מוצע תיקון בחוק כלי יריה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מוצע תיקון בחוק כלי יריה
להזכירכם פוליטיקה לא כאן.
http://www.dannydanon.com/he/index.php/ ... gerestrict
ניתן להתיחס עינינית/מקצועית ומבלי להכפיש להצעה שהונחה ב 10/7 עברה ועדת שרים לעיניני חקיקה ומי יודע מתי תגיע לועדת הפנים של הכנסת.
או כפי שאומרת הפולניה - "שלא תגידו שלא אמרתי"
http://www.dannydanon.com/he/index.php/ ... gerestrict
ניתן להתיחס עינינית/מקצועית ומבלי להכפיש להצעה שהונחה ב 10/7 עברה ועדת שרים לעיניני חקיקה ומי יודע מתי תגיע לועדת הפנים של הכנסת.
או כפי שאומרת הפולניה - "שלא תגידו שלא אמרתי"
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
Re: מוצע תיקון בחוק כלי יריה
ההגבלה של גיל הוצאת הרישיון קיימת כבר היום, גם אם לא בחוק.
מה שמטריד אותי זה דווקא החלק השני של הגבלת גיל הכניסה למטווח. אני מתכוון לקחת את הילדים שלי למטווח הרבה יותר מוקדם מגיל 16, האמת אי שם בין 6 ל- 10. אני לא חושב שהמדינה אמורה להתערב בשיקולים שלי כהורה מתי לעשות זאת. אם מדברים על חשיפה לסיכון או לאלימות, אז שיגבילו את הכניסה למגרשי כדורגל קודם.
מה שמטריד אותי זה דווקא החלק השני של הגבלת גיל הכניסה למטווח. אני מתכוון לקחת את הילדים שלי למטווח הרבה יותר מוקדם מגיל 16, האמת אי שם בין 6 ל- 10. אני לא חושב שהמדינה אמורה להתערב בשיקולים שלי כהורה מתי לעשות זאת. אם מדברים על חשיפה לסיכון או לאלימות, אז שיגבילו את הכניסה למגרשי כדורגל קודם.
אם עד גיל 9 לא חוצים כביש לבד, אין סיבה שילד מתחת לגיל הזה ירה בנשק...מעבר לגיל הזה ובפיקוח מדריך טוב ואחראי, לא צריכה להיות בעיה, בתנאי שהמדריך מקבל מידה מוקדם מהורי הילד על בעיות מיוחדות בתפקודו!
צורי.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
יחי ההבדל הקטן - למיטב ידיעתי את הגיל המינימלי למעבר כביש לא קבעו בחוק. זו המלצה.
אם כבר עושים הגבלות גיל, הייתי הולך לכיוון של חוקים שקיימים בחלק מהמדינות בארה"ב של הגבלת גיל שעד אליו אסור להשאיר את הילד לבד בבית או גיל שעד אליו אסור להימצא לבד ברחוב אחרי שעה מסוימת. הייתי גם מעלה את הגיל המינימלי לרכישת משקה אלכוהולי.
אם כבר עושים הגבלות גיל, הייתי הולך לכיוון של חוקים שקיימים בחלק מהמדינות בארה"ב של הגבלת גיל שעד אליו אסור להשאיר את הילד לבד בבית או גיל שעד אליו אסור להימצא לבד ברחוב אחרי שעה מסוימת. הייתי גם מעלה את הגיל המינימלי לרכישת משקה אלכוהולי.
השאלות שלי פשוטות...............
א. האם תושבת ישוב ראוי שעשתה צבא כחוק והשתחררה בגיל 20 צריכה להמתין שנה לנשק ?
ב. ספורט הקליעה למטרה - האם לא ראוי להחריג?
הלא משרד החינוך והספורט קבאו מגיל 12 הרשמה למועדוני קליעה. בגיל 16 כולם כבר יהיו תפוסים בחוגים אחרים ו 4 שנים של למידה מוטורית יילכו לאיבוד. תשכחו ממדליות לנוער או בעצם תשכחו מספורט הקליעה..............
ג. ב2006 לבנון 2 ב2008 עופרת יצוקה האם אנו מדינה נורמלית?
ואם אנו לא מדינה נורמאלית? האם זה לא יותר מסוכן לקחת נוער לתערכות נשק במועדי ישראל. ואח"כ לאסור עליהם לפגוש בנשק ולקבל הדרכה נכונה בזהירות בנשק, מאשר לספק את סקרנותם במסגרת חינוכית ראויה?
א. האם תושבת ישוב ראוי שעשתה צבא כחוק והשתחררה בגיל 20 צריכה להמתין שנה לנשק ?
ב. ספורט הקליעה למטרה - האם לא ראוי להחריג?
הלא משרד החינוך והספורט קבאו מגיל 12 הרשמה למועדוני קליעה. בגיל 16 כולם כבר יהיו תפוסים בחוגים אחרים ו 4 שנים של למידה מוטורית יילכו לאיבוד. תשכחו ממדליות לנוער או בעצם תשכחו מספורט הקליעה..............
ג. ב2006 לבנון 2 ב2008 עופרת יצוקה האם אנו מדינה נורמלית?
ואם אנו לא מדינה נורמאלית? האם זה לא יותר מסוכן לקחת נוער לתערכות נשק במועדי ישראל. ואח"כ לאסור עליהם לפגוש בנשק ולקבל הדרכה נכונה בזהירות בנשק, מאשר לספק את סקרנותם במסגרת חינוכית ראויה?
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
צורי כתב:אם עד גיל 9 לא חוצים כביש לבד, אין סיבה שילד מתחת לגיל הזה ירה בנשק...מעבר לגיל הזה ובפיקוח מדריך טוב ואחראי, לא צריכה להיות בעיה, בתנאי שהמדריך מקבל מידה מוקדם מהורי הילד על בעיות מיוחדות בתפקודו!
צורי.
אז זהו - יש סיבה. ילד יכול לחצות כביש בכל גיל בליווי מבוגר. מדוע לא לירות בכל גיל בליווי מדריך?
כל ההגבלות האלה אינן במקום במדינה מאויימת, לדעתי. אם יש בעיות של נאמנות לעם וגיבוש חברתי, ניתן לפתרן בחינוך ולא בהגבלות חוקיות.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בהחלט לא תגובה נגועה בפוליטיקה מהסיבה הפשוטה שכל הפוליטיקאים מימין ושמאל כולם קקה.... אבל לגופה של בעיה... מעטות המדינות שמתערבות כל כך הרבה בחקיקה בחיי היום יום של האזרח..... קחו לדוגמה את חוק הספורט המוטורי... המצאה יחודית למדינת ישראל.... כולה 7 סעיפים וכבר 5 שנים מנסים לנסח אותם. בכל העולם - כולל שכנינו מדרום ומזרח יש ספורט מוטורי ענף ללא שום התערבות של השלטונות בחקיקה.
אבל..... חקיקה בכל תחומי החיים היא מאד מאד מאד סממן של משטרים פשיסטים טוטליטרים
אבל..... חקיקה בכל תחומי החיים היא מאד מאד מאד סממן של משטרים פשיסטים טוטליטרים
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
אני חושב שמישהו מאיגוד הקליעה חייב לשלוח דחוף מכתב לח"כ שהציע את ההצעה וללשכה של שר החינוך התרבות והספורט כדי לאפשר המשך של אימונים בירי ספורטיבי לנוער מתחת לגיל 16.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
yogev כתב:אני חושב שמישהו מאיגוד הקליעה חייב לשלוח דחוף מכתב לח"כ שהציע את ההצעה וללשכה של שר החינוך התרבות והספורט כדי לאפשר המשך של אימונים בירי ספורטיבי לנוער מתחת לגיל 16.
ההתאחדות למיטב ידיעתי הגישה הסתייגויות עם נציג ממשרד הספורט.
כמו כן גויס שר ספורט בעבר אוהד קליעה למטרה ל"טפל" בהורדת הנושא מסדר היום.
מה יהיה ? ימים יגידו
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
גם אני רוצה לשלוח הערות להצעת החוק,
מישהו יודע מה כתובת המייל של הח"כ דנון?
באתר שלו יש אפשרות לשלוח רק טקסט ולא קובץ וורד (ערכתי הערות על הצעת החוק..)
שחר
מישהו יודע מה כתובת המייל של הח"כ דנון?
באתר שלו יש אפשרות לשלוח רק טקסט ולא קובץ וורד (ערכתי הערות על הצעת החוק..)
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
ניסית את המספר טלפון?
- סליקאי זהב

מצאתי כתובת באתר הכנסת, שלחתי
עכשיו נחכה ונראה אם תגיע תגובה או התעלמות..
אני מציע לכל מי שחשוב לו הנושא שיקרא את הצעת החוק וההסבר (הגרוע..), יכתוב בשפה רהוטה ומנומקת את טיעוניו כנגד ההצעה או יציג עמדה שונה מזו של ח"כ דנון וישלח אליו.
ddanon@knesset.gov.il
שחר
עכשיו נחכה ונראה אם תגיע תגובה או התעלמות..
אני מציע לכל מי שחשוב לו הנושא שיקרא את הצעת החוק וההסבר (הגרוע..), יכתוב בשפה רהוטה ומנומקת את טיעוניו כנגד ההצעה או יציג עמדה שונה מזו של ח"כ דנון וישלח אליו.
ddanon@knesset.gov.il
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
you are barking at the wrong tree...
אם תקרא לעומק את הצעת החוק (ובעיקר את הסוף של הנימוקים) תגלה כי הצעת החוק הונחה על שולחן הכנסת ע"י ח"כ אורי אורבך...
תפגיזו אותו בתגובות, לא את ח"כ דנון שרק הביא לידיעת הציבור את השטויות שחברו, מר אורבך כותב...
אם תקרא לעומק את הצעת החוק (ובעיקר את הסוף של הנימוקים) תגלה כי הצעת החוק הונחה על שולחן הכנסת ע"י ח"כ אורי אורבך...
תפגיזו אותו בתגובות, לא את ח"כ דנון שרק הביא לידיעת הציבור את השטויות שחברו, מר אורבך כותב...
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
ושוב פעם המדינה מסרסת את הספורט במדינה.
למה לכבול לנו כאזרחים את הידיים?
בכל העולם ילדים מתחילים ללמוד לרכב על אופנועי שטח ומוטוקרוס מגיל 5 ואילו בארץ? אין שום אפשרות חוקית להעביר פעילויות מוטוריות לילדים כמו שנהוג בכל העולם.
אני לא רואה שום סיבה הגיונית מדוע ילד בן 12 לא יתחיל להתאמן בירי מעשי ע"מ שבגיל 17 יוכל להתחיל להתחרות בתחרויות ברמה עולמית ולייצג את המדינה.
אני בטוח שאם הייתי אוחז כלי ירייה מגיל צעיר תרומתי לצבא היתה גדלה בעשרות מונים.
רק אנשים קטנים מסוגלים להעביר הצעות חוק טיפשיות כאלה.
למה לכבול לנו כאזרחים את הידיים?
בכל העולם ילדים מתחילים ללמוד לרכב על אופנועי שטח ומוטוקרוס מגיל 5 ואילו בארץ? אין שום אפשרות חוקית להעביר פעילויות מוטוריות לילדים כמו שנהוג בכל העולם.
אני לא רואה שום סיבה הגיונית מדוע ילד בן 12 לא יתחיל להתאמן בירי מעשי ע"מ שבגיל 17 יוכל להתחיל להתחרות בתחרויות ברמה עולמית ולייצג את המדינה.
אני בטוח שאם הייתי אוחז כלי ירייה מגיל צעיר תרומתי לצבא היתה גדלה בעשרות מונים.
רק אנשים קטנים מסוגלים להעביר הצעות חוק טיפשיות כאלה.
- סליקאי ארד

Coach כתב:you are barking at the wrong tree...
השורה הראשונה: "הצעת חוק של חבר הכנסת דני דנון".
השורה האחרונה: "הצעת חוק זהה הונחה על שולחן הכנסת השמונה-עשרה על ידי חבר הכנסת אורי אורבך (פ/1166/18)."
תציקו לשניהם!
מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד