RECALL

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי itamar » 18 יוני 2004, 21:24

חברה,

אני רוצה להחזיר את האשכול הזה למה שהיה לפני שהפך לויכוח בעד <-> נגד נשיאה במצב 1.

מדובר פה במוצר שמיועד כעיקרון לאנשי יחידות מיוחדות/משטרה/SWAT למינהם מכיוון שרוב עם ישראל וכל תושבי ארה"ב לא נושאים נשק בנשיאה גלויה עם פנס טקטי צמוד אליו.

1. מדובר באנשים שמאומנים ומיומנים בנשק יותר מהשאר (שוטר תנועה בארה"ב לא הולך עם פנס טקטי)

2. יש בהחלט מצבים בהם ילכו עם כדור בקנה ואקדח בנרתיק...דוגמא פשוטה, השתמשת בנשק אח"כ אתה צריך שתי ידיים פנוייות כדי לבצע משהו אחר (לכפות מישהו באזיקים, לטפס, וכו). הדבר הנכון ביותר לעשות זה להכניס את הנשק חזרה לנרתיק שם הוא אמור להיות מאובטח.

בקיצור אף אחד לא מעוניין ולא משנה מאיזה סיבה בתוספת של נקב נוסף בישבן....

מדובר במוצר לא בטיחותי, שהוכרז עליו RECALL בארה"ב השאלה האם פובוס בארץ מכבדים את ה-RECALL הזה גם כן???

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי baraks78 » 18 יוני 2004, 21:37

לפי מה שהבנתי מהכתבה, מדובר במוצרים ששווקו בארה"ב ולא בארץ.

אבל אני די בטוח שאם יש בארץ מישהו שמחזיק נרתיק מהסוג הישן, והוא יצור קשר עם חנן מפובוס, הבעיה שלו תיפטר במהרה.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אישגדול » 19 יוני 2004, 06:07

קודם כל, מדובר בדגם של נרתיק ירך לנשיאת האקדח עם פנס. כמה מאיתנו הולכים עם דבר כזה? ומי משתמש באקדח עם פנס בתחרויות ירי מעשי?!
שנית - לנושא התנועה עם כדור בקנה - הווכוח ימשיך לנצח. בארה"ב פגשתי אדם שעבד כמדריך לחימה ביחידת משטרה גדולה, שסיפר לי שכשהוא עושה ביקורת ציוד לשוטר במהלך משמרת, ומגלה שאין לו כדור בקנה, בפעם הראשונה השוטר מקבל קנס בגובה משכורת של יום עבודה, בפעם השניה בגובה 4 ימי עבודה, ובשלישית הוא עף מהעבודה!
אבל צריך לזכור שבארה"ב, הסיכון לשוטר ברוב הערים הגדולות הוא גבוה בהרבה מאשר אצלנו (שוטר שניגש לבדוק רכב שעבר עבירת תנועה, יפתח את תפס הנרתיק כדי להגביר מוכנות - הכל בגלל כמות החמושים + כמות הנהגים השיכורים ומטורפים אחרים). אנחנו, עם כל הטרור, עוד לא הגענו לזה. כדור בקנה בארץ? אני מסכים עם שרקן. הסיכון לפליטה גדול בהרבה מהיתרון שכדור בקנה נותן לך אם תתקל.
עם זה, שרקן, אני חולק עליך בענין הטיעון לגבי אנשים שדרכו כמעט תמיד וכך בזבזו כדור - מדובר ביורים שאומנו מהתחלה לדרוך את האקדח לפני ירי. אם יורה יתאמן כך שתמיד - אבל תמיד יש לו כדור בקנה, ולכן אין צורך לדרוך - הוא לא ידרוך, אלא ישלוף ויוציא כדור ללא דריכה. זה מחזיר את הכלל שצריך להתאמן באותה צורה בה תלך במציאות.
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

I'm Back

על ידי אורן מרנין » 25 יוני 2004, 14:17

חזרתי מארץ הפסטה, לאלו מכם ששמחים לראותי - שלום ותודה, לאלה שלא - שביזות :twisted:

תסלחו לי על התגובה המאוחרת אבל דובר בתחילת האשכול על האפשרות שאנשי ירי מעשי ירצו להשתמש באקדח כזה עם כדור מקנה.
אני לא מבין גדול בתחום הירי המעשי אבל למיטב ידיעתי סוג הנרתיק הזה הוא לא המועדף עליהם. יש את הנרתיקים האלה לשליפה מהירה, או קליפסים או מה שזה לא יהיה.

אבל מה אני יודע :wink:

איזה כיף להפעיל את האצבעות :D
"מטח אחד שווה אלף מילים"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד