לוקר לגלוק - חלק מהאריזה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: לוקר לגלוק - חלק מהאריזה
Digo כתב:בדור הרביעי מצורפים לערכה פאנלים להחלפה. אם אין, תדרוש.
סתם שאלה... כשרכשת את הכלי, קיבלת מזוודה ליד, ועיינת בתכולה שלה. לא בדקת באותו רגע על מה אתה מסכים לשלם?
גם אני קניתי אקדח חדש בזמנו. למרות שקניתי ממקום שעליו אני סומך לחלוטין (מאיר רוט) בדקתי כל דבר לפני שהסכמתי שיצמידו אליו את השם שלי. אפילו וידאתי שמספר הזיהוי יושב לי טוב בעין...
חושב שיעזור אם תסכים לומר ממי רכשת?
דיגו אני יאמר לך משהו, בכל מה שכתבת אתה צודק לחלוטין, רק שאני בתמימותי כלקוח של החנות הזאת מגיל 14 ימי רובה האויר וחברות במועדון קליעה ושנים אח"כ גם לקוח שרכש יריחו 941F משך שנים לקוח של החנות, מה שגרם לי באופן טבעי להאמין בסוחר הנשק אותו אני מכיר שנים, מכיוון שגם המקרה המתואר והמקרה של כותרת הפורום הזה שפורסם על ידי חבר אחר מסתבר שמדובר באותה חנות, אך לבקשתו של פותח הפורום לאחר שאמר לי מה שם החנות בפרטי ועקב רצוני לכבד את בקשתו שלא לפרסם בשלב זה את שם החנות אני נאלץ לא לעשות זאת. אני כן יכול לומר לך ולהבטיח שאם מחר אני לא אקבל תשובה ראויה ומספקת מדוע לא היה בערכה את מה שצריך, אפתח פורום חדש עם שם החנות ואפרט בנוסף את השירות המאכזב שקיבלתי שם. בגדול אני לא מתכוון להיות לקוח שלהם יותר וגם כדור בודד של 9 מ"מ לא ארכוש שם.
אוקיי... רצונו של אדם כבודו... שתהיה בעניין, אלו השיניים היחידות שיש לך בעסק הזה. פרסום שלילי בקהילה כמו זו זה דבר רע מאוד לסוחר. אם יהיו בעיות, כדאי להזכיר לו את זה... נכון שאנחנו לקוחות שבויים, אבל עדיין יש קצת כוח...
מה בנוגע לשאלה ששאל החבר מעלי? לא קיבלת פאנלים בכלל?
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
jluzer1 כתב:shmulikt כתב:אתמול קיבלתי את הגלוק 17 דור 4 החדש שרכשתי, למיטב ידיעתי בערכה צריך להיות 4 פנלים להחלפה ליד גדולה קטנה ובינונית, יש למישהו מושג אם גם עליי עשה סוחר הנשק סיבוב?
אם קיבלת פנלים כלל? או בכלל לא?
בכלל לא קיבלתי פאנלים וזה מרתיח אותי
Digo כתב:אוקיי... רצונו של אדם כבודו... שתהיה בעניין, אלו השיניים היחידות שיש לך בעסק הזה. פרסום שלילי בקהילה כמו זו זה דבר רע מאוד לסוחר. אם יהיו בעיות, כדאי להזכיר לו את זה... נכון שאנחנו לקוחות שבויים, אבל עדיין יש קצת כוח...
דיגו מבטיח לפרסם את שם החנות אם לא יהיה מענה ראוי, אבל אני חושב שכדאי שאתן לו צ'אנס לתקן, בכל זאת פרסום כאן יכול לפגוע בפרנסתו ואין לי כוונה לפגוע באף אדם במיוחד שאני לא בטוח שהדבר נעשה בזדון.
אז פנאלים כלולים בוודאות, ויש לך זכות לדרוש אותם...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אין לי מושג מה קורה פה ואיפה אתם קונים... גם בגלוק 26 שהיה לי וגם בגלוק 17 שקניתי בימים האחרונים, קיבלתי הכל (אגב משתי חנויות שונות).. מלבד התרמילים שמגיעים עם האקדח שלא קיבלתי בחדש...
שתי מחסניות, ארבע פנלים, מנעול, חוטר, הכל.. לא יודע מה קורה פה אבל מישהו גוזר קופון..... מעניין כמה מוכרים בנפרד את הפנלים....
שתי מחסניות, ארבע פנלים, מנעול, חוטר, הכל.. לא יודע מה קורה פה אבל מישהו גוזר קופון..... מעניין כמה מוכרים בנפרד את הפנלים....
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

אני לא יודע על איזה בית עסק מדובר - אבל כך או כך מהמקרים שאתם מתארים כאן מדובר בהתנהגות אופיינית וטיפוסית לישראלי מכוער שבוחר לעשות קופה על גב של לקוחות חדשים בשוק שבוי. פשוט בושה. אני הייתי מפרסם ומדיר את רגליי מאותו מקום.
Glock 26 GEN4
bnsagi כתב:אני לא יודע על איזה בית עסק מדובר - אבל כך או כך מהמקרים שאתם מתארים כאן מדובר בהתנהגות אופיינית וטיפוסית לישראלי מכוער שבוחר לעשות קופה על גב של לקוחות חדשים בשוק שבוי. פשוט בושה. אני הייתי מפרסם ומדיר את רגליי מאותו מקום.
+1
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

אני לא מבין למה אנשים כל כך מפחדים לפרסם שמות של חנויות שלא נתנו מה שמגיע. המצב הנכון הוא שנותן שרות יפחד לקבל פירסום כזה בגלל חלקים חסרים בערכה, בין אם בכוונה או בטעות. למה קונה צריך לבזבז זמנו לשיחות טלפון, בדיקות תכולת הערכה באינטרנט ונסיעה חזרה לאותה חנות?
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
Boltik כתב:אני לא מבין למה
למה? כי לא צריך לרוץ להאשים.
קודם כל מבררים, הוא נתן תשובה מגמגמת/ מוזרה/תירוצים/חירטוטים? אז יש סיבה לפרסם.
אולי הדבר נשמט מהערכה או שהיבואן הוציא? או 700 סיבות אחרות...
גם אני בעל עסק וקרה שמכרתי ללקוח מוצר שהסתבר שהיה חסר בתוכו חלק (נפתח בבית הלקוח ולא בחנות)
אז אם כל אחד שזה היה קורה לו היה רץ להשמיץ סתם, היום הייתי חותם בלשכה.
אני הייתי מצפה מהחנות המדוברת לחלק החסר (הפאנלים), סליחה+פיצוי...
S&W M&P Shield
זהו תפקיד של אותה חנות להקפיד למסור לקונה את הערכה המלאה.
מוכר בחנות הוציא חלקים להדגמה ושכח להחזיר? - אשמת החנות. שהמוכר ישקיע עוד דקה במסירת המוצר ויעשה בדיקה כפולה. קונה לא צריך לשלם בזמנו ובכספו על טעוית של המוכר.
היו חסרים חלקים בערכה כי ככה התקבל מהיבואן? - אשמת החנות. המוכר חייב להיות בקי בתכולת הערכה.
מוכר בחנות הוציא חלקים להדגמה ושכח להחזיר? - אשמת החנות. שהמוכר ישקיע עוד דקה במסירת המוצר ויעשה בדיקה כפולה. קונה לא צריך לשלם בזמנו ובכספו על טעוית של המוכר.
היו חסרים חלקים בערכה כי ככה התקבל מהיבואן? - אשמת החנות. המוכר חייב להיות בקי בתכולת הערכה.
Heavy is good...heavy is reliable.
לפני שרצים לפרסם את שם החנות אני מציע קודם לבדוק ולברר למה חסרים האביזרים
קשה לי להאמין שאיזה חנות / יבואן יתעסק בקטנות בשביל כמה שקלים .
מקווה שבסוף הכל יסתדר.
תתפלא.. אני מכיר חנות אחת שבה המוכר איבד שני לקוחות בשביל 100₪ ואותו בשביל 60₪.... אז.......
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

אפתח בזה שאומר שצודק מי שטוען שיש להמתין עם פרסום העסק עד לשמיעת הצד שלו. אולי אכן זו לא אשמתו וכך קיבל את הערכות וכו. צריך לזכור שפרסום פוגעני ולא נכון מהווה לשון הרע (ולא רק זה מהתורה אלא זה מהדין הפלילי)
יחד עם זאת אומר כי אם וככל שיסתבר כי אכן בחנות פתחו ערכות והוציאו מהם חלקים כל שהם, הרי שזה עניין שאין לעבור עליו בשתיקה.
זה לא רק עניין מסחרי גרידא. זה מראה על עסק לא אמין, ומה יקרה אם במקום להוציא את הלוקר מהערכה, הוא מחליף בקופסאות תחמושת חדשה בתחמושת ישנה או אפילו משהו גרוע יותר לוקח ״חלקי חילוף״ מהנשק החדש (הרי חנות כזאת יודעת לזהות מרחוק מי יורה מקצועי ומי ישים את האקדח בכספת ויגיע פעם בשלוש שנים בחידוש) זה הרי המדרון החלקלק כאשר מדובר על חוסר אמינות...
ברור שיש כאלה שיאמרו שזה לא אפשרי וכו אבל מי מבין החברים בפורום, כשקנה את האקדח הראשון שלו (ואולי גם אחרי) ביקש לראות שהנוקר או הקפיצים מקוריים וחדשים?
בקיצור אם מסתבר שאכן החנות היא זו ששולחת יד - זה לא עניין של מה בכך.
דרך אגב אם יסתבר שהחנות בסדר גמור והיבואנים הוא זה שהחליט ״לרדד״ את הערכה - ברור שגם זה לא בסדר, לפחות אם לא מודיע מראש ומסביר למה.
יחד עם זאת אומר כי אם וככל שיסתבר כי אכן בחנות פתחו ערכות והוציאו מהם חלקים כל שהם, הרי שזה עניין שאין לעבור עליו בשתיקה.
זה לא רק עניין מסחרי גרידא. זה מראה על עסק לא אמין, ומה יקרה אם במקום להוציא את הלוקר מהערכה, הוא מחליף בקופסאות תחמושת חדשה בתחמושת ישנה או אפילו משהו גרוע יותר לוקח ״חלקי חילוף״ מהנשק החדש (הרי חנות כזאת יודעת לזהות מרחוק מי יורה מקצועי ומי ישים את האקדח בכספת ויגיע פעם בשלוש שנים בחידוש) זה הרי המדרון החלקלק כאשר מדובר על חוסר אמינות...
ברור שיש כאלה שיאמרו שזה לא אפשרי וכו אבל מי מבין החברים בפורום, כשקנה את האקדח הראשון שלו (ואולי גם אחרי) ביקש לראות שהנוקר או הקפיצים מקוריים וחדשים?
בקיצור אם מסתבר שאכן החנות היא זו ששולחת יד - זה לא עניין של מה בכך.
דרך אגב אם יסתבר שהחנות בסדר גמור והיבואנים הוא זה שהחליט ״לרדד״ את הערכה - ברור שגם זה לא בסדר, לפחות אם לא מודיע מראש ומסביר למה.
- סליקאי כסף

האחריות הסופית היא על בעל החנות כי הוא האחרון בשרשרת מול הקונה הסופי.
תפקידו של בעל החנות לוודא שתכולת האריזות שהוא מקבל מהיבואן מתאימה למה שרשום במסמכים שמגיעים יחד האקדח ולסגור מולו את החוסרים.
תאמין לי שבעל החנות עובר עם היבואן כלי כלי ומוודא שהמסט"בים שעל הנשק מתאימים לאלו שברשימה שבידו כדי למנוע כל מיני אי נעימויות מול המשרד לבט"פ. אז שישקיע עוד 2 דקות ויסגור גם את הפינה הזו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר