כל הכבוד

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

כל הכבוד

על ידי Guyk » 12 מרץ 2003, 22:39

חברים יקרים
אני מה שבד"כ קוראים לו "צעיר": הצטרפתי לפורום לראשונה אתמול ואני בכלל עדיין לא מחזיק ברשיון נשק.
מה שרציתי לומר בעצם זה שנכנסתי לפורום לראשונה אתמול והופתעתי לטובה: מנהלי פורומים וסתם חברים שעונים לשאלות עוד לפני שהספקת לחזור בחזרה לאשכול, הנהלת האתר שנותנת לכל מי שרק רוצה תעודת חבר שמעניקה הנחות במאות שקלים תמורת מחיר אפסי שבקושי מכסה את ההוצאות של הנפקתו וגם דואגת להוציא לפועל קורסי ירי שיאפשרו לאנשים המחזיקים באקדחים לדעת לירות באמת ולא סתם "לרסס" כדורים במחיר שבקושי מכסה את עלות התחמושת ועוד ועוד ועוד...

כל הכבוד לכל האנשים העושים במלאכה
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

כל הכבוד

על ידי מיכאל מס » 12 מרץ 2003, 22:48

ברוך בואך גיא

אתה חווה ברגע זה את מה שאני חוויתי לפני כחודש עם הצטרפותי לפורום..
הרגשה נפלאה של שייכות לקבוצה הטרוגנית של "צעירים" בנושא כמוני וכמוך הזוכים למענה ומשענת . הפורום מנוהל ע"י מנהל אתר וקבוצת משוגעים לדבר שאין אפשרות ראויה להודות להם אלא במילים שבחרת...כל הכבוד.

אם נחטא כולנו באהבת חינם וכבוד הדדי - נהיה חברה טובה יותר ככלל, וסליקאים מקצועיים והגונים בפרט.

שוב , ברוך הבא !
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: כל הכבוד

על ידי tomer123 » 12 מרץ 2003, 23:15

מיכאל מס כתב:ברוך בואך גיא

אתה חווה ברגע זה את מה שאני חוויתי לפני כחודש עם הצטרפותי לפורום..
הרגשה נפלאה של שייכות לקבוצה הטרוגנית של "צעירים" בנושא כמוני וכמוך הזוכים למענה ומשענת . הפורום מנוהל ע"י מנהל אתר וקבוצת משוגעים לדבר שאין אפשרות ראויה להודות להם אלא במילים שבחרת...כל הכבוד.

אם נחטא כולנו באהבת חינם וכבוד הדדי - נהיה חברה טובה יותר ככלל, וסליקאים מקצועיים והגונים בפרט.

שוב , ברוך הבא !

כנ"ל רק שלי עכשיו יש גם אקדח סוף סוף לא מי יודע מה אבל יורה וזה מה שחשוב .
כמו כן אני רק ממתין לתעודה :)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי bilik » 12 מרץ 2003, 23:58

בנושא "צעירות" קרה לי מקרה נחמד השבוע:
לקחתי לי יום מחלה מהעבודה וכמובן שקפצתי לסיבוב אצל מאיר רוט. יחד איתי היו במטווח עוד שני חבר'ה נחמדים שביצעו ירי ב-17C החדש של אחד מהם. בשלב מסוים יצאתי החוצה לשתות קפה (חיכיתי שיסיימו לירות על מנת שאוכל לבצע ירי מ-15 מטר) וכאשר חזרתי ניגש אלי הבעלים של האקדח ואמר ששמע מהמדריך (אלון, אחד משלושת המדריכים המצוינים שיצא לי לעבוד איתם אצל מאיר) שאני חבר בסליק וסיפר כי אף הוא חבר בסליק. התנהלה שיחה נחמדה במהלכה הוא אמר דבר מה על סיפורי "ותיקי הפורום" על הימים העליזים של הייד-פארק ועל אשכול ההקלר-גלוק המיתולוגי. כאשר גיליתי לו כי הימים העליזים ההם התרחשו לפני פחות משנה לכל היותר וכי גילו של האשכול המיתולוגי הוא אף חצי מכך, הוא כמעט ירה לעצמו ברגל.
ולכן - לכל ה"צעירים" - אל לכם לחוש שלא בנוח, אף אחד כאן אינו יותר מדי ותיק (לפחות בנושא החברות בקהילה). וכל עוד הדברים הנכתבים, דברי טעם הם הראוים למקרא אדם - כולנו שווים בפני הקורא.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי דרור_ע » 13 מרץ 2003, 00:51

אפרופו מפגשים עם אנשים... שמכירים את הסליק...
מישהי שלומדת איתי קלטה את מדבקת הסליק על הקלסר, ושאלה אותי בהפתעה גמורה האם אני קשור לאתר... מסתבר שחבר שלה גולש לכאן מדי פעם.
מייד שיגרתי לו מדבקה - שיוכל להזדהות :lol:
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי pilot » 13 מרץ 2003, 10:03

נו חברים, כולנו תקווה שיצתרפו עוד רבים וטובים והאוכלוסייה תגדל...נשארו "רק" עוד 250000 אנשים... :lol:

כל חבר חדש מוסיף לנו ידע נוסף, דעות חדשות וכוח... 8)
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

כל הכבוד

על ידי מיכאל מס » 13 מרץ 2003, 17:22

אתה צודק טייסליק

אנחנו פשוט צריכים לגייס חברים לצורך כל היתרונות הידועים, וכבר נאמר שלא יכול להיות שחברי הסליק הינם .........2 פרומיל :!: :!: :!: מבעלי הנשק בישראל.

נצא במבצע שבו כל מי שמביא חבר חדש לרישום .. מקבל לטאטא את התרמילים בבול כל יום שישי..

חבריה , זו המשימה שלנו.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי HKpro » 13 מרץ 2003, 17:45

אני בינתיים מתכנן לקנות דפי הדפסה לגיהוץ, ולהדפיס ת'לוגו של הסליק על החולצה.
את החולצה אני נותן לדוד שלי, שמתנדב במשא"ז, ואני בטוח שהרבה חבר'ה יצטרפו בעקבות החולצה.... :lol:

אני ממליץ לכל אחד עם מדפסת לבצע את הרעיון הזה, ואני בטוח שזה יתרום לפרסום שלנו.

בכל מקרה, אני טורח לעשות מסע פרסום בכל מקום בו אני נמצא בקביעות, ובעיקר בב"ס
(אפילו שכנעתי את המורה לספרות ואת המורה לספורט לקפוץ לבקר... :lol: )
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

כל הכבוד

על ידי מיכאל מס » 13 מרץ 2003, 18:04

HK

אתה יודע שכל האשכול הזה מוזכר בכינוי שלך מימין לשמאל
HK--------HKAVOD KOL

תגיד לנו איך אתה מכין מדבקה לגיהוץ על T SHIRT

חוץ מזה , עיניין הפירסום ע"ג חולצןת הוא רעיון נהדר. אולי תרים את הרעיון בסגנון חנויות לורד קיטש. אפשר להכין לאחר הרשמה ותשלום מראש, חולצות "הסליק" קייציות (T) ו-SWEATSHIRTS לחורף , עם לוגו אישי של דגם האקדח האישי, כינוי בפורום וכדו'

זהו פרסום מהלך אשר מושך תשומת לב חיובית וצורך לענות לפונה על אודות הסליק.
מישהו מעוניין ו/או יכול להרים יוזמה כזו ?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Guyk » 13 מרץ 2003, 18:17

HK, לקחתי את היוזמה לענות במקומך - מקווה שלא תיכעס :lol:

תהליך הגיהוץ לחולצה הוא די פשוט ומורכב משלושה שלבים
1) יש להכין את מה שרוצים להדפיס בכל תוכנה שיש, לא משנה איזו (Word, Power Point, תוכנות גרפיקה למיניהם) - אני ממליץ על Powerpoint, מאוד נוח לעבוד ולשלב טקסט וגרפיקה.
2) יש להדפיס את התוצאה על דף מיוחד שמיועד לגיהוץ - ניתן להשיג כמעט בכל חנות למוצרי משרד, בעיקר בגדולות שביניהם (Office Depout, קרביץ וכו')
מומלץ לבצע ניסיונות בהדפסה על דף רגיל לפני כי הדפים של הגיהוץ עולים הרבה וחבל להדפיס משהו עם טעות :(
קחו בחשבון שההדפסה על דף כזה אורכת הרבה זמן, צורכת הרבה דיו וניתן לבצעה רק במדפסות שתומכות בעניין (כל מדפסות הזרקת הדיו החדשות וגם הלא כל כך חדשות יודעות לעשות את זה - צריך להגיד להם שמשתמשים בנייר כזה במאפייני ההדפסה, הנייר נקרא Iron-on)
3) מגהצים על החולצה בחום בינוני. מומלץ לשים נייר פרגמנט על נייר ההדפסה ולגהץ מעליו (במקרה כזה יש לבחור בחום מגהץ גבוה - בגלל השכבה הנוספת)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Guyk » 13 מרץ 2003, 18:41

בקשר לרכישה מרוכזת של חולצות כאלו מיצרן כלשהו, ישנם מספר יצרנים שעושים דברים כאלו. בד"כ הם מדפיסים חולצות,תיקים, כובעים עבור כל מיני יחידות צבאיות וקורסים (קורס קצינים למשל)

הם לא מקבלים הזמנות מתחת לכמות מסוימת כך שכדאי להתארגן ולראות כמה אנשים רוצים - ככל שיש יותר, המחיר יורד.
כמו כן, הם לא מתעסקים עם הדפסות שונות על כל חולצה, זה מייקר את תהליך הייצור מאוד עקב הצורך לעדכן את הגלופה עבור כל הדפסה.

יש לי טלפון של חברה אחת כזו בשם GMS.
אני מוכן להרים את הכפפה ולארגן משהו כזה, אבל אני צריך לראות אם יש בכלל היענות לנושא. מי שמעוניין שישלח לי מסר אישי.
אני אברר מה כמות המינימום להזמנה ומה פחות או יותר העלות לכל סוג של חולצה ואחזור אליכם. אם נרצה ללכת על זה נראה איך לארגן את ההזמנה.

בכל מקרה צריך לחשוב על הלוגו והתמונה שנרצה לשים על החולצה (אולי הסמל של הסליק בתוספת הסיסמא - "חברה חמושה היא חברה מנומסת"). בנקודה הזו אני פונה לחברי הסליק בינינו שהתברכו בכישרון גרפי: תתחילו לחשוב על רעיונות ואלי גם כמה סקיצות ראשוניות שיהיה לנו על בסיס מה להחליט.
נראה לי שהכי כדאי יהיה להחליט על העיצוב הסופי ולארגן את רשימת המזמינים + איסוף כספים במפגש הבא (משיהו יודע מתי בערך הוא יתקיים), עד אז אני כבר אוכל לומר לכם מה העלויות של הנושא.
נשארת השאלה מי יאסוף ויחזיק את הכסף: אני חדש בפורום ואף אחד לא מכיר אותי כך שבטח לא תרצו להפקיד את כספכם אצלי. אולי מישהו מהמדריכים או מנהלי האתר - נועם? וובי?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי HKpro » 13 מרץ 2003, 20:19

גיא, מקובל עלי.
מחר אני סורק כמה סקיצות של אנימה לאיזה אתר, ככה שאני אוכל גם לצייר ולסרוק כמה סקיצות לחולצה של "הסליק".
רעיונות יתקבלו בברכה, ואני מתחיל כבר עכשיו לשרטט...

ואגב, אני מציע לא לשים שום תמונה של אקדח, לא גלוק ולא הקלר, ע"מ לא למנוע אלימות יתרה.
ואני מסכים שתרים את הכפפה רק אם יצורף הפרצוף שלי.... :lol:

יום טוב לכולם,
עומר.
נערך לאחרונה על ידי HKpro בתאריך 13 מרץ 2003, 20:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי נועם » 13 מרץ 2003, 20:23

חברי היקרים,
מנהל האתר, WEBART, כשמו כן הוא, אומן הגרפיקה והאינטרנט.
נושא החולצות מתבשל מזה זמן ובזמן הקרוב תהיה תשובה מסודרת, אני מציע לכולם להמתין ולקבל מוצר מושלם, כפי שהתחייבנו עם כרטיסי החבר, וגם עשינו.

תודה :)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי HKpro » 13 מרץ 2003, 20:51

אז רגע, סתם עשיתי סקיצות ?

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

תמונה

טוב, מחר אני אפרסם פה את הסקיצות של האנימה שציירתי, שתראו איזה אמן הפסדתם...
:twisted:
נערך לאחרונה על ידי HKpro בתאריך 13 מרץ 2003, 20:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי Guyk » 13 מרץ 2003, 20:53

אם מתוכננת הנפקה מסודרת של חולצות באמת שעדיף לחכות, סביר להניח שנוציא מחיר טוב יותר כך.

בכל אופן, עידכון קל בנוגע להדפסת דפים לגיהוץ על חולצות: (למי שעדיין מעוניין בנושא)
1) כמו שכבר אמרתי, ניתן לבצע את ההדפסה רק במדפסות שתומכות באופציה הזו. עד כמה שאני יודע מדובר רק במדפסות הזרקת דיו, במדפסות לייזר יש בעייה להדפיס דפים כאלו עקב החימום שמבוצע לדף כחלק מהליך ההדפסה.
הכי פשוט לבדוק אם המדפסת שלכם תומכת בנושא היא להיכנס למאפייני ההדפסה של המדפסת ובמקום שבוחרים סוג דף להזנה צריכה להיות אופציה לשימוש בדף כזה (נקרא Iron-on או משהו בסגנון)
2) בעת הוראה למדפסת להדפיס על דף מסוג זה היא בד"כ מבצעת אוטמטית היפוך מראה של התמונה ומדפיסה את התמונה ב "כתב מראה" (התמונה מתהפכת בחזרה בעת הגיהוץ). תשימו לב שבאמת זה מה שקורה במדפסת שלכם, חבל להסתובב עם חולצה שהכל בה כתוב בכתב מראה :D
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד