ה-CZ הפולימרי החדש מדגם פאנטום
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ה-CZ הפולימרי החדש מדגם פאנטום
האם מישהו שמע או יודע פרטים נוספים על האקדח -חוות דעת ?
- סליקאי ארד

הSHADOW הוא אקדח "ברזל", כך גם ה TS, שהוא בכלל אקדח ספורט קלאסי.
ההרגשה הכללית של ה SHADOW הרבה יותר נעימה, כך גם הכוונות, ההדק, האחיזה וחווית הירי בכללותה.
הדברים הם סובייקטיביים לחלוטין.
הצעתי היא לא לרכוש את הפנטום לפני ש"תמדוד" גם את השאדו.
את שניהם תוכל לנסות אצל היבואן - מאיר רוט.
ההרגשה הכללית של ה SHADOW הרבה יותר נעימה, כך גם הכוונות, ההדק, האחיזה וחווית הירי בכללותה.
הדברים הם סובייקטיביים לחלוטין.
הצעתי היא לא לרכוש את הפנטום לפני ש"תמדוד" גם את השאדו.
את שניהם תוכל לנסות אצל היבואן - מאיר רוט.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
תשובה !
CZ 75 SP-01 Phantom
The CZ 75 SP-01 PHANTOM is a variant of the CZ 75 SP-01 TACTICAL pistol. Thanks to its low weight achieved by the use of heavy-duty plastic is this handgun suitable for armed forces and similar service. The interchangeable back strap section makes this handgun easy to configure for any hand size. The pistol is further outfitted with decocking lever.
הגב זה אקדח להגנה עצמית מעולה ליום יום קל, מדויק, אמין,רב כדורים,המילה האחרונה,ומחיר לכל כיס. לי עצמי יש SHADOW יותר כבד דבל הקשן ומתאים לפרודקשן.כמו שאמר דון אני ממליץ לך לבחון מקרוב איך יושב לך ביד,תמונת כוונות ,לחיצת הדק.ושנראה אותך בתחרויות.ממני TACTICALSHADOW.
The CZ 75 SP-01 PHANTOM is a variant of the CZ 75 SP-01 TACTICAL pistol. Thanks to its low weight achieved by the use of heavy-duty plastic is this handgun suitable for armed forces and similar service. The interchangeable back strap section makes this handgun easy to configure for any hand size. The pistol is further outfitted with decocking lever.
הגב זה אקדח להגנה עצמית מעולה ליום יום קל, מדויק, אמין,רב כדורים,המילה האחרונה,ומחיר לכל כיס. לי עצמי יש SHADOW יותר כבד דבל הקשן ומתאים לפרודקשן.כמו שאמר דון אני ממליץ לך לבחון מקרוב איך יושב לך ביד,תמונת כוונות ,לחיצת הדק.ושנראה אותך בתחרויות.ממני TACTICALSHADOW.
- סליקאי כסף

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד