הרצח אתמול.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: הרצח אתמול.

על ידי Eli9mm » 09 אפריל 2013, 19:08

גם אני תומך בסעיף 2 ומסתייג מ 3 אלא שאלו שהפריטו את מדינת ישראל לדעת ועיקרו את "רוח צה"ל" שינו את המציאות. הפתרון שלי הוא מיידי הפתרון שלך תהליכי. אין התנגדות לשילוב שניהם - צריך להתחיל (עכשייו ) אתמול

ברגע ששמו את רוח צה"ל על הקיר לפני עקרונות המלחמה והעבירו את צה"ל למשימות שיטור שם נזרעו זרעי הפורענות.
כנראה שלא התעדכנו (אנחנו נושאי הנשק) השלום פרץ במזה"ת %1 ולכן אין צורך בנשק יותר :!:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי רפתן » 12 אפריל 2013, 06:42

Eli9mm כתב:
גם אני תומך בסעיף 2 ומסתייג מ 3 אלא שאלו שהפריטו את מדינת ישראל לדעת ועיקרו את "רוח צה"ל" שינו את המציאות. הפתרון שלי הוא מיידי הפתרון שלך תהליכי. אין התנגדות לשילוב שניהם - צריך להתחיל (עכשייו ) אתמול

ברגע ששמו את רוח צה"ל על הקיר לפני עקרונות המלחמה והעבירו את צה"ל למשימות שיטור שם נזרעו זרעי הפורענות.
כנראה שלא התעדכנו (אנחנו נושאי הנשק) השלום פרץ במזה"ת %1 ולכן אין צורך בנשק יותר :!:

סוף סוף הבנת למה לפני 14 שנים כתבתי מאמר על הצורך להוציא את השטחים מצה"ל (אל תתבלבל) זה היה הרבה לפני לבנון II

ולאיתמר מכובדי - מסכים שההפרטה במקרים מסוימים היא לא רעה ויש בה אפילו יתרונות. הבעיה היא לאחר ההפרטה הרגולציה - מי ואיך ישמור שהיעילות וההיתיעלות לא תהפוך לבצע כסף בלבד?
אז זהו שמי שהפריט הפריט גם את האחריות
ועל זה חייבים להעניש עונש כבד ביותר !!!
הידעת שבבתים מוגנים לקשישים עברו להאכיל בזונדה בשם ההתיעלות ?
לאן נוביל את החרפה?
יש מקומות שבהם אי אפשר לעשות הפרטה !!!
מורה בחצור הגלילית לא יכולה להתחרות עם מורה מרעננה. היא לא יכולה לבחור את התלמידים !!! הפרטה במקרה זה שווה העצמה של עיירות הקיפוח. תחשוב על זה. לא ההפרטה היא הבעיה אלא הבריחה מאחריות
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ליאור45 » 12 אפריל 2013, 07:15

בנימה אופטימית, החליטו לא להפריט בתי סוהר בארץ הקודש, חרף המאמצים שהושקעו בנושא. לפחות אנחנו יודעים למי יש זכויות במחוזותינו.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד