רבותי ההיסטוריה חוזרת...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רבותי ההיסטוריה חוזרת...
ושוב זה קורה רק המדינה שונה אבל החכמולוג מאותו הסוג!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3545284,00.html
כמה זמן לא כתבתי פה...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3545284,00.html
כמה זמן לא כתבתי פה...
- סליקאי כסף

אני מכיר את הבחור
אין לי שום ספק שהוא פשוט לא שם לב, ושממש לא היתה לו כוונה לטוס עם נשק.
מדובר באדם אחראי ורציני, שלא לומר גם טוב לב. אולי טיפה מעופף.
מאחל לו שייצא מזה בקלות... מסכן.
מדובר באדם אחראי ורציני, שלא לומר גם טוב לב. אולי טיפה מעופף.
מאחל לו שייצא מזה בקלות... מסכן.
- תרמתי למען הסליק

Re: אני מכיר את הבחור
ezra65 כתב:מדובר באדם אחראי ורציני, שלא לומר גם טוב לב. אולי טיפה מעופף.
מחזק כל מילה.
במקום העבודה הקודם שלי הייתי בקשר איתו, אכן בחור רציני, ישר ואחראי. טעויות קורות וזו לא חכמה לומר לי זה לא יקרה.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
Re: אני מכיר את הבחור
Colonel כתב:ezra65 כתב:מדובר באדם אחראי ורציני, שלא לומר גם טוב לב. אולי טיפה מעופף.
מחזק כל מילה.
במקום העבודה הקודם שלי הייתי בקשר איתו, אכן בחור רציני, ישר ואחראי. טעויות קורות וזו לא חכמה לומר לי זה לא יקרה.
אני יכול להגיד לי זה לא יקרה כי לפני שאני עוזב את הבית (לחופשה שאליה אני לא מתכוון לקחת את הנשק)אני חושב ומוודא האם האקדח באופסן בכספת ואם זאת חופשה ארוכה ומתוכננת מפקיד אותו אצל סוחר
מי שלא לוקח את העניין ברצינות זה עלול לקרות לו
- סליקאי כסף

בכדי להמנע מצרות - (כולל כדור שנשר ממחסנית לתיק) אני מקיים נוהל ברור:
תיקים לשימוש בארץ ותיקים נפרדים לשימוש בנסיעות לחו"ל.
הנשק והתחמושת מעולם ולעולם לא ביקרו/יבקרו בתיקים המיועדים לשימוש בחו"ל.
ולמרות הנוהל הברור הנ"ל בדיקה יסודית של כל תיק המשמש לנסיעה לחו"ל לפני האריזה! כל התאים וכל קפלי הבד גם הבלתי סבירים ביותר. כל מאמץ שווה מניעת ביקור בתחנות משטרה בחו"ל בגלל "שטויות".
תיקים לשימוש בארץ ותיקים נפרדים לשימוש בנסיעות לחו"ל.
הנשק והתחמושת מעולם ולעולם לא ביקרו/יבקרו בתיקים המיועדים לשימוש בחו"ל.
ולמרות הנוהל הברור הנ"ל בדיקה יסודית של כל תיק המשמש לנסיעה לחו"ל לפני האריזה! כל התאים וכל קפלי הבד גם הבלתי סבירים ביותר. כל מאמץ שווה מניעת ביקור בתחנות משטרה בחו"ל בגלל "שטויות".
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
אני חושב שהוא לא כל כך תמים משהו חשוד פה יש הבדל בין איכשהו לישכוח אקדח בתיק לבין ללכת איתו לחו"ל בלי שימצאו עליך באלעל,מילה לישכוח אקדח במיזוודה אבל ללכת איתו לארץ אחרת בלי שימצאו אותו עליך(במיזוודה) ואז בחזרה לגלות להפתעתך שהיה לך כל הזמן הזה אקדח ומחסנית מלאה במיזוודה...
זה לא כל כך ניראה לי.
זה לא כל כך ניראה לי.
- סליקאי ארד

אז מקרה שקרה כך קרה.... לפני מספר שנים נסעתי לארה"ב מטעם העבודה גם אני מפריד בין תיקי חו"ל ותיקי ישראל וככה רגע לפני בידוק פה בארץ אישתי אומרת לי נו..אולי תבדוק שוב, ואני מחשש שאולי משהו התפספס אמרתי נו שויין.
סחבק נכנס לשירותים הופך את התיק וכלום בין הכיסים בתאים השונים..וכלום.
הגעתי לבידוק התיק עובר ואיש הביטחון אומר לי תעמוד בצד, לאחר פישפוש נוסף מצאתי בתיק בתא שפספסתי 4 כדורים כשרים ותקילין.
טועים,טועים טעינו.
סחבק נכנס לשירותים הופך את התיק וכלום בין הכיסים בתאים השונים..וכלום.
הגעתי לבידוק התיק עובר ואיש הביטחון אומר לי תעמוד בצד, לאחר פישפוש נוסף מצאתי בתיק בתא שפספסתי 4 כדורים כשרים ותקילין.
טועים,טועים טעינו.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ליאור45 כתב:יש לי חלום בלהות חוזר שאני נמצא באמצע לונדון ואני מגלה את הגלוק עליי בנרתיק פנימי. faux pas
זה חלום בלהות שכמעט התגשם...
לפני שנתיים מצאתי את עצמי שניה לפני הבידוק הבטחוני (זה שלפני ביקורת הדרכונים) עם האקדח עלי. תודה לפלאפון ולאשתי שהצילו את המצב...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

עד לפני כמה חודשים, בעבודתי הקודמת, הייתי נוסע כל חודש-חודש וחצי ואכן החזקתי שני תיקים נפרדים לארץ ולחו"ל ובעת שהייתי בקורס ירי מעשי, הציוד היה בשקית נפרדת בתוך התיק.
ועדיין לפני כל נסיעה הייתי בודק שוב ושוב.
עם זאת, באחת הפעמים שחזרתי מצאתי בתיק הגב שלי לדרמן שעשה את כל הדרך של ת"א-ניו יורק-פנמה-ניו יורק-ת"א ועבר את כל הבידוקים בכל המקומות.
אז מי שבטוח שאצלו טעויות לא קורות ולא יקרו, לא עם הנשק ולא עם שום דבר אחר שיבושם לו.
ועדיין לפני כל נסיעה הייתי בודק שוב ושוב.
עם זאת, באחת הפעמים שחזרתי מצאתי בתיק הגב שלי לדרמן שעשה את כל הדרך של ת"א-ניו יורק-פנמה-ניו יורק-ת"א ועבר את כל הבידוקים בכל המקומות.
אז מי שבטוח שאצלו טעויות לא קורות ולא יקרו, לא עם הנשק ולא עם שום דבר אחר שיבושם לו.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד