כן דרומי, לא דרומי, כן אקדח, לא אקדח... נראה שזה לא משנה...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כן דרומי, לא דרומי, כן אקדח, לא אקדח... נראה שזה לא משנה...
"אלא שלפתע הגיע השומר, אותו שכרו בעלי חנויות התכשיטים במקום כדי שישמור על העסקים ביום שבת. השומר הבחין בשוד ומייד רץ למקום, שלף את האקדח מנרתיקו ואיים על הכנופיה שתפסיק למלא את סלי הכביסה.
הציפייה הראשונית היא שהשודדים יפסיקו לשדוד כשאקדח שלוף לעברם ואולי אף ינסו לברוח, אך כפי שנראה הם העדיפו להתעלם מהשומר, שלא היווה איום ממשי והמשיכו במלאכתם - כאילו ידעו שהוא לא יעיז לירות לעברם בנשקו. בתגובה, כשסיימו רעולי הפנים לשדוד את החנות הם זרקו על השומר ויטרינה והיממו אותו."
הכתבה המלאה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 26,00.html
הציפייה הראשונית היא שהשודדים יפסיקו לשדוד כשאקדח שלוף לעברם ואולי אף ינסו לברוח, אך כפי שנראה הם העדיפו להתעלם מהשומר, שלא היווה איום ממשי והמשיכו במלאכתם - כאילו ידעו שהוא לא יעיז לירות לעברם בנשקו. בתגובה, כשסיימו רעולי הפנים לשדוד את החנות הם זרקו על השומר ויטרינה והיממו אותו."
הכתבה המלאה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 26,00.html
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מזלו
מזלו שהוא לא ירה.
לא נשקפה פה שום סכנה מצידם וככל שניתן לראות הם כלל לא היו חמושים.
עזות המצח פה נראית לי מקוממת.
פשוט לא להאמין איך ניתן לעשות זאת לאור יום.
לא נשקפה פה שום סכנה מצידם וככל שניתן לראות הם כלל לא היו חמושים.
עזות המצח פה נראית לי מקוממת.
פשוט לא להאמין איך ניתן לעשות זאת לאור יום.
ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף

בימים האחרונים אני בטוח שאנו חיים בתוך בדיחה נשק הוא מיותר לחלוטין אפשר לאפסן אותו בויטרינה (מפוחלץ)
אירוע קטן נוסף לדוגמא: בשעות הערב חברי ואני מוציאים את כלבי הריצבאק שלנו בישוב שומעים לפחות 50 יריות הכוללות החלפות מחסנית מאקדח כנראה 9 מ"מ מהכפר השכן החלטתי להודיע למשטרה "הרי אני הרב"ש באזור, התשובה של השוטרת קרן היתה "אין מה לעשות הם חוגגים"כשלחצתי היא הודיע בקשר לסיור שכמובן התעלם. שאלתיה לגבי המצב בו אני עכשיו הולך הביתה שם מוזיקה ים תיכונית ומתחיל לירות בגינה העם זה גם מותר אולי אחסוך את המטווח בשבוע הבא התגובה היתה "נו תהיה רציני לך זה אסור"
נו אז מה הלאה....
רוצחים משתחררים
,עבריינים שיורים באמצע הרחוב גם משתחררים,
ראיון הסכין דווקא מוצא חן בעני אני מתחיל לישמו מהיום.
הלואי שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה.
לנו לכל עם ישראל ושגלעד שליט יוחזר גם.
אירוע קטן נוסף לדוגמא: בשעות הערב חברי ואני מוציאים את כלבי הריצבאק שלנו בישוב שומעים לפחות 50 יריות הכוללות החלפות מחסנית מאקדח כנראה 9 מ"מ מהכפר השכן החלטתי להודיע למשטרה "הרי אני הרב"ש באזור, התשובה של השוטרת קרן היתה "אין מה לעשות הם חוגגים"כשלחצתי היא הודיע בקשר לסיור שכמובן התעלם. שאלתיה לגבי המצב בו אני עכשיו הולך הביתה שם מוזיקה ים תיכונית ומתחיל לירות בגינה העם זה גם מותר אולי אחסוך את המטווח בשבוע הבא התגובה היתה "נו תהיה רציני לך זה אסור"
נו אז מה הלאה....
רוצחים משתחררים
ראיון הסכין דווקא מוצא חן בעני אני מתחיל לישמו מהיום.
הלואי שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה.
לנו לכל עם ישראל ושגלעד שליט יוחזר גם.
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד