תושב סביון ירה לעבר גנב שישב לו במרצדס
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ezra65 כתב:. תוך חצי שנה מיישום החוק עקומת הפשיעה של עבירות הרכוש תרד פלאים, ואיתה גם הסיכון הממשי שמישהו יירה במישהו אחר בטעות.
או שהפשעים יהפכו אלימים ואכזריים יותר. זה הצד השני של המטבע.
כשפושע ידע שבצד השני מחכה לו אדם חמוש ומוכן - הוא יפעל בהתאם.
הקונספט למלחמה בפשיעה דומה מאד לזה של מעגלי אבטחה - כאשר האזרח צריך להיות המעגל האחרון שבאחרונים בהם יתקל העבריין בדרכו לבצא פשע.
החקיקה הזו צריכה להיות מגובה במשטרה חזקה, באכיפה מוגברת, ןבענישה מתאימה ומרתיעה. וכן אם חלילה וחס למרות הכל הגיע הפושע לדלת ביתך - זכותך להגן על רכושך.
אבל לא יתכן שעל כתפיך יהיה מוטל כל העול הזה של שמירה על בטחונך האישי בו בשעה שכל המערכות שצריכות לספק לך את זה קרסו ולא מסוגלות לספק לך את הסחורה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אם המשטרה היתה מסוגלת לנטרל את הפושע לפני שיגיע לבית הקורבן, או בתי המשפט היו מטילים עונשים מספיק מרתיעים, לא היה צריך להגיע למצב שאדם יצטרך לירות על מנת להגן על חייו בביתו.
הגענו למצב של loose loose. אם תירה, אכלת אותה, אם לא תירה, אכלת אותה.
וכמו שאמר לי אבי עליו השלום אני מעדיף להשפט ולא להקבר.
הגענו למצב של loose loose. אם תירה, אכלת אותה, אם לא תירה, אכלת אותה.
וכמו שאמר לי אבי עליו השלום אני מעדיף להשפט ולא להקבר.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

הנה דוגמא טרייה לחוסר הרתאה
אתמול הובאה צעיר בן 19 שחשוד כי התרקטורון שלו פגע בילד בן שנתיים ופצע אותו בחוף הים.
השאלה הנשאלת היא למה ילד בן 19 נמצע אם חבריו בחוף הים ולא בצבא! למה השיער שלו צבוע חצי בלונד וחצי שחור! למה הוא וחבריו איימו על אותו תייר שצילם! איך טרקטורון בבעלותו הגיע לחוף מלא אנשים ולמה הוא נתן אותו למישהו שם!
איך, למה, כיצד ומדוע!!!!!
ואני אומר רק דבר אחד "הרתאה"!!!!
יום טוב לכולם!
השאלה הנשאלת היא למה ילד בן 19 נמצע אם חבריו בחוף הים ולא בצבא! למה השיער שלו צבוע חצי בלונד וחצי שחור! למה הוא וחבריו איימו על אותו תייר שצילם! איך טרקטורון בבעלותו הגיע לחוף מלא אנשים ולמה הוא נתן אותו למישהו שם!
איך, למה, כיצד ומדוע!!!!!
ואני אומר רק דבר אחד "הרתאה"!!!!
יום טוב לכולם!
- סליקאי ארד

Itamar כתב
לצערי איתמר... יתכן וגם יתכן... וגם קורה.... זו המציאות בה אנו חיים.... אין משטרה... אין ענישה קשה.... כל אזרח לעצמו...
ו higt-power..... אני אגיד לך איך תגובתו של MJ01 קשורה לנושא....עוד סיפור קטן על קרימינאל קטן (בינתיים) שעושה את הסטז' שלו על אזרחים תמימים ושומרי חוק בחוף הים... אבל בגלל שלא יקרה לו כלום הוא לומד שאין משטרה... אין אכיפה... אין עונש כואב ושאפשר להמשיך ולפתח קריירת פשע מפוארת...למה הוא לא בצבא? אני לא יודע אבל אני מנחש... צה"ל כבר גילה את ה"פוטנציאל" הגלום בפושע הקטן והחליט לוותר עליו...ואולי טוב שכך או שמה גם היינו מספקים לקרימינאל גישה לאמל"ח..
ובנימה אישית.... תראו חברים.. נולדתי כאן... לזוג הורים ניצולי שואה שכל משאת נפשם היתה לגדל ילד במדינת היהודים... שרתתי בצבא.... נלחמתי בלבנון... עוד 20 שנה של מילואים כמו שעון שוייצרי כל שנה... מעולם לא לקחתי מה שלא שלי... לא העלמתי מס... עבירת התנועה האחרונה שלי משנת 96.... חניה בת"א....לכאורה.... חלק מהמדינה.... אבל... ובלי להכנס לפוליטיקה... המדינה הזו יותר אינה שלי... לצערי כולם... אבל כולם מתלבשים ויונקים ובועטים ומחרבנים דוקא על האזרחים הנורמאטיווים שומרי החוק... ולמה? כי עלינו הכי קל.... כי אנחנו עדין... עדין מכבדים משטרה ובתי משפט... אנחנו ילדים טובים ירושלים ש"לא רוצים להסתבך"..אנחנו שנושאים כל גבינו את כל ה"דמוקרטיה" הזו.. אבל אנחנו גם אלו שאינם נהנים ממנה כלל.
מי לא רואה הרחובות מכוניות פאר של חצי מיליון שקל ומעלה של אנשים שאנו מכירים מהישוב... מהשכונה... אנשים שאנחנו יודעים בודאות שמעולם לא החזיקו יום אחד בעבודה מסודרת... מי לא רואה עברינות רחוב על ימין ושמאל אבל לא מתערבים בגלל הידיעה שמדובר בהסתבכות מיותרת.... אנחנו גרים בקופסאות מסורגות .... חברות שמירה.... אזעקות... בבית... ברכב..
תגידו.... זה חיים זה? זה מה שיש לנו להוריש לילדנו? זהו? נסתם הגולל?
אבל לא יתכן שעל כתפיך יהיה מוטל כל העול הזה של שמירה על בטחונך האישי בו בשעה שכל המערכות שצריכות לספק לך את זה קרסו ולא מסוגלות לספק לך את הסחורה
לצערי איתמר... יתכן וגם יתכן... וגם קורה.... זו המציאות בה אנו חיים.... אין משטרה... אין ענישה קשה.... כל אזרח לעצמו...
ו higt-power..... אני אגיד לך איך תגובתו של MJ01 קשורה לנושא....עוד סיפור קטן על קרימינאל קטן (בינתיים) שעושה את הסטז' שלו על אזרחים תמימים ושומרי חוק בחוף הים... אבל בגלל שלא יקרה לו כלום הוא לומד שאין משטרה... אין אכיפה... אין עונש כואב ושאפשר להמשיך ולפתח קריירת פשע מפוארת...למה הוא לא בצבא? אני לא יודע אבל אני מנחש... צה"ל כבר גילה את ה"פוטנציאל" הגלום בפושע הקטן והחליט לוותר עליו...ואולי טוב שכך או שמה גם היינו מספקים לקרימינאל גישה לאמל"ח..
ובנימה אישית.... תראו חברים.. נולדתי כאן... לזוג הורים ניצולי שואה שכל משאת נפשם היתה לגדל ילד במדינת היהודים... שרתתי בצבא.... נלחמתי בלבנון... עוד 20 שנה של מילואים כמו שעון שוייצרי כל שנה... מעולם לא לקחתי מה שלא שלי... לא העלמתי מס... עבירת התנועה האחרונה שלי משנת 96.... חניה בת"א....לכאורה.... חלק מהמדינה.... אבל... ובלי להכנס לפוליטיקה... המדינה הזו יותר אינה שלי... לצערי כולם... אבל כולם מתלבשים ויונקים ובועטים ומחרבנים דוקא על האזרחים הנורמאטיווים שומרי החוק... ולמה? כי עלינו הכי קל.... כי אנחנו עדין... עדין מכבדים משטרה ובתי משפט... אנחנו ילדים טובים ירושלים ש"לא רוצים להסתבך"..אנחנו שנושאים כל גבינו את כל ה"דמוקרטיה" הזו.. אבל אנחנו גם אלו שאינם נהנים ממנה כלל.
מי לא רואה הרחובות מכוניות פאר של חצי מיליון שקל ומעלה של אנשים שאנו מכירים מהישוב... מהשכונה... אנשים שאנחנו יודעים בודאות שמעולם לא החזיקו יום אחד בעבודה מסודרת... מי לא רואה עברינות רחוב על ימין ושמאל אבל לא מתערבים בגלל הידיעה שמדובר בהסתבכות מיותרת.... אנחנו גרים בקופסאות מסורגות .... חברות שמירה.... אזעקות... בבית... ברכב..
תגידו.... זה חיים זה? זה מה שיש לנו להוריש לילדנו? זהו? נסתם הגולל?
נערך לאחרונה על ידי trooperglock בתאריך 25 מרץ 2008, 13:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
אני מסכים איתך ב-100%.
עוד חודש ומשהו הולך להכנס לתוקפו חוק של גלעד ארדן שקובע שלילה של 10 שנים על 3 עברות תנועה חמורות. חוק נחמד, אני בהחלט בעדו. האם זה ישנה משהו? לא ישנה את המצב כהוא זה...בעצם כן. יותר אנשים פשוט ינהגו בשלילה, כי אין מי שיאכוף את החוק...
הולכים גם להכיל את חוק 3 המכות.. חושב שישנה משהו? גם לא.. מי בדיוק יתפוס את העברינים, כשהדרך של המשטרה להוריד את הסטטיסטיקה של הפשיעה היא לנסות לשכנע אזרחים לא להתלונן?
בסופו של דבר השרשרת תיקרע בחוליה החלשה ביוותר שלה.. ולצערי יש יותר מדי כאלה בשרשרת הביטחון האישי של האזרח.
א.
עוד חודש ומשהו הולך להכנס לתוקפו חוק של גלעד ארדן שקובע שלילה של 10 שנים על 3 עברות תנועה חמורות. חוק נחמד, אני בהחלט בעדו. האם זה ישנה משהו? לא ישנה את המצב כהוא זה...בעצם כן. יותר אנשים פשוט ינהגו בשלילה, כי אין מי שיאכוף את החוק...
הולכים גם להכיל את חוק 3 המכות.. חושב שישנה משהו? גם לא.. מי בדיוק יתפוס את העברינים, כשהדרך של המשטרה להוריד את הסטטיסטיקה של הפשיעה היא לנסות לשכנע אזרחים לא להתלונן?
בסופו של דבר השרשרת תיקרע בחוליה החלשה ביוותר שלה.. ולצערי יש יותר מדי כאלה בשרשרת הביטחון האישי של האזרח.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

נו ויש גם פיתרון אני מנייח
ראיתה גנב פורץ עילך הביתה תירה בו-הרי הוא רוצח בפוטנציה ואף אחד לא ימצאה איתו את הדין
אתה רואה טיפש עשרה עם טרקטורון -גם הוא רוצח בפוטנציה תירה בו
אתה רואה נהג עוקף אותך בכביש כנ"ל
מישהוא תפס לך את החניה -כנ"ל
ואז אתם עוד מתפלאים שיש מדינות מצמצמת מאד
למה כל אשכול שדן בשימוש אזרחי בנשק להגנה עצמית (אשכולות חיונים מעין כמוהם לדעתי) חייב מיד להדרדר לסניף הישראלי של המליציה ה51 ?
אתם חושבים שאשכולות כאלו מוסיפים כבוד למחזיקי הנשק בישראל ?
אוו שהם משחקים הישר לידי מתנגדי הנשק ששואפים בכל כוחם ליצג אותנו נושאי הנשק
כחבורה של מליטנטים פרנואידים כוחנים ?
ראיתה גנב פורץ עילך הביתה תירה בו-הרי הוא רוצח בפוטנציה ואף אחד לא ימצאה איתו את הדין
ואז אתם עוד מתפלאים שיש מדינות מצמצמת מאד
למה כל אשכול שדן בשימוש אזרחי בנשק להגנה עצמית (אשכולות חיונים מעין כמוהם לדעתי) חייב מיד להדרדר לסניף הישראלי של המליציה ה51 ?
higt-power כתב:נו ויש גם פיתרון אני מנייח
ואז אתם עוד מתפלאים שיש מדינות מצמצמת מאד![]()
![]()
![]()
היגט..
אתה מכיר מספיק טוב פה את הנפשות הפועלות.
אף אחד לא מחפש לירות באף אחד.
אנשים מביעים פה את התיסכול והמצוקה שלהם.
מרגישים שביטחונם מופקר, העבריינים חוגגים, ואין מענה...
זה הכל.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מכיר וגם מקבל את תחושת התסכול אבל אשכולות מהסוג הזה משחקים בסופו של דבר לידי
אלו שלא מכירים וגם לא רוצים להכיר .....
ולכן אני חושב שעדיף שנזהר מאד בלשוננו ונסתכל לרגע מהצד איך הדברים יפורשו ע"י מפרשים מגמתיים מסוימים,ולחשוב טוב טוב אם זה המסר שאנחנו רוצים להוציא "מהסליק".
ולכן אני חושב שעדיף שנזהר מאד בלשוננו ונסתכל לרגע מהצד איך הדברים יפורשו ע"י מפרשים מגמתיים מסוימים,ולחשוב טוב טוב אם זה המסר שאנחנו רוצים להוציא "מהסליק".
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 25 מרץ 2008, 18:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
מכיר וגם מקבל את תחושת התסכול אבל אשכולות מהסוג הזה משחקים בסופו של דבר לידי
ולכן אני חושב שעדיף שנזהר מאד בלשוננו ונסתכל לרגע מהצד איך הדברים יפורשו ע"י מרשים מגמתיים מסוימים,ולחשוב טוב טוב אם זה המסר שאנחנו רוצים להוציא "מהסליק".
במקום שבו החוק אכן נאכף, היית מצפה שהמשטרה אכן תנטר אתר כמו הסליק כדי לאתר עבריינים. לצערי, התחושה האישית שלי שהמשטרה לא תתעניין בעמודים אלה. היא עוד עלולה להפוך למשטרה יעילה...
- תרמתי למען הסליק

higt-power כתב:מי דיבר על המשטרה?
בכיוון הזה אנחנו עמוק בחופש הדיבור.
אני מדבר על כל מיני ארגונים אחרים שמעונינים מאד לדלל את הנשק שבידי האזרחים ל0
ואתה יוכל להיות בטוח שהם בהחלט "מנטרים" את האתר הכי רציני (עם כל הצניעות)
מהצד השני של המתרס שיש בארץ.
בוא נגיד, שלא אתפלא אם כמה מחברי הסליק הרשומים פה הם גם חברים ב אירגונים האלה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

higt-power ידידי ועמיתי לסליק.... תרשי לי להסביר לך מאיפה אני... וכנראה עוד כמה מהאתר ... תראה... הקטע של הנשק הוא באמת עניין שולי ... הוא רק סימפטום לתופעה הרבה יותר רחבה.. למשהו שמבעבע בי ובאנשים אחרים.. משהו שבא מלמטה... מהרחוב... ומחפש דרך להתפרץ החוצה.... ולמשהו הזה קוראים תיסכול...
המשותף לכולנו באתר הזה הוא נשק.... חלקנו רואים בו תחביב... חלקנו רואים בירי המעשי ספורט נהדר.... חלקנו נזקקים לנשק על בסיס יומי כחלק מעבודתנו... עיסוקנו.... חלקנו מתפרנסים ממנו וכולנו מתוסכלים מהמדיניות של המדינה בנושא...אבל שוב... זה רק סימפטום שמחבר אותנו...יש נושאים רבים אחרים שמחברים אותנו אך אינם נידונים כאן...דוקא בסליק.. בגלל אופיו המיוחד והאנשים המיוחדים שמנהלים אותו תמצא לדעתי את מלח הארץ... אנשים יקרים וטובים... שומרי חוק, תורמים לחברה... עושים צבא ומילואים... אנשים שאכפת להם יותר מד' אמותיהם ו"לעשות לביתם"... האנשים האלו higt-power הם גם אתה... והאנשים האלו מתוסכלים מלראות איך המדינה שהוקמה פה בדם ויזע... ממילחמה למלחמה הולכת אט אט פייפן... מדינה ללא הנהגה... פשע שמשתולל ברחובות... עם מיסים מהגבוהים בעולם... בלי חינוך... בלי רווחה.. בלי בריאות.. רבע מהזקנים תחת קו העוני...ניצולי שואה מתחת לקו העוני...מדינה בא מגזרים שלמים רק לוקחים ולא נותנים... מדינה בה זכויות אזרח הם סה"כ כלי למשא ומתן פוליטי...מדינה שתושביה אריסים לאליטה מצומצמת... מדינה בה הבדלי השכר הם הגבוהים בעולם המערבי...מדינה של מונופולים...של תרבות פלסטיק אינסטנט...מדינה שלרוב אזרחיה אין באמת יצוג הולם במוסד המחוקק ובממשלה..7 שנים שדרות תחת אש קסאמים.... זה שפוי? 80 אחוז מס.... ללא תמורה... זה שפוי? תשתיות המתאימות למאה הקודמת... זה שפוי? מדינה שמיצאת טכנולוגיות התפלה אך בעצמה סובלת ממחסור קבוע במים.. זה שפוי? מדינה שבא הנשיא הוא עבריין מין, למרבית השרים תיק במשטרה וללא מעט מחוקקים יש נסיון עם חדרי חקירות.. זה שפוי?
זהו... יבשה הדיו במחשב... אבל אני חושב שדי הסברתי את עצמי... לא בהקמת מיליציות מדובר... אנשים פשוט מלינים במקרה שלנו על אחת הבעיות.. אובדן הביטחון האישי והפקרת האזרח שומר החוק.
המשותף לכולנו באתר הזה הוא נשק.... חלקנו רואים בו תחביב... חלקנו רואים בירי המעשי ספורט נהדר.... חלקנו נזקקים לנשק על בסיס יומי כחלק מעבודתנו... עיסוקנו.... חלקנו מתפרנסים ממנו וכולנו מתוסכלים מהמדיניות של המדינה בנושא...אבל שוב... זה רק סימפטום שמחבר אותנו...יש נושאים רבים אחרים שמחברים אותנו אך אינם נידונים כאן...דוקא בסליק.. בגלל אופיו המיוחד והאנשים המיוחדים שמנהלים אותו תמצא לדעתי את מלח הארץ... אנשים יקרים וטובים... שומרי חוק, תורמים לחברה... עושים צבא ומילואים... אנשים שאכפת להם יותר מד' אמותיהם ו"לעשות לביתם"... האנשים האלו higt-power הם גם אתה... והאנשים האלו מתוסכלים מלראות איך המדינה שהוקמה פה בדם ויזע... ממילחמה למלחמה הולכת אט אט פייפן... מדינה ללא הנהגה... פשע שמשתולל ברחובות... עם מיסים מהגבוהים בעולם... בלי חינוך... בלי רווחה.. בלי בריאות.. רבע מהזקנים תחת קו העוני...ניצולי שואה מתחת לקו העוני...מדינה בא מגזרים שלמים רק לוקחים ולא נותנים... מדינה בה זכויות אזרח הם סה"כ כלי למשא ומתן פוליטי...מדינה שתושביה אריסים לאליטה מצומצמת... מדינה בה הבדלי השכר הם הגבוהים בעולם המערבי...מדינה של מונופולים...של תרבות פלסטיק אינסטנט...מדינה שלרוב אזרחיה אין באמת יצוג הולם במוסד המחוקק ובממשלה..7 שנים שדרות תחת אש קסאמים.... זה שפוי? 80 אחוז מס.... ללא תמורה... זה שפוי? תשתיות המתאימות למאה הקודמת... זה שפוי? מדינה שמיצאת טכנולוגיות התפלה אך בעצמה סובלת ממחסור קבוע במים.. זה שפוי? מדינה שבא הנשיא הוא עבריין מין, למרבית השרים תיק במשטרה וללא מעט מחוקקים יש נסיון עם חדרי חקירות.. זה שפוי?
זהו... יבשה הדיו במחשב... אבל אני חושב שדי הסברתי את עצמי... לא בהקמת מיליציות מדובר... אנשים פשוט מלינים במקרה שלנו על אחת הבעיות.. אובדן הביטחון האישי והפקרת האזרח שומר החוק.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
trooperglock כתב:higt-power ידידי ועמיתי לסליק.... תרשי לי להסביר לך מאיפה אני... וכנראה עוד כמה מהאתר ... תראה... הקטע של הנשק הוא באמת עניין שולי ... הוא רק סימפטום לתופעה הרבה יותר רחבה.. למשהו שמבעבע בי ובאנשים אחרים.. משהו שבא מלמטה... מהרחוב... ומחפש דרך להתפרץ החוצה.... ולמשהו הזה קוראים תיסכול...
אתה לא יכול במקום כל כך הרבה מילים לתמצת למילה אחת ?
חלם !
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד