מפגש חנוכה... התחילה הספירה לאחור
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מפגש חנוכה... התחילה הספירה לאחור
חברים יקרים,
א. למען הסר כל ספק, ועקב אי הבנה שהתעוררה בקרב כמה מחברינו: המפגש מתקיים מחר, 19.12, במטווח האולימפי בהרצליה (ולא באילת כפי שכמה מהחברים הבינו בטעות מצערת).
ב. אנחנו מאוד מעוניינים להתחיל בזמן, אנא הקפידו להגיע ב-18:00 למטווח העליון (היכן שנמצאת חנות ירי מבצעי).
ג. מי שעדיין לא מצא את הזמן בכדי להרשם, אנא עשו זאת כעת (עד לרגע זה נרשמו למפגש 44 חברים, נשמח לראות עוד מכם).
ד. בעקבות שיחות טלפון שביקשו לברר האם נבצע ירי כחלק מהמפגש: כעקרון לא, אך עקב כמות הבקשות אנו בודקים האם תהיה אפשרות לביצוע ירי לפני המפגש (באזור 16:30), תשובה סופית תהיה הערב.
מצפים לראותכם,
הצוות המארגן.
א. למען הסר כל ספק, ועקב אי הבנה שהתעוררה בקרב כמה מחברינו: המפגש מתקיים מחר, 19.12, במטווח האולימפי בהרצליה (ולא באילת כפי שכמה מהחברים הבינו בטעות מצערת).
ב. אנחנו מאוד מעוניינים להתחיל בזמן, אנא הקפידו להגיע ב-18:00 למטווח העליון (היכן שנמצאת חנות ירי מבצעי).
ג. מי שעדיין לא מצא את הזמן בכדי להרשם, אנא עשו זאת כעת (עד לרגע זה נרשמו למפגש 44 חברים, נשמח לראות עוד מכם).
ד. בעקבות שיחות טלפון שביקשו לברר האם נבצע ירי כחלק מהמפגש: כעקרון לא, אך עקב כמות הבקשות אנו בודקים האם תהיה אפשרות לביצוע ירי לפני המפגש (באזור 16:30), תשובה סופית תהיה הערב.
מצפים לראותכם,
הצוות המארגן.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 24 דצמבר 2006, 13:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
גם אם התשובה תהיה שלילית, השלילי יתייחס לנושא ירי מאורגן ובהנחה.
ירי מוקדם יתאפשר בכל מקרה בתשלום, במטווח האקדח התחתון, ועד כמה שידוע לי, יש כבר כמה שמתארגנים לנושא.
הייתי מציע לפתוח אשכול עבור המקדימים לירי בפורום "נפגשים בסליק".
ירי מוקדם יתאפשר בכל מקרה בתשלום, במטווח האקדח התחתון, ועד כמה שידוע לי, יש כבר כמה שמתארגנים לנושא.
הייתי מציע לפתוח אשכול עבור המקדימים לירי בפורום "נפגשים בסליק".
Webart - דביר, מייסד הסליק
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד