רשיון פלסיק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רשיון פלסיק
הרשיון נייר לנשק התבלה מאוד מאז שאני נדרש להציגו אין ספור פעמים ביום.
האם ניתן להחליפו ברשיון פלסטיק, ואיך ?
האם ניתן להחליפו ברשיון פלסטיק, ואיך ?

- סליקאי ארד
החלפת הרשיון
שלום צחי !
אפשרות ראשונה - לצפות את הרשיון ב"טפט שקוף" שיגן עליו.
אפשרות שנייה - תוכל לגשת למשרד הפנים באיזור מגורייך ולבקש להחליף את הרשיון הבלוי, תמורת "עמלה" למדינת ישראל. (משהו סביב 45 ש"ח.)
בהצלחה,
נועם.
אפשרות ראשונה - לצפות את הרשיון ב"טפט שקוף" שיגן עליו.
אפשרות שנייה - תוכל לגשת למשרד הפנים באיזור מגורייך ולבקש להחליף את הרשיון הבלוי, תמורת "עמלה" למדינת ישראל. (משהו סביב 45 ש"ח.)
בהצלחה,
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אוקיי, לאור הביקוש
חברים הנה הצעה שכבר כתבתי אותה כאן באחד האשכולות.
קחו את הרשיון הקיים, צלמו אותו במכונת צילום ציבעונית, ובאותה הזדמנות הקטינו את הצילום לגודל כרטיס אשראי (זה אפשרי), אח"כ צפו את התעודה בניילון קשיח , ויש לכם תעודה שנשמרת היטב ולא מתבלה וניתן להוציאה מהארנק אלפי פעמים וללא התבלות הרשיון.
חשוב: עם התעודה המוקטנת יש להחזיק באופן קבוע בארנק גם את התעודה המקורית כך שאם יבקשו מכם באיזה שהוא מקום את התעודה המקורית, תמיד תוכלו להציגה (ומנסיון לא יבקשו).
אני יודע שיהיו כמה שיזעקו "מזוייף" או "לא חוקי". א. ידידי זה חוקי כל זמן שזה צמוד לתעודה המקורית, ב. אם למ.הפנים לא איכפת מכספי ציבור על תשלום לכפל רשיון, אז לכיס האזרח כן אכפת. ג. לצערי למדינת ישראל לא איכפת מהרבה דברים שקשורים לכספי האזרח או לחוקיה ולכן המדינה ניראת כמו שהיא ניראת (ואני אומר את זה עם הרבה כאב, ואני מנסה באופן אישי לעשות משהו לתיקון המעוות ולכן אני חבר פעיל "בתנועה לאיכות השלטון").
לכל מי שמעוניין לראות איך ניראת התעודה המוקטנת, יוכל לראותה במפגש הקרוב.
יום נעים לכולם

חברים הנה הצעה שכבר כתבתי אותה כאן באחד האשכולות.
קחו את הרשיון הקיים, צלמו אותו במכונת צילום ציבעונית, ובאותה הזדמנות הקטינו את הצילום לגודל כרטיס אשראי (זה אפשרי), אח"כ צפו את התעודה בניילון קשיח , ויש לכם תעודה שנשמרת היטב ולא מתבלה וניתן להוציאה מהארנק אלפי פעמים וללא התבלות הרשיון.
חשוב: עם התעודה המוקטנת יש להחזיק באופן קבוע בארנק גם את התעודה המקורית כך שאם יבקשו מכם באיזה שהוא מקום את התעודה המקורית, תמיד תוכלו להציגה (ומנסיון לא יבקשו).
אני יודע שיהיו כמה שיזעקו "מזוייף" או "לא חוקי". א. ידידי זה חוקי כל זמן שזה צמוד לתעודה המקורית, ב. אם למ.הפנים לא איכפת מכספי ציבור על תשלום לכפל רשיון, אז לכיס האזרח כן אכפת. ג. לצערי למדינת ישראל לא איכפת מהרבה דברים שקשורים לכספי האזרח או לחוקיה ולכן המדינה ניראת כמו שהיא ניראת (ואני אומר את זה עם הרבה כאב, ואני מנסה באופן אישי לעשות משהו לתיקון המעוות ולכן אני חבר פעיל "בתנועה לאיכות השלטון").
לכל מי שמעוניין לראות איך ניראת התעודה המוקטנת, יוכל לראותה במפגש הקרוב.
יום נעים לכולם
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
רישיון מפלסטיק
בערך כחודש לטחר חידוש רישיון הנייר הגיעה פתאום הבייתה רישיון מפלסטיק בדואר.
רישיון פלסטיק
אני כבר מעל שנה נושא בארנק את הרשיון המוקטן מצופה בפלסטיק כמו כרטיס אשראי רק שהשיכלול הוא בזה שהוספתי מהצד השני סריקה של התעודת זהות עם תמונה ועד היום בכל מקום שביקשו ממני להציג את הרשיון כולל מוסדות ממשלתיים ובית משפט הצגתי את התעודה המשולבת הזו והתגובה היתה הפתעה אבל התקבל בחיוך וגם כל הכבוד על הרעיון . כך שלדעתי אין שום סיבה לא לעשות את זה עצמאי (בעיקר כשיש לנו רשיון בר תוקף) וניתן להשיג בכל מקום כמו מועדוני ספורט למינהם שמכינים תעודות למינויים שלהם את הפלסטיק לציפוי או לרכוש טפט פלסטי שקוף ולבצע לבד את הציפוי.
לכל כדור יש כתובת ......
אני רק הדוור!!!!!!!!!
אני רק הדוור!!!!!!!!!
רשיון פלסטי
לפני כחודש פניתי למשרד הפנים והיום קיבלתי תשובה כדלקמן
בוקר טוב.
ראשית אני מתנצלת על האיחור במתן התשובה אתך הסליחה.
כל מחזיקי רשיון לנשק בתוקף אמורים עד חודש מרץ הקרוב לקבל כרטיס מגנטי.
בכבוד רב,
מירב זאווי
6294809-02
נמתין ונראה מה יהיה.
בוקר טוב.
ראשית אני מתנצלת על האיחור במתן התשובה אתך הסליחה.
כל מחזיקי רשיון לנשק בתוקף אמורים עד חודש מרץ הקרוב לקבל כרטיס מגנטי.
בכבוד רב,
מירב זאווי
6294809-02
נמתין ונראה מה יהיה.
רשיון פלסטיק
גם אני קיבלתי (להפתעתי!) רשיון פלסטיק ללא שביקשתי וללא כל תשלום.
רק חבל שעושים אותו ללא תמונה, מה שמחייב להוציא עוד תעודה.
בתור התחלה זה לא רע ואם ימשיכו כך בוודאי ישתפרו במשך הזמן.
רק חבל שעושים אותו ללא תמונה, מה שמחייב להוציא עוד תעודה.
בתור התחלה זה לא רע ואם ימשיכו כך בוודאי ישתפרו במשך הזמן.
- סליקאי זהב
אני שיניתי מספר פרטים בתעודת הזהות שלי, ופניתי למשרד הפנים ביום חמישי זה על מנת לשנות את הפרטים גם ברשיון של האקדח.
ברשיון הישן הופיעה בסעיף תבחין שורה ריקה, ועילה: הגנה עצמית
את הרשיון קבלתי לפני 96.
בחידוק, הפקידה לקחה לי את הרשיון + הספח של האימון בירי שעשיתי עם החידוש, והביאה לי רשיון זמני ובוא התבחין הוא מלפני 96, וסוג הרשיון לנשיא, במקום הגנה עצמית כמו שהיה ????
מה זה ??? האם משנים את כל הרשיונות להגנה עצמית לנשיאה ?? מה המשמעות אם בכלל, או שזה רק שינוי שם לצרכי אחידות ???
בנוסף, שלמתי 25 ש"ח והיא אמרה שתוך שלושה חודשים יגיע רשיון מפלסטיק בדואר...
ברשיון הישן הופיעה בסעיף תבחין שורה ריקה, ועילה: הגנה עצמית
את הרשיון קבלתי לפני 96.
בחידוק, הפקידה לקחה לי את הרשיון + הספח של האימון בירי שעשיתי עם החידוש, והביאה לי רשיון זמני ובוא התבחין הוא מלפני 96, וסוג הרשיון לנשיא, במקום הגנה עצמית כמו שהיה ????
מה זה ??? האם משנים את כל הרשיונות להגנה עצמית לנשיאה ?? מה המשמעות אם בכלל, או שזה רק שינוי שם לצרכי אחידות ???
בנוסף, שלמתי 25 ש"ח והיא אמרה שתוך שלושה חודשים יגיע רשיון מפלסטיק בדואר...
ולחשוב שאחרי כל שיחות הטלפון שלי למ.הפנים בי-ם זה מה שיצא? מאכזב.
רשיון עם תמונה , כניראה שזה יקח להם עוד כמה שנים.
הטמטום פשוט חוגג שם.
מה, לא יכלו לקחת תמונה מהמחשב של מ.התחבורה? לא יכלו לפחות לבקש מבעל הרשיון תמונה עדכנית כמו שמבקשים לדרכון?
כמו שהחבר'ה אומרים "לך דבר אל הלמפה".
מתי, מתי יהיה לנו משרד ממשלתי אחד שישקיע קצת בציבור כמו שהציבור משקיע (ושוקע) במשרדים האלה.
ועכשיו לך תצביע שוב לכל אוכלי החינם האלה, ושוב על חשבוננו.
כניראה שגם נושא הרשיון עם תמונה צריך לעבור דרך מכתב מעו"ד למ.הפנים
שבת שלום לכם
רשיון עם תמונה , כניראה שזה יקח להם עוד כמה שנים.
הטמטום פשוט חוגג שם.
מה, לא יכלו לקחת תמונה מהמחשב של מ.התחבורה? לא יכלו לפחות לבקש מבעל הרשיון תמונה עדכנית כמו שמבקשים לדרכון?
כמו שהחבר'ה אומרים "לך דבר אל הלמפה".

מתי, מתי יהיה לנו משרד ממשלתי אחד שישקיע קצת בציבור כמו שהציבור משקיע (ושוקע) במשרדים האלה.
ועכשיו לך תצביע שוב לכל אוכלי החינם האלה, ושוב על חשבוננו.
כניראה שגם נושא הרשיון עם תמונה צריך לעבור דרך מכתב מעו"ד למ.הפנים
שבת שלום לכם
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
דניאל, יש מספר נושאים שמצליחים להרגיז אותי, שלא לומר להרתיח בהקשר של מדיניות משרד הפנים, לא אחת נתקלים הפונים לשירותיהם באטימות ובחוסר הגיון או במדיניות לא סבירה.
לעיתים נראים ניצנים של התקדמות ולעיתים צעדים אחורה, שימוש בשפה מעליבה לא תיקח אותנו לשום מקום ובוודאי שלא תתרום ליצירת יחסים חיוביים עם הרשויות, ניתן ורצוי לבקר את המדיניות באם היא פוגעת בנו ואף לנסות לפעול על מנת לשנותה במאקרו ובמיקרו כאחד, אולם התבטאויות מעליבות לא יועילו לנו ורק יגרמו לנסיגה אחורה.
אני יכול לומר בוודאות שבמספר מקרים נתקלתי ביחס הוגן, מועיל וענייני מצד נציגי משרד הפנים, שער בנפשך את תגובתם של אלה ואת הרגשתם, האם לא היית כועס במקומם של אלה? האם אין בביקורת כגון " הטמטום פשוט חוגג שם " משום לרפות את ידיהם של אלה העמלים לסייע בידינו ?!
אנא, בקר את המדיניות ואת העוולות אשר נעשות (ואינני טומן ראשי בחול - אני נתקל השכם וערב בכאלה) אך בבקשה אל תכלול את כולם במשפט כזה.
לעיתים נראים ניצנים של התקדמות ולעיתים צעדים אחורה, שימוש בשפה מעליבה לא תיקח אותנו לשום מקום ובוודאי שלא תתרום ליצירת יחסים חיוביים עם הרשויות, ניתן ורצוי לבקר את המדיניות באם היא פוגעת בנו ואף לנסות לפעול על מנת לשנותה במאקרו ובמיקרו כאחד, אולם התבטאויות מעליבות לא יועילו לנו ורק יגרמו לנסיגה אחורה.
אני יכול לומר בוודאות שבמספר מקרים נתקלתי ביחס הוגן, מועיל וענייני מצד נציגי משרד הפנים, שער בנפשך את תגובתם של אלה ואת הרגשתם, האם לא היית כועס במקומם של אלה? האם אין בביקורת כגון " הטמטום פשוט חוגג שם " משום לרפות את ידיהם של אלה העמלים לסייע בידינו ?!
אנא, בקר את המדיניות ואת העוולות אשר נעשות (ואינני טומן ראשי בחול - אני נתקל השכם וערב בכאלה) אך בבקשה אל תכלול את כולם במשפט כזה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד