A&G Grip Extenders
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
A&G Grip Extenders
האם זה יתאים לגלוק דור ב'? כדאי בכלל ? או עדיף מאריח/+2 ?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
דעתי בנושא
EMT, זה תלוי בצרכים שלך.
במשמרת במשא"ז, אני נושא שלוש מחסניות לאקדח שלי (גלוק 19). שתיים של גלוק 19 בתוך פונדה ועוד אחת של גלוק 17 בתוך האקדח. מחסנית זו מצוידת במאריך הנדון לגלוק 19/23/32 ויש לה כמה יתרונות:
1. מחליק את המחסנית הארוכה יותר עם ידית האקדח.
2. נותן יותר משטח לפיתה למחסנית - זה חשוב בנרתיקים שאני משתמש בהם במשא"ז - כיום Safariland 6070 או Safariland 070 שמצריכים שחרור מנגנוני אבטחה במהירות על מנת לשלוף את האקדח.
החיסרון:
המאריך מכסה את המטמורת של הגלוק ומקשה להשחיל מיתר אבטחה. לשם כך עיצבתי שנץ בתוך המאריך על מנת שיהיה מקום למיתר האבטחה (של Blackhawk) שמתחבר לאקדח ואני לא משתמש במאריך למחסניות אחרות שאני נושא במשמרת.
בזמנו קניתי שלושה מאריכים מבן פז ב-TopGlock. כיום שניים מהם עומדים מובטלים. אם אתר רוצה אחד, אתה מוזמן לבקש ואשלח לך כמחווה של רצון טוב.
ליאור.

במשמרת במשא"ז, אני נושא שלוש מחסניות לאקדח שלי (גלוק 19). שתיים של גלוק 19 בתוך פונדה ועוד אחת של גלוק 17 בתוך האקדח. מחסנית זו מצוידת במאריך הנדון לגלוק 19/23/32 ויש לה כמה יתרונות:
1. מחליק את המחסנית הארוכה יותר עם ידית האקדח.
2. נותן יותר משטח לפיתה למחסנית - זה חשוב בנרתיקים שאני משתמש בהם במשא"ז - כיום Safariland 6070 או Safariland 070 שמצריכים שחרור מנגנוני אבטחה במהירות על מנת לשלוף את האקדח.
החיסרון:
המאריך מכסה את המטמורת של הגלוק ומקשה להשחיל מיתר אבטחה. לשם כך עיצבתי שנץ בתוך המאריך על מנת שיהיה מקום למיתר האבטחה (של Blackhawk) שמתחבר לאקדח ואני לא משתמש במאריך למחסניות אחרות שאני נושא במשמרת.
בזמנו קניתי שלושה מאריכים מבן פז ב-TopGlock. כיום שניים מהם עומדים מובטלים. אם אתר רוצה אחד, אתה מוזמן לבקש ואשלח לך כמחווה של רצון טוב.
ליאור.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
EMT כתב:ליאור תודה רבה על ההסבר המפורט ותמונה. אם ככה זה נראה/יושב זה רק יפריעה ביום יום, כוון שהמחסנית עם המאריך הנ"ל מיעודת לשבת בפונדה.
חג שמח וכשר לכולם.
קודם כל יש גם פונדה שמתאימה למחסנית עם מתאם כנ"ל (ואפילו לשדרוג של המחסנית עם המתאם ל. . . +4 )
שנית,בהחלפה מהירה יש לשים לב שהיד לא מפריעה למחסנית להנעל במקומה. . . תוך כדי צביטת היד . . . (למי שיש יד בינונית+).
חוץ מזה . . . מאוד נוח .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

spy כתב:אם אני לא טועה, המאריך הנ"ל מיועד רק לגלוק 26, לצורך שימוש במחסניות של 19.
מתאים לכל הדורות שם.
אתה טועה , ידידי...
יש כמה סוגים של מתאמים כאלו , המעוצבים לפי סוג האקדח (בהתאמה לחלקה
התחתון של הקת) ולפי עובי המחסנית (9 מ"מ , 10מ"מ/0.45) - לא לפי תכולה .
באשר ל-G26 : זה לטובת שימוש בכל מחסנית שמעל 10 כדורים המקורית .
אצלי היו מורכבים מתאמים על מחסניות של 15 כדורים , 17 כדורים ו-30 כדורים...
באשר לשאלת פותח האשכול :
אני הרגשתי בזמנו יותר נוח להסתובב עם מחסנית 15 כדורים (עם מתאם) מאשר
עם מחסנית 10 כדורים עם "מאריך 2+" , וזאת מכיוון שהייתי רגיל למחסניות מרובות-
כדורים מאקדחים קודמים...
עכשיו , ובדיעבד , אני חושב שמחסנית 10 כדורים עם "מאריך 2+" (אבל מהסוג עם
הבליטה עבור הזרת , מה שמאפשר אחיזה נורמלית) היתה מספיק טובה עבורי...
כיום , עם G30 ב-0.45 , אני משתמש במתאם רק למחסנית-ספר של 13 כדורים...
A friend in need - is a friend indeed
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד