תגובות לאשכול: רישום משתמשים חדשים לפורום הסליק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ואם יורשה לי,
הסליק הינו אתר מכובד שחברים בו אנשים בוגרים בעלי תחומי עניין מגוונים ומשותפים.
לרובנו יש אינטרסים דומים ורצון לחלוק ולשתף ידע ביננו.
ניהול דיונים מעל גבי הפורום צריך להתנהל בהבנה, סובלנות, תרבות שיחה ובצורה בוגרת. אנה, מינעו מאיתנו להכנס לדיונים שאינם מכבדים את הכותבים בהם ומורידים אותנו לרמות נמוכות שלא מתאימות לקהילה שנבנית כאן כבר למעלה משנה.
הסליק קישר בין אנשים וייצר חברויות חדשות, תחומי עיניין, חשיפה לנושאים מגוונים וכמובן שיתף אותנו בהמון יידע. אנא שימרו על יחודיותו של האתר ככזה.
הסליק הינו אתר מכובד שחברים בו אנשים בוגרים בעלי תחומי עניין מגוונים ומשותפים.
לרובנו יש אינטרסים דומים ורצון לחלוק ולשתף ידע ביננו.
ניהול דיונים מעל גבי הפורום צריך להתנהל בהבנה, סובלנות, תרבות שיחה ובצורה בוגרת. אנה, מינעו מאיתנו להכנס לדיונים שאינם מכבדים את הכותבים בהם ומורידים אותנו לרמות נמוכות שלא מתאימות לקהילה שנבנית כאן כבר למעלה משנה.
הסליק קישר בין אנשים וייצר חברויות חדשות, תחומי עיניין, חשיפה לנושאים מגוונים וכמובן שיתף אותנו בהמון יידע. אנא שימרו על יחודיותו של האתר ככזה.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
Re: רישום משתמשים חדשים לפורום הסליק
Webart כתב:לצערי הרב, חלק מנרשמים אלה לא מסתפקים במשלוח הודעות הנוגדות את רוח הפורומים, אלא מגיעים לעיתים לאיומים הן על שלום האתר והן על שלום מנהליו.
אני איתך. יש פה קבוצה מספיק גדולה של חברים ש"הסליק" הוא ביתם השני. אם כולנו נשכיל להגן על הבית מפני פרובוקטורים ירווח לכולנו.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
גממממ... אני אישית פיספסתי את הסיבה לכל ה"בלאגן" אבל מניסיוני העשיר באינטרנט בכלל ובפורומים בפרט - ישנם אנשים הלא מסוגלים להבדיל בין מרחב ווירטואלי ל מציעות ולעיטים יורדים לפסים אישיים (וגוררים אחריהם אנשים נורמאליים) וכן לאיומים למינהם. ישנה רק דרך אחת לטיפול בבעיה - להעיף אותם לכל הרוחות, לפני שיגרמו נזק ממשי.
על כן, חזק ואמץ WEB.
על כן, חזק ואמץ WEB.
וובי צודק במאת האחוזים ואני מחזק את ידיך.זה האתר שלו, על חשבונו, כספו, זמנו.... יצירה שלו !
לכן גם הוא רשאי לקבוע את הכללים להשתתפות באתר.... מי שלא מוצא חן בעיניו רשאי לעזוב, מי שרוצה להשאר חייב לקבל את כללי האתר.
לכן גם הוא רשאי לקבוע את הכללים להשתתפות באתר.... מי שלא מוצא חן בעיניו רשאי לעזוב, מי שרוצה להשאר חייב לקבל את כללי האתר.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
trooperglock כתב:וובי צודק במאת האחוזים ואני מחזק את ידיך.זה האתר שלו, על חשבונו, כספו, זמנו.... יצירה שלו !
אני מבין שקראת את ההודעה, חשבת עליה, ישנת על זה, שוב הרהרת בעניין וכך כאשר הודעתו של Webart מרחפת מעליך ומלווה אותך בחיי היום יום תוך כדי שאת הופך בה מפעם לפעם הגעת למסקנה הנ"ל אחרי 8 חודשים...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
קולונל........
אני קורא את הודעותך ותגובותיך בפורום כמו את הודעותיהם ותגובותיהם של רבים וטובים אחרים אבל משלך מתמוגג במיוחד, אחת לאחת כולן צירוף נדיר של גאונות משלובת באבחנה חדה, אינטליגנציה מרקיעת שחקים, חדות לשון שאין שניה לה, מרגליות ומרגניות, פנינים אחת אחת ומצפה בתקווה שאולי, אולי בעתיד אזכה ולו בקצת מחוכמתך שאין שניה לה
אבל לא.... סתם חסרו לי שתי הודעות ל"סליקאי כסף" אז שרבטתי כמה מילים (דבר שהוד גאוניותך בודאי מעולם לא יעשה כמובן, שכל 2125 ההודעות שכתבת, כולן עד אחת דבר אלוקים חיים)

אני קורא את הודעותך ותגובותיך בפורום כמו את הודעותיהם ותגובותיהם של רבים וטובים אחרים אבל משלך מתמוגג במיוחד, אחת לאחת כולן צירוף נדיר של גאונות משלובת באבחנה חדה, אינטליגנציה מרקיעת שחקים, חדות לשון שאין שניה לה, מרגליות ומרגניות, פנינים אחת אחת ומצפה בתקווה שאולי, אולי בעתיד אזכה ולו בקצת מחוכמתך שאין שניה לה
אבל לא.... סתם חסרו לי שתי הודעות ל"סליקאי כסף" אז שרבטתי כמה מילים (דבר שהוד גאוניותך בודאי מעולם לא יעשה כמובן, שכל 2125 ההודעות שכתבת, כולן עד אחת דבר אלוקים חיים)
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד