לוקר לגלוק - חלק מהאריזה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: לוקר לגלוק - חלק מהאריזה
Boltik כתב:זהו תפקיד של אותה חנות להקפיד למסור לקונה את הערכה המלאה.
מוכר בחנות הוציא חלקים להדגמה ושכח להחזיר? - אשמת החנות. שהמוכר ישקיע עוד דקה במסירת המוצר ויעשה בדיקה כפולה. קונה לא צריך לשלם בזמנו ובכספו על טעוית של המוכר.
היו חסרים חלקים בערכה כי ככה התקבל מהיבואן? - אשמת החנות. המוכר חייב להיות בקי בתכולת הערכה.
צודק, לא אמרתי אחרת.
רק אמרתי שכדאי לשמוע מה החנות אומרת לפני שמפרסמים פה, טעויות קורות.
יכול להיות שהיה לחץ בחנות והדבר נשמט מהערכה, לא חסר סיבות.
מקווה רק שזה באמת ככה ולא רימו אותו.
S&W M&P Shield
חברים בואו נעשה סדר למען הדורות הבאים :
בגלוק לא תמיד מגיע לוקר (זה נטו נטו לפי השוק אליו היה מיועד הכלי - בארהב זה מחוייב מבחינה משפטית שאר העולם לא) - אם אין זה ממש לא אומר שעבדו עליכם
בגלוק לא תמיד מגיעים תרמילים - התרמילים שתפקידם להשלח למאגר הבליסטי של ה-FBI ביום רכישת הנשק, וזאת כדי שבמידה והנשק מעורב בפלילים יוכלו בתקווה לזהות אותו ואת בעליו. בכל כלי נשק שמיועד לשיווק מחוץ לארהב אין שום צורך בזה, ולכן לא מצרפים את זה, מי שכן קיבל כנראה הנשק שלו היה מיועד לשיווק בארה"ב
בגלוק דור 4 מגיעים עורפנים להחלפה זה 95 אחוז מהיתרונות של דור 4 על דור 3.
shmulikt - אני ממש בספק עצום אם יש מצב שהיו מעלימים בכוונה את העורפנים מהמזוודה, אני מניח שיש פה מספר אפשרויות שלדעתי כולן נובעות מתמימות ולא מרוע
או שזה נפל בחנות באחת הפעמים שהציגו למישהו את הנשק הזה
או שזה הגיע בטעות מהיבואן לחנות בלי זה
או שקנית גלוק דור 3 ולא 4 ושם אין בכלל עורפנים להחלפה :)
בגלוק לא תמיד מגיע לוקר (זה נטו נטו לפי השוק אליו היה מיועד הכלי - בארהב זה מחוייב מבחינה משפטית שאר העולם לא) - אם אין זה ממש לא אומר שעבדו עליכם
בגלוק לא תמיד מגיעים תרמילים - התרמילים שתפקידם להשלח למאגר הבליסטי של ה-FBI ביום רכישת הנשק, וזאת כדי שבמידה והנשק מעורב בפלילים יוכלו בתקווה לזהות אותו ואת בעליו. בכל כלי נשק שמיועד לשיווק מחוץ לארהב אין שום צורך בזה, ולכן לא מצרפים את זה, מי שכן קיבל כנראה הנשק שלו היה מיועד לשיווק בארה"ב
בגלוק דור 4 מגיעים עורפנים להחלפה זה 95 אחוז מהיתרונות של דור 4 על דור 3.
shmulikt - אני ממש בספק עצום אם יש מצב שהיו מעלימים בכוונה את העורפנים מהמזוודה, אני מניח שיש פה מספר אפשרויות שלדעתי כולן נובעות מתמימות ולא מרוע
או שזה נפל בחנות באחת הפעמים שהציגו למישהו את הנשק הזה
או שזה הגיע בטעות מהיבואן לחנות בלי זה
או שקנית גלוק דור 3 ולא 4 ושם אין בכלל עורפנים להחלפה :)
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
האמת שבאתר של גלוק בדף של התכולה רשום ליד הלוקר US only ...
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד