קפיץ הדק שבור
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: קפיץ הדק שבור
eitan156 כתב:אוורסט בסה"ב, שיחרר קיטור על תסכול בקשר לכמה נקודות שאף אחת מהן אפילו לא מתקרבת להכפשה.
אם היה רושם: " הבטיחו לי נשק בזמינות של 24 שעות...בלה, הלה, הלה...." אז היה בכך משהו שיקרי והכפשה על הבטחה שלא קוימה. אבל הוא בסך הכל קיטר על שבירת הקפיץ ושקשה לו לקבע עם הנשק- בין השאר כי הוא עצמו לא רוצה לנסע פעמיים למסירה ואיסוף האקדח.
הבעיה היא בפורןם: רוט כחנות (ובצדק מסויים) רוממה לדרגת קדושה :) , אז אסור אפילו למתח ביקורת קלה ביותר או לציין שיפור רצוי בשירות.
האמת שהוצאת לי את המילים מהמקלדת כי זה בול מה שבאתי לכתוב.
זה לא שאני *מתלונן* כי הבטיחו לי נשק 24 שעות ביממה ולא קיימו.
אני *מקטר* שזה המצב, יש הבדל.
בשום שלב לא הובטח לי משהו ולא קוים.
דווקא על בית העסק המדובר יש לי דברים טובים מאוד להגיד ומהבעלים קיבלתי יחס מצוין נכון לעכשיו בכל הנוגע לבעיה, למרות שזה עדיין מתסכל לחכות כמה ימים לתיקון כי זה סופ"ש.
מותר לי כלקוח להציע הצעות לשיפור לבית עסק מבלי להכפישו חלילה, ואני אדבר עם מי שצריך לדבר אם אני ארגיש שלצורך שיפור כדאי שהוא יחזיק נשק בלו"ז קבוע.
אל תיקחו את הדיון למקומות של הכפשה על בתי עסק כאלו ואחרים, זה בכלל לא הנושא של הדיון.
אבל כשבעוד x חודשים מישהו חדש ייכנס וישאל על p07, שידע שיש לו את המחלה הזו של קפיץ הדק שברירי, בדיוק כמו שלגלוק יש את המחלה של צינה שברירית יחסית.
יש לי בבית בנוסף לp07 גם קולט 1911 סידרה 70 בן קרוב ל-40, ששום חלק בו מעולם לא הוחלף או נשבר עדיין, והוא יורה יופי.
פעם ידעו לייצר אקדחים...
- סליקאי זהב
אנחנו מתקדמים בדיון וזה יפה מאוד (גילינו באיזה בית עסק מדובר).
הצעת יעול להנהלת הסליק-
לפתוח "פורום צרכנות" בו ניתן יהיה להעלות תלונות/ שבחי צרכנות לפי שמות בתי עסק.
כך גם לצרכנים וגם לבעלי העסקים יהיה קל לעקוב אחר פרסומים ולהגיב בהתאם לצורך.
בנקל יהיה ניתן להפיק מדדי תלונות, לעקוב אחר מהירות פתרונן, לבצע מחקר בתי עסק טרם רכישה ועוד.
"פורום הנשק" עמוס מאוד בנושאים מקצועיים שונים.
הצעת יעול להנהלת הסליק-
לפתוח "פורום צרכנות" בו ניתן יהיה להעלות תלונות/ שבחי צרכנות לפי שמות בתי עסק.
כך גם לצרכנים וגם לבעלי העסקים יהיה קל לעקוב אחר פרסומים ולהגיב בהתאם לצורך.
בנקל יהיה ניתן להפיק מדדי תלונות, לעקוב אחר מהירות פתרונן, לבצע מחקר בתי עסק טרם רכישה ועוד.
"פורום הנשק" עמוס מאוד בנושאים מקצועיים שונים.
נערך לאחרונה על ידי asherme בתאריך 07 מאי 2016, 14:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
אם עובד ביום ו או לא זה עינינו של בית העסק.
כל הדיון הזה נוגע למהירות שבא יתוקן האקדח.
בעיקרון אני נגד עבודה בשישי ובשבת לא מטעמי דת.
כל עסק יקבע לעצמו מה רמת השרות שהוא נותן.
ומתוך ניסיון כמה תקלות מגיעות לנשק בממוצע.וכניראה אין הרבה.וזמן סביר שבו תקלה תתוקן.
החיסרון שכמו בהרבה דברים אנו תלויים בספק אחד.וזה נכון בהרבה תחומים.
לא היתי מסיק שום מסקנה על פי מקרה זה.
מבחינתי זה מקרה מבחן מדוע לרכוש כלי עם
אפשרות יותר נרחבת לשרות.
כל הדיון הזה נוגע למהירות שבא יתוקן האקדח.
בעיקרון אני נגד עבודה בשישי ובשבת לא מטעמי דת.
כל עסק יקבע לעצמו מה רמת השרות שהוא נותן.
ומתוך ניסיון כמה תקלות מגיעות לנשק בממוצע.וכניראה אין הרבה.וזמן סביר שבו תקלה תתוקן.
החיסרון שכמו בהרבה דברים אנו תלויים בספק אחד.וזה נכון בהרבה תחומים.
לא היתי מסיק שום מסקנה על פי מקרה זה.
מבחינתי זה מקרה מבחן מדוע לרכוש כלי עם
אפשרות יותר נרחבת לשרות.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אריק
ברור שאתה צודק תיאורטית אבל יש רצוי ויש מצוי.
בארצנו הקטנטונת לי אישית אין בעיה להיות תלוי בספק אחד כל עוד הוא רציני ואמין, אם הוא היחידי המשווק את הדגם בו אני מעוניין.
ברור שאתה צודק תיאורטית אבל יש רצוי ויש מצוי.
בארצנו הקטנטונת לי אישית אין בעיה להיות תלוי בספק אחד כל עוד הוא רציני ואמין, אם הוא היחידי המשווק את הדגם בו אני מעוניין.
WARLORD
- סליקאי זהב
Everest כתב:eitan156 כתב:אוורסט בסה"ב, שיחרר קיטור על תסכול בקשר לכמה נקודות שאף אחת מהן אפילו לא מתקרבת להכפשה.
אם היה רושם: " הבטיחו לי נשק בזמינות של 24 שעות...בלה, הלה, הלה...." אז היה בכך משהו שיקרי והכפשה על הבטחה שלא קוימה. אבל הוא בסך הכל קיטר על שבירת הקפיץ ושקשה לו לקבע עם הנשק- בין השאר כי הוא עצמו לא רוצה לנסע פעמיים למסירה ואיסוף האקדח.
הבעיה היא בפורןם: רוט כחנות (ובצדק מסויים) רוממה לדרגת קדושה :) , אז אסור אפילו למתח ביקורת קלה ביותר או לציין שיפור רצוי בשירות.
האמת שהוצאת לי את המילים מהמקלדת כי זה בול מה שבאתי לכתוב.
זה לא שאני *מתלונן* כי הבטיחו לי נשק 24 שעות ביממה ולא קיימו.
אני *מקטר* שזה המצב, יש הבדל.
בשום שלב לא הובטח לי משהו ולא קוים.
דווקא על בית העסק המדובר יש לי דברים טובים מאוד להגיד ומהבעלים קיבלתי יחס מצוין נכון לעכשיו בכל הנוגע לבעיה, למרות שזה עדיין מתסכל לחכות כמה ימים לתיקון כי זה סופ"ש.
מותר לי כלקוח להציע הצעות לשיפור לבית עסק מבלי להכפישו חלילה, ואני אדבר עם מי שצריך לדבר אם אני ארגיש שלצורך שיפור כדאי שהוא יחזיק נשק בלו"ז קבוע.
אל תיקחו את הדיון למקומות של הכפשה על בתי עסק כאלו ואחרים, זה בכלל לא הנושא של הדיון.
אבל כשבעוד x חודשים מישהו חדש ייכנס וישאל על p07, שידע שיש לו את המחלה הזו של קפיץ הדק שברירי, בדיוק כמו שלגלוק יש את המחלה של צינה שברירית יחסית.
יש לי בבית בנוסף לp07 גם קולט 1911 סידרה 70 בן קרוב ל-40, ששום חלק בו מעולם לא הוחלף או נשבר עדיין, והוא יורה יופי.
פעם ידעו לייצר אקדחים...
יש בעיה עם הקפיץ הדק של הp07?
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
כפי שהבנת, מסתבר שכן.
- סליקאי זהב
זאת הבחירה שלך.וזה בסדר.
אני קיבלתי בחירה אחרת.
אני יודע שאין לי בעיה לקבל שרות כמעט בכל מקום.
ולהיות פחות תלוי בזמינות של זה או אחר.
ובכלי שבחרתי אני יכול לטפל בעצמי.
אני קיבלתי בחירה אחרת.
אני יודע שאין לי בעיה לקבל שרות כמעט בכל מקום.
ולהיות פחות תלוי בזמינות של זה או אחר.
ובכלי שבחרתי אני יכול לטפל בעצמי.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
Everest כתב:כפי שהבנת, מסתבר שכן.
על שעות העבודה של הנשק רק קיטרת, אבל עכשיו הכפשת ! מילא להסתבך עם רוט, אבל להסתבך עם כל מחזיקי ה P07 שעכשיו יעופו עליך ... תצטרך להיזהר כשאתה נכנס לפורום.
עכשיו אוסיף כמה סמיילים כדי שלא יגידו שאני לא נחמד

לא קונה את זה שיש בעיה מיוחדת עם קפיץ ההדק, גם אם זה קרה לעוד כמה אנשים בעולם, חיפשתי עדויות וגם ראיתי פוסט שפירסמת בפורום CZ, משום שגם לי יש Cz שקפיץ ההדק שלו נראה בדיוק כמו זה שנשבר לך ואני תוהה אם להוסיף אותו לערכת החלפים שלי.
על כך שעצר המחלק (לפחות באקדחי הברזל) נשבר שמעתי וגם ראיתי לפחות 5 מקרים, אצל מי שאני מכיר זה קרה אחרי כ 7000 כדור בדיוק כמו שמתואר בע״פ וברשת. אם קפיץ ההדק נשבר בתדירות אפילו גבוהה יותר הייתי כבר נתקל בהם ובטח ששומע עליהם.
לדעתי יש בעיה עם כל אקדח שעובד. אדם שיורה רק בחידושי רשיון היה שובר את אותו קפיץ רק אחרי 25 שנים ...
אקדחים שיורים איתם מציפים בעיות ויצא לך טוב שנשבר בנסיבות האלו, אם יקרה פעם שניה זה כבר יהיה סיפור.
הגלוק אגב שמיש גם ללא קפיץ ההדק. צריך ללחוץ על ההדק בעת הדריכה והוא יורה כרגיל.
- סליקאי טיטניום
כל מי שיכנס לפוסט הזה בעתיד יקבל רושם שיש רק כלי יריה אחד שכדאי לקנות , כל השאר "רולטה רוסית".
מה שמפליא אותי זה שמדובר בCZ שמשווק ע"י רוט לכל המשווקים.
הרי אין שום מניעה שאני הקנה את הכלי הזה בכל מטווח אחר בארץ , הציעו לי בזמנו אחד כזה בנשק הצפון במגדל העמק.
ומכאן הפליאה שלי , רוצה לומר שרק ברוט יתקנו לי את הכלי הזה? , ממש ממש לא נראה לי.
הייתי מצפה מרוט שכל משווק יכול לתקן את כלי היריה שלי ואני מאמין שזה המצב כולל חלקי חילוף.
אני חושב (ובטוח) שאת הקפיץ קפץ הסורר יש בעוד בתי עסק ,ואם היו מחייבים אותי על התיקון והשרות הייתי פונה לרוט להחזר.
ואני מבין את פותח השרשור , כלי יריה הוא לא חוט מאריך , אני רוצה אותו תקין במהירות האפשרית.
מה שמפליא אותי זה שמדובר בCZ שמשווק ע"י רוט לכל המשווקים.
הרי אין שום מניעה שאני הקנה את הכלי הזה בכל מטווח אחר בארץ , הציעו לי בזמנו אחד כזה בנשק הצפון במגדל העמק.
ומכאן הפליאה שלי , רוצה לומר שרק ברוט יתקנו לי את הכלי הזה? , ממש ממש לא נראה לי.
הייתי מצפה מרוט שכל משווק יכול לתקן את כלי היריה שלי ואני מאמין שזה המצב כולל חלקי חילוף.
אני חושב (ובטוח) שאת הקפיץ קפץ הסורר יש בעוד בתי עסק ,ואם היו מחייבים אותי על התיקון והשרות הייתי פונה לרוט להחזר.
ואני מבין את פותח השרשור , כלי יריה הוא לא חוט מאריך , אני רוצה אותו תקין במהירות האפשרית.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
מאוד מקווה שזה קשור אחד בשני ושתיקון הקפיץ יפתור את התקלה, אבל קרה לי עכשיו משהו הרבה הרבה הרבה יותר מסוכן וקריטי מקפיץ הדק שבור.
פירקתי את האקדח והשמטתי פטיש, אבל במקום להישמט ל-DECOCKED POSITION, הוא נשמט עד הסוף.
עשיתי את זה כמה פעמים כדי לוודא שלא היה מדובר בתקלה חד פעמית.
כן שמתי לב שהוא מושמט עד הסוף בדרך כלל כשההדק תקוע עד הסוף אחרונה בגלל החוסר בקפיץ שנשבר, אבל זה קרה גם כשההדק היה במיקום הנכון ביחס למצב הפטיש.
מיותר לציין את הסכנה ומה היה קורה עם כדור בקנה ביום רגיל לפני שגיליתי בעיות.
ולפני שימשיכו התגובות על הכפשות והשמצות:
אז לא, אני לא כותב את זה כדי להכפיש או להשמיץ אף סוחר/אקדח/יצרן, אני כותב את זה כדי שמי שיחפש מידע בעתיד יתקל בזה ויקבל החלטה יותר מושכלת לגביו(אני באופן אישי לא הייתי מוותר על האקדח בגלל תקלה חד פעמית שמקורה ככל הנראה פאק בייצור, כל עוד לא מדובר במשהו שאינו בר תיקון/החלפה)
פירקתי את האקדח והשמטתי פטיש, אבל במקום להישמט ל-DECOCKED POSITION, הוא נשמט עד הסוף.
עשיתי את זה כמה פעמים כדי לוודא שלא היה מדובר בתקלה חד פעמית.
כן שמתי לב שהוא מושמט עד הסוף בדרך כלל כשההדק תקוע עד הסוף אחרונה בגלל החוסר בקפיץ שנשבר, אבל זה קרה גם כשההדק היה במיקום הנכון ביחס למצב הפטיש.
מיותר לציין את הסכנה ומה היה קורה עם כדור בקנה ביום רגיל לפני שגיליתי בעיות.
ולפני שימשיכו התגובות על הכפשות והשמצות:
אז לא, אני לא כותב את זה כדי להכפיש או להשמיץ אף סוחר/אקדח/יצרן, אני כותב את זה כדי שמי שיחפש מידע בעתיד יתקל בזה ויקבל החלטה יותר מושכלת לגביו(אני באופן אישי לא הייתי מוותר על האקדח בגלל תקלה חד פעמית שמקורה ככל הנראה פאק בייצור, כל עוד לא מדובר במשהו שאינו בר תיקון/החלפה)
- סליקאי זהב
אני לא מכיר את המנגנון של האקדח שלך.
אבל נראה לי מוזר ששני בעיות קרו בו זמנית.
צריך להחליף את הקפיץ קודם ואז לראות אם יש בעיה נוספת.
אבל נראה לי מוזר ששני בעיות קרו בו זמנית.
צריך להחליף את הקפיץ קודם ואז לראות אם יש בעיה נוספת.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
כמי שלא התקרב ולעולם לא יתקרב לכל סוג של משמיט פטיש, לא הבנתי את כוונתך
האם כאשר אתה משמיט את הפטיש האקדח בעצם נוקר, הינו יורה ....???
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:כמי שלא התקרב ולעולם לא יתקרב לכל סוג של משמיט פטיש, לא הבנתי את כוונתך
לא שבדקתי זאת עם כדור בקנה או עם הצינה מחוברת לאקדח, אבל בעיקרון כן.
הרעיון בהשמטת פטיש(לפחות באקדח שלי אם לא בכל האקדחים מבוססי השמטה) הוא להשמיט את הפטיש *כמעט* עד הסוף, אך לא לגעת בנוקר.
בהשמטה עכשיו הפטיש סיים מהלך שלם(עד הנוקר), מס' פעמים.
מקווה מאוד שזה קשור אחד בשני ולא בעיה מסוג אחר, אבל זה מסוכן ביותר ומזל שזה התגלה עכשיו ובבדיקה מבוקרת ולא כשאני קם בבוקר ודורך כדור בדרך לעוד יום רגיל.
- סליקאי זהב
בטוח שזה לא קשור לעובדה שבדקת ללא הצינה?
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד