תעודות הסליק - עדכון חשוב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תעודות הסליק - עדכון חשוב
לצערי, לאחר שהבנתי כי אינני מסוגל להתמודד טכנית עם נושא תעודות החבר, במיוחד לאור רמת הרישום הנמוכה והצורך להתמודד עם הזמנת תעודות בודדות ולא עם הנפקה חד-שנתית, החלטתי (פה אחד) להשהות את נושא תעודות החבר לתקופה לא מוגדרת, עד למציאת פתרון מספק, אם יהיה כזה ואם בכלל.
אציין כי ישנם כארבעה-חמישה חברים הממתינים לסבב התעודות הנוכחי, אבקשם לפנות אלי בפרטי כדי לתאם החזר תשלום, בכל מקרה, נרשמים אשר עדיין לא קיבלו את תעודתם ושילמו עבורה בהמחאה, אציין כי ההמחאה לא הופקדה בבנק.
אני סמוך ובטוח כי למרות קטיעתו של עורק החיים הפיננסי של האתר, ימצאו הכוכבים שכדרכם, מנצנצים לעיתים ומאירים את דרכנו (תודה להם על עזרתם החמה, והמבין יבין).
אציין כי ישנם כארבעה-חמישה חברים הממתינים לסבב התעודות הנוכחי, אבקשם לפנות אלי בפרטי כדי לתאם החזר תשלום, בכל מקרה, נרשמים אשר עדיין לא קיבלו את תעודתם ושילמו עבורה בהמחאה, אציין כי ההמחאה לא הופקדה בבנק.
אני סמוך ובטוח כי למרות קטיעתו של עורק החיים הפיננסי של האתר, ימצאו הכוכבים שכדרכם, מנצנצים לעיתים ומאירים את דרכנו (תודה להם על עזרתם החמה, והמבין יבין).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
כנ"ל
שלום דביר,
כמו cybrosh, מוכן לתת את חלקי לאחזקת והחזקת האתר...
פנה לפרטי, בבקשה, או לנייד: 054-2266402
חיים זאבי
כמו cybrosh, מוכן לתת את חלקי לאחזקת והחזקת האתר...
פנה לפרטי, בבקשה, או לנייד: 054-2266402
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

לדביר - "אחזקת האתר"
לדביר שלום ויום טוב.
לפני כשנה בדיוק עלה נושא התעודות ואחזקת האתר פה בפורום.
בעקבות אותו דיון שלחתי לך מכתב ובו כמה עצות ...
אחת העצות היתה ציטוט של איתמר מאותו אשכול...
בהמשך המכתב כתבתי.....
בגלל שאתה כנראה לא תעשה זאת לעולם אני אגיד את מה שהיה צריך לומר מזמן:
"לשם תמיכה באתר שלרובנו הוא "בית שני" דרוש תמיכה חומרית את ה"תמיכה" יש לשלוח ל...
לסליק, ת.ד. 150, פתח-תקוה, מיקוד 49101.
לכל מי שמאמת אכפת לו...דביר לא ישלח לכם הודעה בפרטי או יתקשר אליכם ... קצת כבוד ...
כתובת יש...
כמה עולה כוכב בימינו?... כמה שבא לך.(רמז-תעודת סליק עולה 50 ש"ח)
בכבוד רב
ARGRA11
הכוכבים בדרך...
לפני כשנה בדיוק עלה נושא התעודות ואחזקת האתר פה בפורום.
בעקבות אותו דיון שלחתי לך מכתב ובו כמה עצות ...
אחת העצות היתה ציטוט של איתמר מאותו אשכול...
"אז מדוע לא לוותר על התעודות האלה ופעם בשנה לעשות מבצע של FUND RAISING לטובת האתר - כל אחד ישים כמה שהוא יכול...שים הודעה דביקה של כתובת לאן לשלוח את הכסף..."
בהמשך המכתב כתבתי.....
"יש כמה אתרים חינמיים לחלוטין שמהם אני זקוק למידע מידי פעם ,אמנם לעיתים רחוקות אבל צריך ,אתרים אלו ,האינטרס שלי הוא ,שיישארו ב"אוויר".
באתרים אלו יש הודעות בנוסח ..."אם ברצונך לתמוך באתר אנא שלם כמה שאתה יכול/רוצה ל...."
לדעתי חובה ( (= : ) עליך לתת באתר את האפשרות הנ"ל.
כמוכן , אולי עליך לשקול אפשרות של מתן אפשרות למתן תרומה ע"י אפשרות מסלקה של כרטיסי אשראי דרך האתר ישירות לחשבון הבנק."
בגלל שאתה כנראה לא תעשה זאת לעולם אני אגיד את מה שהיה צריך לומר מזמן:
"לשם תמיכה באתר שלרובנו הוא "בית שני" דרוש תמיכה חומרית את ה"תמיכה" יש לשלוח ל...
לסליק, ת.ד. 150, פתח-תקוה, מיקוד 49101.
לכל מי שמאמת אכפת לו...דביר לא ישלח לכם הודעה בפרטי או יתקשר אליכם ... קצת כבוד ...
כתובת יש...
כמה עולה כוכב בימינו?... כמה שבא לך.(רמז-תעודת סליק עולה 50 ש"ח)
בכבוד רב
ARGRA11
הכוכבים בדרך...
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
- תרמתי למען הסליק

חשבתי, חשבתי וחשבתי.
חבל אם לא יהיו עןד תאודות "הסליק" שכן הן נתנו כמה הטבות נחמדות מאוד. אחת מהן הייתה כניסה לכמה מהמטווחים בחינם וגם ההנחות היו שימושיות.
אולי אפשר לחשוב על מועדון חברים בלי תאודות, משהו כמו "פעם בחודש תשלך לכל המטווחים הנותנים הנחה לחברי הסליק, רשימת חברים מעודקנת, באי-מילל בפורמט EXCELL" וכך הם ידוע לתת את היחס המיוחד ואילו אתה דביר לא תצטרך להתעסק עם הזמנת תעודות וכו'. וכמובן אפשר להפוך את דמי החבר לחד שנתיים ובכך להעלות את ההכנסה של האתר.
סתם מחשבה.
חבל אם לא יהיו עןד תאודות "הסליק" שכן הן נתנו כמה הטבות נחמדות מאוד. אחת מהן הייתה כניסה לכמה מהמטווחים בחינם וגם ההנחות היו שימושיות.
אולי אפשר לחשוב על מועדון חברים בלי תאודות, משהו כמו "פעם בחודש תשלך לכל המטווחים הנותנים הנחה לחברי הסליק, רשימת חברים מעודקנת, באי-מילל בפורמט EXCELL" וכך הם ידוע לתת את היחס המיוחד ואילו אתה דביר לא תצטרך להתעסק עם הזמנת תעודות וכו'. וכמובן אפשר להפוך את דמי החבר לחד שנתיים ובכך להעלות את ההכנסה של האתר.
סתם מחשבה.
אני מניח שאותם הצדיקים המעניקים כניסה חינם למטווח ימשיכו לתת את ההטבה לנושאי תעודות הסליק (כמובן שאני עדיין צריך לבדוק את העניין), גם אם אינן בתוקף כרגע.
ולגבי הרשימות, מה יהיה הקריטריון להכנס לרשימות האלו?
אנא הבינו, אני לא מנסה "לייצר הכנסות" עבור הסליק, בשום פנים ואופן לא, ולכן אינני פוצח במסעות גיוס נרחבים וכדומה, הסכומים הינם עבור החזקת האתר באויר ותו לא.
אנא הבינו, אני לא מנסה "לייצר הכנסות" עבור הסליק, בשום פנים ואופן לא, ולכן אינני פוצח במסעות גיוס נרחבים וכדומה, הסכומים הינם עבור החזקת האתר באויר ותו לא.
Webart - דביר, מייסד הסליק
דביר,
מטווח נירים מעניק כניסה חינם בהצגת תעודת חבר הסליק , בכפוך לרכישת תחמושת במקום.
נעם.
מטווח נירים מעניק כניסה חינם בהצגת תעודת חבר הסליק , בכפוך לרכישת תחמושת במקום.
נעם.
נערך לאחרונה על ידי נועם בתאריך 21 אוגוסט 2007, 18:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אולי נארגן תחרות (ירי מעשי מבחינתי או כל ענף אחר שתרצו) שכל הכנסותיה ילכו לטובת אחזקת האתר? בעלות לא גדולה בהרבה מתעודת הסליק אפשר לגבות את עלות התחרות למשתתף, וככה גם נתרום לקהילה הזו וגם זו תהיה הזדמנות למפגש חברתי וגיבוש.
אני מניח שיש מספיק חברים יקרים שישמחו לתרום מזמנם מרצם או מטווחם לטובת העניין כך שמתוך סכום ההשתתפות יישאר חלק הארי שילך לטובת אחזקת האתר.
אני אשמח לתרום כל מה שביכולתי לעניין.
אני מניח שיש מספיק חברים יקרים שישמחו לתרום מזמנם מרצם או מטווחם לטובת העניין כך שמתוך סכום ההשתתפות יישאר חלק הארי שילך לטובת אחזקת האתר.
Webart כתב:אני מניח שאותם הצדיקים המעניקים כניסה חינם למטווח ימשיכו לתת את ההטבה לנושאי תעודות הסליק (כמובן שאני עדיין צריך לבדוק את העניין), גם אם אינן בתוקף כרגע.
תנאי ההמצאות ברשימה הוא תשלום דמי חבר.
כשאמרתי הכנסה התקוונתי בדיוק למה שאמרת.
pildus2 כתב:אולי נארגן תחרות (ירי מעשי מבחינתי או כל ענף אחר שתרצו) שכל הכנסותיה ילכו לטובת אחזקת האתר? בעלות לא גדולה בהרבה מתעודת הסליק אפשר לגבות את עלות התחרות למשתתף, וככה גם נתרום לקהילה הזו וגם זו תהיה הזדמנות למפגש חברתי וגיבוש.

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
כפפה..
נועם,
כולם מרימים אותה כפפה, או יש כמה כפפות (ריתוך, גינון, בנין,שטיפת-כלים, רפת ועוד ועוד)?
חיים זאבי
נ.ב.
אני מצדיע לרעיון.. שווה הרבה אלפי-מילים
כולם מרימים אותה כפפה, או יש כמה כפפות (ריתוך, גינון, בנין,שטיפת-כלים, רפת ועוד ועוד)?
חיים זאבי
נ.ב.
אני מצדיע לרעיון.. שווה הרבה אלפי-מילים
- תרמתי למען הסליק

Re: לדביר - "אחזקת האתר"
argra11 כתב: ת.ד. 150, פתח-תקוה, מיקוד 49101
דביר , האם זו הכתובת הנכונה ?
A friend in need - is a friend indeed
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד