תותב פורק -safe tech

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי riko » 26 יולי 2008, 22:25

המשכתי לקרוא אודות המוצר הזה,
לא מצאתי שום חיבור בין המוצר (או דומים לו) לצבא האמריקאי

כן מצאתי שהוא אומץ ע"י ה National Tactical Officers Association כאביזר אימון מרכזי

כמו כן מצאתי שהוא אומץ ביחידות משטרה שונות כאביזר בטיחות לנשיאת רובים בניידות במצב שהם קוראים לו "cruiser ready" (בתא המטען של הניידת עם מחסנית בהכנס או במתקן ייעודי ליד מושב הנהג)

הקישור היחידי בין האביזר הזה לפעילות מבצעית הוא במקרה של ה Department of Energy אשר מחייב את מאבטחי המתקנים הגרעיניים המבצעים פטרול בתוך המתקנים לבצעו עם ההתקן הזה ע"מ למנוע סיכוי כלשהו לפליטת כדור במתקן גרעיני ..

בקיצור, לקחו אביזר המשמש בהגדרה (כפי שמופיע באתר) לאימון ואחסנת / ניוד נשק והפכו אותו לאביזר המשמש לבטיחות "מבצעית" ...

רק בישראל,

עכשיו יעשו ניסוי, הניסוי כמובן יצליח, כי אותה קבוצת חיילים שעליהם יעשו את הניסוי יהיו כמובן עם תשומת לב מירבית על נושא הבטיחות (הם בניסוי ויודעים את זה..) אבל אח"כ כשזה יכנס לשימוש בכל היחידות ולא יוכיח את עצמו, אף אחד לא יקח על עצמו להודות בכישלון ולהוציא את השטות הזו משימוש, רק מפחד של "מה יגידו אם תהיה תאונה אחרי שאני אתן את ההוראה להפסיק שימוש באביזר הזה.."

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 27 יולי 2008, 17:14

riko כתב:רק בישראל,

עכשיו יעשו ניסוי, הניסוי כמובן יצליח, כי אותה קבוצת חיילים שעליהם יעשו את הניסוי יהיו כמובן עם תשומת לב מירבית על נושא הבטיחות (הם בניסוי ויודעים את זה..) אבל אח"כ כשזה יכנס לשימוש בכל היחידות ולא יוכיח את עצמו, אף אחד לא יקח על עצמו להודות בכישלון ולהוציא את השטות הזו משימוש, רק מפחד של "מה יגידו אם תהיה תאונה אחרי שאני אתן את ההוראה להפסיק שימוש באביזר הזה.."

שחר

שחר,

אני אישית לא קוטל את הגאדג'ט הזה לחלוטין. לדעתי הוא צריך למצוא את מקומו המתאים ולא לבוא במקום טיפול/התייחסות לנשק בצורה נכונה ונבונה - ואני אסביר את עצמי.

ברוב האקדחים המודרנים היום יש דבר כזה שנקרא LOADED CHAMBER INDICATOR (LCI) שתפקידו לתת חיווי חיובי גם בצורה ויזואלית וגם על ידי מישוש במידה ויש משהו בבית הבליעה של הנשק.
האם מישהו העלה בדעתו חס וחלילה להשתמש ב-LCI במקום פריקה נכונה? או חס וחלילה לשנות את הנחת היסוד "שנשק תמיד טעון?"...חס ושלום!
ה-LCI הוא בסך הכל עוד אבזר שנותן לך בסך הכל נקודת ביקורת נוספת על הנשק שלך ולא בא במקום שום דבר אחר. (אצבע מחוץ להדק, לכוון את הנשק רק למטרה שבה רוצים לירות, לבצע פריקה מסודרת לפי כל הכללים, ונשק תמיד טעון).

אותו כנ"ל לגבי אותו "מק פורק" או מק רויאל או איך שיקראו לזה..
כל תפקידו בחיים צריך להסתכם בתור EMPTY CHAMBER INDICATOR - ECI. לתת לך חיווי חיובי על כך שבית הבליעה של הנשק שלך ריק.
הוא לא צריך לשנות שום נוהלי פריקה או כללי בטיחות בטיפול בנשק - הוא רק צריך להוסיף עוד חיווי שכרגע בית הבליעה של הנשק ריק כיוון שתקוע בו המה- שמו מק הזה..

כשעוד הייתי עושה מילואים הייתי הולך תמיד עם ה-M16 עם מחסנית בהכנס, לא דרוך ולא נצור (כן בניגוד להוראות). בכל פעם שהייתי לוקח את הנשק ליד, הייתי מנסה לנצור אותו.
במידה והייתי יכול - זה היה בשבלי סימן שמישהו נגע בנשק. הולך הצידה, מוציא מחסנית, מבצע פריקה מסודרת, משחרר נקירה מחזיק מחסנית.

אז זהו..הרעיון להשתמש באבזר הזה הוא לכשעצמו לא כל כך רע... היישום וכל שינוי התרגולות - דפוקים מהיסוד.
א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי riko » 27 יולי 2008, 20:30

איתמר,

מסכים עם כל מילה

אבל לא כך מי שחושב להכניס את האביזר לשימוש ..

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נוסע מתמיד » 28 יולי 2008, 16:54

איתמר, מילים כדורבנות.
למה באמת שלא יבנו ברובים מורה טעינה בדומה לאקדחים ?
הדבר הזה לדעתי עולה בכמה וכמה רמות על הרעיון הטפשי של אותו המבורגר או מה שלא יהיה.
מצא חן בעיני הרעיון שלך לגבי אופן נשיאת הנשק - היה וננצר כנראה שיש בעיה.
יתכן שעולם הנשק מרובע ולכן אין מהנדס / מפתח נשק שחשב לשתול דבר כזה ברובה.
אבל במחשבה שניה הנושא בעיית:י
לשתול דבר כזה בתוך הבריח שנע בתוך גוף סגור ואין אליו גישה לא מעשי ואילו לשתול דבר כזה
באזור נעילת הבריח יכול להיות בעייתי בגלל הלחצים הגבוהיםשנוצרים בתוך בית הבליעה אבל
אני מניח שאפשר למצוא גם לזה פתרון.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trooperglock » 02 אוגוסט 2008, 23:37

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד