שימוש בנשק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שימוש בנשק?
שלום רב
האם חשבתם פעם על ארוע(חס ושלום) שפלוני חמוש יקלע בו וישלוף את נשקו וירה במחבל בשעה שיש הגעה של אנשי כוחות הבטחון ,מניין להם לזהות מי המחבל ומי אותו יהודי(טוב כמובן)
שיורה במחבל, ואם למזלו של אותו יהודי מראה מזרחי?
אגב אני בעל מראה מזרחי(מוצא הודי) שאני מעיד על עצמי שכל טיסה שלי לחו"ל אני לא עובר את החניה מבלי שעוצרים אותי בכל שלב עד להגעה בדיוטי פרי!
אכשיו ברור למה השאלה

האם חשבתם פעם על ארוע(חס ושלום) שפלוני חמוש יקלע בו וישלוף את נשקו וירה במחבל בשעה שיש הגעה של אנשי כוחות הבטחון ,מניין להם לזהות מי המחבל ומי אותו יהודי(טוב כמובן)
שיורה במחבל, ואם למזלו של אותו יהודי מראה מזרחי?
אגב אני בעל מראה מזרחי(מוצא הודי) שאני מעיד על עצמי שכל טיסה שלי לחו"ל אני לא עובר את החניה מבלי שעוצרים אותי בכל שלב עד להגעה בדיוטי פרי!
אכשיו ברור למה השאלה
- סליקאי ארד

מאבטחים
מאבטחים חייבים לשים כובע זיהוי כשמתפתח אירוע, כנ"ל המשטרה ושאר הכוחות המגיעים לשטח...
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף

Re: מאבטחים
daon כתב:מאבטחים חייבים לשים כובע זיהוי כשמתפתח אירוע, כנ"ל המשטרה ושאר הכוחות המגיעים לשטח...
כובע זיהוי ניתן לתפור בכל מתפרה ביתית ולרכוש בכל חנות לציוד מטיילים/חיילים. העניין עם כובע הזיהוי כבר איך לומר, "פאסה".. לכולם יש כובע ולכולם יש סימני זיהוי אחרים שהיו בלעדיים פעם ל"כוחותינו".
לא רואה סיבה להכנס לתו"לים של איך מזדהים באירוע כמאבטחים - השאלה נסבה על אזרחים.
להזכירכם : אירוע סי-פוד מרקט בתל אביב - השוטר נורה על ידי אדם שחשד בו כי הוא המחבל ... זאת בזמן שהמחבל והשוטר נאבקים זה בזה, היורה בלבל בין השוטר והמחבל.
אין תחליף להבנת הזירה - אם לא מבינים, לא יורים. בעייתי ? כן. פיתרון ? גם כן, בעייתי.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי זהב

Re: מאבטחים
נועם כתב:daon כתב:מאבטחים חייבים לשים כובע זיהוי כשמתפתח אירוע, כנ"ל המשטרה ושאר הכוחות המגיעים לשטח...
כובע זיהוי ניתן לתפור בכל מתפרה ביתית ולרכוש בכל חנות לציוד מטיילים/חיילים. העניין עם כובע הזיהוי כבר איך לומר, "פאסה".. לכולם יש כובע ולכולם יש סימני זיהוי אחרים שהיו בלעדיים פעם ל"כוחותינו".
לא רואה סיבה להכנס לתו"לים של איך מזדהים באירוע כמאבטחים - השאלה נסבה על אזרחים.
להזכירכם : אירוע סי-פוד מרקט בתל אביב - השוטר נורה על ידי אדם שחשד בו כי הוא המחבל ... זאת בזמן שהמחבל והשוטר נאבקים זה בזה, היורה בלבל בין השוטר והמחבל.
אין תחליף להבנת הזירה - אם לא מבינים, לא יורים. בעייתי ? כן. פיתרון ? גם כן, בעייתי.
להזכירך שבמבחן האדם הסביר היורה בשוטר קיבל את נשקו בחזרה.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
שימוש בנשק?
לא הבנתם את שאלתי
אני שואל מי ערב לכך ששוטר/איש בטחון לא יפגע באזרח תמים כאשר האזרח מחזיק אקדח בידו?
אני שואל מי ערב לכך ששוטר/איש בטחון לא יפגע באזרח תמים כאשר האזרח מחזיק אקדח בידו?
- סליקאי ארד

רוני
רוני,
אף אחד לא ערב לכך. ממש כך.
הדבר הכי טוב שאני יכול להמליץ לך, זה אחרי השימוש בנשק - החזר אותו בזהירות לנרתיק והסלק.
בארוע, יתכן ויגיעו מכל מיני כיוונים אנשי ביטחון, הבלבול יחגוג, ומספיק שמישהו יראה אדם רץ עם אקדח (אתה), ויחשוב אותו לחלק מהחגיגה.
בהצלחה.
אף אחד לא ערב לכך. ממש כך.
הדבר הכי טוב שאני יכול להמליץ לך, זה אחרי השימוש בנשק - החזר אותו בזהירות לנרתיק והסלק.
בארוע, יתכן ויגיעו מכל מיני כיוונים אנשי ביטחון, הבלבול יחגוג, ומספיק שמישהו יראה אדם רץ עם אקדח (אתה), ויחשוב אותו לחלק מהחגיגה.
בהצלחה.
- סליקאי כסף

Re: שימוש בנשק?
רוני בנימיני כתב:לא הבנתם את שאלתי
If you can't stand the heat - then stay away of the kitchen.....
אמר פה מישהו שהחיים זה לא פיקניק? על אחת כמה וכמה ארוע פח"ע.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

יש כמה מקומות שירו בך כמעט על בטוח, ואחד מהם זה נתב"ג, לא להתעסק איתם ולא לנסות להכניס נשק, גם אם קורה משהו אסור לך להשתמש בו כי ירו בך, אני מאמין בעוד כמה מקומות זה ככה, בטח גם בכנסת בירושלים ועוד כל מיני מקומות שאסור להכנס אם נשק.
לגבי הרחוב, אני מאמין שאף אחד פה לא מעוניין להסביר מה הם הנהלים של כוחות הביטחון מהסיבה הברורה, ביטחון שדה.
אגב, מה זאת אומר אירוע פח"ע ?
לגבי הרחוב, אני מאמין שאף אחד פה לא מעוניין להסביר מה הם הנהלים של כוחות הביטחון מהסיבה הברורה, ביטחון שדה.
אגב, מה זאת אומר אירוע פח"ע ?
shrek כתב:אגב, מה זאת אומר אירוע פח"ע ?
פעילות חבלנית עויינת..
ואף אחד לא מדבר על מקומות שמימלא הכניסה אליהם עם נשק אסורה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

12 הודעות