מחירי התחמושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חברים...
להירגע - קצת מים קרים בימים חמים אלו.
איתמר, מי שאינו מוכן להשקיע ולו מעט בשביל להיות יורה(אילן הוריד את ה"קריטריונים" הגבוהים כביכול של ירי מעשי)לא צריך להחזיק נשק. מדובר במינימום של המינימום! 30 שעות, מבחן, טסט כל שנה. ומי שלא עובר מבחן, או חידוש, שיסבול את התוצאות.
אני לא חושב שמדובר ב"פריבילגיות", או בעלי ממון.
אנשים המחזיקים נשק, צריכים לדעת לתפעל אותו, כמו כן לפרק אותו, וכמובן להשתמש בו - והכי חשוב - בטיחות.
כיום - המצב אינו כזה.
להירגע - קצת מים קרים בימים חמים אלו.
איתמר, מי שאינו מוכן להשקיע ולו מעט בשביל להיות יורה(אילן הוריד את ה"קריטריונים" הגבוהים כביכול של ירי מעשי)לא צריך להחזיק נשק. מדובר במינימום של המינימום! 30 שעות, מבחן, טסט כל שנה. ומי שלא עובר מבחן, או חידוש, שיסבול את התוצאות.
אני לא חושב שמדובר ב"פריבילגיות", או בעלי ממון.
אנשים המחזיקים נשק, צריכים לדעת לתפעל אותו, כמו כן לפרק אותו, וכמובן להשתמש בו - והכי חשוב - בטיחות.
כיום - המצב אינו כזה.
SPS - מתקרב לשלמות...
סיברוש ידידי,
חבל שאתה תוקף בלא שתהיה מודע לעובדות.
ההורעות
החדשות של משרד הפנים לגבי העוסקים בירי מעשי דרקוניות הרבה יותר ממה שאתה מודע.
אני מצרף את ההוראות החדשות בנושא.... אם תקרא תבין על מה הלנתי ומדוע אני חושב שזוהי שירת הברבור של הענף
אין פה בכלל ענין של רשיון "אחזקה" לעומת רשיון "נשיאה".... אין המרה ואין בטיח...פשוט לא ינתנו רשיונות ליורים פרטיים אלה למועדונים בלבד. אז נתחיל לראות קומבינות שאני נותן כסף למועדון והמועדון כאילו קונה את האקדח לשימושו בלבד או קומבינות אחרות...
נראה לך שמועדונים יקנו נשקים בשביל חברים חדשים?
כיצד ירכשו מצטרפים חדשים אקדחים לפי בחירה? איך יעבורו מSTA לMOD וOPEN?, האם ישפצרו אקדח לא שלהם? בלי אפשרות לאמונים יבשים בבית?
נראה לך שבתנאים החדשים נראה הרבה דם חדש בענף?
אז זהו...... אשמח לתגובתך....
חבל שאתה תוקף בלא שתהיה מודע לעובדות.
ההורעות
אני מצרף את ההוראות החדשות בנושא.... אם תקרא תבין על מה הלנתי ומדוע אני חושב שזוהי שירת הברבור של הענף
לא יוצאו רישיונות אישיים לכלי ירייה אשר ישמשו לירי מעשי וירי בצלחות חרס.
המלצות ואישורים:
העיסוק בירי מעשי למבקשים חדשים יעשה במסגרת מועדוני ספורט שעיסוקם קליעה למטרה.
כלי הירייה יהיה של המועדון בלבד.
מועדון הקליעה מאושר כחוק ויכלול בתוכו מטווח.
[b]כלי הירייה יהיה בבעלות המועדון ויוחזקו על ידו, כחלק מכלי הירייה של המטווח שהוא מפעיל[/b].
אין פה בכלל ענין של רשיון "אחזקה" לעומת רשיון "נשיאה".... אין המרה ואין בטיח...פשוט לא ינתנו רשיונות ליורים פרטיים אלה למועדונים בלבד. אז נתחיל לראות קומבינות שאני נותן כסף למועדון והמועדון כאילו קונה את האקדח לשימושו בלבד או קומבינות אחרות...
נראה לך שמועדונים יקנו נשקים בשביל חברים חדשים?
כיצד ירכשו מצטרפים חדשים אקדחים לפי בחירה? איך יעבורו מSTA לMOD וOPEN?, האם ישפצרו אקדח לא שלהם? בלי אפשרות לאמונים יבשים בבית?
נראה לך שבתנאים החדשים נראה הרבה דם חדש בענף?
אז זהו...... אשמח לתגובתך....
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
trooper,
למה נראה לך שאני לא יודע על מה אני מדבר?
גם אני קראתי את המצגת של משרד הפנים, וגם אני מודע למה שהולך להתרחש.
בהודעתך הראשונה, כתבת ודיברת על :
ומהו הנושא בשרשור? מחירי התחמושת.
לא הזכרת ולו פעם אחת את ההוראות החדשות של משרד הפנים. תגובתי מתייחסת אך ורק למה שכתבת ולא לתקנות הדרקוניות של משרד הפנים. ובקשר לתקנות, אני מסכים איתך ואחרים שזה לא רק מסמר בארון, אלא המסמר האחרון.
למה נראה לך שאני לא יודע על מה אני מדבר?
גם אני קראתי את המצגת של משרד הפנים, וגם אני מודע למה שהולך להתרחש.
בהודעתך הראשונה, כתבת ודיברת על :
תוסיפו לנושא בשרשור את את התקנות החדשות בעניין רשיון נשיאה ליורי ירי מעשי ותקבלו גסיסה של הענף בארץ...... והמוות לא רחוק.
אז על מחירי תחמושת עוד איך שהוא היינו מתגברים, אבל על העדר אפשרות לצרף דם חדש לירי המעשי לא נתגבר.
ומהו הנושא בשרשור? מחירי התחמושת.
לא הזכרת ולו פעם אחת את ההוראות החדשות של משרד הפנים. תגובתי מתייחסת אך ורק למה שכתבת ולא לתקנות הדרקוניות של משרד הפנים. ובקשר לתקנות, אני מסכים איתך ואחרים שזה לא רק מסמר בארון, אלא המסמר האחרון.
SPS - מתקרב לשלמות...
ג'מעה (חבריא)
בשקט ומאחורי הקלעים שורף מנכלנו יאיר הרבה דלק וזמן (מסכן משעמם לו חסר עבודה יעני) ועולה זה השבוע הרביעי ברציפות לכנסת ע"מ לנסות להסיר גזרות.
בשלב זה טוב שהעבודה נעשית מאחורי הקלעים ובשקט כי יש הבנות. אם היה סבור שיש פיצוץ היו הדברים מפורסמים כדי שאפשר יהיה למחות גם בדרך אחרת. גם יועץ משפטי יש להתאחדות וגם לובי הספורט.
לידיעתכם היו כוונות להטיל גזרות חדשות ומיסוי מלא על העוסקים בספורט. נכון להיום הפשרה היא על 1/2 אגרה (מדובר על רישוי מועדונים) ועל השארת ההבנות בנושא הירי המעשי על כנן.
כעת ולאחר שלהבנתי מגיע שאפו גדול ליאיר וגם תתפלאו ליו"ר צבי שור, אפשר להתפנות לעסוק גם בדברים האחרים כמו מחירי תחמושת למשל, מעבר למטווחים 1/2 פתוחים למשל (עופרת כבר הזכרנו) ועוד..............
מבלי להכנס לנושא פוליטי אישי (העדפה אישית)
חשוב מאד בהתקרב הבחירות הבאות שכל נושא נשק ישאל את המבקש לקבל את קולו מה הוא עשה למען נושאי הנשק
(פלאטו : " מה הוא עשה בשביל מדינה? באקצנט צרפתי
לא יועיל? - לא יזיק.
יום טוב לכם.
בשקט ומאחורי הקלעים שורף מנכלנו יאיר הרבה דלק וזמן (מסכן משעמם לו חסר עבודה יעני) ועולה זה השבוע הרביעי ברציפות לכנסת ע"מ לנסות להסיר גזרות.
בשלב זה טוב שהעבודה נעשית מאחורי הקלעים ובשקט כי יש הבנות. אם היה סבור שיש פיצוץ היו הדברים מפורסמים כדי שאפשר יהיה למחות גם בדרך אחרת. גם יועץ משפטי יש להתאחדות וגם לובי הספורט.
לידיעתכם היו כוונות להטיל גזרות חדשות ומיסוי מלא על העוסקים בספורט. נכון להיום הפשרה היא על 1/2 אגרה (מדובר על רישוי מועדונים) ועל השארת ההבנות בנושא הירי המעשי על כנן.
כעת ולאחר שלהבנתי מגיע שאפו גדול ליאיר וגם תתפלאו ליו"ר צבי שור, אפשר להתפנות לעסוק גם בדברים האחרים כמו מחירי תחמושת למשל, מעבר למטווחים 1/2 פתוחים למשל (עופרת כבר הזכרנו) ועוד..............
מבלי להכנס לנושא פוליטי אישי (העדפה אישית)
חשוב מאד בהתקרב הבחירות הבאות שכל נושא נשק ישאל את המבקש לקבל את קולו מה הוא עשה למען נושאי הנשק
לא יועיל? - לא יזיק.
יום טוב לכם.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן ב כתב:מבלי להכנס לנושא פוליטי אישי (העדפה אישית)
לא יועיל? - לא יזיק.
יום טוב לכם.
במקום לחזר אחרי 120 פוליטקאים אפשר לקנות חבר מרכז אחד...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד