים לרדת לרמות פילוסופיות. אני אומר - הכלב הורג תינוק - תירה בכלב אם צריך.
מה לעשות, יש לי רגישות גבוהה מדי לערך חיי אדם.
מעבר לזה אתם נכנסים פה לדיון של "שבעלי כלבים ילמדו לשים מחסום ורצועה". זהו דיון מיותר שאינו נוגע אלינו. רעיון טוב יהיה להכנס לפורום בעלי כלבים ולכתוב את זה! הפורום שלנו נוגע לאיך לנטרל את האיום והיו פה רבים וטובים ממני שהעידו על כך שבמקרים רבים (למשל, דני ענק) אין כמעט דבר לעשות והפתרון של נשק חם הוא בין היחידים.
להזכירך, רובנו לא מיומנים בשליטה על בעלי חיים או כלבי תקיפה, וגם לא מיומנים באומנויות לחימה (אני אישית כן, אבל לא קשור). חברי הסליק כן מיומנים בשימוש באקדחים!
כן, כשמחבל נמצא מולך ברחוב, סיטואציה הגינוית לצערי בארצנו, לא תחשוב, או יותר נכון - לא תדאג שאין אף אחד מאחוריו בזמן שאתה מונע ממנו להוריד את הגרזן/ללחוץ על ההדק/ללחוץ על הכפתור האדום של החגורת נפץ.
כנראה שמה שיעניין אותך זה כמה מהר אתה שולף, כמה טוב אתה מכוון וכמה מהר הוא נופל.
לכן אני עומד מאוחרי דברי. אתה תירה בו גם אם יש מאחוריו מישהו. ואם אותו אזרח חף מפשע יפגע בגלל שאתה שאפת להציל את כלל האנשים סביב - חבל מאוד. צר לי אם אתה לא מסכים איתי וברור לי שלא מדובר במצב אופטימלי אבל זו תהיה המציאות.
ניר:
אני לא יורה בלי להניד עפעף. לא באנשים וגם לא בחיות. תאמין או לא, אני גם לא שורף חתולים בשעות לילה מאוחרות. אני מנסה להתייחס למצב כפי שיהיה במציאות. משום מה יש פה נטייה לאנשים לרדת לרמות פילוסופיות. אני אומר - הכלב הורג תינוק - תירה בכלב אם צריך.
מה לעשות, יש לי רגישות גבוהה מדי לערך חיי אדם.
מעבר לזה אתם נכנסים פה לדיון של "שבעלי כלבים ילמדו לשים מחסום ורצועה". זהו דיון מיותר שאינו נוגע אלינו. רעיון טוב יהיה להכנס לפורום בעלי כלבים ולכתוב את זה! הפורום שלנו נוגע לאיך לנטרל את האיום והיו פה רבים וטובים ממני שהעידו על כך שבמקרים רבים (למשל, דני ענק) אין כמעט דבר לעשות והפתרון של נשק חם הוא בין היחידים.
להזכירך, רובנו לא מיומנים בשליטה על בעלי חיים או כלבי תקיפה, וגם לא מיומנים באומנויות לחימה (אני אישית כן, אבל לא קשור). חברי הסליק כן מיומנים בשימוש באקדחים!
"מטח אחד שווה אלף מילים"
מה
אורן מניסיון בחגורות נפץ עדיין לא היה כפתור אדום
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד