מעצור בגלוק חדש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מעצור בגלוק חדש
שרקן כתב:חברים שלום!
ראשית, אציין שאת הספק (מה גרם למעצורים), צריך להסיר בוודאות!
ואת זה, ניתן לעשות רק במטווח, עם הרבה סבלנות ועם סידרת בדיקות של הנשק, של התחמושת וכן בחינה של היציבה והאחיזה של היורה.
רק אחרי שהגורם למעצור נתגלה ותוקן - יחזור הביטחון העצמי של בעל הנשק באקדח שלו.
גלוק הוא בהחלט אקדח אמין, אך כבר זכיתי לראות תקלות גם בכלים הללו ואפילו (לאחרונה) פנה אלי לקוח שבועיים אחרי שרכש אקדח חדש והצביע על סדק בגוף האקדח - מתחת לקנה, סדק שגילה במהלך ניקוי הנשק.
בדיקה שערכתי העלתה שאין כל סיכוי שהוא (הלקוח) יכול היה לגרום לסדק הזה ומיותר לציין שהאקדח הוחלף מיידית לחדש על חשבוני (כולל האגרות במשרד לבטחון פנים). היבואן אגב, זיכה אותי במלוא מחיר האקדח.
ובקיצור:
האשכול הזה הוא דוגמא מצויינת ל"חכמת המונים" (מהצד החיובי של הביטוי) והוא אכן אשכול שניתן ללמוד ממנו רבות.
אבל בסופו של יום, אקדח אמור להגן על בעליו ולכן את הבעייה חייבים לפתור במטווח באמצעות שת"פ בין היורה, מדריך הירי והנשק, שיאכנו כל גורם אפשרי לתקלה ויביאו לפתרונה ב 100% (לא פחות).
זו תודעת שירות ואחריות כלפי הלקוח.
אמיר כל הכבוד.
Glock 26 GEN4
היי אמיר, אני פותח השרשור ואני יותר מאשמח לבוא אליך ולבדוק מה גורם למעצור בצורה שאמרת, אומנם לא קניתי את הנשק אצלך אבל שמעתי עליך רק דברים טובים.
האם זה אפשרי?
האם זה אפשרי?
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
נוי,
קודם כל לא מנקים גלוק בפעם הראשונה רק אחרי מעל 500 כדור מינימום. כמו שוודאי שמת לב יש באקדח חדש חומר מוזהב שאמור לעשות את שלו ואתה כנראה הסרת אותו בניקויי הראשון. לא!!! מומלץ לרכוש את החומר ולהשתמש בו כחומר סיכה לגלוק, זה טוב רק בהתחלה וזהו.
זה רק בכדי שתדע להבא אם תרכוש גלוק חדש.
הבעיה שתארת בהחלט יכולה לקרות מגריפ לקויי או חלש, אבל יש לי הרגשה שלא כך במקרה שלך. יש גם סיכויי שיש בעיה עם השן פולטת או עם כובד הקפיץ של המוט שתופס אותה. (זה עם הפלסטיק השחור מתחת לסוגר של הצינה) שוב אני בספק למרות שמדובר בדור 4 אמריקאי.
לדעתי הבעיה היא שימון יתר. תוודא טוב טוב שאין בכלל שמן על הרמפה והכי חשוב שלא יגיע לשן החולצת. תנסה לנקות את האזור בשן שנתפס בקרקוב עם אצטון וגם את הרמפה. אני מבין את הרצון שלך לשמור על נשק נקי, אבל בוא תנסה לא לנקות את האקדח 1000 כדורים בערך ותראה מה המצב.
שימון לגלוק לא אמור להיות מסיבי אלא אם הוא שוכב באחסנה, וגם אז לא בהגזמה. 4 טיפות אחת על כל תפסן המסילות, טיפה אחת באזור בית ההדקים רצויי שיגע בקפיץ המחזיר של ההדק, טיפה אחת על הנעילה וטיפה להרטבה של הקנה מבחוץ. וזה טיפה אחת יותר ממה שממליצים בקורס נשקי גלוק.
יש גם סיכויי שקפיץ הריקוייל שלך לא 100% (בעיה נפוצה יחסית בגלוק). יש לך אחריות מלאה על הכל מחברת גלוק עצמה ושלא יספרו לך סיפורים, אם זה ממשיך אחרי מה שהמלצתי לך, אם צריך גם יחליפו לך אקדח לחדש. ואם תתעקש איתם בטלפון אז גם תקבל דור 3 אוסטרי. אני לא סתם אומר זה מניסיון ולא היה צריך להתעקש מדיי.
אין סיבה בעולם שגלוק יעשה לך מעצורים לא אחת ל 100 ולא אחת ל 1000 כדור, אל תוותר, זה אקדח שאמור לאכול כל תחמושת סדרתית ורילוואד. כשהוא עובד הוא עובד. באמת ניסיתי כמעט הכל עם גלוק, והוא לא כשל במקומות שאקדחים אחרים נשברו ל 2.
ואל תחשוש מלא לנקות אותו 1000 כדור, גלוקים שמיועדים להשכרה במטווח עוברים ניקויי אחת לכמה חודשים (מעל ל 10K כדור בקלות) ואין איתם בעיות בכלל. זה אני כבר לא ממליץ לך, אבל 1000 כדור בגלוק אתה יכול להיות רגוע לגמרי.
בהצלחה.
קודם כל לא מנקים גלוק בפעם הראשונה רק אחרי מעל 500 כדור מינימום. כמו שוודאי שמת לב יש באקדח חדש חומר מוזהב שאמור לעשות את שלו ואתה כנראה הסרת אותו בניקויי הראשון. לא!!! מומלץ לרכוש את החומר ולהשתמש בו כחומר סיכה לגלוק, זה טוב רק בהתחלה וזהו.
הבעיה שתארת בהחלט יכולה לקרות מגריפ לקויי או חלש, אבל יש לי הרגשה שלא כך במקרה שלך. יש גם סיכויי שיש בעיה עם השן פולטת או עם כובד הקפיץ של המוט שתופס אותה. (זה עם הפלסטיק השחור מתחת לסוגר של הצינה) שוב אני בספק למרות שמדובר בדור 4 אמריקאי.
לדעתי הבעיה היא שימון יתר. תוודא טוב טוב שאין בכלל שמן על הרמפה והכי חשוב שלא יגיע לשן החולצת. תנסה לנקות את האזור בשן שנתפס בקרקוב עם אצטון וגם את הרמפה. אני מבין את הרצון שלך לשמור על נשק נקי, אבל בוא תנסה לא לנקות את האקדח 1000 כדורים בערך ותראה מה המצב.
שימון לגלוק לא אמור להיות מסיבי אלא אם הוא שוכב באחסנה, וגם אז לא בהגזמה. 4 טיפות אחת על כל תפסן המסילות, טיפה אחת באזור בית ההדקים רצויי שיגע בקפיץ המחזיר של ההדק, טיפה אחת על הנעילה וטיפה להרטבה של הקנה מבחוץ. וזה טיפה אחת יותר ממה שממליצים בקורס נשקי גלוק.
יש גם סיכויי שקפיץ הריקוייל שלך לא 100% (בעיה נפוצה יחסית בגלוק). יש לך אחריות מלאה על הכל מחברת גלוק עצמה ושלא יספרו לך סיפורים, אם זה ממשיך אחרי מה שהמלצתי לך, אם צריך גם יחליפו לך אקדח לחדש. ואם תתעקש איתם בטלפון אז גם תקבל דור 3 אוסטרי. אני לא סתם אומר זה מניסיון ולא היה צריך להתעקש מדיי.
אין סיבה בעולם שגלוק יעשה לך מעצורים לא אחת ל 100 ולא אחת ל 1000 כדור, אל תוותר, זה אקדח שאמור לאכול כל תחמושת סדרתית ורילוואד. כשהוא עובד הוא עובד. באמת ניסיתי כמעט הכל עם גלוק, והוא לא כשל במקומות שאקדחים אחרים נשברו ל 2.
ואל תחשוש מלא לנקות אותו 1000 כדור, גלוקים שמיועדים להשכרה במטווח עוברים ניקויי אחת לכמה חודשים (מעל ל 10K כדור בקלות) ואין איתם בעיות בכלל. זה אני כבר לא ממליץ לך, אבל 1000 כדור בגלוק אתה יכול להיות רגוע לגמרי.
בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
תודה.
הנה אחד מהאנשים היותר מביני עניין שנתקלתי בהם כאן.
ואמר בדיוק מה שאמרתי:
גלוק לא אמור לעשות מעצורים.
גלוק יירה תחמושת שרוב האקדחים לא יירו.
אגב נוי, אם יש לך אפשרות לקחת במקום דור 3 אוסטרי אל תהסס.
זה פשוט לא אותו אקדח ....
הנה אחד מהאנשים היותר מביני עניין שנתקלתי בהם כאן.
ואמר בדיוק מה שאמרתי:
גלוק לא אמור לעשות מעצורים.
גלוק יירה תחמושת שרוב האקדחים לא יירו.
אגב נוי, אם יש לך אפשרות לקחת במקום דור 3 אוסטרי אל תהסס.
זה פשוט לא אותו אקדח ....
WARLORD
- סליקאי זהב
מסכים לחלוטין.
לכן אני לא מחליף את שלי.
לא נראה לי שהוא מספיק טוב עבורך?
לכן אני לא מחליף את שלי.
לא נראה לי שהוא מספיק טוב עבורך?
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
היי אריק
בשבילי להחליף את הגלוק אחרי ששירת אותי נאמנה כל כך הרבה שנים זה הרגיש בערך כמו לזרוק אישה שהייתה לצידך באש ובמים, הכינה לך מרק שהיית חולה, טיפלה יפה בילדים ודאגה שתהיה לך כל בוקר חולצה מגוהצת.
הבעיה שלי לא עם גלוק אלא עם גלוק דור 4.
זה כלי מחורבן שנחשפתי אליו לראשונה כאזרח וזה פשוט לא מה שהכרתי משך שנים ארוכות לפני כן בתקופת שירותי.
הזכירו כאן את אביב הנשק, אכן בחור מקצועי לעילא שאני מכבד מאוד את המקצועיות שלו.
אחרי שקיבלתי את הגלוק דור 4 ויריתי בו , חשבתי שמשהו בכלי דפוק ובאתי אליו להתייעצות.
הוא בדק, צחק ואמר לי - הכלי שלך בסדר גמור. הוא רק דור 4.....
לא ידעת שיש הבדלים בין דור 4 לדור 3?
אז זהו, לא קראתי חומר באותה תקופה וממש לא ידעתי....
גם לא דמיינתי שחברה כל כך מכובדת ועם מוניטין כזה תייצר שדרוג שהוא בעצם שנמוך של המוצר שלה.
עד היום זה נראה לי הזוי.
החלפה של קונקטור, כוונות ועצר המחלק , עשו לו אולי צורה חיצונית של הכ״ד האהוב שלי אבל בירי התחושה עדיין הייתה שונה....
מישהו יודע אם ניתן להשיג דור 3 אוסטרי חדש בארצנו?
בכל מקרה הסיבות שחשבתי להחליף הן חוסר שביעות רצון מדור 4 ומחשבה שכיום כשאני חופשי בעצם לבחור כל נשק, אולי יש משהו יותר טוב.
בשבילי להחליף את הגלוק אחרי ששירת אותי נאמנה כל כך הרבה שנים זה הרגיש בערך כמו לזרוק אישה שהייתה לצידך באש ובמים, הכינה לך מרק שהיית חולה, טיפלה יפה בילדים ודאגה שתהיה לך כל בוקר חולצה מגוהצת.
הבעיה שלי לא עם גלוק אלא עם גלוק דור 4.
זה כלי מחורבן שנחשפתי אליו לראשונה כאזרח וזה פשוט לא מה שהכרתי משך שנים ארוכות לפני כן בתקופת שירותי.
הזכירו כאן את אביב הנשק, אכן בחור מקצועי לעילא שאני מכבד מאוד את המקצועיות שלו.
אחרי שקיבלתי את הגלוק דור 4 ויריתי בו , חשבתי שמשהו בכלי דפוק ובאתי אליו להתייעצות.
הוא בדק, צחק ואמר לי - הכלי שלך בסדר גמור. הוא רק דור 4.....
לא ידעת שיש הבדלים בין דור 4 לדור 3?
אז זהו, לא קראתי חומר באותה תקופה וממש לא ידעתי....
גם לא דמיינתי שחברה כל כך מכובדת ועם מוניטין כזה תייצר שדרוג שהוא בעצם שנמוך של המוצר שלה.
עד היום זה נראה לי הזוי.
החלפה של קונקטור, כוונות ועצר המחלק , עשו לו אולי צורה חיצונית של הכ״ד האהוב שלי אבל בירי התחושה עדיין הייתה שונה....
מישהו יודע אם ניתן להשיג דור 3 אוסטרי חדש בארצנו?
בכל מקרה הסיבות שחשבתי להחליף הן חוסר שביעות רצון מדור 4 ומחשבה שכיום כשאני חופשי בעצם לבחור כל נשק, אולי יש משהו יותר טוב.
WARLORD
- סליקאי זהב
Noy_haslik כתב:היי אמיר, אני פותח השרשור ואני יותר מאשמח לבוא אליך ולבדוק מה גורם למעצור בצורה שאמרת, אומנם לא קניתי את הנשק אצלך אבל שמעתי עליך רק דברים טובים.
האם זה אפשרי?
היי
יותר מאשמח לראותך אצלנו אבל אני מציע שקודם כל, תיתן צ'אנס למטווח / חנות מהם רכשת את הנשק - לפתור את הבעייה.
יהיה זה לא הוגן מצידי, לבצע פעולה שהם אמורים לעשות (ובמיוחד אם יתברר שצריך לבצע החלפה של האקדח או חלקים ממנו ואז תישאל אצל היבואן השאלה "למה זה לא מטופל באמצעות מי שהלקוח רכש ממנו").
כך או כך, אתה מוזמן אלינו תמיד (להזכירך: חברי הסליק מתאמנים אצלנו ללא תשלום) ונשמח לסייע לך למצוא את מקור הבעייה ולסלקו.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
עם כל תגובה של אמיר, אני מצטער יותר ויותר על כך שהצפון כ"כ רחוק... מכל מה שאני רואה כאן, מדובר במקבילה הצפונית של רוט... נו... אולי עוד אצליח לקפוץ לשם יום אחד...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
יש אפשרות להשיג דור 3.ראיתי לפני כמה חודשים במגדל העמק.
אני יורה עם דור 4 בשני אקדחים ללא שום בעיה.
האקדחים עברו "ישור קו" ועובדים מצוין.
אם נפלתה על אקדח דפוק זה יכול להיות מכל דור.
קשה יותר להשיג דור 3 אוסטרי.עם קצת מאמץ אפשר להשיג.
דור 3 או דור 4 מיוצרים באותו מפעל ומאותם החומרים.קיימים מספר הבדלים בתיכנון ,היו בעיות שנפתרו.
אם אין לך אמון בגלוק לא יעזור כלום.
אני יורה עם דור 4 בשני אקדחים ללא שום בעיה.
האקדחים עברו "ישור קו" ועובדים מצוין.
אם נפלתה על אקדח דפוק זה יכול להיות מכל דור.
קשה יותר להשיג דור 3 אוסטרי.עם קצת מאמץ אפשר להשיג.
דור 3 או דור 4 מיוצרים באותו מפעל ומאותם החומרים.קיימים מספר הבדלים בתיכנון ,היו בעיות שנפתרו.
אם אין לך אמון בגלוק לא יעזור כלום.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
glock34 כתב:נוי,
בהצלחה.
בעבר החזקתי אקדח גלוק במשך שנתיים. כל חודשיים יום מלא של רענון הכולל ירי של לפחות 150 כדור.
תהרגו אותי- אני לא זוכר שניקיתי את הנשק בתקופה זו ולא זוכר תקלות מעצורים.
כשראיתי פה שירשורים שחבר'ה מנקים את הנשקים פעם בשבוע-שבועיים (גם אם לא יורים בכלי)- קצת נלחצתי...
מה אומרים על כך אנשי המקצוע הותיקים? מה הדרישה בפועל או הפרקטיקה הנהוגה?
- סליקאי ארד
תודה לכולם על התגובות והעזרה!
למדתי הרבה דברים שלא ידעתי.
אני הולך מחר לנשק שיבדוק לי את השן החולצת, ואריק גם המליץ לי בטלפון לבדוק אולי זה קשור להחלפת קונקטור שעשיתי לא מזמן..
אני אעדכן..,שוב תודה לכולם!
נ.ב אני אנקה פחות את הנשק כנראה..
למדתי הרבה דברים שלא ידעתי.
אני הולך מחר לנשק שיבדוק לי את השן החולצת, ואריק גם המליץ לי בטלפון לבדוק אולי זה קשור להחלפת קונקטור שעשיתי לא מזמן..
אני אעדכן..,שוב תודה לכולם!
נ.ב אני אנקה פחות את הנשק כנראה..

"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
לגלוק 34
אין שום קסם בגריז הנחושת שבא עם הגלוקים מהמפעל.
זו תרכובת anti seize סטנדרטית שניתן לקנות בכל חנות לחלקי רכב.
תפקידו של הגריז הזה הוא לספק שימון יבש ולמנוע שהחלקים יתפסו במקרה שהכלים יושבים ללא שימוש הרבה מאז זמן במחסן /ימ"ח.
באף מקום במדריך למשתמש שבא עם הגלוק מהמפעל לא כתוב שאסור להוריד את הגריז הזה לא כל שכן שלא לנקות את הנשק לפני שיורים בו 500 כדור.
אלה הם מיתוסים חסרי שחר.
1. גלוק אמור להיות כלי שלא דורש "תקופת הרצה". זה אקדח שירות שאמור לעבוד ללא שום תקלה ישר מהקופסא ובגלל זה גם כל הטולרנסים הנדיבים מאד שיש לו. לאף שוטר/איש ביטחון/חייל שמקבל גלוק חדש אין שום אפשרות או יכולת להריץ אותו בתנאי שטח כדי להביא אותו לכשירות מבצעית.
2. מותר וגם מומלץ לנקות את האקדח לפני הירי הראשון. לפרק פירוק ראשוני, לבחון היטב את החלקים ,לחפש פגמים בייצור וסדקים ולנקות הייטב עם ממיס שומנים.
סביר להניח שבאקדח חדש יכולים להיות שבבים ושאריות מהייצור וחשוב להרחיק אותם. אפשר גם לנקות את הגריז הכתום מהמסילות בלי שום רגשות אשם.
אחרי הניקוי לשמן את האקדח לפי הוראות יצרן. גלוק זה אקדח שאוהב לעבוד די יבש.
הוראות היצרן הן טיפת שמן קטנה בכל נקודת מפגש של חלקים נעים. סה"כ 8 נקודות שימון. אסור בתכלית האיסור לשמן את תעלת הנוקר. הנוקר צריך לשקשק חופשי בתוך הצינה אם מנערים אותה.
א.
אין שום קסם בגריז הנחושת שבא עם הגלוקים מהמפעל.
זו תרכובת anti seize סטנדרטית שניתן לקנות בכל חנות לחלקי רכב.
תפקידו של הגריז הזה הוא לספק שימון יבש ולמנוע שהחלקים יתפסו במקרה שהכלים יושבים ללא שימוש הרבה מאז זמן במחסן /ימ"ח.
באף מקום במדריך למשתמש שבא עם הגלוק מהמפעל לא כתוב שאסור להוריד את הגריז הזה לא כל שכן שלא לנקות את הנשק לפני שיורים בו 500 כדור.
אלה הם מיתוסים חסרי שחר.
1. גלוק אמור להיות כלי שלא דורש "תקופת הרצה". זה אקדח שירות שאמור לעבוד ללא שום תקלה ישר מהקופסא ובגלל זה גם כל הטולרנסים הנדיבים מאד שיש לו. לאף שוטר/איש ביטחון/חייל שמקבל גלוק חדש אין שום אפשרות או יכולת להריץ אותו בתנאי שטח כדי להביא אותו לכשירות מבצעית.
2. מותר וגם מומלץ לנקות את האקדח לפני הירי הראשון. לפרק פירוק ראשוני, לבחון היטב את החלקים ,לחפש פגמים בייצור וסדקים ולנקות הייטב עם ממיס שומנים.
סביר להניח שבאקדח חדש יכולים להיות שבבים ושאריות מהייצור וחשוב להרחיק אותם. אפשר גם לנקות את הגריז הכתום מהמסילות בלי שום רגשות אשם.
אחרי הניקוי לשמן את האקדח לפי הוראות יצרן. גלוק זה אקדח שאוהב לעבוד די יבש.
הוראות היצרן הן טיפת שמן קטנה בכל נקודת מפגש של חלקים נעים. סה"כ 8 נקודות שימון. אסור בתכלית האיסור לשמן את תעלת הנוקר. הנוקר צריך לשקשק חופשי בתוך הצינה אם מנערים אותה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
מספר פעמים יצא לי לנקות את האקדח רק לאחר עונה מלאה של תחרויות ירי מעשי ותו לא (סדר גודל של 5 עד 7 תחרויות)
יצאו ממנו כמויות של לכלוך, אבל עבד יופי.
ש.
יצאו ממנו כמויות של לכלוך, אבל עבד יופי.
ש.
- סליקאי ארד
איתמר,
אני לא אתחיל להתנגח פה על מי צודק ומי לא כי פשוט:
**From the Glock Armorers Manual**
Note:
The copper colored substance on the cam area of the interior of the slide is a high temperature, factory applied lubricant for new pistols. It should be allowed to remain unitl it naturally wears away to assure long term lubrication of this area.
יש אנשים שעברו קורס של glock armorer ולא סתם אוכלים ראשים סתם. כתוב במפורש לא להסיר את החומר עד שהוא לא יורד מעצמו. זאת אומרת פחות או יותר 1000 כדור. ניתן להוסיף שימון במידת הצורך (אבל אין כזה) אבל בהחלט לא לנקות הרצתי לא מעט גלוקים בחיי מהקופסה ולא הייתי רושם משהו שהוא בגדר שמועה. זה כתוב במפורש בהוראות היצרן וכחלק מקורס נשקי גלוק.
לא אמרתי, וגם כתבתי לא!!! לרוץ לקנות. את החומר. וכן יש בו קסם, יש בו אבקת נחושת שאמורה לעזור בהרצת האקדח. ראית פעם בעיניים שלך מה קורה כשמישהו משתמש בגריז הזה באופן קבוע? אני כן. נהיה לו אקדח קסטנייטה. וכמו ששמת לב בוודאי, החברה משתמשת בגריז רק בנקודות מאוד מסויימות, אז זה ממש לא בכדי לאחסן לטווח ארוך. גלוק לא מייצרים כלים בכדי לאחסן אותם, אין להשיג יותר מ 2 גלוקים בחנויות רגילות ואצל היבואן השני בגודלו בארה"ב יש אולי 20 וגם הם מכורים כבר מראש.
וממש לא קרה כלום, אז הוא ניגב את החומר, גם אני עשיתי את "הטעות" הזאת ועדיין הגלוק שלי סבבה לגמרי אחרי מעל 80K כדור.
נכון המלצתי לא לנקות בתקופת ההרצה, גלוק הוא אקדח מבצעי, החברה לא תרשה לעצמה לכתוב שלא צריך לנקות את הגלוק ב 1000 כדור הראשונים כי אקדח מבצעי צריך להיות נקי תמיד. אבל בחדרי חדרים יש שיגידו אחרת וכנראה בצדק רב.
אני רק מנסה לעזור לבחור שקנה גלוק ויש לו בעיה עם חבלי הלידה זה הכל. יכול להיות שזה יעזור ויכול מאוד להיות שהוא יפנה לחברה והם יטפלו בו.
הכל טוב.
אני לא אתחיל להתנגח פה על מי צודק ומי לא כי פשוט:
**From the Glock Armorers Manual**
Note:
The copper colored substance on the cam area of the interior of the slide is a high temperature, factory applied lubricant for new pistols. It should be allowed to remain unitl it naturally wears away to assure long term lubrication of this area.
יש אנשים שעברו קורס של glock armorer ולא סתם אוכלים ראשים סתם. כתוב במפורש לא להסיר את החומר עד שהוא לא יורד מעצמו. זאת אומרת פחות או יותר 1000 כדור. ניתן להוסיף שימון במידת הצורך (אבל אין כזה) אבל בהחלט לא לנקות הרצתי לא מעט גלוקים בחיי מהקופסה ולא הייתי רושם משהו שהוא בגדר שמועה. זה כתוב במפורש בהוראות היצרן וכחלק מקורס נשקי גלוק.
לא אמרתי, וגם כתבתי לא!!! לרוץ לקנות. את החומר. וכן יש בו קסם, יש בו אבקת נחושת שאמורה לעזור בהרצת האקדח. ראית פעם בעיניים שלך מה קורה כשמישהו משתמש בגריז הזה באופן קבוע? אני כן. נהיה לו אקדח קסטנייטה. וכמו ששמת לב בוודאי, החברה משתמשת בגריז רק בנקודות מאוד מסויימות, אז זה ממש לא בכדי לאחסן לטווח ארוך. גלוק לא מייצרים כלים בכדי לאחסן אותם, אין להשיג יותר מ 2 גלוקים בחנויות רגילות ואצל היבואן השני בגודלו בארה"ב יש אולי 20 וגם הם מכורים כבר מראש.
וממש לא קרה כלום, אז הוא ניגב את החומר, גם אני עשיתי את "הטעות" הזאת ועדיין הגלוק שלי סבבה לגמרי אחרי מעל 80K כדור.
נכון המלצתי לא לנקות בתקופת ההרצה, גלוק הוא אקדח מבצעי, החברה לא תרשה לעצמה לכתוב שלא צריך לנקות את הגלוק ב 1000 כדור הראשונים כי אקדח מבצעי צריך להיות נקי תמיד. אבל בחדרי חדרים יש שיגידו אחרת וכנראה בצדק רב.
אני רק מנסה לעזור לבחור שקנה גלוק ויש לו בעיה עם חבלי הלידה זה הכל. יכול להיות שזה יעזור ויכול מאוד להיות שהוא יפנה לחברה והם יטפלו בו.
הכל טוב.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד