שכנעתם אותי ללכת עם נשק לא מוסלק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
טוב, נמאס לי לראות את האשכול מדרדר בלי להגיב.
אז ככה:
1) יוחנן, ננ"ת ועוד כמה מהמגיבים באשכול זה, תסלחו לי אם אפנה אותכם לאשכול ההודנה
או לחילופין אשתמש בביטוי המוכר לנו ממקלדתו של אילן: חם היום שתו מילקשייק/תאכלו גלידה לפני שאתם שולחים את פניני חוכמתכם.
2) בקשר לנושא האשכול: פיגוע ירי/התאבדות/אללה יודע, הוא לא אירוע שאדם מן הישוב נתקל בו כל יום ואפילו לא כל שבוע או שנה. (אני לא מתכוון בחדשות אלא להתקל פנים אל פנים ברחוב במתאבד/רעול פנים על קאלאץ')
אירועים שכן נתקלים בהם כל יום הםאותם זוטות קטנות כמו מקומות חניה, עקיפות בתור, פוליטיקה ושאר מריעין בישין
שבמקום כמו ישראל ובמיוחד עכשיו כשחם - יכולים להדרדר מהר מאד לויכוח סוער, צעקות, קללות.
ואם אתה חמוש והנשק גלוי אז אותו אחד שעימו אתה מסתכסך יכול לתפול עליך תיק מכאן ועד הודעה חדשה.
ואז - כמו שנאמר - לך תוכיח שאין לך אחות...
זה יכול להיות כמו שאביG19 אמר סידור הנשק בנרתיק, או סתם תנועה של היד לכיוון הנשק (בכוונה או לא) או איזו פליטת פה מיותרת - ופתאום אתה מוצא את עצמך עם תלונה של איום בנשק במשטרה.
אני מדבר מנסיון. ואני לא מאחל לאף אחד.
זו הסיבה העיקרית שבגללה אני הולך עד כמה שאפשר עם הנשק מוסלק!
אז ככה:
1) יוחנן, ננ"ת ועוד כמה מהמגיבים באשכול זה, תסלחו לי אם אפנה אותכם לאשכול ההודנה
או לחילופין אשתמש בביטוי המוכר לנו ממקלדתו של אילן: חם היום שתו מילקשייק/תאכלו גלידה לפני שאתם שולחים את פניני חוכמתכם.
2) בקשר לנושא האשכול: פיגוע ירי/התאבדות/אללה יודע, הוא לא אירוע שאדם מן הישוב נתקל בו כל יום ואפילו לא כל שבוע או שנה. (אני לא מתכוון בחדשות אלא להתקל פנים אל פנים ברחוב במתאבד/רעול פנים על קאלאץ')
אירועים שכן נתקלים בהם כל יום הםאותם זוטות קטנות כמו מקומות חניה, עקיפות בתור, פוליטיקה ושאר מריעין בישין
שבמקום כמו ישראל ובמיוחד עכשיו כשחם - יכולים להדרדר מהר מאד לויכוח סוער, צעקות, קללות.
ואם אתה חמוש והנשק גלוי אז אותו אחד שעימו אתה מסתכסך יכול לתפול עליך תיק מכאן ועד הודעה חדשה.
ואז - כמו שנאמר - לך תוכיח שאין לך אחות...
זה יכול להיות כמו שאביG19 אמר סידור הנשק בנרתיק, או סתם תנועה של היד לכיוון הנשק (בכוונה או לא) או איזו פליטת פה מיותרת - ופתאום אתה מוצא את עצמך עם תלונה של איום בנשק במשטרה.
אני מדבר מנסיון. ואני לא מאחל לאף אחד.
זו הסיבה העיקרית שבגללה אני הולך עד כמה שאפשר עם הנשק מוסלק!
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
מזל טוב על הדרגה ננ"ת!
אני שמח שאם דברי נפלו על אזנים ערלות, לפחות הנעמתי את זמנך. דיינו...
לפני שאמשיך בתגובתי אני הולך לאכול גלידה.
ואציע לעשות כך לכל מי שיש לו חשק עז להוסיף לתגובתי...
(אם המנהלים יכולים לשתול כאן תמונה של איזו גלידה שחבל"ז - אשמח, תודה)
שלום ולהתראות.

אני שמח שאם דברי נפלו על אזנים ערלות, לפחות הנעמתי את זמנך. דיינו...
לפני שאמשיך בתגובתי אני הולך לאכול גלידה.
ואציע לעשות כך לכל מי שיש לו חשק עז להוסיף לתגובתי...
(אם המנהלים יכולים לשתול כאן תמונה של איזו גלידה שחבל"ז - אשמח, תודה)
שלום ולהתראות.

"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
מושך זבובים
ננ"ת היקר
אינני מבין מה אתה כ"כ מתפלא שכולם נידרכים?!.
אתה פורש רשת ונופל לתוכה.
אתה יכול להמשיך ולהחזיק בדעתך ככל שתירצה, אולם הצלחת לקומם נגדך אנשים , אשר לפחות בעיני הינם דעתנים, מביני דבר ובורכו בכשרון כתיבה שזור בהומור ומליצות.
מוסלק או לא מוסלק, הוא אכן נושא לדיון , אשר מופיע בפורום מידי פעם.
כתיבתך המיתגרה אינה תורמת לדיון עצמו אלא מעצבנת את הקוראים והכותבים. סגנון הכתיבה שלך גורם לכך שכל פעם ששימך מופיע ככותב , צצים נוגדנים מצד הסליקאים. והשאלה הנישאלת הינה כמובן , למי זה תורם?
לפחות עבדך הנאמן , מעוניין לקרוא את כל דבריך ...
אל תקלקל לי את העונג.... ולך מוסלק או לא ככל שתחפוץ
אינני מבין מה אתה כ"כ מתפלא שכולם נידרכים?!.
אתה פורש רשת ונופל לתוכה.
אתה יכול להמשיך ולהחזיק בדעתך ככל שתירצה, אולם הצלחת לקומם נגדך אנשים , אשר לפחות בעיני הינם דעתנים, מביני דבר ובורכו בכשרון כתיבה שזור בהומור ומליצות.
מוסלק או לא מוסלק, הוא אכן נושא לדיון , אשר מופיע בפורום מידי פעם.
כתיבתך המיתגרה אינה תורמת לדיון עצמו אלא מעצבנת את הקוראים והכותבים. סגנון הכתיבה שלך גורם לכך שכל פעם ששימך מופיע ככותב , צצים נוגדנים מצד הסליקאים. והשאלה הנישאלת הינה כמובן , למי זה תורם?
לפחות עבדך הנאמן , מעוניין לקרוא את כל דבריך ...
אל תקלקל לי את העונג.... ולך מוסלק או לא ככל שתחפוץ
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
חברה, IM BACK
חזרתי, היה נחמד לראות עוד כמה עשרות הודעות בנושא זה, לפחות הנושא חשוב ומעניין
אני אחרי כמה ימים של נשיאה מופגנת ומתגרה של נשק מובלט ובולט במלוא מובן המילה
מה להגיד? זה לא היה תענוג !!!
המקל 16 הארוך עם רצועה דקה קורעת כתף היה אצלי בתוקף שרות מילואים ותפקד בתור שלט חוצות אולטימטיבי להיותי... מילואימניק ללא קומבינות בנשקייה (שהרי אלו עם קומבינות יש להם מקוצר
).
אז מה הקשר? זה בדיוק הקשר. לכל דבר יש את יעודו, והיעוד של מקל 16 הוא לבלוט, לתת מכות לכל מי שהולך לצידי, להפיל דברים משולחנות..
ברצינות, כפי שנכתב על ידי כולם ננ"ת, אין ספק שלנשיאה גלוייה יש סיבות, יתרונות, חסרונות ודרישות. רק חשוב להתאים לסיטואציה ולא לצאת בגישה החלטית, שכן לפעמים זה פשוט לא ילך.
מי שילך מהר על חבל דק ימצא עצמו נופל... מסקנה !!! יש ללכת לאט על חבל דק.
מי שילך לאט בחצוטו כביש מהיר עם 6 נתיבים לכל כיוון - ימצא עצמו... ספלאץ'
, מסקנה, יש ללכת מהר בכביש מהיר.
וישאל מישהו (ננ"ת?), הרי צריך להיות סכיצופרן כדי להתמודד עם כך? והתשובה היא, בדיוק !!! לכל מצב צריך להתאים "אישיות", דרך פעולה ותגובה. אין אמת אחת, אין תשובה אחת, יש הערכת מצב לפני כל פנייה בדרך, אלו הם החיים.
חזרתי, היה נחמד לראות עוד כמה עשרות הודעות בנושא זה, לפחות הנושא חשוב ומעניין
אני אחרי כמה ימים של נשיאה מופגנת ומתגרה של נשק מובלט ובולט במלוא מובן המילה
המקל 16 הארוך עם רצועה דקה קורעת כתף היה אצלי בתוקף שרות מילואים ותפקד בתור שלט חוצות אולטימטיבי להיותי... מילואימניק ללא קומבינות בנשקייה (שהרי אלו עם קומבינות יש להם מקוצר
אז מה הקשר? זה בדיוק הקשר. לכל דבר יש את יעודו, והיעוד של מקל 16 הוא לבלוט, לתת מכות לכל מי שהולך לצידי, להפיל דברים משולחנות..
ברצינות, כפי שנכתב על ידי כולם ננ"ת, אין ספק שלנשיאה גלוייה יש סיבות, יתרונות, חסרונות ודרישות. רק חשוב להתאים לסיטואציה ולא לצאת בגישה החלטית, שכן לפעמים זה פשוט לא ילך.
מי שילך מהר על חבל דק ימצא עצמו נופל... מסקנה !!! יש ללכת לאט על חבל דק.
מי שילך לאט בחצוטו כביש מהיר עם 6 נתיבים לכל כיוון - ימצא עצמו... ספלאץ'
וישאל מישהו (ננ"ת?), הרי צריך להיות סכיצופרן כדי להתמודד עם כך? והתשובה היא, בדיוק !!! לכל מצב צריך להתאים "אישיות", דרך פעולה ותגובה. אין אמת אחת, אין תשובה אחת, יש הערכת מצב לפני כל פנייה בדרך, אלו הם החיים.
חברים, אני מתפלא עליכם !
את מי מעניין מוסלק או לא מוסלק,
כל מה שאני זקוק לו, הוא תשומת לב.
לא אלאה אתכם בתאוריות, מודלים ופרשנויות של גדולי הפילוסיפים והפסיכולוגים - בימינו, ומימים עברו.
הסתם כל אשכול שלי הופך למרובה תגובות ?
הסתם כותב אני בחריפות ונחרצות ?
האם אתם נופלים לידי כפרי בשל ?
האם אני מנצל אתכם ואת המדיה ע"מ להתגבר על בעיותי הנפשיות ?
כל זאת ועוד, בפרק הבא.
את מי מעניין מוסלק או לא מוסלק,
כל מה שאני זקוק לו, הוא תשומת לב.
לא אלאה אתכם בתאוריות, מודלים ופרשנויות של גדולי הפילוסיפים והפסיכולוגים - בימינו, ומימים עברו.
הסתם כל אשכול שלי הופך למרובה תגובות ?
הסתם כותב אני בחריפות ונחרצות ?
האם אתם נופלים לידי כפרי בשל ?
האם אני מנצל אתכם ואת המדיה ע"מ להתגבר על בעיותי הנפשיות ?
כל זאת ועוד, בפרק הבא.
ננ"ת, אל תיקח ללב ובטח לא לראות (קלינטון לא לקח
ממש כמו שהוא לא היה ביחסים XXX עם האשה הזו
)
הכל ברוח טובה ולמען מטרה טובה. לכולם יש שאלות, לכולם יש תשובות (ואני אשם כמו כל אחד אחר). העיקרון הוא להבין כי יש הבדל בין הצגת שאלה ותשובה עליה לבין דעה.
דעה, יש כל אחד וזו דעתו הפרטית ואינה מחייבת סימוכין. מה שאדם מרגיש זה נכון - עבורו.
שאלה מהותית מחייבת תשובה מהותית הנסמכת על מידע בדוק ומאושר, לאו דווקא הגיוני אלא מידע דה פקטו (חוק זה חוק, לאו דווקא הגיון).
השאלה שלך היא כזו שרבים מבין עשרות ומאות אלפי מחזיקי הנשק בישראל שואלים את עצמם כל יום, מה יהיה יותר טוב? השאלה היא השנייה בחשיבותה לאחר הראשונה שהיא מה לקנות, גלוק, HK או כל השאר?
יש כל כך הרבה סיבות לכאן או לכאן שכבר נכתבו או לא, אבל הסיבה החשובה ביותר, זו שהפנמתי לאחר "הצלפות" אין ספור של מיכאל מס, היא שאנחנו אזרחים, לא ימ"מ, לא בילוש, לא שום דבר אחר מלבד אזרחים עם ת.ז. כחולה ורשיון נשק סגול. אין לנו שום סמכות וברוב המקרים גם לא ידע לקחת על עצמנו ניהול סיכונים בעבור הכלל, אלא בעבור עצמנו בלבד. חוק "לא תעמוד על דם רעך" אינו מחייב התערבות ממשית באירוע על ידי כל נושא נשק בהיעדר איום ממשי ישיר, למען האמת, להבדיל מכוחות ביטחון, להבנתי לא קיימת חובת תגובה כלל. ממש כמו שכל אזרח אינו מחוייב לעמוד במשמרת באיזור הומה אדם בתפקיד של בולטות ונוכחות, שהם תפקידי כוחות הביטחון בלבד.
הכל ברוח טובה ולמען מטרה טובה. לכולם יש שאלות, לכולם יש תשובות (ואני אשם כמו כל אחד אחר). העיקרון הוא להבין כי יש הבדל בין הצגת שאלה ותשובה עליה לבין דעה.
דעה, יש כל אחד וזו דעתו הפרטית ואינה מחייבת סימוכין. מה שאדם מרגיש זה נכון - עבורו.
שאלה מהותית מחייבת תשובה מהותית הנסמכת על מידע בדוק ומאושר, לאו דווקא הגיוני אלא מידע דה פקטו (חוק זה חוק, לאו דווקא הגיון).
השאלה שלך היא כזו שרבים מבין עשרות ומאות אלפי מחזיקי הנשק בישראל שואלים את עצמם כל יום, מה יהיה יותר טוב? השאלה היא השנייה בחשיבותה לאחר הראשונה שהיא מה לקנות, גלוק, HK או כל השאר?
יש כל כך הרבה סיבות לכאן או לכאן שכבר נכתבו או לא, אבל הסיבה החשובה ביותר, זו שהפנמתי לאחר "הצלפות" אין ספור של מיכאל מס, היא שאנחנו אזרחים, לא ימ"מ, לא בילוש, לא שום דבר אחר מלבד אזרחים עם ת.ז. כחולה ורשיון נשק סגול. אין לנו שום סמכות וברוב המקרים גם לא ידע לקחת על עצמנו ניהול סיכונים בעבור הכלל, אלא בעבור עצמנו בלבד. חוק "לא תעמוד על דם רעך" אינו מחייב התערבות ממשית באירוע על ידי כל נושא נשק בהיעדר איום ממשי ישיר, למען האמת, להבדיל מכוחות ביטחון, להבנתי לא קיימת חובת תגובה כלל. ממש כמו שכל אזרח אינו מחוייב לעמוד במשמרת באיזור הומה אדם בתפקיד של בולטות ונוכחות, שהם תפקידי כוחות הביטחון בלבד.
Colonel כתב:האמת שגם אנחנו כך ננ"ת...
לדוגמא לי בכלל אין נשק והנה אני מתווכח איתך סתם בשביל הכיף.
נו, כבר מצאנו משהו משותף - בעיה נפשית
רק ששלי יותר חמורה, ואל תנסה אפילו להתווכח !
(בעצם, תנסה, לא קיבלתי היום את מנת הצומי).
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד