נפלו על הראש.... מזמן
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נפלו על הראש.... מזמן
תוכנית ריאליטי חדשה... הפעם - בחירת שומר ראש
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לפני כשנתיים ראיתי ב-BBC תוכנית ריאליטי שבה מעבירים את המשתתפים מסלול אימונים מקוצר של ה-SAS שכולל הכל. מסעות מפרכים, סידרת שבי, לוט"ר, חי"ר, מודיעין וכו..
החונכים בתוכנית הזו היו מילואמניקים של היחידה המכובדת הזו שחלקם השתתפו בפעילויות חילוץ בני ערובה מפורסמות, ובהשתתפות של כוחות סדירים שהפנים שלהם טוטשו בצילום.
אחר כך הייתה ב-BBC סידרת ריאליטי של גיוס מרגלים ל-MI6.
חבר'ה לא להתרגש... עוד היד נטויה ואנחנו בכיוון הנכון.
א.
החונכים בתוכנית הזו היו מילואמניקים של היחידה המכובדת הזו שחלקם השתתפו בפעילויות חילוץ בני ערובה מפורסמות, ובהשתתפות של כוחות סדירים שהפנים שלהם טוטשו בצילום.
אחר כך הייתה ב-BBC סידרת ריאליטי של גיוס מרגלים ל-MI6.
חבר'ה לא להתרגש... עוד היד נטויה ואנחנו בכיוון הנכון.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אישגדול כתב:יש לי רעיון לתכנית ריאליטי חדשה, בה אישיות דומה תבחן את המועמדים במגוון כישורי לחימה, עיקוב, איתור וכד'. הזוכה יזכה בחוזה שמן אשר יקנה לו תהילת עולם.
המנחה - ג'ון גוטי.
שם התכנית - מתנקש נולד
וכולם לזכור - אני חשבתי על זה ראשון!!!!
אגב הסמלון שלך איש גדול.... אני תוהה... הכיצד לא נעשה עד היום נסיון התנקשות במסגרת מלחמות הכנופיות בכלי המופיע בסמלון שלך.... טווח ביטחון.... נסיגה קלה... נקי, מדויק...
trooperglock כתב:אישגדול כתב:יש לי רעיון לתכנית ריאליטי חדשה, בה אישיות דומה תבחן את המועמדים במגוון כישורי לחימה, עיקוב, איתור וכד'. הזוכה יזכה בחוזה שמן אשר יקנה לו תהילת עולם.
המנחה - ג'ון גוטי.
שם התכנית - מתנקש נולד
אגב הסמלון שלך איש גדול.... אני תוהה... הכיצד לא נעשה עד היום נסיון התנקשות במסגרת מלחמות הכנופיות בכלי המופיע בסמלון שלך.... טווח ביטחון.... נסיגה קלה... נקי, מדויק...
מי אמר שלא ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן ב כתב:trooperglock כתב:אישגדול כתב:יש לי רעיון לתכנית ריאליטי חדשה, בה אישיות דומה תבחן את המועמדים במגוון כישורי לחימה, עיקוב, איתור וכד'. הזוכה יזכה בחוזה שמן אשר יקנה לו תהילת עולם.
המנחה - ג'ון גוטי.
שם התכנית - מתנקש נולד
מי אמר שלא ?
אילן... התוכל לרענן את זכרוני ?
bambi כתב:אין שום בעיה. אפשר לקחת את המקום הריאשון בתכנית הנ''ל בהליכה!
כל מה שצריך הוא להיות כמו יען...
...גבוה.קרח וביצים גדולות!!!
בהצלחה
במבי
במבי ידידי היקר, האם הנחתום מעיד על עיסתו ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
trooperglock כתב:אילן ב כתב:trooperglock כתב:אישגדול כתב:יש לי רעיון לתכנית ריאליטי חדשה, בה אישיות דומה תבחן את המועמדים במגוון כישורי לחימה, עיקוב, איתור וכד'. הזוכה יזכה בחוזה שמן אשר יקנה לו תהילת עולם.
המנחה - ג'ון גוטי.
שם התכנית - מתנקש נולד
מי אמר שלא ?
אילן... התוכל לרענן את זכרוני ?
א. ההצעה לא התקבלה
ב. לא כל מה שאני רוצה לכתוב אני יכול לכתוב.
ג. לא כל מה שאני רשאי לכתוב אני רוצה לכתוב
חבר isia זכור !
אילן,
בעקבות סדר פסח, מצאנו כמה מגירות מיותרות בבית..
בעקבות סדר פסח, מצאנו כמה מגירות מיותרות בבית..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
trooperglock כתב:אישגדול כתב:יש לי רעיון לתכנית ריאליטי חדשה, בה אישיות דומה תבחן את המועמדים במגוון כישורי לחימה, עיקוב, איתור וכד'. הזוכה יזכה בחוזה שמן אשר יקנה לו תהילת עולם.
המנחה - ג'ון גוטי.
שם התכנית - מתנקש נולד
למיטב זכרוני, היה נסיון חיסול של אחד מהמוגדרים "ראשי העולם התחתון" (נדמה לי שזאב רוזנשטיין) ע"י שכירי חרב רוסים, לפי העיתונים אחד מכלי הנשק שנתפסו אצלם היה M16 עם כוונת טלסקופית, שאתו הם התכוונו כנראה לצלוף על המטרה.
I think, therefore I am. I think
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד