נשק חדש....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: נשק חדש....
ג'וקר כתב:yogev כתב:יש!, אני מחכה לקת לדיוטי כבר הרבה זמן וזה יהיה טוב בהחלט.
בדיקת ארנקים - כמה עולה רוני לגלוק?
לא התכוונת לדיוטי ??
אני מתכוון לדיוטי, לפי מה שכתוב בפייסבוק שלהם המחיר הולך להיות זהה למחיר של רוני לגלוק. ואת המחיר הנ"ל אני מניח שחברה פה יודעים
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
Re: נשק חדש....
לפני בערך שנה כתבתי שאני נשאר לעת עתה עם הגלוק 19 מסיבות לוגיסטיות (חלקים, אביזרים).
עברתי לדיוטי לפני שנה ובינתיים הצטיידתי כדלקמן:
1. כוונות מפרולייט.
2. נרתיקים (שמאליים):
א. הסלקה עמוקה: נרתיק פנימי של חברת Remora. נרתיק גנרי מגומי מחוספס הנותן הסלקה ונוחות מעולות.
ב. נרתיק חיצוני פשוט: של חברת פרונט ליין.
ג. נרתיקים מאובטחים: של Blackhawk, דגם Serpa המתוכנן לאקדח USP קומפקטי אך מתאים פיקס גם לדיוטי
ד. נרתיק של חברת פרונט ליין ברמת אבטחה 2. לדעתי ממשפחת HDL אם כי לא רשום על הפריט. נרתיק זה נמצא על החגור שלי.
ה. כמו כן האקדח עובר את מבחן הריצה בתוך נרתיק SmartCarry.
3. אני עדיין ממתין לערכת Roni לכלי.
4. החלפתי נצרה למשמיט פטיש.
אז מבחינת אביזרים, יש עם מי לדבר לגבי האקדח זה. עם זאת, לדעתי המסלול לאימוץ נרחב יותר הוא דרך הצטיידות כוחות אכיפת חוק ומכרזים צבאיים למיניהם. על מנת שלקוחות מוסדיים כאלה ייקחו את האקדח ברצינות, לדעתי על היצרן או על סוכן גדול שלו (כגון CZ USA) לעשות עסקה רצינית עם חברת נרתיקים בעלת כושר הפצה גדול וציוד איכותי, כמו Safariland או Bianchi (עם כי גם הנרתיקים של פרונט ליין בסדר גמור לפי הניסיון שלי).
עוד דבר ב"רשימת הפנטזיות" מבחינתי הוא מחסניות מוארכות או ערכה להארכת מחסניות. גם כאן זה עניין של כדאיות כלכלית על סמך היקף ייצור.
עברתי לדיוטי לפני שנה ובינתיים הצטיידתי כדלקמן:
1. כוונות מפרולייט.
2. נרתיקים (שמאליים):
א. הסלקה עמוקה: נרתיק פנימי של חברת Remora. נרתיק גנרי מגומי מחוספס הנותן הסלקה ונוחות מעולות.
ב. נרתיק חיצוני פשוט: של חברת פרונט ליין.
ג. נרתיקים מאובטחים: של Blackhawk, דגם Serpa המתוכנן לאקדח USP קומפקטי אך מתאים פיקס גם לדיוטי
ד. נרתיק של חברת פרונט ליין ברמת אבטחה 2. לדעתי ממשפחת HDL אם כי לא רשום על הפריט. נרתיק זה נמצא על החגור שלי.
ה. כמו כן האקדח עובר את מבחן הריצה בתוך נרתיק SmartCarry.
3. אני עדיין ממתין לערכת Roni לכלי.
4. החלפתי נצרה למשמיט פטיש.
אז מבחינת אביזרים, יש עם מי לדבר לגבי האקדח זה. עם זאת, לדעתי המסלול לאימוץ נרחב יותר הוא דרך הצטיידות כוחות אכיפת חוק ומכרזים צבאיים למיניהם. על מנת שלקוחות מוסדיים כאלה ייקחו את האקדח ברצינות, לדעתי על היצרן או על סוכן גדול שלו (כגון CZ USA) לעשות עסקה רצינית עם חברת נרתיקים בעלת כושר הפצה גדול וציוד איכותי, כמו Safariland או Bianchi (עם כי גם הנרתיקים של פרונט ליין בסדר גמור לפי הניסיון שלי).
עוד דבר ב"רשימת הפנטזיות" מבחינתי הוא מחסניות מוארכות או ערכה להארכת מחסניות. גם כאן זה עניין של כדאיות כלכלית על סמך היקף ייצור.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד