רשמים - בחירת נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: רשמים - בחירת נשק
חזרתי עכשיו מחידוש אצל רוט, מזל שלא הגעתי יחד אתכם ביום שישי.
המקום מפוצץ ויהיה יותר מפוצץ ביום שישי, חייב להודות שלא מומלץ להגיע לשם לירי חפשי כמו שציין לפני guss
המקום מפוצץ ויהיה יותר מפוצץ ביום שישי, חייב להודות שלא מומלץ להגיע לשם לירי חפשי כמו שציין לפני guss
- סליקאי טיטניום

אין לכם חידוש רישיון במסגרת המועדון.?
אצלנו המדריכים יכולים לחתום.
אצלנו המדריכים יכולים לחתום.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אני יכול לקבל חתימה של מדריך ירי , אבל צריך מטווח מוסמך כדי להזין את האישורים לבט״פ
שים לב שפתחתי פוסט בפורום ירי מעשי כדי לברר מדוע אנחנו צריכים בכלל אימון אם יש תקנה שפוטרת אותנו.
בכל מקרה
א. אני מתכוון לברר את הנושא לעומק
ב. עם הסכום שאתם משלמים למועדון ולמטווח לעומתנו... טוב שאת הצ׳ופר הזה לפחות אתם מקבלים
שים לב שפתחתי פוסט בפורום ירי מעשי כדי לברר מדוע אנחנו צריכים בכלל אימון אם יש תקנה שפוטרת אותנו.
בכל מקרה
א. אני מתכוון לברר את הנושא לעומק
ב. עם הסכום שאתם משלמים למועדון ולמטווח לעומתנו... טוב שאת הצ׳ופר הזה לפחות אתם מקבלים
- סליקאי טיטניום

איזה מבאס.
אני חושב שמחר אני אטווח קצת בקצרין עם אסיפת האקדח ואוותר על שישי.
אני חושב שמחר אני אטווח קצת בקצרין עם אסיפת האקדח ואוותר על שישי.
- סליקאי זהב

אני עובד מחר בקרית שמונה אם אתה באזור נפגש לקפה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אם נחזור לרגע לנושא המקורי
בין מחדשי הרשיון היום הייתה בחורה שרוכשת אקדח ראשון ופעם ראשונה שמבצעת ירי באקדח.
אצל רוט, חידוש זה יום לימודים ארוך , משהו כמו שעתיים של הדרכה ואימון ירי, אז היא קיבלה מן הסתם את ההדרכה הכי מעמיקה שאפשר לקבל במסגרת הזו
מה שחרה לי מאד היה שהיא נכנסה עם שני אקדחים שאין בינהם קשר - אחד סיגמא והשני סטורם, את הסיגמא לא הצליחה בכלל לתפעל אז נשאר הסטורם. עם הסטורם היא פגעה יפה מאד אבל האחיזה שלה היתה גרועה והאקדח לחלוטין לא התאים לכפות הידיים שלה
שאלתי אותה למה דווקא האקדחים האלו וענתה שמכל מה שהראו לה אלו נראו הכי מתאימים והתאפשר לה לנסות רק שניים בירי. לגבי ה rami שהצעתי לה לנסות - מסתבר שאין אותו במלאי ולא מציעים אותו כרגע.
שורה תחתונה , היא לא תשלם שוב על אימון ולא תנסה עוד אקדחים, היא תתפשר על הברטה ותצא עם אקדח שממש לא מתאים לה.
מציע לא להתפשר, לבדוק במספר מקומות ולא לקנות אקדח מבלי לנסות אותו בירי כמובן.
בין מחדשי הרשיון היום הייתה בחורה שרוכשת אקדח ראשון ופעם ראשונה שמבצעת ירי באקדח.
אצל רוט, חידוש זה יום לימודים ארוך , משהו כמו שעתיים של הדרכה ואימון ירי, אז היא קיבלה מן הסתם את ההדרכה הכי מעמיקה שאפשר לקבל במסגרת הזו
מה שחרה לי מאד היה שהיא נכנסה עם שני אקדחים שאין בינהם קשר - אחד סיגמא והשני סטורם, את הסיגמא לא הצליחה בכלל לתפעל אז נשאר הסטורם. עם הסטורם היא פגעה יפה מאד אבל האחיזה שלה היתה גרועה והאקדח לחלוטין לא התאים לכפות הידיים שלה
שאלתי אותה למה דווקא האקדחים האלו וענתה שמכל מה שהראו לה אלו נראו הכי מתאימים והתאפשר לה לנסות רק שניים בירי. לגבי ה rami שהצעתי לה לנסות - מסתבר שאין אותו במלאי ולא מציעים אותו כרגע.
שורה תחתונה , היא לא תשלם שוב על אימון ולא תנסה עוד אקדחים, היא תתפשר על הברטה ותצא עם אקדח שממש לא מתאים לה.
מציע לא להתפשר, לבדוק במספר מקומות ולא לקנות אקדח מבלי לנסות אותו בירי כמובן.
- סליקאי טיטניום

אצל מאיר, אני יכול להבין למה, השכרה של אקדח עולה 35 שח. כך שאם אתה רוצה לבדוק 3-5 אקדחים, בנוסף לעלות האימון והתחמושת, תשלם עוד כ 15-180 שח. כאשר מסכמים את הכל, מגיעים לאימון + תחמושת + השכרה של אקדחים לאיזור ה 500 שח ויותר. זה לא מעט כסף.
- סליקאי זהב

לא מסתדר לי.
שילמתי רק על התחמושת.וניסיתי 3 כלים.
ואם לא היתי רוכש הייתי משלם על כניסה והשכרה פעם אחת.
שילמתי רק על התחמושת.וניסיתי 3 כלים.
ואם לא היתי רוכש הייתי משלם על כניסה והשכרה פעם אחת.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
זה מה שנאמר לי במפורשות בטלפון כאשר התעניינתי ורציתי להגיע כאשר היתי באיזור כדי להתנסות במספר כלים לצורך ההחלפה.
- סליקאי זהב

וידוע גם שנשים מקבלות שליש פחות
- סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד