אקדחים חדשים בשוק

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

אקדחים חדשים בשוק

על ידי net-force » 17 אוגוסט 2008, 21:07

שלום רב
האם ידוע למישהו על אקדחים חדשים שמשווקים בישראל?

איתן
גלוק זה גלוק זה גלוק!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי glockbuster » 18 אוגוסט 2008, 06:52

מאיר רוט כרגע המשווק המורשה של CZ ושל PARA ORDENANCE
תמצא אצלו במטווח את הדגמים החדשים של CZ
CZ 75 SP-01 Shadow
CZ 75 SP-01 Phantom
CZ 97 B
CZ 75 Tactical Sports
ודגמים חדשים של PARA
הכי טוב שתיצור קשר עם המטווח עצמו והם יתנו לך את כל הפרטים על כל הדגמים
נערך לאחרונה על ידי glockbuster בתאריך 18 אוגוסט 2008, 08:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי EMT » 18 אוגוסט 2008, 07:47

אם כבר, אז כבר לפארה( לא מצאתי באתר) יש דגמים 9 מ"מ קומפקט?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Cybrosh » 18 אוגוסט 2008, 11:22

מאיר תמיד הביא PARA,

כמובן השאלה היא תמיד, האם כלכלית זה שווה.

כנס לאתר של PARA, תראה מה מדליק אותך, ולך למאיר ושאל האם ניתן.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

שאלה נוספת

על ידי net-force » 18 אוגוסט 2008, 21:56

האם ניתן להזמין דגם ספציפי של נשק דרך חנות? האם יש מושג כזה "ייבוא אישי" בכלי נשק?
לדוגמא SIGSAUER P250?
סרטון הדגמה:
http://www.sigsauer.com/Products/ShowCa ... ductid=183

איתן
גלוק זה גלוק זה גלוק!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Cybrosh » 19 אוגוסט 2008, 02:22

דובר המון על ייבוא אישי בעבר בפורומים, חיפוש קל היה עוזר, אך הנה :

1. ניתן לנסות להביא אקדח דרך סוחר - אך מניסיון של שנים שלי ושל חברי הפורום, הדבר כמעט בלתי אפשרי, מכיוון שאף סוחר לא יסכים לעשות זאת - לא שווה מבחינה כלכלית להביא אקדח אחד. בעבר עשו זאת(מעט מאוד סוחרים)והמחיר היה בהתאם. כלומר, קח את מחיר הנשק בחו"ל, תכפיל אותו ואף תשלש, ואז תבין שזה לא שווה את זה. היום כמעט בלתי אפשרי, גם אם תסכים לקבל את המחיר המופקע. מדובר על תהליך לא פשוט בשביל הסוחר, שדורש המון ניירת, זמן וממון, ובשביל כלי אחד, לא שווה את הטרחה.
2. תהליך ייבוא אישי קיים(ולפני שתשמח, הוא אינו מבוצע) - ניתן לראות באתר משרד הפנים את הטפסים. על אדם שמעוניין בנשק, להמציא 3 מכתבים מינימום מסוחרים בארץ אשר מאשרים כי אינם יכולים לייבא את הכלים הללו. כמעט ואף סוחר לא יסכים לתת כזאת הצהרה, וגם אלה שכן, ירצו כסף בשבילה(אלא אם כן אתה מכיר אותם אישית והם יסכימו לעזור ללא תמורה). לאחר שאתה מקבל את 3 ההצהרות, עלייך לגשת למשרד הפנים ולהגיש את כל הניירת. הם עומדים מול משרד התמ"ת בהוצאת רישיון ייבוא והבירוקרטיה(אם יאושר, ומניסיון, לא מאשרים בשנים האחרונות). לאחר מכן, אם מצליחים, כל התהליך נופל על כתפיו של אותו אדם, בין אם זה להתכתב מול הסוחר בחו"ל, המצאת מסמכים אל מול הגורמים בחו"ל(תלוי במדינה)כגון השגרירויות, משרדי הביטחון, החוץ והעבודה של המדינה הזרה, כמו כן בארץ-לדוגמא, מדינות מסויימות רוצות אישור מקומי של הקונסול/שגריר שלהן במדינת ישראל, ואלה רוצות אישור של משהב"ט ומשרד החוץ בארץ. כמו כן, לפני שתקבל את אלה שולחים נציגים מהשגרירות אלייך לבדיקה, מי אתה ומה אתה, ואני עוד לא מדבר על הבלאגן שאותו סוחר/ייצרן בחו"ל צריך לעבור(אם יסכים לעבור כל זאת בשביל אקדח אחד).
אם תעבור את כל מסכת העינויים הזאת(בהנחה שבכלל נתנו לך אישור להריץ את כל התהליך)...נשאר עוד תהליך קטן ולא רלוונטי.

בקיצור...הבנת את זה ברוך??? עדיף לנסות למצוא סוחר שייעשה זאת בשבילך, והסיכויים לכך קלושים(בהנחה שמדובר בכלי אחד).

האתר מלא בסליקאים רבים(ורובם במקרה זה, יורי ירי מעשי)שניסו להביא כלים במהלך השנים ונכשלו.

ועכשיו ל-SIG250. אקדח "אוניברסלי" שזיג מוציאים לשוק. ה-FEATURE שלו הוא המודולריות שלו - ניתן כמעט להחליף כל חלק באקדח למעבר בין קליברים שונים. אקדח זול שנועד לתת מענה בשוק האמריקני. כל החברות הגדולות מייצרות אחד שכזה בזמננו, בין אם זה FN, או אפילו SPRINGFIELD. ל-SIG דגמים יותר איכותיים.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 19 אוגוסט 2008, 07:27

Cybrosh כתב:דובר המון על ייבוא אישי בעבר בפורומים, חיפוש קל היה עוזר, אך הנה :

1. ניתן לנסות להביא אקדח דרך סוחר - אך מניסיון של שנים שלי ושל חברי הפורום, הדבר כמעט בלתי אפשרי, מכיוון שאף סוחר לא יסכים לעשות זאת - לא שווה מבחינה כלכלית להביא אקדח אחד. בעבר עשו זאת(מעט מאוד סוחרים)והמחיר היה בהתאם. כלומר, קח את מחיר הנשק בחו"ל, תכפיל אותו ואף תשלש, ואז תבין שזה לא שווה את זה. היום כמעט בלתי אפשרי, גם אם תסכים לקבל את המחיר המופקע. מדובר על תהליך לא פשוט בשביל הסוחר, שדורש המון ניירת, זמן וממון, ובשביל כלי אחד, לא שווה את הטרחה.
.

אם כבר נגעת בנקודה הזו של יבוא כלי בודד על ידי סוחר, אני אשמח מאד לדעת מדוע זה לא משתלם לו מבחינה כלכלית ומדוע המחיר המופקע? מה הן העלויות הנוספות? (אני מתכוון לכסף אמיתי שהסוחר צריך לשלם מכיסו הפרטי כדי לממן את התהליך)..

ובאקלים הנוכחי שבו סוחרי הנשק הקטנים נאבקים ממש על הפרנסה שלהם, אני במקומם הייתי שמח לטפל בהזמנה כזו - גם אם היא דורשת כמה התרוצצויות למשרד הפנים והתמ"ת במקום לעקם את האף.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

השאלה היא אחרת

על ידי net-force » 19 אוגוסט 2008, 08:52

השאלה היא אחרת, נניח שאתה רוצה SIGSAUER , פשוט דגם שלא נמכר בארץ, יש לסוכן בעיה לבקש יבוא מחו"ל? זה לא שמדובר פה ביצרן נשק אחר שלא מוכר ע"י משרד הפנים.
נניח שאתה נכנס לחנות חשמל שמוכרת LCD דגמי X,Y,Z של חברת פיליפס ואתה צריך דגם G של אותה חברה, כמעט ב99% הסוכן יוכל להשיג אותו כי הוא עובד על ערוץ יבוא ושיווק מאותו יצרן.
נכון שאקדח הוא לא LCD , אבל רק רציתי להבהיר את הרעיון.... :)

אני גם מניח שכל דגם ודגם מאושר בצורה פרטנית, אבל ככה זה בכל מוצרי יבוא שצריכים לעבור ביקורת מכון התקנים.

איתן
גלוק זה גלוק זה גלוק!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי donduck » 19 אוגוסט 2008, 09:53

זה לא משתלם כי אותו סוחר גם מחוייב לתת לל שירות, ע"פ חוק.
זאת אומרת: להחזיק מלאי של חלפים, להיות מוכן להכיר וטפל בכלי ספציפי וייחודי שלעיתים דורש מיכשור מיוחד, וכו'. מה עוד, שאדם שטורח להזמין יחידה ספציפית שאינה בארץ, בין אם אקדח או מוצר אחר, סביר להניח שידרוש גם הרבה מאד שירות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ירוני » 19 אוגוסט 2008, 09:55

אם יצאה לך הרוח מהמפרשים, בסוף יקרה שתרכוש גלוק, כמו כולם [או הקלר, תלוי מה עמדתך בנושא]
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי EMT » 19 אוגוסט 2008, 09:57

ירוני כתב:אם יצאה לך הרוח מהמפרשים, בסוף יקרה שתרכוש גלוק, כמו כולם [או הקלר, תלוי מה עמדתך בנושא]

וזה עצוב :?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 19 אוגוסט 2008, 10:00

donduck כתב:זה לא משתלם כי אותו סוחר גם מחוייב לתת לל שירות, ע"פ חוק.
זאת אומרת: להחזיק מלאי של חלפים, להיות מוכן להכיר וטפל בכלי ספציפי וייחודי שלעיתים דורש מיכשור מיוחד, וכו'. מה עוד, שאדם שטורח להזמין יחידה ספציפית שאינה בארץ, בין אם אקדח או מוצר אחר, סביר להניח שידרוש גם הרבה מאד שירות.

עכשיו עם יד הלב, למעט אקדחי CUSTOM לירי מעשי שגם נטחנים הרבה יותר מאשר אקדח לנשיאה יום יומית, כמה פעמים בחיים שלך נדרשת לאיזה תיקון רציני לכלים שלך? וכמה כבר עולה לסוחר נשק להזמין יחד עם אותו כלי ייחודי איזה ערכת קפיצים/פינים שאני מניח שהבעלים של אותו נשק יחודי ישמח מאד לרכוש אותה גם כן?

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ירוני » 19 אוגוסט 2008, 10:33

"עכשיו עם יד הלב, למעט אקדחי CUSTOM לירי מעשי שגם נטחנים הרבה יותר מאשר אקדח לנשיאה יום יומית, כמה פעמים בחיים שלך נדרשת לאיזה תיקון רציני לכלים שלך? וכמה כבר עולה לסוחר נשק להזמין יחד עם אותו כלי ייחודי איזה ערכת קפיצים/פינים שאני מניח שהבעלים של אותו נשק יחודי ישמח מאד לרכוש אותה גם כן?"

לפי הדברים האלו אז בכלל חבל על כל תחום הנשק, פשוט לקנות משהו אמין ולחיות איתו עד 120[/quote]
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 19 אוגוסט 2008, 10:59

לאו דווקא...
כל כלי יש לו את תוחלת החיים הממוצעת שלו אחרת חברות היו פושטות את הרגל.
תוחלת החיים הממוצעת של אקדח מהשורה הראשונה היא כמה עשרות אלפי כדורים.

אקדחים לירי מעשי עומדים בעומסים אחרים לגמרי.
א. טוחנים כמויות תחמושת אדירות
ב. עושים בהם כל מיני שינויים/כירסומים/ קידוחים כדי להתאים אותם ספציפית לצרכים של אותו יורה.
ג. בגלל שימוש במפצה סטיה, משתמשים בקפיצים חלשים יותר מה שמגביר את הבלאי

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ירוני » 19 אוגוסט 2008, 11:15

אז יוצא שהגבלת את הנשקות לירי מעשי והצדקת את הדברים שכתבתי על נשק להגנה עצמית.

אגב, מעניין לראות שבצה"ל משתמשים בנשקים ישנים ו"שועלי קרבות" שירו עשרות אלפי כדורים והם עדיין שימושיים ביותר גם ללא החלפות קנים וקפיצים. במילואים שלי, הנשק שאישי שלי [אישי לגמרי] הוא מיקרו עוזי די מבוגר [וארינט מעניין של העוזי, לא משהו שרואים בדר"כ אבל גם לא איזה שוס מיוחד] אך עובד גם עובד. אני מכיר חברים שהזיגים שלהם די עתיקים וירו כבר אלפי כדורים [וזה בהגזמה למטה] ועובדים מעולה "סוסי עבודה" והם לא מוכנים להחליף לדברים אחרים.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד