ירי מתחת למים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ירי מתחת למים
לפני כמה ימים ראיתי משהו שלא האמנתי שיכול לקרות בעולם האמיתי
ראיתי סרטון של אדם מחברת גלוק יורה מחסנית מתחת למים בתוך בריכה דבר מדהים אני לא זוכר איפה ראיתי את זה הגעתי לשם איכשהו, ברגע שאני מוצא את זה אני שם את זה כאן אתם חייבים לראות את זה

ראיתי סרטון של אדם מחברת גלוק יורה מחסנית מתחת למים בתוך בריכה דבר מדהים אני לא זוכר איפה ראיתי את זה הגעתי לשם איכשהו, ברגע שאני מוצא את זה אני שם את זה כאן אתם חייבים לראות את זה

Be carefull what you are wishing for
סרטון
רובאי 07
החיים שלי מתחלקים לשני חלקים..
החלק הראשון הוא עד לרגע שבו שיתפת אותנו בחוויה שבשלב הזה אתה אפילו לא מוצא אותה... ואף פתחת אשכול!
החלק השני מתחיל עכשו...
רובאי , חופשת הפסח החלה.. לך תעזור קצת למשפחה ... ואם אתה מוצא משהו תכליתי , שתף אותנו. אם לא , תגאל אותנו בחג גאולה וחירות זה.
ואם זה עדיין לא ברור, אז בחייייאאאאת
החלק הראשון הוא עד לרגע שבו שיתפת אותנו בחוויה שבשלב הזה אתה אפילו לא מוצא אותה... ואף פתחת אשכול!
החלק השני מתחיל עכשו...
רובאי , חופשת הפסח החלה.. לך תעזור קצת למשפחה ... ואם אתה מוצא משהו תכליתי , שתף אותנו. אם לא , תגאל אותנו בחג גאולה וחירות זה.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מיכאל
אני גם עוזר למשפחה וגם הולך למטווח מדי פעם (מחר דרך אגב יש לי מטווח)
כתבתי את מה שכתבתי על הירי מתחת למים כי זה הדהים אותי אישית אני רוצה לדעת אם עוד אנשים מכירים את זה כי זה נראה קצת מוזר ולראות מה אחרים יכולים להגיד על זה
כתבתי את מה שכתבתי על הירי מתחת למים כי זה הדהים אותי אישית אני רוצה לדעת אם עוד אנשים מכירים את זה כי זה נראה קצת מוזר ולראות מה אחרים יכולים להגיד על זה
מתחת למים
רובאי
עכשו אתה מדבר תכלס
כיף לך שאתה הולך מחר למיטווח.
תהנה מהירי ובתקווה שתקבל גם הדרכה נאותה .
האמן לי שזה קצת יותר חשוב מירי מתחת למים , היפוטטי ככל שיהיה..
חג שמח
עכשו אתה מדבר תכלס
כיף לך שאתה הולך מחר למיטווח.
תהנה מהירי ובתקווה שתקבל גם הדרכה נאותה .
האמן לי שזה קצת יותר חשוב מירי מתחת למים , היפוטטי ככל שיהיה..
חג שמח
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
אז
אתה רוצה להגיד שעם הגלוק 18 אפשר לירות באוטומט מלא מחסנית מתחת למים
או שהמנגנון ב18 הוא לא אותו הדבר כמו באחרים ?
או שהמנגנון ב18 הוא לא אותו הדבר כמו באחרים ?
חבצלת
איך ידעת שאני הולך לחבצלת ?
אני באמת הולך לשם !
לפי המקום מגורים שלי ניחשת ?

אני באמת הולך לשם !
לפי המקום מגורים שלי ניחשת ?
Re: סרטון
מיכאל מס כתב:רובאי 07
החלק השני מתחיל עכשו...
מיכאל, אני מבין שאם אדם מגלה משהו אחרי שזה כבר נדון בעבר (הרחוק), אז ההתייחסות היא מזלזלת?
סלבו
אתה מגיע לחבצלת לאימון אישי עם הנשק האישי שלך ?
אני יכול להגיע כדי להשכיר נשק ולירות לבד ??
אני יכול להגיע כדי להשכיר נשק ולירות לבד ??
מזלזלת
סלבו היקר
שמעת מה אמר מה שמו על ההוא על יד האיך קוראים לזה.......
בוא לא נשכח שזהו פורום לציבור וצריך להביע בו אי אילו הבעות, חוויות או התיעצויות.
באמת , שהסבלנות בורחת מתוך שריון הצב כשפותחים אשכול בצורה בה נפתח אשכול זה. ושים לב כמה החכמנו + צפינו עד כה.
בשביל צ'אטים נבובים ןשטוחים מספיק להשתמש במסנג'ר של מייקרוסופט שאינו יודע לשמור על הנאמר/נכתב בו., ולא למלא פורום יקר כזה..
כל החכמה הינה להשתדל לכתוב את אשר יגרום לזולתינו להחכים (קטונתי), להתעניין, לקבל כוון וגם סתם דברים המעלים קורת רוח וחיוך.
סלבו ידידי, יכול להיות שדווקא "ממרומי גילי המאוחר" אין לי סבלנות לבזבוז זמן לריק.
מיטיב היה רובאי 07 אילו היה פותח את האשכול במתן לינק, הפניה לכתבה או שאלת תם, אך לכתוב "ראיתי לא זוכר איפוא" זה באמת סתם מעצבן...
חוץ מהעובדה שמותר לי להתעצבן, מותר לך לחלוק עלי ולהעיר לי, וכמו שכותב HASH , הכל באהבה.
שמעת מה אמר מה שמו על ההוא על יד האיך קוראים לזה.......
בוא לא נשכח שזהו פורום לציבור וצריך להביע בו אי אילו הבעות, חוויות או התיעצויות.
באמת , שהסבלנות בורחת מתוך שריון הצב כשפותחים אשכול בצורה בה נפתח אשכול זה. ושים לב כמה החכמנו + צפינו עד כה.
בשביל צ'אטים נבובים ןשטוחים מספיק להשתמש במסנג'ר של מייקרוסופט שאינו יודע לשמור על הנאמר/נכתב בו., ולא למלא פורום יקר כזה..
כל החכמה הינה להשתדל לכתוב את אשר יגרום לזולתינו להחכים (קטונתי), להתעניין, לקבל כוון וגם סתם דברים המעלים קורת רוח וחיוך.
סלבו ידידי, יכול להיות שדווקא "ממרומי גילי המאוחר" אין לי סבלנות לבזבוז זמן לריק.
מיטיב היה רובאי 07 אילו היה פותח את האשכול במתן לינק, הפניה לכתבה או שאלת תם, אך לכתוב "ראיתי לא זוכר איפוא" זה באמת סתם מעצבן...
חוץ מהעובדה שמותר לי להתעצבן, מותר לך לחלוק עלי ולהעיר לי, וכמו שכותב HASH , הכל באהבה.
ניתן לירות בגלוק מתחת למיים רק אם סט גומיות אטימה מיוחד המורכב ע"י נשק
כל ירי באקדח סטנדרטי יכול לגרום לנזק לאקדח וליורה "אל תנסו בבית"
מופיע באתר טופגלוק בשאלות הנפוצות.
מעבר לקך ירי מתחת למיים אינו הפקטיבי בשל היסט הקליע.
מיכאל ידידי
נקווה שמהתשובה הזאת כן תוכל לשאוב קצת אינפורמצייה
חג שמח
רואי
כל ירי באקדח סטנדרטי יכול לגרום לנזק לאקדח וליורה "אל תנסו בבית"
מופיע באתר טופגלוק בשאלות הנפוצות.
מעבר לקך ירי מתחת למיים אינו הפקטיבי בשל היסט הקליע.
מיכאל ידידי
נקווה שמהתשובה הזאת כן תוכל לשאוב קצת אינפורמצייה
חג שמח
רואי
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
ירי מתחת למים
רואי היקר
1. כשאדע שאני יורה מעל המים באופן מושלם.. אלך לנוח.. ולא לחפש איך להוריד צבתות לסרטנים, או לפגוע בביצים של המדוזה.
2. לגבי ההיסט, מומלץ למי שיכול לצפות בסצינת הפתיחה הארוכה של "להציל את טוראי רייאן" בקטע בו מצלמים מתוך המים איך כדורים נורים מחוץ אל תוך המים וחדי עין יכולים להבחין בסטיה. בכלל קטע מדהים לכל חובב נשק, גם הקטעים העוסקים בצלפים..
1. כשאדע שאני יורה מעל המים באופן מושלם.. אלך לנוח.. ולא לחפש איך להוריד צבתות לסרטנים, או לפגוע בביצים של המדוזה.
2. לגבי ההיסט, מומלץ למי שיכול לצפות בסצינת הפתיחה הארוכה של "להציל את טוראי רייאן" בקטע בו מצלמים מתוך המים איך כדורים נורים מחוץ אל תוך המים וחדי עין יכולים להבחין בסטיה. בכלל קטע מדהים לכל חובב נשק, גם הקטעים העוסקים בצלפים..
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד