תחמושת תעש מערכות (IMI Systems)

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: תחמושת תעש מערכות (IMI Systems)

על ידי רועי 357 » 30 אוקטובר 2017, 09:00

glock34 כתב:האמריקאים אולי פראיירים בתחומים אחרים, נשק ותחמושת לא ממש. (אולי חוץ מעסקת הברטה חחחחחח)
תאמין לי שהיורים פה הם יותר בובת פינוקי ולא ממש היו קונים תחמושת ישנה, יקרה ו/או לא איכותית.
Imi היא התחמושת היקרה ביותר שניתן להשיג פה, אבל גם איכותית מאוד וממש לא עמדה בגשם. יש יורים שמשלמים מחיר כפול פלוס עליה רק בגלל שהיא מצויינת בירי עם מפצי סטייה, ואיכות התרמילים הידוע שלה.
אני באמת מקווה שחברה ישראלית תתחיל ובמהרה מחירה של התוצרת שלה גם בארץ. איפה ימי ה 500 כדור בתפזורת במחיר שווה לכל נפש???

אז למה יש יחשמיאלים שקונים WOLFF וTOLA?
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי glock34 » 31 אוקטובר 2017, 19:13

מאותה סיבה שיש נבוטים עם כנפיים!
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רועי 357 » 02 נובמבר 2017, 10:16

בקיצור תמשיך לירת elnatan ammo
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי glock34 » 03 נובמבר 2017, 07:29

אחלה תחמושת. מקום שני לימיטאד A בפלורידה מונסטאר. קונה?
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רועי 357 » 03 נובמבר 2017, 09:36

glock34 כתב:אחלה תחמושת. מקום שני לימיטאד A בפלורידה מונסטאר. קונה?

אבל זה אתה לא הוא
אם תתן לו לבד יהיה לך כל הבית ניצוצות :lol:
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי glock34 » 04 נובמבר 2017, 07:54

שמע,
הבנאדם משקיע. התחיל מאפס, והיום הגיע לרמה כניראה טובה יותר מהרבה יורים בגילו וגם צעירים ממנו בהרבה. כיום אני ארגיש הרבה יותר בטוח כאשר בסביבתי נמצא יורה ברמתו (לימיטאד B) מאשר עוד טייס משייטת מטכ״ל שחושב שהוא יודע משהו על ירי אבל מבחן המציאות לא מראה ככה. מי כמוך יודע עם כמה כאלה אני מתעסק בעבודה שלי, וכמה מהם אפילו ניסו (ברוב חוצפתם) ללמד אותי או לנסות לתקן אותי בכל הנוגע לירי. ואתה יודע תמיד! איך זה נגמר מבחינתם.
אני מוריד את הכובע בפני כל מי שמוכן ללמוד ולהשקיע. הנושא והכישרון מבחינתי הם לא ערך עליון. אני דוגל בנחישות והשקעה. זה בדיוק מזכיר לי סרטון של אחד היורים הטובים בעולם שראיתי היום. נילס שחרר היום סרטון בפייסבוק שמראה מה הייתה הרמה שלו בשנת 2010 בתחרות ירי די קשה, הנקודה בסרטון היא להראות עד כמה יכול יורה להשתפר במהלך 7 שנים, מרמת חובבן מינוס לאחד מהיורים הטובים בעולם. אז מי שיראה את הסרטון יבין די מהר שהרבה כישרון אין שם, אבל הבחור השקיע והיה נחוש לקטוף תארים בעולם הירי, וכיום הוא השיג את מטרתו ובגדול.
אז נכון אולי דיבורים על ירי ספורטיבי יתאימו יותר לפורום מקביל, אבל הירי הספורטיבי כאן פחות מעניין. הנקודה היא אימונים!!! על מנת ליצור מצב בו נושא נשק יכול להסתובב בביטחון ולדעת שהוא יודע לתפעל את כלי הנשק נכון, ושכנראה אין מפגעים שיודעים לעשות את זה טוב ממנו הוא חייב להתאמן, והרבה. מה לעשות שבמטווח רגיל אתה יכול להתאמן רק מול מטרה אחת או 2 בלחץ, בלי לתרגל מצבי ירי שונים, מעבר בין מטרות, ירי ממחסה, החלפות מחסנית יזומות תוך כדי תנועה ויש עוד המון דוגמאות, שבירי ספורטיבי אתה לומד להתמודד עימן ובאותו הזמן אתה גם נהנה ולומד מאחרים שטובים יותר ממך. בסיכומו של יום אתה לומד המון מירי ספורטיבי ויכול לקחת טונות של החומר הנלמד איתך לחיי היום יום בתור נושא נשק.
ועובדתית, מעולם לא ראיתי יורה שלא למד ירי ספורטיבי מגיד לתחרות ומנצח אותה. גם לא הגדולים מכולם.
אז פחות דיבורים ויותר מעשים/אימונים.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ysd » 04 נובמבר 2017, 08:13

נראה לי ,שאתה כותב את הדברים שלך בפורום הלא נכון.
יש לך פורום מקצועי של בריאן אינוס ,שכל הגדולים נמצאים שם. :lol:
כי לפי החוקים החדשים ,שהולכת לחוקק לנו חבורה של מושחטים ,שדואגים רק לכיס ולכסא שלהם האקדחים היחידים ,שיהיו פה
זה רק אצל הגנבים.
ולנו ישארו רק התמונות.
או ,שבכח יהפכו את כולנו לעבריינים.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 04 נובמבר 2017, 08:24

אני נמנע מלחלוק את דיעותי עם ציבור שפחות מעניין אותי, ולכן אני כותב פה ורק פה. בסיכומו של עניין יותר חשוב לי נושא הנשק הישראלי.
ואל תתרכז במה יקרה ולמה יהפכו אותך, תהיה מי שאתה ותמשיך להאמין בדרך שלך. אתה לא מצפה שאני אפסיק להתאמן כי אולי אדון חוסיין אובמה איים שמחר הוא מבטל פה את כל הרישיונות. להיפך!!! יום אחרי ההצהרות חסרות הבסיס שלו וההפחדה בשקל שלו, גרמו לכך שלא יהיה כדור, אקדח או רובה אחד על המדפים. אל תיתן לפופוליזם כח עליך. איך אמר פעם מישהו “We The People “
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ysd » 04 נובמבר 2017, 08:35

תודה.
כל הכבוד.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 04 נובמבר 2017, 09:58

הצרה שלנו זה שכאן לא מדובר כלל בפופוליזם ...
הקלות הבלתי נסבלת בה ניתן לקבוע כאן חוקים חדשים ולהגביל עוד יותר את הציבור, כל זה בדרך הכי לא מקצועית שניתן להעלות על הדעת, זה אמיתי ומוחשי לגמרי.
תאמין לי... איבדתי ככה את תחום העיסוק שלי. הדיונים בוועדת קישוט בכיתה ג׳ היו רציניים יותר מבוועדת הכנסת בה גזרו את הדין. אני לא מדבר על תחום איזוטרי שלא מעניין כאן כמעט אף אחד כמו תחום הנשק, אלא על תחום שהוא אחד החשובים והמרכזיים לכלכלת המדינה.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ysd » 04 נובמבר 2017, 10:13

ניר ל כתב:הצרה שלנו זה שכאן לא מדובר כלל בפופוליזם ...
הקלות הבלתי נסבלת בה ניתן לקבוע כאן חוקים חדשים ולהגביל עוד יותר את הציבור, כל זה בדרך הכי לא מקצועית שניתן להעלות על הדעת, זה אמיתי ומוחשי לגמרי.
תאמין לי... איבדתי ככה את תחום העיסוק שלי. הדיונים בוועדת קישוט בכיתה ג׳ היו רציניים יותר מבוועדת הכנסת בה גזרו את הדין. אני לא מדבר על תחום איזוטרי שלא מעניין כאן כמעט אף אחד כמו תחום הנשק, אלא על תחום שהוא אחד החשובים והמרכזיים לכלכלת המדינה.

תחשוב לבד מה צמח פה ב20 השנים האחרונות?
עבריינות רכוש ופוליטיקה .
הראשונים בצורה גלויה והסוג השני מושחטים וגנבים עם חליפות תחת מסווא.
והם משגשגים בלי להזיע. כי שניהם זה אותו הדבר מפחינתי.
כנראה החוקים החדשים נגד אזרחים עם נשק נועדו להגן על עצמם:
כי לפי חוקים של המשטרה מותר לירות בגנבים. :lol:
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 04 נובמבר 2017, 10:58

אני לא רואה כאן קונספירציה, או קשר לשחיתות, או לרצון להחליש את כוחו של הציבור או יכולתו להתגונן מעריצות השלטון.
זה נכון שבבסיס תפיסת הנשק בידי הציבור בארץ, עמד החשש של בן- גוריון מפני אופוזיציה חמושה ולכן זו אינה זכות מוקנית כבר מימיה הראשונים של המדינה. אבל הרבה קרה מאז, השלטון לא חושש מהתקוממות חמושה, זה עיסוק של בודדים במערכת והם פשוט בלתי מקצועיים גם לדבריהם עצמם.
תבדוק מי חברי הכנסת שיושבים בוועדות האלה, מי אנשי המקצוע שמוזמנים ומה האינטרסים שלהם, קרא את הפרוטוקולים ותבכה... נציגי העמותה, בין אם מייצגים 20 איש או את עצמם בלבד הם נקודת אור בודדת בישיבות אליהן הם מגיעים. צריך ואפשר להשפיע במשהו, גם אחרי שנתנו שנים לאוויל לנסח את הצעת החוק ושבועיים בלבד להגיב עליה.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ysd » 04 נובמבר 2017, 11:54

ניר ל כתב:אני לא רואה כאן קונספירציה, או קשר לשחיתות, או לרצון להחליש את כוחו של הציבור או יכולתו להתגונן מעריצות השלטון.
זה נכון שבבסיס תפיסת הנשק בידי הציבור בארץ, עמד החשש של בן- גוריון מפני אופוזיציה חמושה ולכן זו אינה זכות מוקנית כבר מימיה הראשונים של המדינה. אבל הרבה קרה מאז, השלטון לא חושש מהתקוממות חמושה, זה עיסוק של בודדים במערכת והם פשוט בלתי מקצועיים גם לדבריהם עצמם.
תבדוק מי חברי הכנסת שיושבים בוועדות האלה, מי אנשי המקצוע שמוזמנים ומה האינטרסים שלהם, קרא את הפרוטוקולים ותבכה... נציגי העמותה, בין אם מייצגים 20 איש או את עצמם בלבד הם נקודת אור בודדת בישיבות אליהן הם מגיעים. צריך ואפשר להשפיע במשהו, גם אחרי שנתנו שנים לאוויל לנסח את הצעת החוק ושבועיים בלבד להגיב עליה.

אני רק יודע ,שבאחד הדיונים בתחום הזה אחד היועצים שאל את חברי הועדה :מי כאן מחברי הועדה החזיק פעם בחיים אקדח ביד.
אף אחד לא הצביע. כי אקדחים הם ראו רק בסרטים. :lol: והם אלה שקובעים את העתיד בתחום הזה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GA1 » 04 נובמבר 2017, 20:09

וואו.. אף אחד לא החזיק אקדח.
זה אומר דרשני.
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 05 נובמבר 2017, 09:39

זהו שהם לא חושבים שיש עם זה בכלל בעיה ...
בכנס העמותה סיפר ראש האגף שאמנם הוא מחזיק ברשיון, אבל אין לו שום נסיון או ידע למעט שירה בצבא קצת מהמא״ג בסטי״ל ושזה עוד מצב טוב לעומת שאר הפקידים באגף.

לא שצריך לתלות תקוות בכאלו שכן החזיקו אקדח ביד או אפילו היו מאד פעילים בעצמם, כשהם מגיעים לעמדת כוח כלשהי הם דואגים רק לאינטרסים האישיים שלהם. כל התחום הזה רקוב ... לא רק הפקידים אשמים.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד