HY SHOOTERS,באיזה אקדח הייתם בוחרים בתור כליBACKUP??
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
HY SHOOTERS,באיזה אקדח הייתם בוחרים בתור כליBACKUP??

when the cannons talk-muses walk
תלוי בכלי שמגבים...
הבחירה שלי תלויה בכלי הראשוני שברצוני לגבות:
מס. כלי ראשוני - כלי גיבוי
1 תומ"ת 155 מ"מ - גלילון
2. בט"שית - m4
3. רובה/מקלעון/מרנ"ט - גלוק 17
4. אקדח - גלוק 26
מס. כלי ראשוני - כלי גיבוי
1 תומ"ת 155 מ"מ - גלילון
2. בט"שית - m4
3. רובה/מקלעון/מרנ"ט - גלוק 17
4. אקדח - גלוק 26
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אולי כדאי קודם להבין מה הדרישות מאקדח גיבוי ורק אז לחשוב לכיון דגם זה או אחר
לדעתי צריך שיהיו התכונות הבאות:
1. קטן ובעל יכול הסלקה גבוהה
2.קוטר\תחמושת שפגיעתה רעה
3. מוכן תמיד לירי מהיר ובעל אמינות גבוהה במיוחד
גלוק 26 הוא בחירה טובה (במיוחד עם אתה נושא גלוק 9ממ אחר) במצב 1
אקדח תופי עם קנה 2" הוא גם בחירה מצויינת - זולים מאד בארץ בימים אלו
בול ULTRA X או COLT OFFICERS - מצב 1
אין לראות בכתוב מעלה המלצה לשאת אקדח כל שהוא במצב 1 !!!
לדעתי צריך שיהיו התכונות הבאות:
1. קטן ובעל יכול הסלקה גבוהה
2.קוטר\תחמושת שפגיעתה רעה
3. מוכן תמיד לירי מהיר ובעל אמינות גבוהה במיוחד
גלוק 26 הוא בחירה טובה (במיוחד עם אתה נושא גלוק 9ממ אחר) במצב 1
אקדח תופי עם קנה 2" הוא גם בחירה מצויינת - זולים מאד בארץ בימים אלו
בול ULTRA X או COLT OFFICERS - מצב 1
אין לראות בכתוב מעלה המלצה לשאת אקדח כל שהוא במצב 1 !!!
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
שלום ידידי
נעשה את זה קצר .
בארצנו הקטנטונת אין כל צורך באקדח גיבוי ,כי לא מנהלים עם האקדח
העיקרי מלחמות.
נעשה את זה קצר .
בארצנו הקטנטונת אין כל צורך באקדח גיבוי ,כי לא מנהלים עם האקדח
העיקרי מלחמות.
נערך לאחרונה על ידי doron-30 בתאריך 10 ינואר 2003, 21:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
דורון ידידי
קוראי הפורום עוד יחשבו שאתה רציני לגבי תפקידו של אקדח הגיבוי...
בכל מקרה הוא נועד לאותה מטרה שלה נועד הגיבוי שיש לכולנו (אני מאד מקווה
) לדיסק הקשיח במחשב
במידה ויש תקלה, חטיפה או אי יכולת כל שהיא להשתמש באקדח הראשי - עוברים לגיבוי. זה לא קשור בכלל למלחמות ולא למקומות הצורך לכך עלול להתעורר גם כאן.
קוראי הפורום עוד יחשבו שאתה רציני לגבי תפקידו של אקדח הגיבוי...
בכל מקרה הוא נועד לאותה מטרה שלה נועד הגיבוי שיש לכולנו (אני מאד מקווה

במידה ויש תקלה, חטיפה או אי יכולת כל שהיא להשתמש באקדח הראשי - עוברים לגיבוי. זה לא קשור בכלל למלחמות ולא למקומות הצורך לכך עלול להתעורר גם כאן.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מאחר והחוק לא מאפשר לרוב רובם של נושאי הנשק להחזיק 2 אקדחים, ומאחר ומחירם בשמיים ממילא, אני מחזיק נשק גיבוי שהוא נשק קר - סכין.
דרך אגב, מי שרוצה להחזיק נשק קר ועדיין להרגיש חם יכול לקנות סכינים עם מותגי חברות הנשק המובילות - ברטה, וולטר, HK (כן גם הם, בשיתוף עם בוקר), קולט ועוד.
דרך אגב, מי שרוצה להחזיק נשק קר ועדיין להרגיש חם יכול לקנות סכינים עם מותגי חברות הנשק המובילות - ברטה, וולטר, HK (כן גם הם, בשיתוף עם בוקר), קולט ועוד.
גלוק, זה כל הטריק - גלוק, זה כל הגליק
לדעתי הקריטריון העיקרי לבחירת אדח גבוי צריך להיות נוחות הסלקה ומשקל נמוך.
בעדיפות שניה - מומלץ אקדח שיהיה דומה ככל האפשר לאקדח הראשי (אם יש לך גלוק - לך על גלוק 26 או 28 (9 קצר). יש לך בול? לך על הדגם הרומפקטי. יש לך יריחו? לך על יריחו בייבי, וכד'. אישית אני לא הולך עם בקאפ, אבל הייתי שוקל 9 קומפקטי - קולט מוסטנג או דומה.
לגבי השאלה האם היה מצב בו נעשה שימוש בבקאפ - אני לא מכיר כזה, אני כן מכיר מצבים בהם אקדחים חדלו לעבוד לפתע, ובקאפ היה עוזר מאד...
יש מגבלה עיקרית אחת: יש יחסית מעט אנשים עם רשיון ליותר מאקדח אחד, וכמעט בלתי אפשרי להוציא כזה כיום.
בעדיפות שניה - מומלץ אקדח שיהיה דומה ככל האפשר לאקדח הראשי (אם יש לך גלוק - לך על גלוק 26 או 28 (9 קצר). יש לך בול? לך על הדגם הרומפקטי. יש לך יריחו? לך על יריחו בייבי, וכד'. אישית אני לא הולך עם בקאפ, אבל הייתי שוקל 9 קומפקטי - קולט מוסטנג או דומה.
לגבי השאלה האם היה מצב בו נעשה שימוש בבקאפ - אני לא מכיר כזה, אני כן מכיר מצבים בהם אקדחים חדלו לעבוד לפתע, ובקאפ היה עוזר מאד...
יש מגבלה עיקרית אחת: יש יחסית מעט אנשים עם רשיון ליותר מאקדח אחד, וכמעט בלתי אפשרי להוציא כזה כיום.
I think, therefore I am. I think
trail ידידי, כמה דברים,
גם אני מסתובב עם ספידרקו אנדורה בנוסף לגלוק אך כלי הגבוי שלי הוא גז מדמיע.
סכין למי שלא מיומן בשימוש בו ולא מוכן נפשית לקרבות סכינים שהם דבר מלוכלך מאד לא מומךץ אפילו לשלוף את הסכין כיוון שזו תהפוך בידיו לחיסרון ואולי אף תופנה נגדו.
לגבי hk ראיתי סכינים שלהם, לא מרשימים במיוחד (עכשיו אני אזכה לעליהום מכל ההקלריה)
אקדח גיבוי ? נו באמת , יש ספק ? גלוק 26 כמובן שהיתרון הוא שתחמושת של הראשוני מתאימה למשני.
אם הייתי הולך איתו ? לפעמים, תמיד יש מקום לשיקול דעת ולבחינת המצב.
לגבי שימושו כנשק להשתלה ... לא חבל על הגלוק ?!
גם אני מסתובב עם ספידרקו אנדורה בנוסף לגלוק אך כלי הגבוי שלי הוא גז מדמיע.
סכין למי שלא מיומן בשימוש בו ולא מוכן נפשית לקרבות סכינים שהם דבר מלוכלך מאד לא מומךץ אפילו לשלוף את הסכין כיוון שזו תהפוך בידיו לחיסרון ואולי אף תופנה נגדו.
לגבי hk ראיתי סכינים שלהם, לא מרשימים במיוחד (עכשיו אני אזכה לעליהום מכל ההקלריה)
אקדח גיבוי ? נו באמת , יש ספק ? גלוק 26 כמובן שהיתרון הוא שתחמושת של הראשוני מתאימה למשני.
אם הייתי הולך איתו ? לפעמים, תמיד יש מקום לשיקול דעת ולבחינת המצב.
לגבי שימושו כנשק להשתלה ... לא חבל על הגלוק ?!

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
Colonel, הקלר מייצרים מוצרים מעולים !! הסכינים של HK ידועים כסכיני הלחימה הטובים בעולם !!! יש להם דגם מיוחד עם בוכנת גזים שמונעת רתיעה של הסכין בזמן..... האחיזה בסכין... מס' הכדורים בסכין מאפשר.... אופססס..... אשכול לא נכון....
האמת שראיתי את סכיני HK ולא ממש התרשמתי, אבל מצד שני קצת קשה לבחון סכין על המסך
אצל מאיר רוט ראיתי סכין מפחידה באמת, מדהימה !!! תשאלו את WEBBY וגם עוד חבר בסליק (שאולי רוצה שנספר ואולי לא..) שקנה אותה אם אינני טועה.
אני מסתובב עם ה - P7 ושלוש מחסניות נוספות, ספיידרקו אנדורה, לדרמן בסיסי, מבט מפחיד בעיניים וחולצה עם כיתוב "מי שרוצה צרות שיתקרב"...

האמת שראיתי את סכיני HK ולא ממש התרשמתי, אבל מצד שני קצת קשה לבחון סכין על המסך

אצל מאיר רוט ראיתי סכין מפחידה באמת, מדהימה !!! תשאלו את WEBBY וגם עוד חבר בסליק (שאולי רוצה שנספר ואולי לא..) שקנה אותה אם אינני טועה.
אני מסתובב עם ה - P7 ושלוש מחסניות נוספות, ספיידרקו אנדורה, לדרמן בסיסי, מבט מפחיד בעיניים וחולצה עם כיתוב "מי שרוצה צרות שיתקרב"...

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
הנושא כלל אינו רלוונטי.
אקדח גיבוי לא מותר על פי חוק, ואני אפילו לא ממש מאמין שיש סוכני FBI או CIA או במשטרת NY שהולכים איתו (למעט ה"מורעלים" באמת).
אקדח גיבוי על האקדח הראשי ???
ביחידות מיוחדות נהוג להשתמש בנשק עיקרי + אקדח. לפעמים יש גם נשק משני אבל מעבר לזה... זה מוגזם.
מנסיון אישי, נשק אחד תקין, מספיק.
בו נחשוב רגע, נניח שיש לך נשק משני.. אתה באמת מתכוון ללכת איתו ?? ואם יש ארוע, אז מה ?? תשתמש בעקרי, ונניח שהוא לא מתפקד, אזי תעבור למשני.. בזבזת יותר מידי זמן, אתה מסכן את עצמך יותר מידי.
עדיף להעלם מהשטח (מחסה בטוח), לנסות ולתפעל את הכלי שאותו אתה מכיר הכי טוב, ואז לחזור ולסיים את הארוע.
אקדח גיבוי לא מותר על פי חוק, ואני אפילו לא ממש מאמין שיש סוכני FBI או CIA או במשטרת NY שהולכים איתו (למעט ה"מורעלים" באמת).
אקדח גיבוי על האקדח הראשי ???
ביחידות מיוחדות נהוג להשתמש בנשק עיקרי + אקדח. לפעמים יש גם נשק משני אבל מעבר לזה... זה מוגזם.
מנסיון אישי, נשק אחד תקין, מספיק.
בו נחשוב רגע, נניח שיש לך נשק משני.. אתה באמת מתכוון ללכת איתו ?? ואם יש ארוע, אז מה ?? תשתמש בעקרי, ונניח שהוא לא מתפקד, אזי תעבור למשני.. בזבזת יותר מידי זמן, אתה מסכן את עצמך יותר מידי.
עדיף להעלם מהשטח (מחסה בטוח), לנסות ולתפעל את הכלי שאותו אתה מכיר הכי טוב, ואז לחזור ולסיים את הארוע.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד