היום התפרסמה כבה בעיתון ידעות! לתפוס לוביסט חולה נשק!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
היום התפרסמה כבה בעיתון ידעות! לתפוס לוביסט חולה נשק!!
היום התפרסמה כתבה בעיתון ידעות בגליון ה24 שעות לגבי עישון מריחואנה. ושימוש בה עם המון סנטימנטים למריחואנה. ורואים שמדובר בעיתונאי לוביסט מריחואנה. וכנראה גם איש ה"עלה הירוק". עם כל סלידתי הקיצונית מהסמים כולל המריחואנה. אני שואל את עצמי ואתכם האם לא ניתן למצוא עיתונאי שיכתוב כתבה "לוביסטית" בנושא חובבי הנשק.נשיאת נשק וכ''ד כתבה אוהדת חמה אבל אובייקטיבית.האם לא הגיע הזמן ליזום כתבות שכאלו בעיתונים.? וזאת כמובן להבדיל אלף אלפי הבדלות בין הסמים הרצחניים והמסוכנים. לבין הנשק המציל חיי אדם ורכוש.
- סליקאי ארד

Re: היום התפרסמה כבה בעיתון ידעות! לתפוס לוביסט חולה נשק!!
חיית_לילה כתב: וזאת כמובן להבדיל אלף אלפי הבדלות בין הסמים הרצחניים והמסוכנים. לבין הנשק המציל חיי אדם ורכוש.
הכל ענין של זוית ראיה והשקפת עולם ...
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
- סליקאי זהב

כתבות מתפרסמות על רקע אינטרסים כלכליים - ראשית זו של העיתון ולאחר מכן מזמין הכתבה.
על אף הציונות שלי, חוששני שבארץ יש יותר צרכני סמים שרוצים להלבין את "תחביבם" מאשר בעלי כלי ירייה קיימים ופוטנציאליים המעונינים להרחיב את הארסנל הביתי עם הגושפינקא של המדינה. הקבוצה הראשונה מהווה שדולה צרכנית יותר גדולה מהקבוצה השנייה, ועמכם הסליחה על ההשוואה.
עם זאת, הייתי שמח לקרוא כתבות משמחות ברוח של "guns = freedom" וכדומה.
על אף הציונות שלי, חוששני שבארץ יש יותר צרכני סמים שרוצים להלבין את "תחביבם" מאשר בעלי כלי ירייה קיימים ופוטנציאליים המעונינים להרחיב את הארסנל הביתי עם הגושפינקא של המדינה. הקבוצה הראשונה מהווה שדולה צרכנית יותר גדולה מהקבוצה השנייה, ועמכם הסליחה על ההשוואה.
עם זאת, הייתי שמח לקרוא כתבות משמחות ברוח של "guns = freedom" וכדומה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בדיוק ככה.... וזה גם חלק מהצביעות של עידן הפוליטיקלי קורקטנס..
כשמפלגת "נשק שחור" תתקבל בציבור באותה אהדה שבה מתקבלת מפלגת "עלה ירוק",
אזי סימן שהגיעו ימות המשיח ויש על מה לדבר בקשר לכתבות אוהדות על נשק באמצעי התשקורת...
א.
כשמפלגת "נשק שחור" תתקבל בציבור באותה אהדה שבה מתקבלת מפלגת "עלה ירוק",
אזי סימן שהגיעו ימות המשיח ויש על מה לדבר בקשר לכתבות אוהדות על נשק באמצעי התשקורת...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

איתמר .למה "נשק שחור"?
אין במלאי צבע לבן. או ירוק. חוקי יפה ואלגנטי. בשאר הדברים אתה יותר מצודק!!
- סליקאי ארד

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד