עיתון ? מחסנית ? או המוכס מטומטם
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עיתון ? מחסנית ? או המוכס מטומטם
היום נתקלתי בעיתון לא מוכר בשם "24 דקות" מתוך סקרנות עיינתי בעיתון ואני מוצא כתבה על מטווח נתניה והסיפור הוא כזה:
המטווח יבא MAGAZIN לארץ, החבילה נבדקה והמוכס שבדק אותה החרים את הסחורה בטענה שהיא מוברחת, על שום מה ? כי בניירת היבוא כתוב שמיבאים MAGAZIN והרי כל מוכס יודע
ש MAGAZUN הוא עיתון והרי אם יש ניירת על עיתון אז נעשה נסיון לרמות ולהבריח מחסניות.
על פי הכתבה פנה המטווח למכס והסביר שהמילה MAGAZIN היא עיתון וגם מחסנית ולא עזרו הטענות והסחורה הוחרמה. בהמשך הכתבה נמסר שהענין הועבר לטיפול עו" וממתינים לתשובה.
נראה שעדין עובדים שם אנלפבתים.
המטווח יבא MAGAZIN לארץ, החבילה נבדקה והמוכס שבדק אותה החרים את הסחורה בטענה שהיא מוברחת, על שום מה ? כי בניירת היבוא כתוב שמיבאים MAGAZIN והרי כל מוכס יודע
ש MAGAZUN הוא עיתון והרי אם יש ניירת על עיתון אז נעשה נסיון לרמות ולהבריח מחסניות.
על פי הכתבה פנה המטווח למכס והסביר שהמילה MAGAZIN היא עיתון וגם מחסנית ולא עזרו הטענות והסחורה הוחרמה. בהמשך הכתבה נמסר שהענין הועבר לטיפול עו" וממתינים לתשובה.
נראה שעדין עובדים שם אנלפבתים.
- סליקאי זהב

- סליקאי זהב

מדובר ב"חינמון" (עיתון שמופץ בחינם, בעיקר ברכבת) של ידיעות אחרונות.
הדעות על העיתון הזה, במקרה הטוב, אינן מחמיאות...
לא נראה לי שהמכס מחרים סחורה ע"ס הניירת שלה מבלי לבדוק את תכולת החבילה. גם אם מוכס החליט כך, הרי שיש לו מפקח ומעליו עוד מפקח. מה יותר קל מלזמן את הנמען ולפתוח בפניו את החבילה.
עם העניין עבר לטיפול משפטי, כדברי החינמון, הרי שהמוכסים אולי לא כל כך אהבלים
הדעות על העיתון הזה, במקרה הטוב, אינן מחמיאות...
לא נראה לי שהמכס מחרים סחורה ע"ס הניירת שלה מבלי לבדוק את תכולת החבילה. גם אם מוכס החליט כך, הרי שיש לו מפקח ומעליו עוד מפקח. מה יותר קל מלזמן את הנמען ולפתוח בפניו את החבילה.
עם העניין עבר לטיפול משפטי, כדברי החינמון, הרי שהמוכסים אולי לא כל כך אהבלים
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד