תנוחת ירי+דעתן של האומות על המאבטח הישראלי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי Cybrosh » 19 פברואר 2003, 23:59

אני גם לא כל כך מבין למה ACS כועס...

אם היית מכיר את האדם אני לא חושב שהיית "נכנס" בו ככה.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

ACSman אתה פשוט אידיוט!

על ידי mizi » 20 פברואר 2003, 00:00

איך אתה מעז לדבר כך על אנשים שאתה לא מכיר?

זה לא מעיד בשום פנים ואופן על חוכמה יתרה.

חנן הוא לא רק מדריך ירי מעשי מהטובים ביותר בישראל ויש שיגידו שאולי הטוב מכולם, הוא גם איש מקסים.

מי ומה אתה שאתה קופץ ומשתלח בחברים?

התגובה שלא ראוייה היא התגובה שלך. לך לפורומים כמו פרש, שם נראה לי שתתאים יותר.

מעבר לזה, שכל מה שנאמר נכון. כן שב"כ, לא שב"כ, כן שירות האבטחה הנשיאותי או לא, כולם כשלו ברגעי האמת. כמובן שאי אפשר בלעדי השירותים האלה לאבטחה, אבל לא בעמידת ירי נעוץ ההבדל הגדול...

אם היתה מבין מה בכלל אומרים לך, היית נראה הרבה פחות טיפש ממה שעשית מעצמך.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

יש צורך בסליחה .

על ידי גק » 20 פברואר 2003, 00:25

איש ה-ACS !!!
לו רק היית יודע כמה האיש שכתבת עליו דברים כה קיצוניים , הוא איש טוב לב ,חכם ומקצועי בתחום הנשק, אני מאמין שהיית חוזר בך .
חנן , קבל שאפווווווווווו !

גיא /
נערך לאחרונה על ידי גק בתאריך 21 פברואר 2003, 00:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי nhftk33 » 20 פברואר 2003, 00:30

אגב, למי שזה מעניין אותו:
בשיחות אישיות שלי עים אנשי sas, דלתה והסילס, שהם נחשבם מקצוענים בעולם, יש להם הערכה רבה למערך האבטחה הישראלי וליחידות מסוימות בישראל.
אני יכל להעריך שמה שקראת בא מתוך מאבקי יוקרה. אימרות שמעלות לפעמים את האיגו לאותם "מאבטחי המלכה".
ורק לתזכורת- היו למערך האבטחה כמה הצלחות
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי pilot » 20 פברואר 2003, 08:01

חברים יקרים,

אני מניח בתום לב שדבריו של אוחיון לא היו כל כך ברורים ו ACS התעצבן.
אז בבקשה בואו לא נעשה מזה טררם כזה גדול. ACS יקרא שוב את דברי אוחיון ויבין שהוא לא כתב משהו יוצא דופן או חריג ויתנצל, לגבי מר אוחיון, אין צורך להפגע, כניראה לא הבינו אותך כמו שצריך.

אני מבקש מ ACS מעל גבי פורום זה לפנות למר אוחיון בפרטי ולסגור את הנושא בניהם בצורה חברית, לא מספיק יש לנו אוייבים מבחוץ ?
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי papy » 20 פברואר 2003, 09:30

ACSman זה היה ממש לא לעיניין ועמוק מתחת לחגורה.
אני מצטרךף לתגובת חברי . תגובתך היתה -- לא הולמת!!
לגופו של עיניין:
חנן הציג 2 עובדות, שאיתן , למרות שיש לך דעה משלך, אי אפשר להתווכח!!!!!! קנדי ויצחק רבין, נרצחו עם " מיליון " מאבטחים מסביבם. עובדה זאת אינה ניתנת לשינוי.

מספרים על בחור מאוסטרליה נקנה בומרנג חדש, אבל התקשה מאוד להיפטר מהישן.

אני עומד על כך שתתנצל.
אבי לגמן

*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************

מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
מדריך ירי מעשי

על ידי werewolf » 20 פברואר 2003, 09:31

pilot, אכן דברייך ראוים ומנוסחים היטב, אף אחד מאיתנו לא מושלם. יש טעויות וכאן קרתה אחת, אך חברים לא צריך להתעצבן ובטח שלא להשתלח אחד בשני.
כולנו כאן למטרה אחת משותפת, לא לשכוח :!:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ACSman » 20 פברואר 2003, 10:58

חברים,

לפעמים ניסוח הדברים חשוב יותר מהכוונה מאחורי תוכן הדברים...
בהחלט ישנה אפשרות שהיתה לי בעיה עם הבנת הנקרא, ואם זה המקרה, אז אני מתנצל פומבית בפני אוחיון, על תגובתי החריפה כלפי דבריו.

בדרך כלל אני בוחר את דברי בקפידה, ומשתדל לא להגיב תגובות העלולות לפגוע ו/או להעליב את חברי באתר, המשמש לנו גם כבית [גם כשישנם היוצאים מהכלל אשר מחלצים ממני תגובות המופנות כלפיהם בפומבי, דברי מנוסחים לאחר מחשבה]

במקרה הנדון, דבריו של מר אוחיון שאיני מכירו, נגעו לי בקצות עצבים חשופים, כך שכפי הנראה שלפתי את המקלדת מבלי לנסות להבין את הדברים המעורפלים מה [לעניות דעתי].

לסיכום, אני חוזר ומתנצל פומבית בפני מר אוחיון.
בתקווה להמשך דיוני פורום פוריים...
יום טוב לכולם
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ACSman » 20 פברואר 2003, 11:15

מיצי...

כמעט שכחתי, תודה על המחמאות ודברי הקילוסין...
אתה בברור מכיר אותי היטב ולאורך שנים... וכמובן שאתה מאוד זהיר בדבריך ברחבי הפורום...

ישנה אמרה מהמקורות... "טול קורה מבין עינך..."
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי מיכאל מס » 20 פברואר 2003, 11:53

ל-ACSman

לגבי פליטת התחמיש המילולי בגלל קצות עצבים חשופים, רציתי להגיד לך משהו בגובה הכוונות(הטובות)----

IF YOU WANNA TALK... TALK ,,,, DON'T SHOOT :evil:

חוץ מזה קרא את סיפרו של אליהו נאווי "סיפורי ערב"-ספר עם סיפורים חכמים והרבה מוסר השכל ובמיוחד את הסיפור"ההתנצלות גרועה מהחטא"

ובכלל -פה טעון תמיד נצור- במיוחד בפורום אינטילגנטי כמו סליקנו
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי pilot » 20 פברואר 2003, 13:06

מיכאל היקר, הנושא כבר מיצא את עצמו, ASC התנצל ואוחיון רק צריך לקבל את ההתנצלות ולסלוח !!

לאף אחד אין יותר מה להוסיף בנושא זה, ולכן כל מילה מיותרת !!!
-----------------------------------------------------------------------------------

עכשיו נחזור לנושא המקורי של האשכול הנ"ל, "המאבטח הישראלי..."

מישהו עכשיו מוכן כבר לפרסם את הלינק לאתר של הנסיך פיליפ ? הייתי מעוניין לקרוא את חוות הדעת המלומדת שלו, (ה MI5, MI6 ו SAS נחשבות ליחידות הטובות בעולם, כל אחת בתחומה, ולכן יש לקרוא את חוות הדעת שלהם ולהפנים).
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי דניאל1 » 20 פברואר 2003, 13:26

וזה מה שאני אוהב בפורום הזה, שחברים שמבינים שעשו טעות יודעים להודות בטעות, ויותר מכך, יודעים להתנצל והכל חוזר כאילו לא קרה כלום.
וטוב שכך.

ואם כבר נכנסתי אז זוזו :wink: , גם אני רוצה לומר משהו,

חנן, אני לא מכיר אותך ולא יודע את יכולתך, אבל אני מסכים עם כל מילה שאמרת, ואני אפילו יכול לומר שלקחת לי את המילים מהפה.
יישר כח.

ובבקשה עוד משפט. ומבלי לפגוע באף אחד.
מאז רצח רבין כל מי שאמר משהו שלא התיישר עם כלל הציבור בנוגע לרצח (שאין ספק שהוא מתועב) מייד ננזף בצורה כזו או אחרת כאילו רצח רבין זה איזה טאבו שאסור לגעת בו, ומבלי להקשיב ולהבין מה נאמר (ולצערי נתקלתי בזה פעמים רבות).

חברים, נכון זה כואב לכולנו, זה מבייש את כולנו, אבל אפשר להקשיב לדעות אחרות ולנסות להבין מה נאמר. יתכן שחלק מהדעות הללו יכולות למנוע את הרצח הבא.
זוכרים את הילד שצעק "המלך עירום", אז לפעמים זה דומה.

יום נעים לכולנו.
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)

מי שלא מנסה, לא טועה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trail_g19c » 20 פברואר 2003, 15:01

למי שזוכר יש לקלינט איסטווד סרט שבו הוא סוכן שירות חשאי מזדקן נגוע בטראומה של רצח קנדי "מתחת לאף" שלו. האמת היא שמטווח כזה, מזווית כזו, ברכב פתוח שנוסע באיטיות לא היה שום סיכוי, ללא קשר לאיכות האנשים. זאת מלבד שינוי אופי השיירה והנסיעה באם היו קוראים את השטח נכון. יש שם כמה קטעים יפים של תגובות למצבים שונים ורואים בברור, ממש כמו הפגיעה ברייגן, שממילא המאבטחים קופצים על האובייקט, ללא קשר לעמידת ירי המטרה שלהם היא להצמיד אותו לאספלט ולקפוץ עליו בערימה או לחלופין לרוץ איתו כשהוא במרכז הגוש לאזור בטוח.

רואים את זה גם בקפיצה של המאבטחים של ג'קי קנדי מייד אחרי שקנדי נפגע.

אני שותף לפגיעה הרגשית ובאגו האישי והקולקטיבי באשר לרצח רבין אך לדעתי אין קשר כלל לנושא ירי או מוכנות ירי אלא יותר כשל מערכתי כולל של יצירת סביבה סטרילית... ראו דוח החקירה כפי שפורסם. אני לא אוהב לדון בזה "ככשלון" למרות שבתוך תוכי אני יודע שזה מה שזה היה. ממש כמו שהפגיעה בג'ון קנדי לא הייתה כישלון של האנשים בשטח אלא של המערכת בגדול.

אני אחזור אולי על משהו שאמרתי וזה שלדעתי יש הבדל גדול בין מוכנות לירי וכניסה לירי של אזרח ו/או שוטר רגיל לבין מאבטחים (בתי משפט, מתקנים) ומאבטחי אישים. שימו לב למאמר בדבר הצבעים של המוכנות - זה הרמז. הם בקצה קצהו של סרגל מוכנות שלאזרח רגיל במצב רגיל אין יכולת לעמוד במעמס זה. אני לעולם לא אגיע למוכנות מעין זו ורק רוצה ללמוד להגיב במוד אזרח או "כאילו שוטר" תוך התייחסות לסיגנון העבודה הנכון לי ולסיטואציה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי חנן אוחיון » 20 פברואר 2003, 16:11

ידידי ACS MAN
ראשית קיבלתי את התנצלותך והבנתי שזה היה ספונטני ומהבטן ולכן לא שופטים אדם בכעסו
(רק אל תשכח שזאת לא תכונה כל כך טובה לאדם הנושא נשק להגיב ללא חשיבה סתםםםםםםםםם צחקתי) כאדם שבצעירותו היה חם מזג הפנתי יצר זה לענף האיגרוף ושם עשיתי חייל הפכתי לאלוף הארץ באיגרוף לכן חשוב לדעת על מי מתעצבנים יש רווח והפסד בכל דבר לכשלעצמי גיליתי לאחר תגובתך החריפה שיש כאן חברה נהדרים חמים ואוהבים ויותר מכול שקולים ועל כך אני מודה לך באופן אישי אין לי טינה כעס ואני רואה פרשה זאת כסגורה
אם יזדמן לך לקפוץ לאחד המטווחים בול או המטווח בהרצליה הקפה והאימון+התחמושת על חשבוני
טוב אז תראות
חנן
מדריך ירי מעשי

על ידי הצעדן » 20 פברואר 2003, 16:13

חנן אוחיון כתב:ידידי ACS MAN
ראשית קיבלתי את התנצלותך והבנתי שזה היה ספונטני ומהבטן ולכן לא שופטים אדם בכעסו
(רק אל תשכח שזאת לא תכונה כל כך טובה לאדם הנושא נשק להגיב ללא חשיבה סתםםםםםםםםם צחקתי) כאדם שבצעירותו היה חם מזג הפנתי יצר זה לענף האיגרוף ושם עשיתי חייל הפכתי לאלוף הארץ באיגרוף לכן חשוב לדעת על מי מתעצבנים יש רווח והפסד בכל דבר לכשלעצמי גיליתי לאחר תגובתך החריפה שיש כאן חברה נהדרים חמים ואוהבים ויותר מכול שקולים ועל כך אני מודה לך באופן אישי אין לי טינה כעס ואני רואה פרשה זאת כסגורה
אם יזדמן לך לקפוץ לאחד המטווחים בול או המטווח בהרצליה הקפה והאימון+התחמושת על חשבוני
טוב אז תראות
חנן

חנן, אתה נשמה טובה !
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד