מחיר תחמושת.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
yoav30 כתב:לייבא תחמושת, היה נסיון דרך הסליק בעזרת סוחר נשק, הרעיון נפל, מכל מיני סיבות.
מעולם לא היה שום נסיון יבוא תחמושת דרך הסליק!!!
הסליק אינו סוחר נשק, הסליק אינו יבואן תחמושת.
היה נסיון של מספר אנשים שנפגשו בסליק ליבא תחמושת, ללא כל קשר עם האתר או מנהליו.
אבקש לדייק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
itamar כתב:חשבתי שמארה"ב אפשר לייבא תחמושת בהובלה ימית... או שטעיתי? זה בכל מקרה המחיר של מכולה הגדולה ביותר שיש. בהובלה ימית עד כמה שאני זוכר מחייבים לפי CUBIC FEET.
א.
תודה איתמר !
זו הייתה השאלה שהעליתי בהתחלה.....
Cybrosh היקר -
אני מבין אותך,באמת.
המציאות חזקה עד לאין שיעור אבל . . . . התקווה , ידידי, התקווה עולה עליה לאין ערוך.
איזה טעם יש לחיינו ללא אמונה בעתיד צודק וטוב יותר ?
מדוע לקום בבוקר אא"כ בניסיון לשנות ולתקן ?
תאר לך את המצב ב-48 כשרק חשבו להקים מדינה.....מי האמין והעלה בדימיונו רק מספר שנים לפני כן שהמצב אפשרי ?!?
אמונה וקצת "עזרה" (כן...גם מלמעלה...) מחוללים נפלאות !!
אני מאמין שאפשר לשנות, מה איתך ?
אורי.
נערך לאחרונה על ידי ori בתאריך 01 ספטמבר 2005, 11:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
Edited and been erased.
נערך לאחרונה על ידי ori בתאריך 01 ספטמבר 2005, 12:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
Webart כתב:היה נסיון של מספר אנשים שנפגשו בסליק ליבא תחמושת, ללא כל קשר עם האתר או מנהליו.
אבקש לדייק.
נראה לי שיש עניין לשתף את כולם על מנת לנסות ולחפש כיוונים אחרים.
האם נעשתה איזו שהיא פנייה רשמית בנושא למשרד הפנים ?למשטרה או לצבא ?
אחרי הכל - נראה לי שהסליק או נציגיו יכולים להוות פוטנציאל שמאחוריו יעמדו רוב נושאי הנשק הדוממים בכל עניין או פנייה רשמית שתיעשה.
(בקיצור-יש אפשרות שתיעשה פנייה בשם הסליק).
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
ori כתב:Webart כתב:לייבא תחמושת, היה נסיון דרך הסליק בעזרת סוחר נשק, הרעיון נפל, מכל מיני סיבות.
מעולם לא היה שום נסיון יבוא תחמושת דרך הסליק!!!
הסליק אינו סוחר נשק, הסליק אינו יבואן תחמושת.
היה נסיון של מספר אנשים שנפגשו בסליק ליבא תחמושת, ללא כל קשר עם האתר או מנהליו.
אבקש לדייק.
[color=blue]חס וחלילה שמישהו יעז לפגוע בשמו היקר של מוסד זה !
כבודו במקומו מונח.
"לא ראיתי"
"לא שמעתי"
"לא דיברתי" . . . .[/color][/quote]
1) אורי -> תגובה ממש ,אבל ממש לא לעניין .
2) דביר צודק בדבריו.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

נראה לי שיש עניין לשתף את כולם על מנת לנסות ולחפש כיוונים אחרים.
האם נעשתה איזו שהיא פנייה רשמית בנושא למשרד הפנים ?למשטרה או לצבא ?
אחרי הכל - נראה לי שהסליק או נציגיו יכולים להוות פוטנציאל שמאחוריו יעמדו רוב נושאי הנשק הדוממים בכל עניין או פנייה רשמית שתיעשה.
(בקיצור-יש אפשרות שתיעשה פנייה בשם הסליק)
שוב....
את המסר העיקרי אתה לא מבין. בלי גוף כלכלי רציני עם קשרים במקומות הנכונים ועם ערוצי מכירה מתאימים שלוקח על עצמו את היוזמה הזו להתחרות ראש בראש בלה"ב/תע"ש על השוק שלהם אין לדבר הזה עתיד וסיכוי.
לך בתור אדם פרטי לא ישתלם מבחינה כלכלית באופן עצמאי. אחרי כל העלויות, זה יעלה לך יותר מאשר ה-2ש"ח לכדור שאתה משלם היום. היה פה אפילו באחד האשכולות אמיר שושני בעל מטווח וחנות נשק שהציע את התשתית שלו למי שמוכן לקחת את התיק הזה עליו... זה לא משתלם.
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
אני מבין.
לוותר,להוריד ת'ראש ולתפוס מחסה - תקן אותי אם אני טועה.
חובה לנסות !!
דברים לא משתנים כי מוותרים מראש.
אורח חיי מכתיב לי לנסות וללכת בעקבות אמונתי וגם אם לא אשיג כל אשר ברצוני לשנות לפחות אדע שניסיתי.
זה מתחיל כשאתה ילד ורוצה צעצוע וממשיך כשאתה מתבגר ורוצה "הכי קרבי" ולא מסתיים גם כשאתה בן 97 ורוצה לחיות.
אני יודע שהדברים לא ישתנו ביום אחד אבל דווקא מפני שטחנות הצדק
טוחנות כה לאט יש להתחיל.דברים גדולים מתחילים בדברים קטנים או כמו שחכם מארץ כלשהי נהג להגיד : "גם מסע של 1000 מייל מתחיל בצעד קטן".
אני יודע שהדרך נראית קשה,עם הרבה מהמורות ותלאות לאורכה
אבל תביט לעבר(Past)ותלמד ממנו ותסתכל לעתיד באמונה שאפשר לשנות. (ותחייה את ההווה!)
אני לא מתיימר להוביל מלחמת חורמה אלא לנסות ולא לקבל כמובן מאליו את הנתון.
תחשוב פשוט.
תשאל. (אחרי שחשבת...).
יכול להיות שלא יצא דבר ממשי מכל הנושא המדובר אבל אני מרגיש שהרווחתי ולמדתי.
הרווחתי - ידע משיתוף בעיה שמציקה לי.
למדתי - שיש אנשים שגם להם הנושא חשוב.
אני מרגיש שהנושא מפריע למספיק אנשים וזה לדעתי אומר הכל.
חשוב לי שאנשים יחשבו על הנושא ויתחבטו בפתרונות אפשריים.
ויכול גם להיות שדווקא ממקום זה תצא הבשורה.
שעוד כמה חודשים הנושא יעלה בכנסת ויתחילו הוויכוחים עם איזו מדינה כדאי לקשור קשרים פוליטיים על מנת לקבל תחמושת בהנחה.....
מי יודע ? !
בידידות.
אני מבין.
לוותר,להוריד ת'ראש ולתפוס מחסה - תקן אותי אם אני טועה.
חובה לנסות !!
דברים לא משתנים כי מוותרים מראש.
אורח חיי מכתיב לי לנסות וללכת בעקבות אמונתי וגם אם לא אשיג כל אשר ברצוני לשנות לפחות אדע שניסיתי.
זה מתחיל כשאתה ילד ורוצה צעצוע וממשיך כשאתה מתבגר ורוצה "הכי קרבי" ולא מסתיים גם כשאתה בן 97 ורוצה לחיות.
אני יודע שהדברים לא ישתנו ביום אחד אבל דווקא מפני שטחנות הצדק
טוחנות כה לאט יש להתחיל.דברים גדולים מתחילים בדברים קטנים או כמו שחכם מארץ כלשהי נהג להגיד : "גם מסע של 1000 מייל מתחיל בצעד קטן".
אני יודע שהדרך נראית קשה,עם הרבה מהמורות ותלאות לאורכה
אבל תביט לעבר(Past)ותלמד ממנו ותסתכל לעתיד באמונה שאפשר לשנות. (ותחייה את ההווה!)
אני לא מתיימר להוביל מלחמת חורמה אלא לנסות ולא לקבל כמובן מאליו את הנתון.
תחשוב פשוט.
תשאל. (אחרי שחשבת...).
יכול להיות שלא יצא דבר ממשי מכל הנושא המדובר אבל אני מרגיש שהרווחתי ולמדתי.
הרווחתי - ידע משיתוף בעיה שמציקה לי.
למדתי - שיש אנשים שגם להם הנושא חשוב.
אני מרגיש שהנושא מפריע למספיק אנשים וזה לדעתי אומר הכל.
חשוב לי שאנשים יחשבו על הנושא ויתחבטו בפתרונות אפשריים.
ויכול גם להיות שדווקא ממקום זה תצא הבשורה.
שעוד כמה חודשים הנושא יעלה בכנסת ויתחילו הוויכוחים עם איזו מדינה כדאי לקשור קשרים פוליטיים על מנת לקבל תחמושת בהנחה.....
מי יודע ? !
בידידות.
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
ori כתב:חס וחלילה שמישהו יעז לפגוע בשמו היקר של מוסד זה !
כבודו במקומו מונח.
"לא ראיתי"
"לא שמעתי"
"לא דיברתי" . . . .
אורי,
תודה על הסרקאזם שאפילו אינו מתיימר להיות מרומז.
ההודעה שלי לא עלתה מכיוון שאני חושש לשמו של האתר היקר לי (ואפילו מאוד).
ההודעה הופיעה מכיוון שהאתר ובעליו אינם עוסקים ואינם מתיימרים לעסוק ביבוא נשק ותחמושת.
א. מכיוון שאינני מתכוון להתחרות בסוחרי הנשק למינהם, במיוחד באלו המייבאים נשק ותחמושת ומסייעים לאורך השנים באחזקת האתר.
ב. מכיוון שלאור נסיון העבר, העשיר למדי, אין אפשרות לסמוך על כוח הקניה של חברי האתר וכל הצעת רכישה מרוכזת, גם אם הגיעה לאור דרישה מפורשת של חברי האתר, נכשלה כשלון חרוץ.
ג. מכיוון שגם כשהוצעה לחברי האתר רכישת תחמושת מרוכזת במחיר יותר מסביר, של שקל לכדור ואף פחות, לא נוצל טוב הלב של הסוחר שהציע אותה וכולם עסקו רק ב"איפה הקאצ'?"
בקיצור, ובמיוחד לאור הדיון הצץ ועולה דרך קבע כל כמה חודשים:
- ההתארגנות הרצינית ביותר אותה ראיתי בארץ של אנשים שאינם סוחרי נשק נכשלה עקב כמות מקלות בגלגלים ופוליטיקות שהיוו מחסום בלתי עביר לחלוטין, שלא לדבר על עלויות אדירות שאין לי כל ספק כי לא היו ניתנות לתשלום ללא התחייבות מראש של היורים לרכישת כמיליון כדורים בתשלום מראש!
- גם מועדוני ירי גדולים לא היו מוכנים להתחייב על כמות של יותר מ-20-30K כדורים, ברכישה מוקדמת, אז על אחת כמה וכמה, אנשים פרטיים אשר ממילא אינם יכולים להחזיק ביותר מ-1000 כד' (כיורי ירי מעשי בעלי רשיון מתאים, וכמה כאלה כבר ישנם בכלל?).
- בפעם האחרונה בה כתבו כל מיני "אנונימיים" את דעתם על אנשים וגופים שונים במערכת, הוזמנו אותם אנשים על ידי מנכ"ל להב ועל ידי לפגישה פנים מול פנים כדי לשמוע ולהשמיע את דברי שני הצדדים, כמעט כולם ענו לי בשלילה מוחלטת והעדיפו להמשיך ולהסתתר מאחורי ישותם הוירטואלית.
Webart - דביר, מייסד הסליק
אורי שלום,
אתה לא מרפה - כל הכבוד.
אתה לא מסכים עם המציאות הקיימת - צודק.
אתה רוצה לשנות - גם אנחנו.
אתה מחכה שמישהו אחר ירים את הכפפה - למה?
גם לי יש רעיון - תתחיל לבדוק.
תתרוצץ בין המשרדים הרלוונטים ולך לחפש משקיע בעל רצון ויכולת.
מצאת? - קונים כבר יש לך.
כשתחזור נדבר ...............
ישר כח ודרך צלחה.
אתה לא מרפה - כל הכבוד.
אתה לא מסכים עם המציאות הקיימת - צודק.
אתה רוצה לשנות - גם אנחנו.
אתה מחכה שמישהו אחר ירים את הכפפה - למה?
גם לי יש רעיון - תתחיל לבדוק.
תתרוצץ בין המשרדים הרלוונטים ולך לחפש משקיע בעל רצון ויכולת.
מצאת? - קונים כבר יש לך.
כשתחזור נדבר ...............
ישר כח ודרך צלחה.
- סליקאי ארד

[/size]Webart כתב:ori כתב:[size=18]חס וחלילה שמישהו יעז לפגוע בשמו היקר של מוסד זה !
כבודו במקומו מונח.
"לא ראיתי"
"לא שמעתי"
"לא דיברתי" . . . .
אורי,
תודה על הסרקאזם שאפילו אינו מתיימר להיות מרומז.
ההודעה שלי לא עלתה מכיוון שאני חושש לשמו של האתר היקר לי (ואפילו מאוד).
ההודעה הופיעה מכיוון שהאתר ובעליו אינם עוסקים ואינם מתיימרים לעסוק ביבוא נשק ותחמושת.
א. מכיוון שאינני מתכוון להתחרות בסוחרי הנשק למינהם, במיוחד באלו המייבאים נשק ותחמושת ומסייעים לאורך השנים באחזקת האתר.
ב. מכיוון שלאור נסיון העבר, העשיר למדי, אין אפשרות לסמוך על כוח הקניה של חברי האתר וכל הצעת רכישה מרוכזת, גם אם הגיעה לאור דרישה מפורשת של חברי האתר, נכשלה כשלון חרוץ.
ג. מכיוון שגם כשהוצעה לחברי האתר רכישת תחמושת מרוכזת במחיר יותר מסביר, של שקל לכדור ואף פחות, לא נוצל טוב הלב של הסוחר שהציע אותה וכולם עסקו רק ב"איפה הקאצ'?"
בקיצור, ובמיוחד לאור הדיון הצץ ועולה דרך קבע כל כמה חודשים:
- ההתארגנות הרצינית ביותר אותה ראיתי בארץ של אנשים שאינם סוחרי נשק נכשלה עקב כמות מקלות בגלגלים ופוליטיקות שהיוו מחסום בלתי עביר לחלוטין, שלא לדבר על עלויות אדירות שאין לי כל ספק כי לא היו ניתנות לתשלום ללא התחייבות מראש של היורים לרכישת כמיליון כדורים בתשלום מראש!
- גם מועדוני ירי גדולים לא היו מוכנים להתחייב על כמות של יותר מ-20-30K כדורים, ברכישה מוקדמת, אז על אחת כמה וכמה, אנשים פרטיים אשר ממילא אינם יכולים להחזיק ביותר מ-1000 כד' (כיורי ירי מעשי בעלי רשיון מתאים, וכמה כאלה כבר ישנם בכלל?).
- בפעם האחרונה בה כתבו כל מיני "אנונימיים" את דעתם על אנשים וגופים שונים במערכת, הוזמנו אותם אנשים על ידי מנכ"ל להב ועל ידי לפגישה פנים מול פנים כדי לשמוע ולהשמיע את דברי שני הצדדים, כמעט כולם ענו לי בשלילה מוחלטת והעדיפו להמשיך ולהסתתר מאחורי ישותם הוירטואלית.
חברים יקרים -
נראה לי שקצת נסחפנו.....
Webart -
זו ממש לא הייתה הכוונה ואני מקווה שאתה יודע עד כמה חשוב לי כל הנושא שאתה ורבים וטובים כמוך ואיתך עובדים עליו ימים ולילות.
(אם תשים לב שזמן קצר ביותר לאחר ההערה של איתמר מחקתי את ההודעה)
אני מתנצל אם הובנתי לא כראוי (הכוונה הייתה 3 הקופים או במילים אחרות להתעלם מההודעה המקורית שפגעה בשמו הטוב של אתר זה) ומקווה שאיש לא נפגע.
ובמקרה שלא שמתם לב -
אני שואל כי אני לא יודע ובגלל שאני רוצה ללמוד,להבין ולראות אם יש אפשרות לשיפור המצב.
אולי למישהו יש רעיון לשיפור ?
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
אורי,
תרשה לי להמשיך את דבריו של אוטוטו... אם אתה רוצה לקום לעשות מעשה אתה צריך לעשות את הדברים הבאים:
1. לפנות למחלקות הרכש של גופים בטחוניים גדולים כמו צבא, משטרה, שירות הביטחון הכללי, חברות שמירה גדולות ולהתחיל להשתתף במכרזים. המטרה שלך היא להשיג מהם מכתבי כוונה (LETTER OF INTENT) לרכישה של X כדורים נגיד בחצי מחיר מאשר המחיר של להב..
2. עם מכתבי הכוונה האלה אתה פותח במכרז מול יצרני תחמושת שונים כדי להשיג את המחיר הנמוך ביותר שאתה יכול להשיג בשערי המפעל.
3. אתה פונה למשרד הפנים, מכס וכו כדי להשיג את כל האישורים המתאימים.
4. אתה מברר מחירים בחברות שילוח שונות כדי להעביר את המטען.
5. עם כל האינפורמציה והניירת אתה נגש לגופים כלכליים כמו בנקים שישמחו מאד לסייע לך במימון העסקה הזו.
6. בצע את העסקה ואת השאריות תמכור למטווחים ברווח שולי גדול יותר
7. תבוא למפגש של הסליק עם המרצדס ותוציא לכולם את העיניים...
אני מניח שבדרך תצטרך לעבור דרך בג"צ ומשרד מבקר המדינה... אבל כפי שאתה יודע, אין דבר העומד בפני הרצון.
א.
תרשה לי להמשיך את דבריו של אוטוטו... אם אתה רוצה לקום לעשות מעשה אתה צריך לעשות את הדברים הבאים:
1. לפנות למחלקות הרכש של גופים בטחוניים גדולים כמו צבא, משטרה, שירות הביטחון הכללי, חברות שמירה גדולות ולהתחיל להשתתף במכרזים. המטרה שלך היא להשיג מהם מכתבי כוונה (LETTER OF INTENT) לרכישה של X כדורים נגיד בחצי מחיר מאשר המחיר של להב..
2. עם מכתבי הכוונה האלה אתה פותח במכרז מול יצרני תחמושת שונים כדי להשיג את המחיר הנמוך ביותר שאתה יכול להשיג בשערי המפעל.
3. אתה פונה למשרד הפנים, מכס וכו כדי להשיג את כל האישורים המתאימים.
4. אתה מברר מחירים בחברות שילוח שונות כדי להעביר את המטען.
5. עם כל האינפורמציה והניירת אתה נגש לגופים כלכליים כמו בנקים שישמחו מאד לסייע לך במימון העסקה הזו.
6. בצע את העסקה ואת השאריות תמכור למטווחים ברווח שולי גדול יותר
7. תבוא למפגש של הסליק עם המרצדס ותוציא לכולם את העיניים...
אני מניח שבדרך תצטרך לעבור דרך בג"צ ומשרד מבקר המדינה... אבל כפי שאתה יודע, אין דבר העומד בפני הרצון.
א.
- תרמתי למען הסליק

בפעם האחרונה בה כתבו כל מיני "אנונימיים" את דעתם על אנשים וגופים שונים במערכת, הוזמנו אותם אנשים על ידי מנכ"ל להב ועל ידי לפגישה פנים מול פנים כדי לשמוע ולהשמיע את דברי שני הצדדים, כמעט כולם ענו לי בשלילה מוחלטת והעדיפו להמשיך ולהסתתר מאחורי ישותם הוירטואלית.
דביר,
אני לא מסתתר מאחורי שום אנונימיות וירטואלית ובפעם הבאה שמנכ"ל להב מעוניין להפגש עם אנשים אני מוכן לבוא ולעמוד בפניו בשביל לשמוע ולהשמיע. מעניין אותי מאד לשמוע איך מחיר קופסת כדורים של 50 צומח פה ל-$20 בה בשעה שאותה קופסה נמכרת בארה"ב במחירים שנעים בין $10-5. בטוח שיש לזה הסבר הגיוני...
ולאילן...
ממש נשמה אני אהה....
- תרמתי למען הסליק

תשובה!
שלום לכולם !
בעבר ישבתי עם סוחר נשק גדול ודברתי על יבוא כדורים,ונשאלתי על איזה כמות מדובר ואיזה סוג ? אמרתי מליון ומסוג אירופאי. תשובה שקיבלתי שיעלה לי 0.30 לכדור.אכשיו יש לשלם מראש וגם על השינוע אכסנה,ולאחר מכן מקום לאכסון , ובקרה על מכירה ואולי יש עוד כמה מעצורים שאני לא יודע ותעשה חשבון לכמה מגיע כדור בסוף.עם משהו יכול לעמוד בזה אני יכול ליצור קשר עם אותו סוחר וליראות מה אפשר לעשות.בשורה התחתונה הכסף מדבר. תודה יורם שטיינר
בעבר ישבתי עם סוחר נשק גדול ודברתי על יבוא כדורים,ונשאלתי על איזה כמות מדובר ואיזה סוג ? אמרתי מליון ומסוג אירופאי. תשובה שקיבלתי שיעלה לי 0.30 לכדור.אכשיו יש לשלם מראש וגם על השינוע אכסנה,ולאחר מכן מקום לאכסון , ובקרה על מכירה ואולי יש עוד כמה מעצורים שאני לא יודע ותעשה חשבון לכמה מגיע כדור בסוף.עם משהו יכול לעמוד בזה אני יכול ליצור קשר עם אותו סוחר וליראות מה אפשר לעשות.בשורה התחתונה הכסף מדבר. תודה יורם שטיינר
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד