נשיאת נשק מחוץ לנרתיק.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי Colonel » 12 פברואר 2003, 03:26

מתנדב יקר ! :D
דעתי על השומרים כבר הובעה ואף נמחקה פעם אחת שסיפרתי שהצלחתי להכנס עם רישיון צלילה או שהסברתי לשומר שהמגנומטר מצפצף בגלל הסלולרי ...
לגבי קריאות "סרק, סרק.." זה שדה מוקשים ... וכפי שאמרתי איני שייך לחה"נ...

לגבי המים :
א) טוב לאגור מים לקראת המלחמה הבאה עלינו לטובה (?!)
ב) עוד מעט לא ישאר מאגר מים לא מזוהם במדינה
ג) .... אין לי ג' ...
נערך לאחרונה על ידי Colonel בתאריך 12 פברואר 2003, 17:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 12 פברואר 2003, 05:52

נגררתי עכשיו לציניות.
1. הסיפור של בדיקות ביטחוניות חוזרות ונשנות מזכיר לי את הספר מלכוד 22, שם כל צוותי האוויר נאלצים לחתום מחדש על שבועות אמונים על מנת לקבל מצנחים מהאפסנות, אוכל בחדר האוכל, שירותי כביסה, אישור המראה, וכו'.

2. הסיבה ששומרים בודקים את מי שהם בודקים היא כי הם יכולים (כמו כלב וביצים). הם יכולים לבדוק (לעשות מסדר בושה) למישהו שנושא תעודת מילואים או רשיון נשק, כל עוד אין לו נשק. ללא תוספת תיעוד, הם לא יכולים לבדוק את אותו האדם הנושא נשק שמתיר לו התעודה/הרשיון.

3. לאחרונה פותח תו"ל להסלקת מגנומטר עד רגע הבדיקה ממש, על מנת להפתיע את הקונה, שלא יודע כמה הרמטית האבטחה שלו הולכת להיות, על מנת שיהיה מרוצה ומבסוט במהלך כל הקנייה, ושכל המחבלים הרעים פשוט ילכו לחנות הבאה....

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי buzy » 12 פברואר 2003, 08:05

אכן כפי שהוזכר באשכול זה, גם באייס - לפחות בסניף של שפיים, נמסתובבים השומרים עם אקדחים להם מחוברת קת מתקפלת.
מבלי לבדוק את רמת המיומנות שלהם, נראה לי שזמן התגובה לאירוע במצב זה יהיה ארוך יותר מאשר אם היו נושאים אקדח בנרתיק.
זה נסיון של ללכת עם ולהרגיש בלי אלא במקרה דנן זה: ללכת בלי ולהרגיש עם.
לדעתי חוץ מאשר לנפח את החזה של השומר אין כל שיפור ברמת האבטחה.
Buzy
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי pilot » 12 פברואר 2003, 09:24

בוזי, הם מנפחים.....אבל בעיקר את הבטן... :lol:

אני יכול להיות סמוך ובטוח, שפורום זה מעלה את המודעות הכללית של חברי הפורום לגבי עצמם/הסביבה והחשיבות באימונים כשנושאים נשק (לי זה בטוח העלה). כך שאם חלילה יתרחש ארוע (נתפלל שלא) יש לנו כ 400 חברי סליק שפזורים במדינה. לחלקם יש אקדחים עם קתות ולחלק אין, חלקם נושאים דרך קבע יותר ממחסנית אחת וחלק לא, אבל העיקר, נושאים נשק ויכולים להגיב אם צריך...

רק חשוב שתשימו טוב טוב לב, יכולתנו להגיב ולסיים ארוע על הצד הטוב ביותר היא פונקציה של אימן + מודעות + אימון + תקינות הנשק + אימון + ערנות + אימון + מזל
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד