גלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
yoav30 כתב:בוריס,
השינוי שנעשה הוא תקין לגמרי, החלפת מנגנון ההדק, למנגנון שהגיע מחברת גלוק.
הם ייצרו מנגנון הדק שונה (SA) והוא עובד כמו גדול.
אני לא יודע עד כמה בטיחותי הוא, (סביר להניח שהוא מוריד ממנגנוני הבטיחות של האקדח) אבל זה לא איזה שפצור שנעשה באקדח.
יואב,
אני לא מכיר שום מנגנון הדק אורינלי של גלוק מעבר לזה שמסופק יחד עם האקדחים שלהם (SAFE ACTION), ואם יש אני אשמח מאד לשמוע. מה שכן קיים זה כל מני מוצרי AFTER MARKET כאלה ואחרים.
באופן כללי, כל תפיסת העולם של מתכנני גלוק בנושא הבטיחות מסתובבת סביב זה שהנוקר נדרך על ידי משיכת ההדק.
שינוי הקונספט והפיכת הנשק ל-SA -- קפיץ הנוקר דרוך בצורה מלאה גם שההדק משוחרר ובהכרח גם ביטול מנגנון נצרת ההדק הופך את הנשק למסוכן לבעליו ולסביבה.
במצב זה, נפילה של הנשק ועיוות קל של המסילות האחוריות יביא לשיחרור הנוקר ולפליטה ודאית.
אז נכון... הנצרה שלנו נמצאת בין האזניים -- אבל מנגנוני בטיחות נבנו למטרות אחרות.
א.
- תרמתי למען הסליק

ברק,
מניסיוני, קפיץ הנוקר המוחלש של הגלוק (4 ליברות) לא עושה בעיות עם רוב סוגי התחמושת (תע"ש, ווינצ'סטר, פיוקי וכד').
תחמושת עם פיקה קשה במיוחד, כמו הציכית Sellier&Bellot, עושה בעיות נקירה לאקדחים רבים, לעיתים רחוקות גם לגלוק, ללא כל קשר לעוצמת קפיץ הנוקר המותקן באקדח, כך שלא הייתי משתמש בתחמושת זו להגנה עצמית.
אגב, ניתן לרכוש גם קפיץ נוקר חזק יותר לגלוק (6 ליברות במקום 5.5 ליברות המקורי).
מניסיוני, קפיץ הנוקר המוחלש של הגלוק (4 ליברות) לא עושה בעיות עם רוב סוגי התחמושת (תע"ש, ווינצ'סטר, פיוקי וכד').
תחמושת עם פיקה קשה במיוחד, כמו הציכית Sellier&Bellot, עושה בעיות נקירה לאקדחים רבים, לעיתים רחוקות גם לגלוק, ללא כל קשר לעוצמת קפיץ הנוקר המותקן באקדח, כך שלא הייתי משתמש בתחמושת זו להגנה עצמית.
אגב, ניתן לרכוש גם קפיץ נוקר חזק יותר לגלוק (6 ליברות במקום 5.5 ליברות המקורי).
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד