מעצור בגלוק חדש

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: מעצור בגלוק חדש

על ידי goral » 16 מאי 2016, 08:27

אם היה כלי בלי מעצורים לא היה צריך לתרגל מעצורים
בכל כלי בעולם יש מעצורים, רק יש כאלו רגישים יותר וכאלו רגישים פחות

נגיד כל סדרות הנוקר הפנימי בטאורוס רגישים מאוד לתחמושת, וחווים המון "כדורים עקרים" שהכדורים האלו נורים ב-CZ P07 בלי שום בעיה

גלוק תקין הוא כלי שיחסית לא רגיש, זה לא אומר שהוא לא מתקלקל או שאין מעצורים
זה אומר שהסבירות להתקל במעצור בגלוק היא נמוכה יותר, והשרשור פה מוכיח את זה בדיוק

"יש להוא גלוק ירה 12 אלף כדור נתקל כבר 6 פעמים במחסנית שנפלה"
"יש לזה גלוק ירה 25 אלף כדור נתקל כבר ב-3 מעצורי ארובה"

בקיצור, זה מספרים זניחים ביחס לכמויות,
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ysd » 16 מאי 2016, 08:40

כל כלי ניתן להביא לרמת אמינות ,שציינתי!
.רק צריך אחר כך לשמור לתפעל ולתחזק אותו ברמה טובה!
גם אם אגיד איזה כלים אלה היו יהיה לך קשה להאמין כי אפילו כאשר צוות של היצרן בדק אותם היה להם קשה להאמין !
ואף אחד מהם לא הבחין בשינויים , שנעשו בכלים. רוב הכלים מועתקים אחד מהשני וקצת מהשלישי ורביעי... :lol: אם מעתיקים אז צריך לדעת איך להעתיק נכון! :lol:
הכלים עברו גם בדיקה קצרה עם תחמושת lapua 105 גריין 9ממ. ,שלא עובדת בהרבה כלים ידועים ולא היה אפילו מעצור אחד!

מפחינתי התכנון הכי מתקרב לנכון זה cz 75 ציון 90 על התכנון ו90 על כל השאר.
וגלוק , שמקבל אצלי ציון 10 על הפשטות בתיכנון ו 7 על כל שאר התכונות.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי carver » 16 מאי 2016, 10:59

בוהנה אחי, אני במתח....
למה אתה לא עושה פרסום?
תפרסם, ותסביר ומה הדברים שנגעו בהם באקדח, כדי שכולם נחכים.
אם אתה מתעקש, אז לפחות תרשום את הסודות בפפירוס, כדי שהדורות הבאים יוכלו לפענח.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 16 מאי 2016, 11:06

כשהייתי חייל ״ה״ נשק היה גליל/ גלילון , נשק שמצדיק את מוניטין האמינות של ה ak47.
M-16 נחשב פח, רגיש לאבק מדברי, שביר, נשק של ג׳ובניקים.
בערך ב 93-4 הוחלף נשק החי״ר ל m-16 במטרה להעלות את רמת הדיוק של הלוחמים ועל הדרך לחסוך משקל, תמיד יש גם עניין כספי מאחורי השינויים האלו, אבל לא משנה הרקע.
לא נראה לי שהיה חייל חי״ר שהצטער על זה.
לא הייתי עושה עניין גדול מדי סביב האמינות, חשוב חיבור טוב עם הנשק, נוחות ויכולת לירות איתו טוב, סה״כ האקדחים המיובאים היום אמינים ( לא יודע לגבי צעצועים מסויימים בגודל מצית זיפו). הייתי מעביר 1000 כדור כדי להיות בטוח שהכל בסדר, נושא תחמושת שנבדקה עם האקדח ולא דואג.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ysd » 16 מאי 2016, 11:30

לא הייתי עושה עניין גדול מדי סביב האמינות, חשוב חיבור טוב עם הנשק, נוחות ויכולת לירות איתו טוב, סה״כ האקדחים המיובאים היום אמינים ( לא יודע לגבי צעצועים מסויימים בגודל מצית זיפו). הייתי מעביר 1000 כדור כדי להיות בטוח שהכל בסדר, נושא תחמושת שנבדקה עם האקדח ולא דואג.

אני חושב, שהגיע הזמן, שאחרי 150 שנה היצרנים ילמדו את מה, שאנשים כמו בראונינג לוגר ובורכרד הבינו מהתחלה!
זה ,שכולם עכשיו חכמים בעידן האינטרנט לא אומר ,שלאדם הקדמון לא היתה אינטליגנציה והוא היה מפגר.
כל אחד צריך לבחר כלי, שנח לו! ולא מה , שאיזשהו אלוף ירי מעשי עם שם עולמי יורה בו ומקבל על זה תגמול!
יש כלים פופולריים, שאני לא מתחבר אליהם .,(לא נח לי או לא יושב לי טוב ביד או ,שלא ניתן להתאמה בשבילי.)
מה לעשות כל האנשים שונים !
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Warlord » 16 מאי 2016, 11:48

ניר.

בתקופה שאתה מתאר עשיתי טירונות סיירות במתקן אדם.
אתה צודק והסיבה שהחיילים לא התחרטו על כך היא כי פרט להבדלי המשקל בנשק יש הבדל משמעותי גם במשקל המחסניות. מחסניות הגליל / גלילון שוקלות הרבה יותר כך שמשקל האפוד הכולל של הלוחם השתנה בצורה מהותית עם ההחלפה ל m16 קצר.
אבל, וזה אבל גדול, מישהו ציין כאן (נדמה לי ysd) שביריחו ניתן להכות ובגלוק לא.
אז ככה-הימים אז היו שלהי האינתיפדה הראשונה ומי שהשתמש בגלילון כאלה (עם הקת) לא ישכח את האפקטיביות שלה.
אם הייתי יוצא למלחמה ויכול לבחור, אני בנשק ארוך מעדיף את ה ak והגלילון על m16. זו העדפה אישית שלי. אני מתעב m16 ויש לי אחד כזה היום.
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ysd » 16 מאי 2016, 12:07

ניר.

בתקופה שאתה מתאר עשיתי טירונות סיירות במתקן אדם.
אתה צודק והסיבה שהחיילים לא התחרטו על כך היא כי פרט להבדלי המשקל בנשק יש הבדל משמעותי גם במשקל המחסניות. מחסניות הגליל / גלילון שוקלות הרבה יותר כך שמשקל האפוד הכולל של הלוחם השתנה בצורה מהותית עם ההחלפה ל m16 קצר.
אבל, וזה אבל גדול, מישהו ציין כאן (נדמה לי ysd) שביריחו ניתן להכות ובגלוק לא.
אז ככה-הימים אז היו שלהי האינתיפדה הראשונה ומי שהשתמש בגלילון כאלה (עם הקת) לא ישכח את האפקטיביות שלה.
אם הייתי יוצא למלחמה ויכול לבחור, אני בנשק ארוך מעדיף את ה ak והגלילון על m16. זו העדפה אישית שלי. אני מתעב m16 ויש לי אחד כזה היום.
כמה שאתה צודק!
אני חייב להם גם!
פעם היחידה, שהמפקד שלי לקח לי את המ16 הקצר, שהיה לי ודחף לי את הגליל הקצר .
אחרי 3-4 דקות הוא היחיד ששרד! כל המ16 נשברו רק לא יכולתי לירות איתו כי התפרקה לו הפחית הליונה עם הכוונת האחורית והבריח עם הקפיץ קפץ מהנשק!
דרך אגב הגליל הראשון ,שיוצר זהה לחלוטין לקלאץ! כולל הכוונות יוצרו רק 9 כלים כאלה ! לא פעם יצא לי לטפל בכלי הזה.
לאחר,שעשו לגליל שדרוג העבירו את הכוונת האחורית למכסה האחורי, שמתנודד 2ממ לכל צד! כך גם השתפר הדיוק של הגליל! :lol: מוריד את הקובע ! :lol: :lol: :lol: :lol:
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 16 מאי 2016, 12:47

לגבי m16...
ב-1991 אחרי מלחמת המפרץ וכפרס על זה שישראל לא הגיבה על ירי הסקאדים לשטחה האמריקאים פתחו את הימח"ים שלהם באירופה ואמרו לנו לקחת משם כל מה שאנחנו רק רוצים.
באותה עיסקה ישראל קיבלה מסוקי אפאצ'י, בלק הוק, הרבה חימוש מדוייק וגם כמויות אדירות של רובי m16. הכל בחינם.
לצה"ל שהגלילים בצבא היו כבר יותר מ20 שנה בשירות זה פתר את הדילמה של ריענון הארסנל שכבר הזדקן.
את הגלילים קיבלו המילואים שה-m16 שלהם הוצא מהמחסנים והוסב לקצר על ידי ניסור הקנה.

ככה עבר הצבא חזרה לm16 מהגליל.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 16 מאי 2016, 13:21

GORAL
מנגנון פטיש תמיד ינקור בעוצמה חזקה יותר מסטרייקר
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 16 מאי 2016, 16:46

אני משער שמה שysd מכוון זה לנגזרת של הCZ, כנראה יריחו, בטח לא הספינקס השווצרי.
אני בזמנו שיניתי בSHADOW שלי את כל הקפיצים ושינויים אחרים
שיחקתי עם משקלי הקפיצים עד לקצה , שבו תחמושת עם פיקה קשה שאחד היבואנים יבא לא נינקרה,
גם באקדחים סטנדרטיים, לא ננקרו חלק ניקר מהכדורים.
שם עצרתי ושיניתי את הקפיץ הראשי לקשה יותר וקפיץ הדריכה לחוזק ממוצע והחלשתי את קפיץ הנוקר,
לאחר כחודש רצתי וביקשתי את סוג התחמושת עם הפיקה הקשה. שלא נוקרת.
מעולם לא החזקנו ולא מכרנו כזאת הייתה התגובה ..הלא מפתיעה
אבל השגתי כזו ובדקתי בירי ,ואכן היא נינקרה כראוי,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי ניר ל » 16 מאי 2016, 20:51

יש עם זה רק בעיה אחת, בעיקר באקדח שעובד - אתה מביא אותו למצב הגבולי שבו הוא נוקר את התחמושת הכי קשה ויורה ללא מעצורים- גם אני עשיתי בדיוק את אותו דבר באקדחים שלי.
זה עובד למשך זמן לא ידוע ואז שוב כושל עקב החלשות הקפיצים.
אין בעיה כשמדובר בירי ספורטיבי - במקרה הכי גרוע הלך לך תרגיל בתחרות. אבל אם אתה גם נושא את האקדח הזה זה עלול להפתיע אותך בזמן הכי לא רצוי...
אני יודע שסטטיסטית א- סיכוי אפסי להזדקק לנשק בתור אזרח בגבולות הקו הירוק ב- סיכוי נמוך לכשל באקדח
ג- הסיכוי ששני המקרים האלו יתרחשו בו זמנית הוא מכפלה של הרבה אפסים אחרי הנקודה . בכל זאת העליתי את מקדם הביטחון באקדח הנשיאה שלי ( גלוק 19 ) וויתרתי על הדק קרוב למושלם לטובת יתר בטחון באקדח.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי eitan156 » 16 מאי 2016, 21:08

אמינות היא עדיין הפקטור מס' 1 באקדח.
מי שמשווה לכלי נשק בצבא טועה. בצבא עובדים בקבוצות ולכן אפשר לקחת בחשבון (תאורטית- רק לצורך התרגיל המחשבתי שלנו) שיחזיקו נשק קצת פחות אמין כי יהיו לפחות עוד קנים בחולייה/ מחלקה לחפות על המעצור שיש לחייל בודד.
בתכלס אמינות של הנשק חשובה מאד בצבא והיא יורדת בעיקר בגלל תחזוקה + יכולת אישית.
חוץ מזה שאם נהיה קצת אכזריים אבל רציונליים, יש אחוז מסויים של פגיעות שהצבא יכול ומוכן לספוג כדי שהוא יוכל להתנהל, כולל ברמה הכספית.
החייל פשוט מקבל נשק ואומרים לו מה לעשות.
אתה לעומת זאת קונה את הנשק שלך וממש לא רוצה להיכנס לסטטיסטיקה של מוות בגלל מעצור.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ArikB » 16 מאי 2016, 21:36

באקדח הנשיאה שלי החלפתי את הקפיצים כך
שקפיץ הנוקר יכול להיות 5 או 6 ליברות
קפיץ ההדק 6 ליברות.וקפיץ אבטחת הנוקר מוחלש.והכי חשוב. מהלך ההדק קוצר כך שיש מהלך מאד קצר בהתחלה ואז הנקירה.
כך שניסתי להרוויח מכל העולמות.
ואני עדיין מנסה לשפר את זה.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ysd » 17 מאי 2016, 06:20

באקדח הנשיאה שלי החלפתי את הקפיצים כך
שקפיץ הנוקר יכול להיות 5 או 6 ליברות
קפיץ ההדק 6 ליברות.וקפיץ אבטחת הנוקר מוחלש.והכי חשוב. מהלך ההדק קוצר כך שיש מהלך מאד קצר בהתחלה ואז הנקירה.
כך שניסתי להרוויח מכל העולמות.

איפה ניתן לרכוש בארץ את הערכה הזאת?
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ArikB » 17 מאי 2016, 06:48

יש משהו דומה במגדל העמק.של Glock Store.

מה שטוב לאקדח אחד לא טוב לאחר.
מה שעובד מצוין ב 26 לא עובד טוב ב17 או ב19.
לא מומלץ לגעת לפני שמבינים היטב את המנגנון ואיך לא לבטל אבטחות.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד