מודעות ל"חברים" חדשים ו"תקיפת" המדיניות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מודעות ל"חברים" חדשים ו"תקיפת" המדיניות
חברים יקרים!
כהמשך לסיפא של האשכול "סופו של עידן פריחה קצרצר" שנכתב בידי דביר וכנוהל שגרתי של תקיפת "המדיניות" הממשלתית באתר, ברצוני לשאול- עד כמה מודעים חברי האתר ל"חברים" חדשים באתר מהמדינות הבאות: עירק,לבנון,סעודיה,אלג'יריה,סוריה,כווית,מצרים ו...איי הבתולה.
בנוסף, אני חותם לכל חבר באתר כי במידה ויקבל תפקיד "ממלכתי" שיקוליו הצרים והאישיים ישתנו בו ביום לשיקולים ממלכתיים,ודי לחכימא ברמיזה...
כהמשך לסיפא של האשכול "סופו של עידן פריחה קצרצר" שנכתב בידי דביר וכנוהל שגרתי של תקיפת "המדיניות" הממשלתית באתר, ברצוני לשאול- עד כמה מודעים חברי האתר ל"חברים" חדשים באתר מהמדינות הבאות: עירק,לבנון,סעודיה,אלג'יריה,סוריה,כווית,מצרים ו...איי הבתולה.
בנוסף, אני חותם לכל חבר באתר כי במידה ויקבל תפקיד "ממלכתי" שיקוליו הצרים והאישיים ישתנו בו ביום לשיקולים ממלכתיים,ודי לחכימא ברמיזה...
- סליקאי ארד

Re: מודעות ל"חברים" חדשים ו"תקיפת" המדינ
ידידי, יש לך הודעה פרטית.. נמשיך שם 
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Re: מודעות ל"חברים" חדשים ו"תקיפת" המדינ
בר טוויג כתב:חברים יקרים!
הי,
המדובר ב"בוטים" המבצעים הרשמה אוטומטית באתר.
פעם עוד היה לי זמן וכוח למחוק אותם אחד, אחד. היום אני פשוט לא מאשר את הרשמתם, וחוסך לכם בכך ספאם למינהו.
אין מה להתרגש ממדינות המוצא, זאת בחירה רנדומלית של ה"בוט" ואין מאחורי המיקום הגיאוגרפי שום כוונות נוספות.
מעבר לגך, בהתייחסות לדבריך:
"... האשכול "סופו של עידן פריחה קצרצר" שנכתב בידי דביר וכנוהל שגרתי של תקיפת "המדיניות" הממשלתית באתר"
- עלול להשתמע מהעניין שזהו נוהל שגרתי מצידי לתקוף את המדיניות הממשלתית, ולעניות דעתי לא עשיתי זאת.
- אם זהו הרושם שנוצר, כנראה שעלי לאכוף בצורה בוטה יותר את נושא הדיונים הפוליטיים באתר.
- אינני מהתומכים ב"סתימת פיות אינטרנטית" אחרת דברים רבים שנכתבו בגנות מדיניות כזאת או אחרת, או בדבר נציגים כאלה ואחרים של מדינתנו, פשוט היו נמחקים מעל פני האתר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
נמנעתי מתגובה באשכול המקורי מתוך מחשבה שממילא האשכול הדרדר (כצפוי אני חיב לציין)
לכיוון שכל קשר בינו לענין המקורי של האשכול מקרי בהחלט .
מכיוון שעכשו הענין עולה באשכול נפרד הרשה לי להסביר לך לפחות את הדרך בה אני רואה את הדברים (ואני די בטוח שאני לא היחיד שרואה כך).
קודם כל בוא נוציא את האמת לאור ונוריד כלפים על השולחן .
השיקול "הממלכתי" עלו אתה מדבר הוא למעשה השיקול שמאחורו מסתתרים תמיד המשרדים הרלוונטים אך מוכנים ללחוש אותו רק בסודי סודות ל"מביני ענין".
הטיעון הפשוט הוא חשש מפני גורמים בתוך הציבור הישראלי בני המוצא(לא הלאום) ערבי (הסדר מכוון)ובלשון עמך "ערבים" שמה הנ"ל יזכו לנשק ברשיון .
אני קורא לטיעון הזה לא ממלכתי אלה כסתחני /דו פרצופי/גזעני והכל ביחד .
מדוע??
1)ליסודות הלאומנים והפללים במגזר יש כמויות אדירות של נשק ואני לא מדבר על אקדח מסכן פה
אני מדבר על נשקיות שהלואי והיו בידי גדודי המילואים שלנו שמגיע לפה דרך גבולות פרוצים
(מי אחראי לסגור אותם -המדינה -נכון!) ,הנשקים הללו נשלפים חדשות לבקרים בכל חפלה
משפחתית שלא לדבר על עימותים בין חמולתים /כנופיתים ומה עושה משטרת ישראל ?
שוב נכון ! כלום !!
טוב נו בעצם היא הוציאה איזה פליר מקושקש שמסביר שזה לא בסדר לירות
בחתונות.......ומי אמור "לטפל" בבעיה ?
אנשי המשא"ז של המגזר מה שמביא אותי לצביעות הבאה של הגוף הזה ....
אתה יודע מדוע בוטלה עילת מתנדב משא"ז??
"כי יותר מידי ערבים קיבלו רשיון "!
אתה מבין משטרת ישראל (להלן הגוף המיעץ למשרד הפנים בענין רישוי הנשק )לוקח את
ה"ערבים " ומחבק אותם ביד אחת ע"י כך שהוא מצרף אותם למשא"ז .
הוא מנפק להם מדים רשמים של משטרת ישראל (למרות החשש המתמיד ממחבלים
שיתחפשו לאנשי ביטחון) מדריך אותם בשימוש בנשק תחת כובע משטרת ישראל חושפת
אותם לתו"לים של משטרת ישראל שולח אותם למשימות שלפחות בחלקם מסכנות את חיהם עם קשר משטרתי ועים נידת משטרתית ועם נשק משטרתי ...
אבל אים חס וחלילה אחרי 3 שנות פעילות הוא רוצה נשק פרטי (בין היתר מחשש לחיו וחי משפחתו בעקבות הפעילות שלו במשטרה ) ,מה פתאום השתגעתה הוא ערבי !
ואים כבר הרי אי אפשר להפלות רק מגזר אחד ,מה אנחנו גזענים ?,אז נדפוק את כולם למה לא?
אני כבר לא מדבר על "ערבים" ששרתו בצה"ל תוך איום מתמיד על חיכם וחיי משפחתם וצה"ל
אימן אותם כלוחמי חי"ר לכל דבר ודחף אותם למקומות הכי מסוכנים שיש .........
אחרי השחרור הם שוב "ערבים".
2)צייד -האים אתה יודע מה אחוז רשיונות הציד שבידי בני מיעוטים ?
אני חיב לציין שאין לי נתונים מדויקים (בין היתר בגלל שמשרדי הממשלה שמחזיקים במידע
מסרבים למסור כל מידע בענין למרות "חוק חופש המידע") אבל תחושת הבטן שלי היא שיותר מ
50% .
יתרה מזאת מה יקרא עם חלילה נפטר צייד ערבי והוריש את נשקו לבנו ?
אין שום בעיה הבחור מקבל רשיון אחזקה זמני ורשיון צייד על חשבון אבא .
מהצד השני מה קורא כאשר נפטר צייד יהודי (במקרא סבא של חבר מהלימודים) ותיק "משטרת הישובים " יוצא פלמ"ח וגמלאי משטרת ישראל לאחר מעל 40 שנות שרות והנ"ל מביא את רצונו
בצוואה להוריש את כלי נשקו (שני רובי ציד +רובה טוטו +אקדח טוטו +אקדח אינפילד 38 ) לנכדו(שאגב כבר מחזיק בנשק קצת יותר מודרני בגלל עיסוק בקו קדמי )?
נכדו נאלץ להשבית את כל הנשקים !
אפילו את האינפילד המיושן שהיה האקדח האישי של הסבא שאותו נשא לכל מקום ונכד ביקש לשמור אותו כמזכרת פעילה לא איפשרו לו לשמור .
3) לפני מספר חודשים נקלעתי למטווח מסוים לא חשוב איזה ובמקום נכך בחור "ערבי" שקיבל
רשיון דנדש לאקדח להגנה עצמית בשל עיסוק בקו קדמי .
הבחור כרגע חזר עם רשיון ממשרד הפנים על מנת לקבל אקדח חדש שאותו בעל מיטווח מכר לו
בכמה אלפי שקלים טובין ותקילין .
הבחור מתחיל לשאול את הנ"ל שאלות כאלו ואחרות לגבי התנהלות נכונה /תיפעול האקדח/איחסון וכ"ו ,הלוואי וכל בעל נשק היה נוהג כמוהו, (ניכר כי הנ"ל קיבל באימון בשיטת "גומרים הולכים").......
בעל המקום פשוט נותן לבחור תשובות של "תעזוב אותי כבר כבר" ........
(אבל מקפיד לסיים את השיחה ב"אים תרצה להתאמן תקפוץ לפה")
טוב תפסתי את הבחור בצד והסברתי לו לפי מיטב יכולתי והזמנתי אותו להצטרף לסליק !
בסוף שהבחור ניפרד מאיתנו והולך לדרכו אני שואל את הבחור שהוא גם קצת חבר
"ראבק ,למה אתה לא מסביר לו ?"
מה הוא עונה לי?
"כמה שידע פחות יותר טוב "
אתה מבין שהוא בא להשקיע אלפי שקלים הוא טוב אים הוא רוצה להתאמן ולהכניס כסף לעסק אחלה אבל ......הוא "ערבי"!!
אים הוא יפלוט כדור כתוצאה מחוסר מיומנות ????
לכיוון שכל קשר בינו לענין המקורי של האשכול מקרי בהחלט .
מכיוון שעכשו הענין עולה באשכול נפרד הרשה לי להסביר לך לפחות את הדרך בה אני רואה את הדברים (ואני די בטוח שאני לא היחיד שרואה כך).
קודם כל בוא נוציא את האמת לאור ונוריד כלפים על השולחן .
השיקול "הממלכתי" עלו אתה מדבר הוא למעשה השיקול שמאחורו מסתתרים תמיד המשרדים הרלוונטים אך מוכנים ללחוש אותו רק בסודי סודות ל"מביני ענין".
הטיעון הפשוט הוא חשש מפני גורמים בתוך הציבור הישראלי בני המוצא(לא הלאום) ערבי (הסדר מכוון)ובלשון עמך "ערבים" שמה הנ"ל יזכו לנשק ברשיון .
אני קורא לטיעון הזה לא ממלכתי אלה כסתחני /דו פרצופי/גזעני והכל ביחד .
מדוע??
1)ליסודות הלאומנים והפללים במגזר יש כמויות אדירות של נשק ואני לא מדבר על אקדח מסכן פה
אני מדבר על נשקיות שהלואי והיו בידי גדודי המילואים שלנו שמגיע לפה דרך גבולות פרוצים
(מי אחראי לסגור אותם -המדינה -נכון!) ,הנשקים הללו נשלפים חדשות לבקרים בכל חפלה
משפחתית שלא לדבר על עימותים בין חמולתים /כנופיתים ומה עושה משטרת ישראל ?
שוב נכון ! כלום !!
טוב נו בעצם היא הוציאה איזה פליר מקושקש שמסביר שזה לא בסדר לירות
בחתונות.......ומי אמור "לטפל" בבעיה ?
אנשי המשא"ז של המגזר מה שמביא אותי לצביעות הבאה של הגוף הזה ....
אתה יודע מדוע בוטלה עילת מתנדב משא"ז??
"כי יותר מידי ערבים קיבלו רשיון "!
אתה מבין משטרת ישראל (להלן הגוף המיעץ למשרד הפנים בענין רישוי הנשק )לוקח את
ה"ערבים " ומחבק אותם ביד אחת ע"י כך שהוא מצרף אותם למשא"ז .
הוא מנפק להם מדים רשמים של משטרת ישראל (למרות החשש המתמיד ממחבלים
שיתחפשו לאנשי ביטחון) מדריך אותם בשימוש בנשק תחת כובע משטרת ישראל חושפת
אותם לתו"לים של משטרת ישראל שולח אותם למשימות שלפחות בחלקם מסכנות את חיהם עם קשר משטרתי ועים נידת משטרתית ועם נשק משטרתי ...
אבל אים חס וחלילה אחרי 3 שנות פעילות הוא רוצה נשק פרטי (בין היתר מחשש לחיו וחי משפחתו בעקבות הפעילות שלו במשטרה ) ,מה פתאום השתגעתה הוא ערבי !
ואים כבר הרי אי אפשר להפלות רק מגזר אחד ,מה אנחנו גזענים ?,אז נדפוק את כולם למה לא?
אני כבר לא מדבר על "ערבים" ששרתו בצה"ל תוך איום מתמיד על חיכם וחיי משפחתם וצה"ל
אימן אותם כלוחמי חי"ר לכל דבר ודחף אותם למקומות הכי מסוכנים שיש .........
אחרי השחרור הם שוב "ערבים".
2)צייד -האים אתה יודע מה אחוז רשיונות הציד שבידי בני מיעוטים ?
אני חיב לציין שאין לי נתונים מדויקים (בין היתר בגלל שמשרדי הממשלה שמחזיקים במידע
מסרבים למסור כל מידע בענין למרות "חוק חופש המידע") אבל תחושת הבטן שלי היא שיותר מ
50% .
יתרה מזאת מה יקרא עם חלילה נפטר צייד ערבי והוריש את נשקו לבנו ?
אין שום בעיה הבחור מקבל רשיון אחזקה זמני ורשיון צייד על חשבון אבא .
מהצד השני מה קורא כאשר נפטר צייד יהודי (במקרא סבא של חבר מהלימודים) ותיק "משטרת הישובים " יוצא פלמ"ח וגמלאי משטרת ישראל לאחר מעל 40 שנות שרות והנ"ל מביא את רצונו
בצוואה להוריש את כלי נשקו (שני רובי ציד +רובה טוטו +אקדח טוטו +אקדח אינפילד 38 ) לנכדו(שאגב כבר מחזיק בנשק קצת יותר מודרני בגלל עיסוק בקו קדמי )?
נכדו נאלץ להשבית את כל הנשקים !
אפילו את האינפילד המיושן שהיה האקדח האישי של הסבא שאותו נשא לכל מקום ונכד ביקש לשמור אותו כמזכרת פעילה לא איפשרו לו לשמור .
3) לפני מספר חודשים נקלעתי למטווח מסוים לא חשוב איזה ובמקום נכך בחור "ערבי" שקיבל
רשיון דנדש לאקדח להגנה עצמית בשל עיסוק בקו קדמי .
הבחור כרגע חזר עם רשיון ממשרד הפנים על מנת לקבל אקדח חדש שאותו בעל מיטווח מכר לו
בכמה אלפי שקלים טובין ותקילין .
הבחור מתחיל לשאול את הנ"ל שאלות כאלו ואחרות לגבי התנהלות נכונה /תיפעול האקדח/איחסון וכ"ו ,הלוואי וכל בעל נשק היה נוהג כמוהו, (ניכר כי הנ"ל קיבל באימון בשיטת "גומרים הולכים").......
בעל המקום פשוט נותן לבחור תשובות של "תעזוב אותי כבר כבר" ........
(אבל מקפיד לסיים את השיחה ב"אים תרצה להתאמן תקפוץ לפה")
טוב תפסתי את הבחור בצד והסברתי לו לפי מיטב יכולתי והזמנתי אותו להצטרף לסליק !
בסוף שהבחור ניפרד מאיתנו והולך לדרכו אני שואל את הבחור שהוא גם קצת חבר
"ראבק ,למה אתה לא מסביר לו ?"
מה הוא עונה לי?
"כמה שידע פחות יותר טוב "
אתה מבין שהוא בא להשקיע אלפי שקלים הוא טוב אים הוא רוצה להתאמן ולהכניס כסף לעסק אחלה אבל ......הוא "ערבי"!!
אים הוא יפלוט כדור כתוצאה מחוסר מיומנות ????
הבהרה
היי דביר:
1. בעניין ה"בוטים" תסביר בבקשה-אני מכיר רק הוביטים.
2. כיצד חברים מהמדינות המאוזכרות רשומים ברשימת חברים המשתייכים לאתר
הסליק?
3. בהתייחס לביקורת ה"בונה" בעניין ה"מדיניות" אבקש תשומת ליבך למילה [b
]"סיפא"[/b]המתייחסת לאשכול המיוחס והביקורת כפי שהנה מובנת מהאשכול
המדובר מתייחסת לביקורתי על דבריו של איתמר.
4. באשר אלייך הרי כתיבתך בפורומים ברורה ומאוזנת מאוד עם קורטוב
של "מסתוריות"
סתם... היום יוצא ג'יימס בונד חדש...
5. אולי מכל האנרגיה שביזבזתי לפחות "נריץ" נציג לכנסת ואז כשנקבל שני מנדטים
ונצליח ולכל אזרח תהיה כמות בלתי מוגבלת של נשקים, אז יכתבו באתר -איזה
מדינה דפוקה- מאשרת לכל פרחח מחסן נשק בלתי מוגבל...פעם היינו מיוחדים
וייחודיים היו רק לנו אקדחים...

1. בעניין ה"בוטים" תסביר בבקשה-אני מכיר רק הוביטים.
2. כיצד חברים מהמדינות המאוזכרות רשומים ברשימת חברים המשתייכים לאתר
הסליק?
3. בהתייחס לביקורת ה"בונה" בעניין ה"מדיניות" אבקש תשומת ליבך למילה [b
]"סיפא"[/b]המתייחסת לאשכול המיוחס והביקורת כפי שהנה מובנת מהאשכול
המדובר מתייחסת לביקורתי על דבריו של איתמר.
4. באשר אלייך הרי כתיבתך בפורומים ברורה ומאוזנת מאוד עם קורטוב
של "מסתוריות"
5. אולי מכל האנרגיה שביזבזתי לפחות "נריץ" נציג לכנסת ואז כשנקבל שני מנדטים
ונצליח ולכל אזרח תהיה כמות בלתי מוגבלת של נשקים, אז יכתבו באתר -איזה
מדינה דפוקה- מאשרת לכל פרחח מחסן נשק בלתי מוגבל...פעם היינו מיוחדים
וייחודיים היו רק לנו אקדחים...
- סליקאי ארד

Bots - רובוטי אינטרנט, תוכנות המנסות "לחרוש" אתרי אינטרנט בתקוה למצוא פרצות שתאפשרה להם לתקוף/לנצל/להזיק ומה לא, לאתר אליו הן יצליחו לחדור.
כל אותם So-Called "חברים" הזויים מכל מיני מקומות ברחבי הגלובוס, לרוב מנסים להרשם לפורומים כדי להזין אליהם תוכן שיווקי, ברובו בתחום הפורנו.
אם תפתח את פרופיל המשתמש של כל אחד מאלו, תגלה לרוב הפניה לאתר כלשהו שתוכנו די ידוע מראש.
כל אותם So-Called "חברים" הזויים מכל מיני מקומות ברחבי הגלובוס, לרוב מנסים להרשם לפורומים כדי להזין אליהם תוכן שיווקי, ברובו בתחום הפורנו.
אם תפתח את פרופיל המשתמש של כל אחד מאלו, תגלה לרוב הפניה לאתר כלשהו שתוכנו די ידוע מראש.
Webart - דביר, מייסד הסליק
- סליקאי זהב

1."החברים החדשים" הם אולי ברובם רובוטי אינטרנט,אך אין ספק שחלק מגולשי האתר
השקטים נמנה על שכנינו הקרובים והרחוקים שאינם בהכרח אוהבי ישראל או חובבי נשק
אלא משתייך לגורמי-איסוף מקצועיים.
[אני בעצמי נתקלתי בעבר במספר אתרים ערביים שהפנו את גולשיהם לאתרים ישראלים שונים
ובהם "הסליק",לשם שיפור העברית].
-לדעתי האישית ,טוב יהיה אם האתר יגדיר בצורה ברורה נושאים רגישים האסורים לדיון
ללא קבלת אישור מראש וייתכן שכדאי למנות אדם שיהיה אחראי על בטחון-מידע.
2.לי אישית אין ספק שמדיניות רישוי נשק בישראל,מיושנת,ארכאיית וזקוקה לניעור.
העדר משמעות אמיתית לרקורד של מבקש הרישיון כנושא נשק בצבא ו/או בגופים אחרים.
ושלילה כמעט מוחלטת של היכולת להחזיק יותר מאקדח אחד או כלי נשק ספורטיבים כגון-
רובה אויר,טוטו או צייד,היא בלתי סבירה בעיני.
ונובעת לעיתים קרובות מהתפתלויות שונות,שמטרתן האמיתית היא רצון למנוע התחמשות
מסיבית של בני מיעוטים.
3.לדעתי,גם המדיניות מול מיעוטים במדינה ,היא ארכאית ,מיושנת וזקוקה לניעור.
לדעתי בן מיעוטים ששירת שירות צבאי,לא עוסק בפלילים/חתרנות ,משלם מיסים ומנהל חיים
נורמטיבים ראוי לייחס שווה ככול אזרח נורמטיבי אחר לרבות בנושא נשק.
מצידי שכול בני המיעוטים בישראל יתגייסו לצה"ל,יעבדו ישלמו מיסים וישמרו על החוק ויהיו זכאים
להחזיק רובה אויר,טוטו או צייד .
עמי.
השקטים נמנה על שכנינו הקרובים והרחוקים שאינם בהכרח אוהבי ישראל או חובבי נשק
אלא משתייך לגורמי-איסוף מקצועיים.
[אני בעצמי נתקלתי בעבר במספר אתרים ערביים שהפנו את גולשיהם לאתרים ישראלים שונים
ובהם "הסליק",לשם שיפור העברית].
-לדעתי האישית ,טוב יהיה אם האתר יגדיר בצורה ברורה נושאים רגישים האסורים לדיון
ללא קבלת אישור מראש וייתכן שכדאי למנות אדם שיהיה אחראי על בטחון-מידע.
2.לי אישית אין ספק שמדיניות רישוי נשק בישראל,מיושנת,ארכאיית וזקוקה לניעור.
העדר משמעות אמיתית לרקורד של מבקש הרישיון כנושא נשק בצבא ו/או בגופים אחרים.
ושלילה כמעט מוחלטת של היכולת להחזיק יותר מאקדח אחד או כלי נשק ספורטיבים כגון-
רובה אויר,טוטו או צייד,היא בלתי סבירה בעיני.
ונובעת לעיתים קרובות מהתפתלויות שונות,שמטרתן האמיתית היא רצון למנוע התחמשות
מסיבית של בני מיעוטים.
3.לדעתי,גם המדיניות מול מיעוטים במדינה ,היא ארכאית ,מיושנת וזקוקה לניעור.
לדעתי בן מיעוטים ששירת שירות צבאי,לא עוסק בפלילים/חתרנות ,משלם מיסים ומנהל חיים
נורמטיבים ראוי לייחס שווה ככול אזרח נורמטיבי אחר לרבות בנושא נשק.
מצידי שכול בני המיעוטים בישראל יתגייסו לצה"ל,יעבדו ישלמו מיסים וישמרו על החוק ויהיו זכאים
להחזיק רובה אויר,טוטו או צייד .
עמי.
- סליקאי כסף

ג'יפסון כל מילה=סלע
ג'יפסון היקר!
גרמת לי גאווה רבה כבן מחזור ההצטרפות 02/07 [בציר משובח במיוחד]
אני מסכים עם כל מילה אף כי סעיף 3 מתגובתך הנו חזון עתידי אשר ניתן להגשימו לעניות דעתי רק לאחר הסכם שלום עם הפלשתינים...אם בכלל...
לעניות דעתי, יש להריץ אדם מתאים מהאתר לבחירות בכנסת,לבנות מצע רציני ולהפסיק ל"קטר" כנגד המדיניות הממשלתית הנובעת מאילוצי הטלאים טלאים...
אשר את חלקם הזכרת.
מועמד מהאתר יעלה את הזכות הבסיסית לשאת נשק לפי קריטריונים שיקבעו בסקר של חברי האתר ובכל מקרה נשיג מודעות לזכויות הבסיסיות עליהן אנו חולמים ואולי נשפר בדרך את התדמית הציבורית של נושאי הנשק כמגיני הציבור ולא כתוקפיו...
מי שבעד הרעיון מחברי האתר שירשום רק את מחוות הרעיון ונתגלגל כל הדרך לבית הנבחרים...
גרמת לי גאווה רבה כבן מחזור ההצטרפות 02/07 [בציר משובח במיוחד]
אני מסכים עם כל מילה אף כי סעיף 3 מתגובתך הנו חזון עתידי אשר ניתן להגשימו לעניות דעתי רק לאחר הסכם שלום עם הפלשתינים...אם בכלל...
לעניות דעתי, יש להריץ אדם מתאים מהאתר לבחירות בכנסת,לבנות מצע רציני ולהפסיק ל"קטר" כנגד המדיניות הממשלתית הנובעת מאילוצי הטלאים טלאים...
אשר את חלקם הזכרת.
מועמד מהאתר יעלה את הזכות הבסיסית לשאת נשק לפי קריטריונים שיקבעו בסקר של חברי האתר ובכל מקרה נשיג מודעות לזכויות הבסיסיות עליהן אנו חולמים ואולי נשפר בדרך את התדמית הציבורית של נושאי הנשק כמגיני הציבור ולא כתוקפיו...
מי שבעד הרעיון מחברי האתר שירשום רק את מחוות הרעיון ונתגלגל כל הדרך לבית הנבחרים...
- סליקאי ארד

אני מסכים
אזרח ישראלי ערבי שמשרת בצה"ל, שומר חוק ומתנדב משא"ז/ יורה פעיל וכו' זכאי לשאת נשק כחוק לא פחות מכל אחד אחר, זו דעתי.
לפחות כך נדע למי יש וכמה יש. מי שירצה להשיג נשק במגזר הערבי יוכל לעשות זאת בכל מקרה, אז לפחות שתהיה שליטה.
בדיוק כמו בתחום הבניה, מצד אחד לא נותנים היתרי בניה, לא מתכננים את הישובים, לא בונים תשתיות ומצד שני מעלימים עין לחלוטין מהבניה הלא חוקית בנגב, בגליל, במשולש ובוואדי ערה. נסו להיכנס לישוב לפי בחירתכם במשולש, אין בית אחד שקיבל היתר בניה והתוצאה הרסנית ובלתי הפיכה.
אני מניח שנושא הנשק במגזר מתנהג בצורה דומה.
אזרח ישראלי ערבי שמשרת בצה"ל, שומר חוק ומתנדב משא"ז/ יורה פעיל וכו' זכאי לשאת נשק כחוק לא פחות מכל אחד אחר, זו דעתי.
לפחות כך נדע למי יש וכמה יש. מי שירצה להשיג נשק במגזר הערבי יוכל לעשות זאת בכל מקרה, אז לפחות שתהיה שליטה.
בדיוק כמו בתחום הבניה, מצד אחד לא נותנים היתרי בניה, לא מתכננים את הישובים, לא בונים תשתיות ומצד שני מעלימים עין לחלוטין מהבניה הלא חוקית בנגב, בגליל, במשולש ובוואדי ערה. נסו להיכנס לישוב לפי בחירתכם במשולש, אין בית אחד שקיבל היתר בניה והתוצאה הרסנית ובלתי הפיכה.
אני מניח שנושא הנשק במגזר מתנהג בצורה דומה.
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד