תמונות אקדחים של חברי הסליק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
volunteer
וואלה אתה צודק.
אבל מה לעשות, על מנת להחזיק את האקדח במצב עומד, הייתי חייב לשים משהו מאחוריו, כדוגמת מפצל לשקע חשמל.

וואלה אתה צודק.
אבל מה לעשות, על מנת להחזיק את האקדח במצב עומד, הייתי חייב לשים משהו מאחוריו, כדוגמת מפצל לשקע חשמל.
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
אהלן דורון.
א. כל תמונה של גלוק ,באשר הוא , סטנדרטי או משופר , ראויה לפרסום, ולא משנה איזה מאמצים נדרשים לכך.
ב. קומפנסטור
מי
אני
, אני ממש לא חושב להכנס לתחום הנ"ל , רק סטנדרט.
כמו כן, תהיה תמונה של הבול החדש ,רק כאשר יהיה רשיון ורק אם יהיה זה בול,,, (עדיין יש לי "מועמד" אחר על הכוונת
).
להת'
א. כל תמונה של גלוק ,באשר הוא , סטנדרטי או משופר , ראויה לפרסום, ולא משנה איזה מאמצים נדרשים לכך.
ב. קומפנסטור
כמו כן, תהיה תמונה של הבול החדש ,רק כאשר יהיה רשיון ורק אם יהיה זה בול,,, (עדיין יש לי "מועמד" אחר על הכוונת
להת'
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
תמונות
יללה סליקאים
מה קו פורה קו ?
אמנם אינני יודע איך לשתול תמונות , אך מרוב חברים דואגים , שתלו לי את ה'תכשיט שלי , פעמיים, ואילו אתם....
שמיכות פיקה, ציפות וציפיות, מפצל, רואים או לא רןאים, בקיצור, כמו פולניות בבית קפה , מקשקשים ולא מגיעים לשום מקום.
ותמונות.... איין... וכל האשכול הזה נפתח על מנת שניראה ונראה קצת
מה קו פורה קו ?
אמנם אינני יודע איך לשתול תמונות , אך מרוב חברים דואגים , שתלו לי את ה'תכשיט שלי , פעמיים, ואילו אתם....
שמיכות פיקה, ציפות וציפיות, מפצל, רואים או לא רןאים, בקיצור, כמו פולניות בבית קפה , מקשקשים ולא מגיעים לשום מקום.
ותמונות.... איין... וכל האשכול הזה נפתח על מנת שניראה ונראה קצת
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד