IDPA או חמוש מאומן
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: IDPA או חמוש מאומן
Gunslinger כתב:כמו שאמרתי שני אימונים שעברתי אצל אבישי היו מעולים מדריך מעולה למדתי המון
ובמטווח רגיל הבנתי שהמקבצים לא טובים הפסקתי לרוץ וחוזר ללמוד ללכת
נראבו !!!
לאחרונה אני נתקל בעילויים שעברו 2-3 אימונים וכבר יש להם תובנות נחרצות בכל נושא ועיניין ו"מלמדים " ,ומתיזים את ידענותם לכל עבר.
משל דרדקים של בית רבן נואמים בפני הקהל...זמנים חדשים ראיתי..
פחות -לרוב זה יותר,,
Gunslinger כתב:כמו שאמרתי שני אימונים שעברתי אצל אבישי היו מעולים מדריך מעולה למדתי המון
ובמטווח רגיל הבנתי שהמקבצים לא טובים הפסקתי לרוץ וחוזר ללמוד ללכת
תהיה רגוע, אתה בחברה טובה. גם אם הגעת בעבר ליכולת טובה שממנה יכולת להתקדם הלאה, זה לא טריוויאלי לשמר את זה. כמו באימוני כושר גופני - את יכולות הבסיס צריך לתחזק כל הזמן, אבל אם כבר היית שם אז נדרשת פחות השקעה כדי לחזור.
יוצא לי לצפות ביורים מהשורה הראשונה שחוזרים מהפסקות ארוכות או שלא מתאמנים תקופה וזה מאד ניכר - הם עדיין זזים מהר ומדוייק, יורים מהר, אבל הפגיעות שלהם לא טובות (עבורם כמובן, כל אחד אחר היה מת להגיע לרמה שלהם כאשר הם חלודים).
- סליקאי טיטניום
23933 כתב:spy כתב:אבישי יורה מנוסה מאוד. מה שהוא כבר שכח, רבים עוד לא למדו.
אז מדוע שב-IDPA לא יביאו את אבישי מידי כמה חודשים לסדנה לשיפור המיומנות?
לאבישי סדר היום שלו. וכאמור, אם אתה חפץ באימון אצל אבישי, איש לא ימנע זאת ממך.
IDPA Safety Officer
עורך האתר http://www.idpa.org.il
ב"ה
לאדם פרטי זה 300 ש"ח לשעה ללא כדורים וזה הרבה, כוונתי הייתה שאם מתאפשר תביאו אותו ליום שישי לאשדוד למשך 4 שעות ותהיה השתתפות של מספר חברים אם זה 12 חברים יוצא לכ"א 100 ש"ח +כדורים ואולי אף פחות משום שהסך הנקוב לעיל כולל המטווח , והבאתו של אבישי תהיה במסגרת המנוי לדוגמא אחת ל-3 חודשים באימון טכני ולאו דווקא את אבישי אפשר את אסף דהן , רועי הראל , אבי לגמן ,אבי מור , וכהנה המורים לירי
עדקרן כתב:Re: IDPA או חמוש מאומן
על ידי עדקרן » 16 דצמבר 2018, 18:43
23933 כתב:
spy כתב:
אבישי יורה מנוסה מאוד. מה שהוא כבר שכח, רבים עוד לא למדו.
לאבישי סדר היום שלו. וכאמור, אם אתה חפץ באימון אצל אבישי, איש לא ימנע זאת ממך.
לאדם פרטי זה 300 ש"ח לשעה ללא כדורים וזה הרבה, כוונתי הייתה שאם מתאפשר תביאו אותו ליום שישי לאשדוד למשך 4 שעות ותהיה השתתפות של מספר חברים אם זה 12 חברים יוצא לכ"א 100 ש"ח +כדורים ואולי אף פחות משום שהסך הנקוב לעיל כולל המטווח , והבאתו של אבישי תהיה במסגרת המנוי לדוגמא אחת ל-3 חודשים באימון טכני ולאו דווקא את אבישי אפשר את אסף דהן , רועי הראל , אבי לגמן ,אבי מור , וכהנה המורים לירי
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
אם כל הכבוד לאנשים שציינת, האימונים ב-IDPA מועברים בהתנדבות.
אין שום מניעה שכל אחד שחפץ בהדרכתו של מדריך זה או אחר יתאם איתו באופן עצמאי או קבוצתי שלא במסגרת IDPA וישלם לו את התמורה הנדרשת.
אין שום מניעה שכל אחד שחפץ בהדרכתו של מדריך זה או אחר יתאם איתו באופן עצמאי או קבוצתי שלא במסגרת IDPA וישלם לו את התמורה הנדרשת.
- סליקאי טיטניום
חמוש מאומן מנגישה את הידע באופן שלה.
סידרה של אימונים שמקנים מיומנות בסיסיות.
אבישי בדרך המיוחדת שלו.וכל מי שמכיר אותו יודע שהוא מדריך עם יכולות מדהימות.
מעביר את החומר באופן פנטסטי ורואים את התוצאות.
אז נכון אבישי מתפרנס מזה ועדיין אימון הכולל 100 כדור מאחד המדריכים הכי טובים שאני מכיר ב 255 ש"ח.זה מחיר שווה לכל נפש.
ולא ביכדי עברו דרך חמוש מאומן למעלה מ1500 מתאמנים בשנה וחצי האחרונות.
אני יורה ירי מעשי כי שם אני מוצא את המסגרת הכי טובה לי.
כמות האימונים רמת הקושי ואיכות ההדרכה.
אני מתאמן כמעט כל שבוע עם אבישי באותו המועדון ותמיד לומד לא מעט.ומאחל לכל אחד ללמוד משכמותו.
סידרה של אימונים שמקנים מיומנות בסיסיות.
אבישי בדרך המיוחדת שלו.וכל מי שמכיר אותו יודע שהוא מדריך עם יכולות מדהימות.
מעביר את החומר באופן פנטסטי ורואים את התוצאות.
אז נכון אבישי מתפרנס מזה ועדיין אימון הכולל 100 כדור מאחד המדריכים הכי טובים שאני מכיר ב 255 ש"ח.זה מחיר שווה לכל נפש.
ולא ביכדי עברו דרך חמוש מאומן למעלה מ1500 מתאמנים בשנה וחצי האחרונות.
אני יורה ירי מעשי כי שם אני מוצא את המסגרת הכי טובה לי.
כמות האימונים רמת הקושי ואיכות ההדרכה.
אני מתאמן כמעט כל שבוע עם אבישי באותו המועדון ותמיד לומד לא מעט.ומאחל לכל אחד ללמוד משכמותו.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
23933 כתב:ב"ה
אין בכוונת IDPA ISRAEL לשכור מדריכים מן החוץ בעתיד הנראה לעין. העמותה והמועדון מנוהלים ומופעלים על ידי מתנדבים, וכך זה ימשך.
IDPA Safety Officer
חברים אל יעלה חרון אפכם
סב"כ ש"ב * מצוי, אין מה להתרגש....
*פרוש בהיסטוריה של הפורום,
סב"כ ש"ב * מצוי, אין מה להתרגש....
*פרוש בהיסטוריה של הפורום,
פחות -לרוב זה יותר,,
Gunslinger כתב:גוס מה הכוונה ב פחות -לרוב זה יותר,, פחות אימונים פחות מה ?
אתם מתווכחים כמו ילדים ואתם כנראה לא ,לכולכם כנראה יש ילדים.
לא צריך להיות תחרות בין IDPA לחמוש ומאומן הטוב ביותר צריך להיות לשלב את שניהם אין סתירה בין האימונים ליורה חדש.
יורה שעושה אימון פעם בחודש כמו שאמרתם גם ירי במטווח שלא במסגרת אחד מהם בירי מודרך צריך לחזק את הבסיס.
יש גם מדריכי ירי ומפקחים מעולים במטווחים.
ואני בטוח שיורה חדש במקרה שלי 400 כדור יכול להעזר בכל אחד מהאנשים בפורום הזה .
עדיין חלש בצפון ולא כולם יכולים לבוא לאימון ביום שישי ,כרגע האפשרויות הם גוערה מטה אשר או גניגר שבהם יש את האימונים של
חמוש ומאומן ו IDPA .
היה עדיף אימון אחרי הצוהורים מקווה שבעתיד יתאפשר או במיכלין או ב עכו במטווח שהולכים לפתוח מחדש
נערך לאחרונה על ידי Gunslinger בתאריך 18 דצמבר 2018, 15:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף
יש כאן משחקי אגו לא קטנים.
אין שום בושה להביא מישהו מבחוץ.
אבישי מזוהה עם חמוש מאומן והם "מתחרים" של IDPA.
אז כמובן כולם קופצים על הרגלים האחוריות
לבסוף זה הפסד של כולם לא ללמוד ממנו
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
[quote="Gunslinger"]גוס מה הכוונה ב פחות -לרוב זה יותר,, פחות אימונים פחות מה ?
אתם מתווכחים כמו ילדים ואתם כנראה לא לכולכם כנראה יש ילדים
=========
במחילה למאותגרי ההבנה,,,
פחות זה פחות ש.ב [שיגולי בינה]בעברית זיוני מוח..למתקשים...
וכן יש לי ילדים ,וגם נכדים,ועייפתי "ממרקו פולואים" מגלי עולם, שירו כמה כדורים והפכו למומחים מטיפים ומומחים,,,
אבל תהנו למה לא
צר לי כי לא הבנתי את שארית הפוסט שלך, עקב מחסור חמור בסימני פיסוק..
אתם מתווכחים כמו ילדים ואתם כנראה לא לכולכם כנראה יש ילדים
=========
במחילה למאותגרי ההבנה,,,
פחות זה פחות ש.ב [שיגולי בינה]בעברית זיוני מוח..למתקשים...
וכן יש לי ילדים ,וגם נכדים,ועייפתי "ממרקו פולואים" מגלי עולם, שירו כמה כדורים והפכו למומחים מטיפים ומומחים,,,
אבל תהנו למה לא
צר לי כי לא הבנתי את שארית הפוסט שלך, עקב מחסור חמור בסימני פיסוק..
פחות -לרוב זה יותר,,
ArikB כתב:על ידי ArikB » 17 דצמבר 2018, 16:45
אבישי לא מזוהה עם שום גוף הוא בס"ה מתפרנס מכך וכל גוף שישלם לו את המגיע לו בצדק הוא יעבוד אתו
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
23933 כתב:ArikB כתב:על ידי ArikB » 17 דצמבר 2018, 16:45
אבישי לא מזוהה עם שום גוף הוא בס"ה מתפרנס מכך וכל גוף שישלם לו את המגיע לו בצדק הוא יעבוד אתו
------
אז למה אתה לא מביא אותו?
פחות -לרוב זה יותר,,
ArikB כתב:יש כאן משחקי אגו לא קטנים.
לא ברורה לי הציפייה שלך, וההאשמה חסרת השחר. אנחנו גם לא מזמינים את שלומי דהן, בן סטוגר ורוב ליתהאם. ואפילו לא את ג'רי מיצ'לוק. יש לנו את תפיסת העולם שלנו, וכולכם מוזמנים להצטרף אלינו. ואפשר גם לשלב בין גישות, כל אחד שיעשה את מה שמתאים לו.
IDPA Safety Officer
אני חושב שלאור כל הנכתב לעיל IDPA היא המסגרת האידאלית למחזיקי רשיון של הגנה עצמית שמעונינים להיות מיומנים בנשק במחיר סביר משא"כ חמוש מאומן שע"מ להיות מיומן צריך לשלם יותר
ב-IDPA א 1000 ש"ח דמי מנוי ל-30 אימונים ו-1 ש"ח לכדור 100 כדורים לאימון * 30 =3000 נוסיף את ה-1000 ש"ח יוצא 4000 ש"ח ל-30 אימונים
משהו כמו 133 ש"ח לאימון
חמוש מאומן 30 * 255= 7650 ש"ח הבדל של 3650 ש"ח ל-30 אימונים
ולשיפור הירי וטיפים ניתן לשכור את שירותיהם של המורים הטובים שהוזכרו בשרשור זה אפילו בקבוצות פרטיות ע"פ תכנית מסודרת מראש
4/5 פעמים בשנה ועדיין יהיה יותר זול מחמוש מאומן (חבל ש-IDPA לא מגדילים ראש בעניין )
0\
ב-IDPA א 1000 ש"ח דמי מנוי ל-30 אימונים ו-1 ש"ח לכדור 100 כדורים לאימון * 30 =3000 נוסיף את ה-1000 ש"ח יוצא 4000 ש"ח ל-30 אימונים
משהו כמו 133 ש"ח לאימון
חמוש מאומן 30 * 255= 7650 ש"ח הבדל של 3650 ש"ח ל-30 אימונים
ולשיפור הירי וטיפים ניתן לשכור את שירותיהם של המורים הטובים שהוזכרו בשרשור זה אפילו בקבוצות פרטיות ע"פ תכנית מסודרת מראש
4/5 פעמים בשנה ועדיין יהיה יותר זול מחמוש מאומן (חבל ש-IDPA לא מגדילים ראש בעניין )
0\
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד