ARMATIX
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ARMATIX
Armatix כתב:תודה מראש,
בזכות הפתיחות והשיח בפורום, מכוון תחילה ללקוחות בתחום חברות השמירה, יש עניין מאחת החברות הגדולות!!!
בהצלחה.!
נסה לשווק את המוצר גם ברשת "אחרת" בתור חגורת צניעות.

שם בטוח לא ישתמשו בכלים גסים בשביל לשבור את זה.

- סליקאי זהב
לא מבין את הקשר לחגורת צניעות, אבל בטח אלו בדיחות של בעלי נשק קונבנציונאלי שנשק עושה להם את זה!
שי
- סליקאי ארד
6 עמודים ולאף אחד לא מפריע שמדובר בכלי בקוטר 0.22? איזו חברת שמירה מתעניינת בקוטר הזה? מעניין אותי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:6 עמודים ולאף אחד לא מפריע שמדובר בכלי בקוטר 0.22? איזו חברת שמירה מתעניינת בקוטר הזה? מעניין אותי.
הקוטר בכלל לא חשוב כאן , מדובר ברעיון הכללי , וגם איתו אין לי בעיה , שכל אחד שיקנה ויעשה עם כלי ה 7 שלו מה שהוא רוצה.
הבעיה שהבחור מעוניין ב"הסדרה" מצד הרשויות לאביזר שהוא מציע.
אני חושש שאביזר זה יגיע לכיווני בשעה 6 ע"י רגולציה בגלל שתדלנות , ומה לעשות , אני לא מחבב זאת.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
Webart כתב:6 עמודים ולאף אחד לא מפריע שמדובר בכלי בקוטר 0.22? איזו חברת שמירה מתעניינת בקוטר הזה? מעניין אותי.
הכלי הזה הוא כנראה בסך הכל הוכחת היתכנות poc כדי להוכיח שהרעיון בגדול עובד.
הוא משמש גם ככלי מכירתי/שיווקי על ידי אנשי המכירות של החברה כדי להפיץ את הבשורה.
למה דווקא 0.22?
הסיבות יכולות שונות ומשונות.
1. יכול להיות שהרבה יותר קל לאנשי המכירות להכניס כלי בקוטר 0.22 לכל מיני מדינות מאשר אקדח 9ממ
2. יכול להיות שהטכנולוגיה הזו עדיין לא בשלה לעבוד בקליברים גדולים יותר. לך תדע.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
רעיון מיותר לחלוטין המהווה יריה ברגל לכל אוחז נשק, מתכון לתקלה שתתרחש בדיוק באותו שבריר השניה בו נזדקק לנשק, ומעבר לכך, אחד השלבים הראשונים בדרישה שלכל אחד מאיתנו יוזרק שבב, בדיוק כמו לכלבים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
אתה צודק דביר.
כבר היום עברה החלטה לחייב כל אחד בתז ביומטרית.
לא ירחק היום שלכל תינוק נולד יזריקו צ'יפ בבית חולים.
א.
כבר היום עברה החלטה לחייב כל אחד בתז ביומטרית.
לא ירחק היום שלכל תינוק נולד יזריקו צ'יפ בבית חולים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
Webart כתב:רעיון מיותר לחלוטין המהווה יריה ברגל לכל אוחז נשק, מתכון לתקלה שתתרחש בדיוק באותו שבריר השניה בו נזדקק לנשק, ומעבר לכך, אחד השלבים הראשונים בדרישה שלכל אחד מאיתנו יוזרק שבב, בדיוק כמו לכלבים.
אתה מבין את זה , אני מבין את זה , ואנחנו במיעוט.
כל המומחים מסבירים למה ת"Z ביומטרית במתכונת הנוכחית מסוכן והלובי לטובת העניין דחף והצליח.
תראה שאפילו בארה"ב כבר יש לובי שהולך וגודל מיום ליום שמסביר למה התיקון השני לחוקה מיושן , והפרשנות שלו צריכה להשתנות.
האביזר הזה הוא שלב ביניים , לא רוצים פיקוח ממשלתי , נחוקק חוק שהקשר בין הכלי לבעליו חייב להיות חד -חד ערכי.
אם תיקח את כל אלו שמתנגדים לתיקון השני לחוקה ותשכנע מספיק חסרי בינה בצד השני (במסגרת המחשבה "אם נסכים לזה לפחות יעזבו אותנו בשקט") ותראה שחוק שמחייב מכירת כלי יריה "חכם" בלבד בוא יבוא.
דרך אגב , שים לב איך "מוכרים" את הרעיון עם המילה "חכם" , עכשיו הנשק יהיה "חכם" , מקודם הוא היה טיפש ולכן כל הצרות עימו.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
החזון של גורג אורוול "האח הגדול" הולך ומתממש. אומנם כמה עשרות שנים באיחור, אבל הוא קורה עכשיו בקצב מטורף.
זה לא קורה על ידי ממשלות, אלא על ידי גופים כלכליים חזקים נתמכי ממשלה כמו פייסבוק וגוגל שמושכים אותנו לשם על ידי מלכודות דבש של שירותים בחינם תמורת ויתור על פרטיות.
למה נתמכי ממשלות?
כי אין דבר יותר קל לממשלות באירופה וארהב להעביר חקיקה שתשים קץ לחגיגה הזו. הממשלות פשוט נהנות ממאגר המידע העצום הזה אז הם סותמים את הפה.
אז יש לנו ביד "טלפונים חכמים" שמדווחים על כל צעד ושעל שלנו. כמובן שלטלפונים יש גם מאגר ביומטרי של טביעות אצבע. רשת חברתית עם זיהוי פנים ותיוג אוטמטי שיודעת מי החברים שלנו ואיך הם נראים.
וואטסאפ שנותנת את מספרי הטלפון ומידע על חוגים חברתיים מצומצמים יותר.
ובקרוב מכוניות אוטונומיות שידווחו לאן אנחנו נוסעים. נשקים חכמים..
הכל יהיה חכם חוץ מאיתנו שאנחנו נותנים לזה לקרות.
א.
זה לא קורה על ידי ממשלות, אלא על ידי גופים כלכליים חזקים נתמכי ממשלה כמו פייסבוק וגוגל שמושכים אותנו לשם על ידי מלכודות דבש של שירותים בחינם תמורת ויתור על פרטיות.
למה נתמכי ממשלות?
כי אין דבר יותר קל לממשלות באירופה וארהב להעביר חקיקה שתשים קץ לחגיגה הזו. הממשלות פשוט נהנות ממאגר המידע העצום הזה אז הם סותמים את הפה.
אז יש לנו ביד "טלפונים חכמים" שמדווחים על כל צעד ושעל שלנו. כמובן שלטלפונים יש גם מאגר ביומטרי של טביעות אצבע. רשת חברתית עם זיהוי פנים ותיוג אוטמטי שיודעת מי החברים שלנו ואיך הם נראים.
וואטסאפ שנותנת את מספרי הטלפון ומידע על חוגים חברתיים מצומצמים יותר.
ובקרוב מכוניות אוטונומיות שידווחו לאן אנחנו נוסעים. נשקים חכמים..
הכל יהיה חכם חוץ מאיתנו שאנחנו נותנים לזה לקרות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
Webart כתב:אחד השלבים הראשונים בדרישה שלכל אחד מאיתנו יוזרק שבב, בדיוק כמו לכלבים.
בחור אצלי במקום העבודה מצא וטרינרית שהיתה מוכנה להזריק לו כזה שבב. הוא התקין ברכב שלו קורא שפותח את הנעילה המרכזית של הרכב. הוא אומר שנורא כיף לו ללכת לים - כי אין מפתחות שצריך להתבחבש איתם. אמיתי לגמרי (והזוי לחלוטין לדעתי).
רק כדאי שוב להפריד - בין האקדח ה"חכם" למערכת הנעילה. האקדח אולי מיותר - מערכת הנעילה לדעתי מציגה יתרונות משמעותיים.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
קראתי מתי שהוא שבאנגליה כבר מכניסים שבבים לילדים לצורך מעקב אחריהם
מצורף קישור לכתבה בנושא
http://www.hayadan.org.il/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%9C%D7%95-%D7%91%D7%91%D7%AA%D7%9D-%D7%A9%D7%91%D7%91-%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A2
ועוד קישור לאח הגדול
http://www.haaretz.co.il/captain/gadget/1.1911326
מצורף קישור לכתבה בנושא
http://www.hayadan.org.il/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%9C%D7%95-%D7%91%D7%91%D7%AA%D7%9D-%D7%A9%D7%91%D7%91-%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A2
ועוד קישור לאח הגדול
http://www.haaretz.co.il/captain/gadget/1.1911326
- סליקאי זהב
חזון אחרית הימים:

- סליקאי טיטניום

וחשבתי שאני פרנואיד...
תיאורית המטריקס עוד לא עלתה כאן?
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Neon Golden כתב:Webart כתב:אחד השלבים הראשונים בדרישה שלכל אחד מאיתנו יוזרק שבב, בדיוק כמו לכלבים.
בחור אצלי במקום העבודה מצא וטרינרית שהיתה מוכנה להזריק לו כזה שבב. הוא התקין ברכב שלו קורא שפותח את הנעילה המרכזית של הרכב. הוא אומר שנורא כיף לו ללכת לים - כי אין מפתחות שצריך להתבחבש איתם. אמיתי לגמרי (והזוי לחלוטין לדעתי).
רק כדאי שוב להפריד - בין האקדח ה"חכם" למערכת הנעילה. האקדח אולי מיותר - מערכת הנעילה לדעתי מציגה יתרונות משמעותיים.
חחח, הרעיון של שרשרת עם השבב כתליון לא עלה ?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד