שכפו"ד / ווסט יס"מ לשימוש משטרתי / משא"ז / מ

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי El Presidente » 14 יוני 2003, 17:10

בתור אחד שבעיקר קורא אבל ממעט לכתוב אני מרגיש שאני חייב להגיב,

גלוקי,
אתה מתמחה בעיקר בתקיפת אנשים וגם זאת בשפה רדודה ולא מתוך נימוקים ענייניים
תוך השתלחות משוללת רסן והתפרצויות זעם בלתי ברורות מה שמעמיד בספק את בגרותך
הנפשית ואת כושרך המנטלי.
בחלק מההודעות אתה חושף מידע צבאי שראוי שישאר סודי ובחלק השני אתה כותב בעיקר שטויות.

מה שמעלה שתי תהיות עיקריות:
א) איך בן אדם כמוך נושא נשק
ב) איך לא חסמו אותך עד כה
>>> Forgive your enemies, but never forget their names <<<
John F. Kennedy
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ג'וקר » 14 יוני 2003, 18:05

המתנדב כתב

volunteer כתב:ג'וקר.
איש יקר.

אני אכן חוטא בזוטות כאלה ואחרות ואתה וחברים אחרים מוזמנים לקרא או להתעלם ע"פ שיקול דעתכם.

אני בהחלט יכל להתחיל להתווכח איתך מה הבל יותר גדול, "סוללה רביעית", או "אמצעים לניפוץ חלונות". מכיוון שאני קורא באותה קלות שאני כותב, אין לי בעיה לא עם השטות הזאת ולא עם השטות האחרת.

דווקא לשיטתך -
לכן בקשתי מחברי הפורום היא ליתר סבלנות וסובלנות .
ולחלק מהמשפטים שכתב יואב, אני לא רואה את "סמכותכם" לקבוע מהי שטות ומה לא. מה ראוי ומה לא.

להשתמע.

ולזה בדיוק כיוונתי . איש אינו רשאי לקבוע מהי שטות\לא שטות ואשכול שיראה מיותר לאחד -חיוני מאוד לאחר .

ולכן ביקשתי מכולם סבלנות וסובלנות .

כמו כן ועל מנת שלא להפוך אשכול זה להתנצחות ללא סוף בתגובה זו אני מסיים את דברי באשכול.

8)
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי volunteer » 14 יוני 2003, 18:10

גלוקי.

מלחמה ???, נחש צפע ???.

אין מקום ראוי לך יותר להימצא בו מאשר במקלט.

מאחר והוכחת קבל עם ועולם לכל הציבור כאן כי היושר הציבורי שלך עומד מתחת לכל סף ראוי, בכך ש- פרסמת דברי בלע חסרי כל בסיס עובדתי, ואחר-כך העלמת אותם כגנב בלילה תוך ניצול ציני של יכולות טכניות המובנות באתר, הרי לי להגיד לך רק דבר אחד.

אתה מוזמן להישאר במקלט ככל שתחפוץ, לי אתה ממש לא תחסר.
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

Re: הכרזת מלחמה

על ידי Colonel » 14 יוני 2003, 18:20

לכל מי שהפסיד במקרה שמר גלוקי יחליט למחוק את ההודעה, הנה היא :

גלוקי כתב:מתנדב יקר וחברו המעצבן קולונל.

בזה הרגע הכרזתם מלחמה . :evil: :evil: :evil:

מבחינתי שניכם נכנסים למצב של נחש צפע.

:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניצן » 14 יוני 2003, 19:08

אני צעיר ולח בפורום זה אבל עם נסיון עצום בפורום גדול בהרבה של רכבי שטח.
חשבתי שכאן מריבות אישיות לא יתפתחו כמו שם אבל אני רואה שישראלי נותר כזה בכול תחום.
חבל זה לא מוסיף.
כולנו בני אדם , וכולנו טועים.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Webart » 14 יוני 2003, 20:10

ניצן כתב:אני צעיר ולח בפורום זה אבל עם נסיון עצום בפורום גדול בהרבה של רכבי שטח.
חשבתי שכאן מריבות אישיות לא יתפתחו כמו שם אבל אני רואה שישראלי נותר כזה בכול תחום.
חבל זה לא מוסיף.

!Here Here
ומה בסך הכל רציתי? לשנות בקצת את "התרבות הישראלית" :(
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

מלחה"ע ה-3

על ידי מיכאל מס » 14 יוני 2003, 21:07

שבוע טוב ידידי (גם טרייל)
חסרתם לי ב-26 שעות האחרונות... ועכשו מיסתבר שאם המצליף הלך לו לנוח קימעא את מנוחת השבת, מתחילים הילדים להשתולל, ושומו שמיים מה חוללתם ואת מה חיללתם.
גלוקי ידידי היקר, השתגעת?
יואב ודורון , חבריי , זז לכם משהו ?
וולונטיר , קולונל ונועם, זהו הנושא העיקרי? שכחתם? הנושא הוא ווסטים !

טוב, ועכשו לעיניין, אינני יודע האם טוב הוא אם רע, שהרוטוויילרים החבויים בכל אחד מאיתנו השתחררו סוף סוף. תמיד אחרי קצת דינמיקה קבוצתית , והלקאות, בא הרגע המפזר רגשות ומזיל דמעות של התרגשות.
אז קודם כל, קצת פרופורציות.
נושא טרייל וכתיבתו איננו בבחינת ההודעות הלאקוניות משהו של וולונטיר. נועם ומנהל האתר הינם עדיי לתגובה החריפה ויוצאת הדופן שעמדה על קצה הקלדת "שליחה" לגלי הפורום, ונגנזה בעודה ביום שישי . הבעיה עם טרייל איננה האוספים, זהו רק מתאבן מסויים לנושא העיקרי. טרייל הינו חובב מורעל לנושאים רבים שהסליקאי הרגיל אינו נחשף לשיפעתם בחיי היום יום. מעבר לכך הוא מפליג על גלי הפנטזיה וסירטי הראמבו ומלעיט את הפורום בכתיבות ארוכות,מבולבלות, דעתניות כביכול, מצוצות מן האצבע ובעיקר... מטעות.
לא ולא חבריה יקרה , זו אינה "כניסה " באדם לצורך הכניסה. זו בקשת "חדול" למען הפורום , אתם ואני.
כל הכותבים המתלהמים, חייבים לבדוק קודם כל בציציותיהם. אנחנו משלמים(חלקינו) בכספינו לאחזקת הפורום שלנו, זהו איננו פורום וירטואלי לצ'אטים אנונימיים. זהו פורום של חברים (אף אחד לא חייב להיות חבר שלי), חברויות, נשיאת העגלה במעלה הגיבעה, וניסיון להגיע להישגים עבור כלל אוכלוסית מחזיקי הנשק והחובבים.
יצר ההרס העצמי שאתם מגלים, הינו בעוכרינו ועלול לגרום לאנשים להדיר רגלם מהסליק היקר לכולנו...
ובדיוק מאותה סיבה אני מבקש כבר כל כך הרבה פעמים מכותב הוזה, להפסיק להפציץ את האתר בשיפעת שטויותיו הארוכות והמייגעות. הפורום הזה איננו כר נרחב לביטויי גחמה פרטיים. תוכני ההודעות נישמרים ומתועדים לצורך יכולת החיפוש, קריאה ולימוד.
ניצן היקר, מריבות אישיות יש גם בין הורים, אחים,שותפים,זוגות מאוהבים, השאלה הינה העומק והסגנון.
כפי שאמרתי בפעמים קודמות, אייני עוטה איצטלה של צדיק תמים, אולם בגלל דאגתי הכנה והעמוקה לסליק והערכתי העמוקה למנהליו , אני חושב שחשוב לנו להתמקד בעיקר ולא בטפל, לדייק בדברינו ולכתוב רק עובדות מבוססות (ולא ,שמעתי, נדמה לי, ראיתי באיזשהו מקום). להפסיק עם המור"קים המפוקפקים והראמבואיסטיים שאינם לחם חוקם של מרבית חברי הפורום, אשר מרבית המתנדבים שבהם עוסקים בעבודה קשה ואפורה ולא לוכדים מבוקשים מתוך מכוניות שטח.
טרייל חברינו הסליקאי, צנזר את הודעותיך ושקול את תוכנם, יכולתנו להבינם,ורמת העיניין שלהם.ידע הינו ערך משכיל. הטעייה הינה פשע. ברברת הינה בזבוז זמן ומשאבים.
אני מתחייב מעל גלי פורום זה, שלא לעסוק יותר בנושא זה....
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

[b]מלחמה ...[/b]

על ידי גלוקי » 14 יוני 2003, 21:26

הודעה זו נמחקה בגלל שימוש בשפה בוטה,
מנהל האתר.
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ACSman » 14 יוני 2003, 21:36

חברים, ידידים, ילדים...

מה קרה לכם?

לא הייתי כאן יום וחצי עקב בעיות טכניות של מחשב שקרס ומה אני מוצא בחוזרי לחיק המשפחה?
כן - משפחה, אולי לא כולנו מכירים אחד את השני באופן אישי, אולי לא כולנו חברים מחוץ לאתר, אבל... כאן אנו סוג של משפחה...
אז נכון שכבל משפחה יש מריבות ועקיצות וסכסוכים, אבל חברים, הסגנון ...
הסגנון הפך להיות בוטא, גס ותוקפני.
אנא מכן, בבקשה... כבר רבים מכם כתבתם על כי המילה שנכתבה היא כקליע שיצא לדרכו / שהיא כבר לא ברשותנו ועוד ועוד וכמובן המוטו של חברה חמושה היא חברה מנומסת...

חברים - את הנימוס איבדנו במורד הגבעה בה הדרדרו הדברים, אנא, קצת אורך רוח, קצת מחשבה וקצת איפוק.
לא אבקש ממנהלי האתר הנכבדים לנעול את האשכול כי זה לא יפתור דבר,
אנו במו ידינו (מקלדתנו) נצליח להרים את האתר היקר לליבנו או להוריד אותו שאולה...

נקודה למחשבה, חברים.
ולא - לא חייבים להגיב
ממני המשתומם והמאוכזב (שלמרות הכל אוהב אתכם...)
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ראובן טל » 14 יוני 2003, 21:38

ירדתם מהפסים לחלוטין!!

האשכול הזה צריך להימחק/ להינעל.

מה זה פה קבוצת תמיכה??
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

ווסט לשימוש מתנדב/שוטר /איש ביטחון

על ידי יריב כהן » 15 יוני 2003, 09:33

trail .בוקר טוב.
לאחרונה הזמנו ווסטים עבור היחידה בה אני מתנדב.
מחיר הוגן ,עם אפשרות להתאמה אישית.
תיצור איתי קשר לגבי פרטים.

ודרך אגב, לכל אותם לוחמים עזי נפש ,מהוללים ואמיצים.הגיע הרגע לומר לכם את דיברתי:
צאו מזה.תרגיעו את עצמכם .שתו מיים קרים.עשו קומפרסים.עשנו סיגריה.רק תרגעו!
אני מוריד את הכובע בפני אלו שתורמים ממרצם וזמנם למען הזולת,בכל תחום.עצם הרעיון לתת מעצמך למען הכלל.ראוי לתשואות.
השענו אחורה: כל ה"גנרלים של כורסא" בוגרי גדוד לוחמי הקרטון.כל אותם שמבלבלים בין הרצון של כולנו להחכים ולצבור ידע נוסף בתחומים שונים אשר מעניינים אותנו .לבין התנגחות והשתלחות אישית .המזגזגת בין בורות לעלבון.הבמה ניתנת לכולנו לצורך הבעת דעה.לא לניגוח.

ודרך אגב השיטה הזו של לצטט דברים של אחרים ולעשות אינטרפטציה קלינית למה שהם כתבו ,
נראת קצת ילדותית."ההוא כתב בלה,בלה,בלה"אז מה אם הוא כתב ככה.
מדי פעם גם אני קורא משהוא שכתב אחר לעיתים לא בדיוק נכון או אמיתי .אני ממשיך הלאה
מבלי לנגח או להעליב.
מאחר שכולנו בוגרי " שייטת מטכ"ל", שרות. ומוסד ל ...(ביטוח לאומי)ואנחנו הכי חכמים בעולם ויודעים הכול.
חשבתם שאולי במיקרה יש משהו לחדש לנו :?:
לא תמיד מה שנשאל בפורום מתאים להשאל ו/או עונה על רמת ידע בסיסי ומינמלי המתבקש מאוחז נשק.אך נכתב אז מה בשביל זה להעליב האחד את השני.
TRAIL אל חשש אני וחברי איתך .סבלניים ודרוכים לכל .מלחמות או לא מלחמות ,אל תשכחו כולנו חברים לאותה דרך ורעיון.
קחו אוויר ,תנשמו עמוק.אל תהרסו את מה שמנסים לבנות פה.
ואם זה לא עוזר אפשר טיפול אחר ,מדיציני או פטיש 5 ק"ג. :lol:
די :!: תהיו חברים
שבוע טוב לכולם ה"גוזל"
"ושמישהוא ינסה לעצור אותי"..... 8) 8) 8)
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי דוד69 » 15 יוני 2003, 09:49

כל מלה של גוזל קטן שלי חקוקה בסלע!
כבר כתבתי בעבר שנמאס אבל נמאס, כבר דיברנתי עם "הבעלים" ונאמר לי שאין מה לעשות.
כבר חשבתי לפרוש אבל דווקה קריאות השמחה של "הילדים" מנעו ממני לעשות זאת.
Trail ידידי, נפגשנו במטווח הבזלת, כן ירבו אנשים שתורמים לחברה ולא רק תוקפים אותה.
חזק ואמץ.
סליקאי כסף

על ידי volunteer » 15 יוני 2003, 10:18

Nailicq.

בזמנו דווקא ניסית לסתום פיות (לפחות את שלי), ולקריאתך הצטרף לא אחר מאשר Trail.
בזמנו אף איימת לנטוש את המקום בגין הודעות שלא נשאו חן בעיניך.

והיום.

היום אתה תומך בדעתו של "הגוזל", לאמר סבלנות, סובלנות, למה להעליב ?, וכד'. (דרך אגב, ממש אותו מנגנון שהצעתי לך אני בזמנו).

אתה רואה, לכתבותיו של Trail יש אוהדים, ויש מקטרגים (לתוכן ולאופן ההבעה), בדיוק כמו לכל כתבה אחרת באתר.
אם שיטת ה- "דיייייי נמאס", תקפה לגבי הודעות שאינן נושאות חן בעינך, הרי היא תקפה גם אצל אלה שמוצאים את הודעותיו של Trail לא ראויות.
ואם אתה אינך רואה את קיטרוג הודעותיו של Trail כלגיטימי (לשיטתו ולהבנתו של מי שחושב כך), הרי גם המיאוס שלך מהודעות של אחרים, בטל.

נדבר.
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי דוד69 » 15 יוני 2003, 10:30

מתנדב.

עם לא היתה קיים היה צריך להמציא אותך.
החברה בה אני עובד צריכה להודות לך. את הכעס שאתה מצלליח להעלות בי אני מתעל למשה-ומתן עם ספקים והורדת מחירים.
סליקאי כסף

על ידי trail_g19c » 15 יוני 2003, 10:39

אה, חברה, באמת, כל עוד הדיון נסב על הציוד (שזו הייתה כוונתי) או על סגנון כתיבתי (ביקורת ספרותית זה חלק מהמשחק) או עלי אישית (לא בדיוק מה שחשבתי ולא שאני אוהב את זה אבל מי שפותח דיון או מתערב בו חייב לקחת את זה בחשבון... :shock: :roll: :oops: :cry: :twisted: ) אז זה היה בסדר (מה אני אגיד, שלא היה בסדר? זה לא יעזור לי כל כך... :roll: ).

אבל בבקשה, נא לא להתנגח בגללי ועלי, יש מספיק דברים אחרים לספק תרוצים לכך :cry: .

אני מאד מעריך את אלו שבאו להביע הזדהות או להתייחס לעניין שלשמו נפתח הדיון, כי באמת לשם כך פתחתי אותו, רק כמה מילים על ציוד בסופו של דבר. אמור להיות קצת יותר שימושי מאשר כל מיני "תוספות אחרות" שעלו בדיונים אחרים... :wink: וגם אם לא, זה בסדר, ממש כמו כל מיני דיונים איזוטרים על נשר המדבר, USP MARK 23, רובי 0.22 וכל שאר דברים שלא קיימים בארצנו (או קיימים אבל לא רלוונטים לרובנו) ממילא

אני גם חושב שלאלו שלא מסכימים איתי, עם הציוד או עם הניסוח הלא ברור (על פי דבריהם) של דברי יש את הזכות והחובה להגיד זאת, על פי כללי ההתנהגות הנאותים בין חברים בפורום שכזה.

אבל אין צורך להכניס את המגיבים לקבוצות של "הלנו או לצרינו", כולנו בסירה אחת וכולנו למען מטרה אחת, כך זה אמור להיות, גם באם לא מסכימים עם כל דבר אישית ומקצועית.
חברה חמושה היא מנוסמת מעל לכל, גם ובעיקר באי הסכמה.

אז כל אלו שרוצים לנגח ולהתנגח אחד עם השני, בבקשה, זה לא המקום.

נ.ב. לכל אלו המציעים לי ולאחרים מקומות להשיג את הווסט הזה, תודה, אני כבר מאורגן, מעט מאד התאמה נדרשת למה שיש לי. אחרים כבר יוכלו לעשות במידע הזה שימוש... או שלא...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד