נשק המופקד במשטרה-מה היא הפרוצדורה להעברת בעלות?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נשק המופקד במשטרה-מה היא הפרוצדורה להעברת בעלות?
ב"ה
מצאתי מישהו שמעוניין למכור את אקדחו בשל רשיון שפגה עילתו (כבר לא מתגורר ביישוב זכאי), והאקדח מופקד בתחנת משטרה.
האם אני צריך רק לחתום על שטר מכר בין הצדדים,
(בשטר המכר של משרד הפנים רשום שצריך לצרף "הרשיון המקורי בתוקף וצילום הרשיון" ומכיוון שזו העילה להפקדה במשטרה אין רשיון מקורי בתוקף...)
לקבל את אישור משרד הפנים ו"למשוך" את הנשק מהתחנה וזהו, או שיש עוד איזה שהוא הליך/טופס נוסף/אחר שצריך לעבור? או למלא?
תודה....
שבת שלום!
אמיר
מצאתי מישהו שמעוניין למכור את אקדחו בשל רשיון שפגה עילתו (כבר לא מתגורר ביישוב זכאי), והאקדח מופקד בתחנת משטרה.
האם אני צריך רק לחתום על שטר מכר בין הצדדים,
(בשטר המכר של משרד הפנים רשום שצריך לצרף "הרשיון המקורי בתוקף וצילום הרשיון" ומכיוון שזו העילה להפקדה במשטרה אין רשיון מקורי בתוקף...)
לקבל את אישור משרד הפנים ו"למשוך" את הנשק מהתחנה וזהו, או שיש עוד איזה שהוא הליך/טופס נוסף/אחר שצריך לעבור? או למלא?
תודה....
שבת שלום!
אמיר
נשק מופקד
לפני הכל קח את פרטי הבחור והנשק, בדוק במשרד הפנים מתי הנשק הופקד
וכמה כסף יש לשלם בכדי לשחרר אותו.(סביר שהרישיון לא בתוקף)
אני אישית התרוצצתי ולבסוף התברר לי שלא משתלם כלכלית לשחרר
את הכלי עקב חוב גבוה למשרד הפנים(900 ש"ח).
בדר"כ נשק מופקד במשטרה לאחר שהרישיון פג תוקף , כך שמצטבר חוב
שלפעמים מערער את כדאיות הקנייה.
אסף
וכמה כסף יש לשלם בכדי לשחרר אותו.(סביר שהרישיון לא בתוקף)
אני אישית התרוצצתי ולבסוף התברר לי שלא משתלם כלכלית לשחרר
את הכלי עקב חוב גבוה למשרד הפנים(900 ש"ח).
בדר"כ נשק מופקד במשטרה לאחר שהרישיון פג תוקף , כך שמצטבר חוב
שלפעמים מערער את כדאיות הקנייה.
אסף
נניח ששילמתי את החוב-זהו, האקדח שלי?
ב"ה
1) איך אני משלם את החוב, בתחנת המשטרה? ספח במשרד הפנים?
2) נניח ושילמתי את החוב, וחתמתי על שטר מכר- זה כל מה שצריך לעשות לפני שניגשים למשרד הפנים- או שצריך עוד משהו/הליך/טופס?
1) איך אני משלם את החוב, בתחנת המשטרה? ספח במשרד הפנים?
2) נניח ושילמתי את החוב, וחתמתי על שטר מכר- זה כל מה שצריך לעשות לפני שניגשים למשרד הפנים- או שצריך עוד משהו/הליך/טופס?
שלום,
1. חוב למשרד הפנים - בעל הנשק משלם ולא אתה. לבירור החוב צריך בעל הנשק לפנות לפקיד/ת הרישוי ולברר. אתה לא תקבל מידע המוגדר "אישי" ממדינת ישראל על מישהו אחר. התשלום מתבצע אצל פקיד/ת הרישוי במשרד הפנים, במזומן או בכרטיס אשראי.
2. הרישיון הנדרש הוא אישור ההפקדה במשטרה. - הנשק מופקד במשטרה עם הרישיון המקורי, נא לבקש תצלום שלו + אישור על הפקדת הנשק במשטרה.
3. ניירות נוספים הנדרשים : אישור מעבר הכשרה מהמטווח, בדיקת רופא, הצהרת תום עילה חתומה.
אם ישנן שאלות נוספות - צור עימי קשר בנייד, המספר מופיע מטה.
נועם.
1. חוב למשרד הפנים - בעל הנשק משלם ולא אתה. לבירור החוב צריך בעל הנשק לפנות לפקיד/ת הרישוי ולברר. אתה לא תקבל מידע המוגדר "אישי" ממדינת ישראל על מישהו אחר. התשלום מתבצע אצל פקיד/ת הרישוי במשרד הפנים, במזומן או בכרטיס אשראי.
2. הרישיון הנדרש הוא אישור ההפקדה במשטרה. - הנשק מופקד במשטרה עם הרישיון המקורי, נא לבקש תצלום שלו + אישור על הפקדת הנשק במשטרה.
3. ניירות נוספים הנדרשים : אישור מעבר הכשרה מהמטווח, בדיקת רופא, הצהרת תום עילה חתומה.
אם ישנן שאלות נוספות - צור עימי קשר בנייד, המספר מופיע מטה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
תודה רבה!
ב"ה
תודה רבה לכל חברי "הסליק" שעזרו לי בכלל הפורומים, בבחירה, החלטה, ובבירוקרטיה המטופשת של משרד הפנים!!!
קניתי זיג P228 לפני 3 שבועות ואני מרוצה ממנו (גם בנשיאה, גם בירי, גם בגדולו-יש לי כפות ידיים מאוד קטנות...)
תודה לכולם וחג עצמאות שמח!
תודה רבה לכל חברי "הסליק" שעזרו לי בכלל הפורומים, בבחירה, החלטה, ובבירוקרטיה המטופשת של משרד הפנים!!!
קניתי זיג P228 לפני 3 שבועות ואני מרוצה ממנו (גם בנשיאה, גם בירי, גם בגדולו-יש לי כפות ידיים מאוד קטנות...)
תודה לכולם וחג עצמאות שמח!
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד